<  Înapoi la index BRACO


BRACO - Despre beţie

Maestrul BRACO

Ascultaţi mesajul în limba croată, cu traducerea în româneşte derulându-se pe ecran (ca variantă, am încorporat videoclipul la sfârşitul textului). Am preluat mesajul şi îl public mai jos pentru studiu aprofundat (traducerea provine din varianta în engleză).

Răzvan-Alexandru Petre

Muzica oficială a transmisiei energetice a lui Braco

 

DESPRE BEŢIE

[Inspiraţii oferite lui Braco de Spiritele Superioare]

* * *

Muzica Răului găseşte calea de a pătrunde în om. Dar este greu să ajungă la cei care sunt plini de vibraţiile Binelui, Iubirii şi Înţelepciunii. Aceia ale căror vibraţii sunt guvernate numai de trup pot fi cu uşurinţă cuceriţi de Rău, din cauza naturii lor similare. Pentru că omenirea este incapabilă de a rezista Răului, începe să se îmbete în diferite moduri. Omul nu-şi biruie Răul interior, ci încearcă să se ascundă de el pentru o vreme într-o lume iluzorie. Cât de slab poate fi cineva ca să aleagă calea ce duce spre nicăieri!

Nu există nicio altă cale de a depăşi alcoolismul decât aceea de a recurge la Lumina Adevărată. Această Lumină va da oamenilor înţelegerea corectă a locului lor în Univers. Astfel, oamenii nu vor suferi din cauza aparentei lor lipse de importanţă, care provine dintr-un sistem fals de valori. Ci ei vor înţelege faptul că fiecare persoană care trăieşte pe Pământ contează în Univers. Radiind energia intenţiilor bune, omul prelungeşte Existenţa Universului; dar supunându-se Răului, omul se apropie mai mult de non-existenţă. Iată de ce fiecare om ar trebui să-şi asume responsabilitatea pentru gândurile, emoţiile şi acţiunile sale.

Un om beat nu-şi poate controla mintea. Întunericul profită de asta şi-l determină pe acesta să facă rău şi să-i rănească pe oamenii din jur. Omul care nu reuşeşte să-şi controleze mintea devine posedat de Demon. Demonul stăpâneşte şi provoacă necazuri omului, familiei sale şi oricui aflat în calea lui. Omul beat este o ameninţare la adresa Luminii. Îmbătându-vă, deveniţi un complice al Întunericului.

Cei care suferă de alcoolism au nevoie nu doar să fie vindecaţi în clinici, ci să li se vorbească ce consecinţe îşi atrag slujind Întunericul. Făcând-o, ei merită partea întunecată a Eternităţii pline de suferinţă. Sunt ei dispuşi să sufere atât de mult, ascunzându-se de greutăţile scurtei vieţi de pe Pământ? Ei vor sfârşi mai târziu, pe negândite, într-o realitate chiar şi mai agresivă  dacă vor continua să bea. Alcoolicii sunt ca nişte raze ce luminează fără a-şi da seama. Dar fiind anti-raze, ei beau şi nu observă aspectul dezgustător în care se transformă. Iată o parabolă despre asta.

Unui om înţelept i s-a dat nişte vin. “De ce mă conduci pe calea Răului?”, a întrebat. “Bea şi te vei bucura, astfel că şi Dumnezeu va fi încântat pentru tine”, fu răspunsul. “Te înşeli”, zâmbi înţeleptul. “Nu vreau să beau vinul, pentru că mi-ar aduce o bucurie falsă şi toate lucrurile false Îl dezgustă pe Domnul nostru.”

Morala pildei este că toate bucuriile trebuie să fie reale. Autenticitatea lor va fi stabilită de sufletul neprihănit. Domnul nostru nu are nevoie de bucurii false, cu alte cuvinte, de iluzii. Când un om este fericit cu lucrurile care nu există pentru suflet, acest fapt Îl doare pe Tatăl Ceresc.

* * *

Nu există niciun motiv de a scăpa de vin, deoarece aceia care vor să se îmbete vor găsi o cale să o facă. Pentru ca oamenii să fie salvaţi trebuie să existe Speranţa. Însă oamenii ar trebui să înceapă cu autoevaluarea. Să se uite la ei înşişi şi să se îngrozească de ceea ce văd. Înţelegerea faptului că, drept plată pentru aceste meschine bucurii, sufletele lor vor suferi când vor merge într-o lume mai bună ar trebui să-i facă să nu mai bea. Dar cei slabi sunt pierduţi. Nimeni nu îi poate salva, decât ei înşişi. Aceasta este Legea Universului. Trebuie făcute eforturi personale pentru a schimba viaţa în bine.

Un om nu avea voinţa să se oprească din băut. Când a ajuns bolnav în faza terminală, a renunţat la acest păcat. Însă era prea târziu. El a murit. Totuşi, eliberându-se de păcatul lui, a mers luminat la Domnul. Şi a devenit Culmea Creaţiei, căci păcatul său original nu era natura rea, ci slăbiciunea. În Eternitate, el a găsit pacea şi puterea, precum şi sensul vieţii, pe care nu l-a avut pe Pământ. Şi-a dat seama în mod clar că nu este niciodată prea târziu să-ţi schimbi soarta vieţii de după moarte, chiar cu puţin timp înainte de deces. Boala care l-a făcut să renunţe la păcatul lui nu era o pedeapsă, ci calea de a-şi ameliora viaţa veşnică.

* * *

Este de înţeles efortul emoţional depus pentru a opri consumul exagerat de alcool. Dar dacă oamenii nu cunosc originea Universului, ei întorc totul pe dos. Dacă vrem să avem o societate sănătoasă, trebuie să începem cu începutul, de la rădăcină, nu de la fructul amar.

Iniţierea de programe anti-alcool nu are rost. Ele nu vor funcţiona, decât dacă oamenilor li se oferă muncă inspirată de Lumină şi timp liber inspirat de Duhul. Altminteri, acest plan va eşua.

Oamenii constrânşi în mod constant de o aură rea nu sunt în stare să reziste contradicţiilor lor interne, întrucât ar fi necesare eforturi emoţionale uriaşe. Consumând alcool şi coborând într-un câmp de energie joasă, aceasta nu le provoacă nicio durere pentru o perioadă scurtă de timp. Însă când omul se trezeşte, mintea sa va duce o luptă şi mai dureroasă!

Pentru a câştiga lupta, omul trebuie să fie plin de Energia Înaltă a Luminii. Întrebarea este de unde să o ia. Nu oricine este capabil să o găsească în această lume.

Dar Domnul este gata să ajute. Veniţi la Domnul ca să fiţi salvaţi! Dacă nu la biserică, atunci găsiţi-L pe Domnul în Natură sau în Marea Artă, în Dragostea Sublimă sau în iubirea tandră pentru copilul vostru. Găsiţi-L pe Domnul în viaţa voastră!

Răsplătiţi-I Iubirea. Domnul este în tot ceea ce înalţă spiritul omului. De la o astfel de înălţime este imposibil să cazi în groapa fără fund a Răului.

* * *

< Sus >

Răzvan A. Petre
 12 iunie 2019

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=ldrSqanFk2k