<  Înapoi la Pagina de EDUCATIE PRIN PARANORMAL


VRĂJITORIA, O SABlE CU DOUĂ TĂISURI

Autor: NINA PETRE

    1. VRĂJITORIA LA ROMÂNI

    2. VRĂJITOARELE DIN ROMÂNIA, FIICELE ÎNTUNERICULUI

 

VRĂJITORIA LA ROMÂNI
comentarii de Nina Petre

 

Selectii din rubrica "Piper si vorbe"
 

28 octombrie 2014

VRĂJI PENTRU LINISTEA NOASTRĂ
 

18 septembrie 2014

VRĂJI PRIN TELEFON

 

************

14 iunie 2011

Leac vrăjitoresc pentru dragoste, oferit întregii natiuni române de către o vrăjitoare din Buzău

Puneti într-un lighean o cană cu lapte de oaie, una cu lapte de vacă si una cu lapte de capră. Adăugati o cană cu zahăr si un borcan cu dulceată. Amestecati bine si înghititi compozitia cât puteti de repede. Vrăjitoarea buzoiancă vă garantează că de la îndulcitura aia se vor lipi de voi toate vietătile, mai ales puricii si căpusele. Poftă bună la iubit!

************

11 aprilie 2011

Panarama vrăjitoarelor

Din ce în ce mai multi concetăteni de-ai nostri se plâng de agresivitatea unor ghicitoare si presupuse vrăjitoare. Internetul este plin de oferte, una mai tentantă ca alta. Oamenii aflati la necaz încearcă orice ca să poată iesi mai usor din impas. Dar li se întâmplă uneori, spre ghinionul lor, să dea peste grupări de crimă organizată. Acestea le cer din ce în ce mai multi bani, sub presiunea unor pedepse pe lama cutitului - că în "răzbunarea dracilor" nu mai crede nimeni. Santajul acestora se practică de multi ani în mahalaua Bucurestiului si a altor orase unde, vezi Doamne, lumea mai are ceva bani pusi deoparte. De telefoane si scrisori amenintătoare am tot auzit în ultimii 15 ani. Dacă omul nu pune la bătaie câteva mii de euro, cică i se întoarce norocul, iar vrăjitoarea neplătită "ca lumea" poate să-i facă totul pe de-a-ndoaselea, ca să-i piară norocul. Vehementa tigăncilor românce este bine cunoscută în Europa, nu numai la cersit, dar si la ghicit. Dacă nu plătesti cât poftesc buzunarele lor fără fund, ascunse în fuste crete, te amenintă până te apucă voma.

Dar mai sunt si netigănci care se dedau la găinării cu pretenti ezoterice. Nu putem uita cazul recent devenit celebru al trăznitei Oana. Aceasta, ca să se răzbune pe sotul ei, le-a povestit unor ziaristi că Pepe a permis intrarea în locuinta lor super-mediatizatei escroace, provenită din Săcelele Brasovului, care ghiceste cu prosopul pe ochi. Ce să-i mai dau numele, că o stiu toti telespectatorii României! După ce au contestat-o săcelenii, că le cerea milioane bune doar ca să-si pună mâinile pe spinările lor, tuta s-a mutat în Bucuresti, unde revista unui sef de gunoaie o promovează de zor, din nu stiu ce motive ascunse. Si după cum zicea Oana, escroaca i s-a repezit în dormitorul conjugal, răscolindu-i cearceafurile, ca o apucată. În câteva secunde, i-a scos din lenjerie niste chestii mărunte, drept dovadă că i s-ar fi făcut vrăji. I-a cerut, cu nonsalantă, să-i dea 5000 de euro, ca să o scape de vrăji o prietenă de-a ei din Brasov. Măi, dracilor, măi! Chiar nu stiam că lucrati si prin Brasov, în casele "dezlegătoarelor de vrăji"!

După cum vedem si aflăm cât e ziulica de mare, în tara noastră functionează mai multe caracatite, care au împânzit toate domeniile de activitate, inclusiv paranormalul. Deh, ce să-i facem, ne-am adaptat si noi, românii, la toate principiile "democratiei", care includ si goana după bani prin orice fel de mijloace! A cui să fie vina??? După cum scriam anul trecut, răzbunarea prea hulitei Elodia va dura mult si bine. Mai ales în Brasov face ravagii: ne mor avocatii de cutit, cu neveste cu tot! Cine să fie de vină, democratia sau caracatita? Poate că amândouă la un loc! Haideti să fim cuminti măcar luna aceasta, că se apropie Pastele!

************

8 ianuarie 2011

Puroiul vrăjitoarelor

A plesnit buba! În loc să se bucure că Guvernul le-a dat o sansă de câstiguri legale, patachinele tigănci cu basmale de mătase, fuste crete si kilograme de bijuterii s-au supărat ca măgarul pe sat. Ba s-au mai si lăudat pe la televiziunile care le bagă în seamă că vor face o "vrajă" pentru pedepsirea guvernantilor! Oare de ce îsi permit să fie atât de obraznice oachesele analfabete? Cine le-a cocolosit până acum, permitându-le să lucreze ilegal, cu tot felul de tertipuri si minciuni, prin care au stors de bani grei o multime de curve, afaceristi, politicieni, capi ai retelelor mafiote? Despre protectorii lor din umbră, nici nu are rost să mai vorbim, fiindcă lista lor ar atinge infinitul. Dar de ce li se ia apărarea si prin televiziuni? S-au trezit vociferând niste babe "ziariste" cum că de ce să fie impozitate vrăjitoarele? Cu ce le doare pe ele că vor mai intra niste bani în fondul Statului? Dacă tot nu le ajung pensiile de mizerie si încurcă lumea prin televiziuni făcând-o pe moderatoarele, nu îsi dau seama că patronii le vor concedia într-o zi si tot la pensie vor ajunge? Din nefericire, românul, când se vede oleacă "mai sus", ajunge să se creadă frate cu Dumnezeu si nu îsi mai vede păcatele! Abia s-au potolit băietandrii de prin televiziuni să o tot pomenească pe "mama Omida", că au si început neamurile ei să îsi revendice "pedigriul". O vrăjitoare se lăuda într-o seară la TV că ei nu îi trebuie diplomă de studii, fiindcă este fiica "mamei Omida" si a mostenit "harul" maică-si, pe care o consideră "cea mai mare vrăjitoare a tuturor timpurilor". Era să cad pe spate când am auzit-o pe proastă ce scotea din gură! Când apare câte o figurantă ca asta lăudându-se până în pânzele albe, mă întreb cum s-or fi simtind miile de intelectuali ezoteristi ai acestei tări. Unii dintre ei s-au scolit prin Europa si pe alte continente, gândindu-se că un plus de stiintă si câteva diplome atractive le-ar aduce un prestigiu binemeritat în fata natiunii. Si uite că se iveste câte o gască de tigănci agramate, vorbind ca din trâmbită, sfidând pe toată lumea, cum că ele fac "de bine, nu de rău". Măi, oacheselor, ce bine faceti voi prin Bucurestiul ăla bântuit de coruptie si de obsesia blestemelor? Dacă se găsesc idioti care să vă umple de bani fiindcă le faceti "oarece", înseamnă că puteti prosti o tară întreagă cu minciunile si ifosele voastre? Rusine să vă fie, toantele naibii! Oricum, din bucăti de bălegar nu se pot modela bulgări de aur! Dar cel putin să fie luate în evidentă de Fisc si Politia Economică toate făcătoarele de "bine si rău" si să li se impună plata impozitului pe profit! Că, după cum se vede si se stie, Guvernul împrumută bani trimestrial de prin străinătate ca să nu moară bugetarii si pensionarii de foame!

O prompterită TV spunea că România este o tară "exotică". Exotică în ce? În prostie, incultură, mârlănie, economie subterană, magie neagră si masonerie banditească? Măcar de-am ajunge sănătosi după ce ne vom vindeca toate bubele!

************

28 iulie 2010

Cu totii la vrăjitoare

Anul trecut, o duduie care lucra la o televiziune din Bucuresti mi-a spus ceva incredibil: "Dacă ati sti câti oameni bogati de aici merg la vrăjitoare... o multime de personalităti le dau bani ca să le facă de bine..." Am crezut, atunci, că fata exagerează doar asa, ca să-si manifeste protestul fată de naivitatea celor care apelează la "priceperea" vrăjitoarelor. Dar văd că, în ultima vreme, presa si televiziunile ne dezvăluie tot mai multe dovezi ale relatiilor ascunse dintre VIP-urile bucurestene si "făcătoarele de minuni", extrem de numeroase în zona Capitalei. Mă întreb: cât pot fi de naive unele persoane ajunse sus pe scara socială ca să aibă încredere în oachesele cu fuste crete?! Atât de pătimasă si oarbă le este ura împotriva sefilor, a colegilor de serviciu, a rivalilor în afaceri?! Nu mai vorbesc despre tinerii bogati, clienti fideli ai discotecilor. Acestia, după ce le-au avut la pat pe toate modelele mai vestite, poftesc la virginele minore care nu se uită la destrăbălatii ca ei. Si, cum să pună mâna pe ele? Cu făcături de vrăjitoare, bineînteles, dacă santajul nu dă roade! Numai că vrăjitoarele românce se descurcă mai mult cu găstile lor de tigani, care fac de toate, amenintând si intimidând victimele, decât cu învârtitul ceaunului si bolboroselile agramate.

Chiar pe un platou de televiziune am asistat la o scenă de-a dreptul penibilă, când o tigancă vrăjitoare din Bucuresti tipa la un actor angajat al unei televiziuni rivale: "Ti-am făcut de bine un an întreg, ca să te scap de puscărie!" Individul tăcea în fata ei, privind-o cu groază, neputând articula niciun cuvânt pentru a se apăra de mahalagioaca agresivă.

România de astăzi este dominată de incultură, superstitii, credinta în puterea vrăjitoriei, care pun la index adevărata credintă în Bunătatea Divină. Mă uimeste atitudinea ambiguă si condamnabilă a unor preoti care le asigură asistentă religioasă completă unor practicante celebre ale vrăjitoriei, în timp ce îi condamnă cu vehementă pe specialistii competenti în paranormal sau în terapii alternative, afirmând că ei lucrează cu "necuratul". Această situatie neclară în care se zbat diversele opinii pro sau contra paranormalului românesc de bună calitate, opus categoric vrăjitoriei practicate de tigănci, plasează România printre tările lumii a treia, unde magia neagră face parte din cultura străveche a unor popoare. Este revoltător ce se poate întâmpla în România, tară membră UE, membră NATO, aspirantă la rangul de tară modernă, posesoare a unei culturi autentice! Majoritatea populatiei, inclusiv VIP-urile, cred în puterea vrăjitoriei! De-ar fi numai atât, s-ar mai putea schimba câte ceva în bine. Dar ce ne facem cu miile de euro care trec din buzunarele fraierilor bogati în cele ale tigăncilor vrăjitoare, iar acestea nu se mai satură de palate, kilograme de aur, rochii scumpe de mătase, masini de lux si mâncare costisitoare, care le umflă ca pompa de aer?! Si toate acestea pentru teatrul de proastă calitate pe care îl joacă în fata clientilor naivi si fraieri. Degeaba se plâng cei păcăliti la bani, pe motiv că nu li s-au împlinit avantajele promise de vrăjitoare. Prostia, măi oameni, prostia se plăteste în viată! Cu bani sau cu suferintă, bineînteles!

************

26 aprilie 2010

Cine o fi fost "Mama Omida"?

Iată o fantomă care amenintă să devină prototipul paranormalului românesc. Cum vrea careva să denigreze un clarvăzător din România, emite ciudata afirmatie: "Nu este ca Mama Omida!". De fapt, cine a fost această "Omida" si ce merite a avut ea pentru a fi considerată astăzi clarvăzătoarea "number one" a poporului român? Am aflat despre ea de la diverse persoane care se tot laudă în mass-media cum că ar fi nepoatele, fiicele, fiii ei. Un război întreg între oachesele ghicitoare pentru revendicarea gradului de rudenie. O duduie frumusică la fată, dar agramată, ca si suratele ei, se recomandă peste tot, în presă si la TV: "Eu sunt fiica Mamei Omida!" La auzul "cărtii ei de vizită", lumea face ochii mari, dar nu cade nimeni pe spate de prea multă admiratie. Din spusele fiicei sale nu se poate întelege prea bine ce activităti deosebite ar fi avut numita "Omida". Ne întrebăm în mod firesc: pe câti oameni i-a ajutat această femeie, ce a făcut ea pentru binele poporului nostru si ce zestre spirituală ne-a lăsat tuturor după trecerea ei la cele vesnice? Să i se pomenească prea des numele, mai bine zis porecla, doar ca să li se dea peste ochi tuturor clarvăzătorilor din această tară, parcă nu mi se pare a fi o atitudine corectă. Înteleg să intre în legendă ca un fel de "model" al tigăncii ghicitoare, dar nici asa meritele ei - mai mult inventate decât reale - nu le dau dreptate celor care o ridică în slăvi.

În urmă cu vreo 12 ani, am dat un interviu pentru o revistă bucuresteană de "paranormal". Nu s-a publicat nimic despre mine, în schimb a apărut un articol elogios referitor la o vrăjitoare din Bucuresti, purtând titlul "Tiganca Rodica este un fenomen!" Ati ghicit despre cine era vorba? Despre autointitulata "fiica Mamei Omida", care încă mai este invitată pe la televiziunile noastre. Ei, ce ziceti, să fie chiar un fenomen? Dacă monumentul de prostie poate fi un fenomen, atunci să îi acordăm femeii niste circumstante atenuante. Mai pe româneste, "Iart-o, Doamne, că nu stie ce spune!" Ziarista care îmi luase interviul mi-a justificat "substituirea" articolului despre mine cu cel elogios referitor la tigancă (scris de un coleg de-al ei) cam în felul următor: "Tigăncile plătesc bine ca să le scriem articole, iar dacă nu le publicăm, este vai de capul nostru! Dumneavoastră nu v-am cerut niciun ban!" Suna cumva a repros, dar eu ce vină aveam că nu îmi ceruse bani?! Iar dacă mi-i cerea, oare i-as fi dat? Aceasta-i întrebarea!...

************

25 aprilie 2010

Cotizatia la "vrăjitoare"

O nouă diversiune bântuie prin televiziunile românesti: legalizarea "vrăjitoriei". Unora li se pare o glumă bună, dar eu as zice că mascarada aceasta este de "răsu-plânsu". La tigăncile "vrăjitoare", îndeosebi la cele din Capitală, ajung sume imense de bani, mai mult în euro decât în lei. Banul suficient le oferă puterea de a deveni impertinente în fata oricui. Fără să stie destulă gramatică, fără să aibă suficient bun simt în relatiile cu oamenii, fiintele acestea manipulează cele mai înalte cercuri ale societătii. Din păcate, majoritatea populatiei României are falsa impresie că tigăncile "vrăjitoare" îsi adună averile prin competentă profesională. În consecintă, cei săraci le privesc cu jind aparitiile ridicole pe ecranele TV, regretând că nu au si ei bani pentru a le solicita "serviciile". Cei bogati, mai ales bucurestenii, le trimit biletele în plicuri cu bani, fără a se deranja să le viziteze în casele lor dubioase. Un lucru este greu de înteles pentru multă lume: de ce se înjosesc cei bogati să le plătească pe aceste figurante ale paranormalului, când de fapt ei au deschiderea de a-si rezolva totul cu puterea banului?

Răspunsul nu este dificil de găsit, fiind nevoie doar de putin curaj pentru a-l rosti. În spatele acestor actrite împopotonate cu rochii lucioase si tipătoare, cu bijuterii masive de aur si diamante, nu se află paranormalul autentic, nici puterea de a înlătura suferintele omenesti si toate nedreptătile din lume. Dimpotrivă. Mascarada lor cu vârtelnita, cu lumânări "fermecate", cu scosul lipitoarei din ou si alte tâmpenii de genul acesta, cu ghicitul în cărti, la care se pricep uneori, este o formă de camuflare si aservire a unor grupări de crimă organizată. Bărbatii lor, copiii lor, neamurile lor au preocupări "importante" în cadrul retelelor de prostitutie, trafic ilegal cu tot felul de mărfuri, proxenetism si multe alte blestemătii de genul acesta. De frica grupărilor mafiote, numerosi oameni de afaceri le trimit bani si negociază cu aceste tigănci "vrăjitoare", sperând astfel că îsi vor găsi "paznici" din umbră si "prieteni" la nevoie. Consider că nu este vorba despre paranormalul autentic ceea ce fac figurantele vrăjitoriei românesti. Dumnealor au doar tupeu, gură mare, obrăznicie dusă la extrem si dorinta nepotolită de a câstiga bani cu nemiluita pentru a-si creste nenumăratele odrasle. Tendinta de protejare a "paravanului vrăjitoresc" a ajuns până în Parlamentul României. Unii vor să dea o fată umană practicilor ciudate ale acestor femei nestiutoare de carte. Prin aceasta se intentionează, de fapt, accentuarea colaborării dintre o anumită parte a populatiei si capii grupărilor mafiote ascunsi în spatele "ghicitoarelor-tămăduitoare".


 

VRĂJITOARELE DIN ROMÂNIA, FIICELE ÎNTUNERICULUI

Avertisment    |    Agresiunea psihică    |    Magia neagră    |    Vrăjitoria -  otrăvită portie de libertate    |    Infernul din familie    |    Suflete chinuite -  victimele unor vrăjitoare    |    Manifestări ale persoanelor agresate psihic    |    Lupta pasnică împotriva agresiunilor psihice

 

A V E R T I S M E N T

Vrăjitoria există din timpuri imemoriale. În ciuda progresului civilizatiei umane, practicile de manipulare a semenilor s-au păstrat si diversificat, multe dintre ele dovedind o regretabilă eficacitate. Nu este vorba despre superstitii sau autosugestie; din nefericire pentru noi toti, ritualurile magice posedă o fortă reală.

Vrăjitoria este la ora actuală un fenomen de masă . Efectele sale sunt devastatoare pentru vietile multor oameni. Nu există un control social sau mijloace legale de combatere a ei. Totusi, spre norocul nostru, al tuturor, influentele nefaste ale vrăjitoriei pot fi respinse prin Puterea lui Dumnezeu si a îngerilor Săi.

Precum terifianta contaminare radioactivă, îndeletnicirile vrăjitoresti, desi nu sunt întotdeauna vizibile cu ochiul liber, poluează cumplit mintile si sufletele oamenilor, degradându-le până si trupurile. Nutrim speranta că indivizii tentati de a face un astfel de "pact cu Diavolul" vor întelege că această initiativă este nu numai condamnabilă, ci chiar periculoasă pentru ei si pentru cei ce le sunt dragi. Tot răul la care devin complici se va întoarce, mai devreme sau mai târziu, împotriva lor...

 

AGRESIUNEA PSIHICĂ

În vremurile de astăzi nu mai este elegant să lovesti cu pumnul sau cu bâta pentru a-ti satisface interesele. În schimb, a luat o amploare greu de controlat asa-numita “agresiune psihică”. Aceasta izvorăste din adâncul sentimentelor de ură, invidie, răzbunare sau, pur si simplu, din setea de a provoca răul cuiva, fără riscul ca agresorul să fie descoperit si pedepsit.

Din punct de vedere spiritual, răul este o energie întunecată, care, provenind din anumite surse, are posibilitatea de a se răspândi rapid în atmosfera psihică, infestând-o. După cum aerul este indispensabil plămânilor, atmosfera psiho-mentală hrăneste mintea cu idei, emotii, intentii. Poluarea gândurilor, a sentimentelor, este un fenomen la fel de real si grav ca si poluarea aerului. Agresorul psihic preia din spatiu o mare cantitate de energie malefică, pe care o dirijeaza asupra victimei. Acest flux energetic otrăvitor invadează organismul fiintei agresate, tulburându-i functiile vitale, psihice, mentale.

La baza atacurilor psihice pot sta motive diverse, unele de-a dreptul naive, altele îngrijorător de grave. Printre acestea se află : lipsa de loialitate între concurenti ; setea de parvenire prin distrugerea colegilor competenti ; dorinta de a iesi în evidentă cu orice pret ; complexul culpabilitătii, persistând ca o obsesie periculoasă în mintea celui ce atacă ; răutatea specific femeiască, manifestată atunci când apar rivale atrăgătoare ; lupta bărbatilor pentru a li se recunoaste inteligenta si farmecul viril ; tendinta de eliminare a adversarilor politici ; răzbunarea unor conducători pe supusii recalcitranti ; practica anihilării celor considerati dusmani, pe fronturile vizibile si invizibile ale vesnicelor războaie ; lupta dintre diversele doctrine politice, filozofice, religioase, etnice ; neobosita concurentă între agentii secreti ; setea de câstiguri bănesti a “specialistilor” în magie neagră.

 

MAGIA NEAGRĂ

Agresiunea psihică prin magie neagră (vrăjitoria) se aplică în mod direct sau indirect asupra oamenilor, folosindu-se ca armă principală emisia telepatică distructivă.

Atacul psihic direct are loc atunci când victima se află în fata agresorului. Acesta actionează pur mental sau combinând influenta mentală cu manipularea unor obiecte si vietăti, cum ar fi : lumânări colorate în negru, brun, cenusiu, verde murdar, rosu sângeriu spre brun, galben-bej închis etc ; animale vii sau moarte (soareci, sobolani, pisici, câini, broaste, sopârle etc) ; crucifixe din lemn sau os, vopsite în culori închise ; scoici necurătate, cu interiorul putred ; păsări (găini, bufnite, pescărusi s.a. , în functie de zona geografică) ; obiecte de tortură pentru fiintele sortite sacrificării (foarfeci, cutite, clesti folositi la scoaterea ochilor si a măruntaielor, nuiele pentru lovirea victimelor, topoare mici etc).

Prin sacrificarea vietătilor nevinovate se aduc ofrande unor entităti inferioare (slab dezvoltate informational), supranumite “duhurile Iadului” (demonii). Acestea, satisfăcute prin cruzimea sacrificării unor fiinte inocente si slab protejate, devin întelegătoare si oarecum docile, executând cererile vrăjitorilor de a provoca suferinte oamenilor-tintă. Victima poate fi adusă în casa agresorului sau agresorul, în casa victimei, care, de obicei, se află în stare de inconstientă (beată, drogată sau hipnotizată).

Atacul psihic indirect se execută în absenta victimei, care, de obicei, nu are cunostintă despre ceea ce i se întâmplă. În majoritatea cazurilor, ea nu află niciodată că, într-o anumită perioadă a vietii sale, s-a aflat sub incidenta unor emisii energetice agresive si distructive. Metodele practice sunt aproape aceleasi ca la atacul direct. Lor li se adaugă asa-zisele ”descântece ale depărtării”, care se deosebesc mult de cele folosite în fata victimei. Acestea din urmă sunt ceva mai blânde, pentru ca nu cumva persoana agresată să moară în timpul ritualului, fapt ce le-ar aduce grave complicatii celor aflati de fată.

Rezultatele aplicării acestor practici de influentare a biocâmpurilor umane sunt imprevizibile. Nici vrăjitorul însusi nu poate garanta efectul “optim” al actiunilor sale. De la un caz la altul, acesta are o intensitate maximă, medie sau aproape nulă. De multe ori, agresorului îi scapă actiunea de sub control, făcând, în mod inutil, multe victime, fără a-si putea atinge scopul propus.

Majoritatea oamenilor rezistă agresiunilor psihice, mai ales dacă ele sunt programate pe termen relativ scurt (o lună, 3 luni, 6 luni). Atacurile programate pe termen lung (ani de zile sau toată viata) si cele repetate la anumite intervale de timp (calculate după norme stiute numai de către practicieni) pot avea consecinte deosebit de grave.

Oricare dintre aceste două tipuri de agresiuni psihice ar fi folosit, dacă agresorul are “talentul Satanei”, victima va suferi enorm din punct de vedere fizic si psihic. Din nefericire, astfel de agresiuni sunt arareori pedepsite si numai acolo unde există legi pentru judecarea vinovatilor prinsi asupra faptului.

 

VRĂJITORIA - OTRĂVITĂ  PORTIE DE LIBERTATE

Răul de pe lumea aceasta nu se datorează doar prostiei si slăbiciunilor omenesti. El este efectul energiilor vehiculate de entitătile malefice invizibile. Acestea îi îndeamnă pe oameni să producă mult rău în ei însisi, dar si în jurul lor. Unele persoane sunt foarte receptive la intentiile negative care li se sugerează “pe nevăzute” si le pun în practică fără să regrete. O problemă arzătoare a demonilor este cum să le domine vietile celor ce slujesc Binele si ascultă vocile curate ale îngerilor lui Dumnezeu. Aici joacă un rol important vrăjitoria.

Vrăjitorul este un colaborator de nădejde, puternic si instruit înspre rău, al lui Satan. Profitând de interesele meschine si patimile omenesti, el trimite energii perverse către victimele indicate de clienti, transformându-le viata într-un cosmar. Astfel, vrăjitorul, prin biocâmpul si capacitătile sale mentale, amplifică ideile satanice, distructive. Cu scopul de a-si concretiza intentiile murdare, el se foloseste de spiritele negre pentru a-si satisface clientii. Dar si fortele Întunericului profită de talentele lui pentru a-si împlini planul strategic de distrugere a lumii (suferinte din belsug, pentru cât mai multe fiinte nevinovate).

Practica vrăjitoriei are o mare răspândire în România, lucru trist, recunoscut cu îngrijorare si de către unii slujitori ai Bisericii. Părintele exorcist Ilarion Argatu, de la Mânăstirea Cernica (Dumnezeu să-l odihnească în pace!) se mira adeseori de amploarea acestor îndeletniciri blestemate. Sfintia-sa spunea că la începutul carierei sale duhovnicesti, prin anii ‘30, arareori se putea auzi de asemenea fapte. Astăzi, influenta vrăjitoriei creste îngrijorător, mai ales de când cu “libertatea si democratia”, primite parcă din lingurită, iar oamenii, ca o consecintă directă a acestui trist adevăr, devin tot mai mizerabili.

Chiar si cei care nu cred în vrăji pot să le cadă victime. Bravada si ignoranta în fata acestui fenomen pot alimenta sugestia primită pe cale telepatică - parte componentă a agresiunii prin vrăjitorie - ca individul să suporte pasiv fluxurile malefice năpustite asupra sa. Dacă omul nu crede în puterea farmecelor, nici nu intentioneaza să lupte împotriva lor. Dacă s-a întâmplat că a devenit victima acestora, ar putea avea necazuri mari. Urmările acestor practici necurate pot fi : moartea, mutilarea, accidentele, distrugerea psihică, ruinarea sănătătii trupului, pierderea de persoane dragi sau a unor bunuri materiale, ruperea relatiilor interumane s.a. Dacă populatia noastră, în ansamblu, ar fi ceva mai spiritualizată, ar trata aceste “ocupatii” cu seriozitate, considerându-le niste delicte grave. Oare cu ce se deosebeste un criminal în serie de o vrăjitoare care provoacă de la distantă, contra-cost, moartea multor indivizi ?

Ca un simptom alarmant al ipocriziei omenesti, slujitoarele “magiei albe” se pretind a fi oponentele “magiei negre, diavolesti”. Numai că atâta timp cât si practicile de “magie albă” produc haosul în vietile victimelor, după bunul plac al celor ce plătesc bine (legând si dezlegând cununiile, distrugând familii, aducând fete nevinovate în paturile celor bogati, ajutând infractorii să câstige bani cu nemiluita etc), atunci care mai este diferenta ? Nici o vrăjitoare nu tine cont de Binele si Întelepciunea Divină.

Nu există altă cale de a lupta cu fortele demonice decât prin Puterea lui Dumnezeu ! Salvarea stă în forta si tenacitatea victimelor de a invoca personal ajutorul Domnului Dumnezeu. Nu este suficient să ai un suflet minunat si să faci fapte bune, mai trebuie să ai si mintea trează, gata de luptă cu răutatea Necuratului. Dacă, spre norocul tău, constientizezi momentele în care esti supus unui asalt hipnotic malefic, fereste-te să iei decizii importante pentru viata ta, odihneste-te si evită actiunile periculoase. Roagă-te la Bunul Dumnezeu sa-ti dea puterea de a răbda si a scăpa cu bine din răul care încearcă să te coplesească !

 

INFERNUL DIN FAMILIE

Ce poate fi mai dureros pentru individ si societate decât numărul mereu crescând al familiilor nefericite ? Am descoperit, de-a lungul timpului, manifestări socante, unele aparent absurde, altele de o violentă incredibilă, ale unor bărbati care se consideră “buni familisti”. Adulterele abundă, alimentând celebrul “triunghi conjugal”, care nu este o formă tocmai linistită a relatiilor interumane. De obicei, sotul vine beat acasă, terorizându-si familia. Salariul, proaspăt încasat, a fost cheltuit rapid cu amanta, iar viata familiei se bazează doar pe câstigurile sotiei. Sotul se înfurie din orice, sotia i se pare insuportabilă, iar copiii, plictisitori peste măsură. Ce cauze pot aduce familia într-o situatie atât de nenorocită si, din păcate, prea des întâlnită ?

Multe femei căsătorite m-au rugat să verific existenta unor amante si să aflu prin ce metode au fost încetosate mintile celor cu care s-au unit prin cununie. Din păcate, mijloacele de cucerire a bărbatilor sunt numeroase, unele mai rafinate decât altele. Perversiunile sexuale, învătate de unele femei cine stie de pe unde, reprezintă o armă puternică pentru a-si atinge scopurile. Numerosi bărbati, care până mai ieri erau soti model, s-au transformat în bestii, donatori de bani sau bijuterii sterpelite din casă, hoti, traficanti de orice... Unii si-au părăsit sotiile si copiii. Altii isi duc mai departe viata de familie, încercând să arate lumii că “totul este în regulă”.

Desi trăim într-o tară cu oameni care, în majoritate, se tem de pedeapsa Divină, am remarcat a reactie adversă puternică la credinta normală în Dumnezeu. Am senzatia uneori că România s-a transformat într-o “tară a vrăjitoarelor“. În multe localităti, aproape fiecare stradă adăposteste măcar o “specialistă” în farmece. Ea leagă si dezleagă vietile si destinele unor oameni, fără să se gândească prea mult la consecintele grave ale acestor îndeletniciri. Unele se laudă că tin cu Dumnezeu si folosesc lumânări, cruci, sare, cositor, mercur, apă sfintită, făcându-si enorm de multă publicitate. Dar, indiferent că actionează cu bună sau rea intentie, inconstienta lor produce victime. Ajutându-i pe unii, îi nenorocesc pe altii.

Mai rău chiar, unele “specialiste”, ascunse de ochii si urechile mass-media, folosesc mijloace de manipulare deosebit de periculoase. Multe persoane au găsit în preajma sau în interiorul locuintelor anumite obiecte ciudate : oase de păsări legate cu ate colorate ; bucăti de pâine unse cu lichide colorate si lipicioase ; gunoi ciudat pe pragul casei ; ouă, în locurile unde găinile nu au acces ; păpusi făcute din cârpe legate cu snur ; broaste vii sau moarte, ajunse ca din senin în casă ; fotografii întepate cu ace si multe altele. Oricât am fi de “realisti”, trebuie să remarcăm coincidenta unor astfel de “aparitii” cu declansarea perioadelor pline de nenorociri în vietile oamenilor.

Gravitatea urmărilor diferă de la un caz la altul : familii dezorganizate în timp record, accidente, boli incurabile, devieri de comportament, incendii, decese... Spunând sus si tare că “astfel de vrăji nu sunt posibile, fiind doar rodul imaginatiei, încinse de prea multe lecturi despre fenomenele paranormale, a unor persoane instabile psihic”, dovedim o atitudine inconstientă. Ignorând existenta răului din jurul nostru, acceptăm să convietuim cu el, îl ajutăm si, în acest caz, nu mai avem dreptul să ne plângem că faptele reprobabile sunt din ce în ce mai numeroase...

Persoanele atacate prin magie neagră prezintă simptome specifice : depresii, dureri de cap (mai ales in zona cervicală), stari de lesin, senzatii de întunecare a mintii si... nelipsita obsesie a mortii. Când se intervine prin vrăji pentru îndepărtarea sotului de sotie, unul dintre cei doi nu-l mai suportă pe celălalt în preajma sa ; are momente când îl vede cu un chip respingător, adeseori simtind nevoia sa o ia la fugă sau să îl omoare. Manifestările pot fi reciproce.

Răul se întinde nestingherit în societatea noastră. Divorturile abundă, ca si violenta - într-un cuvânt, nefericirea. Pe cine să dăm vina ? Pe sărăcie, ignorantă, lipsa de civilizatie, lipsa de credintă în Dumnezeu sau pe infinita varietate a destinelor omenesti ?

 

SUFLETE CHINUITE - VICTIMELE UNOR VRĂJITOARE

 1. Soacra Iuliei nu o poate suferi si vrea neapărat să o despartă de fiul ei. A apelat la farmecele unei vrăjitoare. Drept urmare, Iulia a pierdut o sarcină mult dorită de sotu1 ei, iar acesta a părăsit-o. Desi se iubesc si îsi telefonează cu mult dor, fiecare locuieste acum la părintii săi, fără să aibă sperante de împăcare...

 2. Maria este căsătorită de 18 ani cu un maghiar. Au 3 copii mari. Soacra ei doreste să aibă o noră maghiară. Pentru a-si împlini visul, s-a dus la o vrăjitoare. Consecintele sunt strigătoare la cer : sotul Mariei si-a luat o amantă unguroaică, în vârstă de 20 ani, pe care o plimbă cu mândrie în tot orasul. Nu mai locuieste cu sotia si copiii săi, iar certificatul de căsătorie l-a ascuns, ca nu cumva nenorocita de nevastă să intenteze divort. Sare cu pumnii la ea când o prinde rugându-se în fata icoanei. În casă pocnesc usile din senin, mobila trosneste jalnic, copiii sunt bolnavi mereu, iar Maria a fost dată afară de la serviciu...

 3. Aurica a cumpărat, împreună cu sotul ei, o casă de la doi bătrâni. A apărut, ca din senin, un nepot, care i-a dat în judecată, având pretentii de mostenitor. După un proces de 7 ani, au câstigat casa, dar au pierdut la SAFI toti banii primiti la nuntă, iar bărbatul s-a îmbolnăvit de cancer cerebral. Cineva le-a spus în mare taină că nepotul cu pricina s-a dus la o vrăjitoare...

 4. Luiza s-a trezit, în urmă cu doi ani, că-i apar niste negi mari si urâti pe fată si pe mâini. Nu i-au trecut cu nici un fel de tratament. Sotul o bate, o insultă, iar certurile se tin lant. Stie că amanta lui umbla pe la tigănci...

 5. În timp ce sotii Dumitrache erau la lucru în Italia, o vecină rea si invidioasă, care se oferise să le ude florile, le-a făcut si putină “ordine” prin casă. La întoarcere, un sacou al bărbatului era murdar de ulei pe guler, pe salteaua din dormitor se aflau înfipte ace de cusut, le lipseau multe obiecte de îmbrăcăminte. Curând au început certuri, bătăi, bărbatul a plecat de acasă, lăsându-si sotia cu cei doi copii, socati de purtarea tatălui lor. A rămas someră, iar sotul ei a divortat, fără să le asigure copiilor o pensie alimentară. Într-o noapte, s-a trezit îngrozită, simtind că o fiintă nevazută, căreia îi simtea răsuflarea, îi imobilizase picioarele si încerca să o sugrume...

 6. Fiul Teodorei a refuzat să se însoare cu o prostituată, îndrăgostită foc de el. Parsiva s-a răzbunat, provocându-i moartea prin “făcături de tigancă”. Tânărul s-a răsturnat cu un tractor pe care îl conducea, nu a avut nici o contuzie, dar a murit sufocat cu una din bucătile de friptură pe care le înghitise cu o jumătate de oră înainte...

 7. Îndrăgostită subit de un politist care i-a anchetat sotul pentru comert ilegal, Dina a plătit o tigancă bătrână pentru a-l face să o iubească si el. Devenind dependentă de “uniformele” politistilor, nenorocita visează zi si noapte că face amor cu ei ...

 8. Având un sot infidel si grosolan, Lili a urmat câteva sedinte “pentru facerea de bine” la o vrăjitoare. Văzând că o costă din ce în ce mai multi bani, iar rezultatele “miraculoase” întârzie să apară, a renuntat să mai continue “întrevederile”. Tiganca a amenintat-o că o va face să vină în patru labe la ea, pentru a-i cere din nou ajutorul ...

 9. O nevastă geloasă a confundat o femeie cinstită cu amanta sotului ei. Solicitând-o cu disperare pe “Spania”, a beneficiat din plin de procedurile “savante” ale acesteia : spargerea oului din care a scos o lipitoare, arderea unei grămăjoare cu hârtii de 100.000 lei, descântece pe o cruce mică de argint etc. Victima a decedat după câteva luni, în urma unui cancer galopant. La nici o lună, fratele acesteia s-a zdrobit mortal într-un accident de masină. Peste alte două luni, mama lor de la tară a murit, distrusă de durere. Nu a trecut anul si nepotul ei cel mai drag s-a spânzurat ...

 10. Sotia amantului Emiliei apelează periodic la serviciile unei vrăjitoare pentru a-si recuceri sotul infidel. În decurs de câtiva ani, Emilia si-a pierdut serviciul a scăpat ca prin minune de un cancer operat la timp, sotul ei a dat divort, iar unicul lor copil, fata ei adorată, s-a apucat de prostitutie, nereusind să-si păstreze un loc de muncă mai mult de câteva luni. Amândouă au devenit dependente de ghicitoare si vrăjitoare, cutreierând toată tara în căutarea a noi si noi “făcătoare de bine”.

 11. Neîntelegându-se bine cu soacra, amândouă fiind cam rele de gură, bătrâna a amenintat-o pe Mia că “o va pune la punct, într-o zi”.  Ajunsă la o vrăjitoare, aceasta i-a promis că îi va “linisti” nora. La scurtă vreme, sotul Miei a început să vină beat acasă. A devenit nervos si agresiv, fără motive întemeiate. Fetita lor, scârbită de atmosfera din familie, si-a căutat alinarea în fumat, alcool si relatii “deocheate” cu băieti mai mari decât ea, lipsind prea des de la scoală. Vigilentă, mama ei a bănuit că răul vine din directia soacrei. Si-a dus fata la bisercă, rugând preotul să-i facă rugăciunile de alungare a Răului. Ajunse acasă, copila a început să tipe că mirul de pe frunte o arde si miroase urât. Dorind să se spele imediat pe fată, Mia a oprit-o energic, explicându-i că nu mirul îi face rău, ci Diavolul , care nu vrea să-i părăsească trupul. S-a tăvălit pe podea câteva ore, a tipat ca o nebună, apoi a adormit. A doua zi s-a dus linistită la scoală, tigara si băutura nu i-au mai plăcut, iar băietilor obraznici le-a întors spatele...

 

MANIFESTĂRILE PERSOANELOR AGRESATE PSIHIC

 

LUPTA PASNICĂ ÎMPOTRIVA AGRESIUNILOR PSIHICE

 Dacă prezentati unele dintre simptomele mentionate mai sus, încercati, printr-un efort de concentrare mentală, să aflati cauzele răului pe care îl simtiti si să vă identificati agresorii. Pentru îndreptarea situatiei puteti actiona pe mai multe căi. De exemplu :

 1. Neîntelegerile dintre soti, rude si prieteni se pot solutiona prin dialog civilizat, fără bârfă, ceartă, bătaie, vrăji, procese.

 2. Lupta politică se poate desfăsura în conditii pasnice, prin actiuni acceptate de legile statului si de regulile bunului-simt.

 3. Invidia, ura, minciuna, complotul pot fi înlocuite cu manifestări si actiuni pozitive, benefice pentru toată lumea, cum ar fi : admiratia sinceră, prietenia, sinceritatea, colaborarea constructivă.

 4. Dacă persoanele afectate de agresiunile psihice nu reusesc să anihileze răul prin propriile eforturi, ar fi bine să se adreseze unor oameni capabili să le ajute. Multi medici, psihologi, preoti, călugări, bioterapeuti, clarvăzători, parapsihologi pot recunoaste simptomele atacurilor psihice si se încumetă să le contracareze. Îi avertizez pe cei aflati în suferintă că, în afară de aceste persoane competente, droaia de sarlatani care îsi arogă “harul vindecător” este impresionant de mare. Ei sunt puternici prin insistenta cu care îsi racolează victimele pentru a le stoarce de bani, furnizându-le informatii eronate sau răuvoitoare. Cu ei vom avea de luptat si în mileniul trei.

NINA PETRE
Anul 2000

 

STUDIU PERSONALIZAT AL KARMEI SI DESTINULUI

oferit de Clarvăzător NINA PETRE
Medium de investigatie

 

       Investigarea unor vieti anterioare ale spiritului. (exemple)

        Analiza problemelor karmice preluate pe cale spirituală.

        Atentionări si sfaturi.

        Analiza elementelor de bază ale destinului.

        Analiza problemelor vietii actuale si găsirea unor modalităti pentru rezolvarea lor.

        Aflarea profesiei predestinate si a sanselor de reusită pe plan profesional.

        Neîntelegerile dintre prieteni, colegi, dusmani sau membri de familie.

        Sfaturi pentru persoanele care prezintă aptitudini paranormale.

        Interpretarea viselor.


Înregistrări video cu doamna prof. NINA PETRE