<  Înapoi la Pagina de CERCETĂRI ÎN PARANORMAL


PSIHOMETRIE

GLASUL GÂNDULUI

Natura este vie! Fiecare fiinţă din mediul înconjurător are personalitate: trăieşte, gândeşte şi acţionează sub conducerea spiritului său... Chiar şi pietrele ne vorbesc, dacă ştim să le ascultăm gândurile... Nu este nici o nebunie, ci pur şi simplu TELEPATIE, comunicare între spirite!

Nina Petre

COPACUL : "Sunt foarte, foarte bătrân. Am o sută şi ceva de ani. Sunt mulţumit de mine pentru că am rezistat la multe încercări. Pe aici suflă vântul îngrozitor de tare, iar viscolele îmi retează în fiecare an câte ceva din scoarţă. Îmi place staţiunea unde mă aflu. Aici oamenii se simt într-adevăr bine. Aş vrea ca oamenii să vină în număr cât mai mare pe aici. Natura le face bine."

 

PIATRA : "Nu sunt Piatra lui Solomon, ci o bucată dintr-un masiv muntos. Povestea lui Solomon a fost născocită de oameni. M-am prăbuşit de pe un masiv înalt, care s-a tocit de-a lungul anilor. Sunt mulţumită pentru că reprezint un obiectiv istoric. Aş vrea ca oamenii să amenajeze cum se cuvine această zonă. O telecabină care să survoleze întregul lanţ muntos ar fi minunată. Şi şoseaua să fie modernizată, dar numai pentru oameni, nu pentru maşini."

 

JOCK: "Sunt un biet câine bătrân şi bolnav. Am şapte ani şi jumătate şi mă doare mereu burtica. Sunt zile când nu primesc de mâncare, şi asta mă afectează foarte mult. Sâmbăta primesc de obicei mai puţină mâncare, dar uneori duminica îngrijitorul nu îmi dă deloc să mănânc. Stăpânul meu a plecat din ţară. M-a lăsat în grija unor oameni cumsecade, dar foarte ocupaţi. Aş vrea să fiu dus la plimbare, să am şi eu libertate. Cel mai mult o iubesc pe mama mea, care s-a pierdut de mine. Îmi este foarte dor de ea."

 

STÂNCA: "Am o poveste întreagă, pierdută în trecutul îndepărtat. Povestea cu Regele Solomon este o făcătură. Am altă poveste în spatele meu. Eu provin dintr-un asteroid care a căzut cu mai multe miliarde de ani în aceste locuri. Asteroidul a transformat o mare într-o zonă muntoasă. Toţi munţii din zona aceasta au fost pe fundul mării. Sunt foarte mulţumită pentru că sunt admirată de toţi cei care trec pe lângă mine."

Iunie 2005

< sus >