<  Înapoi la index BRACO


BRACO - Despre iubire

Ascultaţi mesajul în limba croată, cu traducerea în româneşte derulându-se pe ecran (am încorporat videoclipul la sfârşitul acestui articol). Am transcris mesajul şi îl public mai jos pentru studiu (traducerea provine din varianta în engleză şi este oferită de echipa "Romanian - Braco TV").

Răzvan-Alexandru Petre

Muzica oficială a transmisiei energetice a Maestrului Braco

 

DESPRE IUBIRE

[Inspiraţii oferite lui Braco de Spiritele Superioare]

* * *

Iubirea este cel mai preţios lucru într-o lume a măsurilor relative şi a ideilor umane despre diversitatea Universului. Tot ce este înzestrat cu capacitatea de a iubi va fi chemat în Eternitate să răspundă cât de mult a folosit această abilitate. Cei care nu s-au deranjat să manifeste acea abilitate radiantă şi acţiune chinuitoare, vor avea multe de răspuns. Aceştia vor fi expulzaţi din lumea Veşniciei. Fiindcă iubirea este un dar nepreţuit al lui Dumnezeu. Iar cei care resping acest dar, Îl resping şi pe Dăruitor. Pentru că oamenii care sunt capabili să iubească şi nu fac acest lucru trebuie avertizaţi că vor avea de plătit pentru indiferenţa şi ura lor.

Cum pot fi încurajaţi oamenii să iubească? Oare cunoaşterea importanţei acestei abilităţi şi a Luminii pe care o promite omului în Eternitate, vă va face să căutaţi propria putere de a iubi? Iubirea este fericire veşnică atunci când este îndreptată doar către Cer. Lumea din jurul nostru este spaţiul iubirii. Cultivând acest câmp cu iubire, vei primi înapoi emanaţiile de dragoste ale celor care sunt invizibili, dar sunt încălziţi de dragostea voastră. De aceea este atât de important să învăluiţi lumea cu Iubire. Lumea este în măsură să vă întoarcă Dragostea. Emisiile de Iubire direcţionate reciproc creează în jurul nostru un spaţiu care va deveni o casă protectoare pentru noi.

Ar trebui să existe un spaţiu de iubire în jurul omului, pentru că toţi avem nevoie de el. Cei care nu au credinţă şi neagă cu încăpăţânare nevoia de ea, se privează singuri de dragostea celor care i-ar iubi. Sufletele care aspiră numai la plăcerile pământeşti au trădat fericirea Cerului. Ele ar simţi iubirea dacă s-ar deschide spre Cer. Nu sunt iubite din vina lor. Dar ce le poate opri să se căiască sincer şi să aspire la Adevăr?! Nu poate fi decât propria lor nebunie.

Domnul îi spuse unui om: “Până nu înveţi să iubeşti, nu te vei simţi bine.” “La ce am nevoie?!”, întrebă omul. “Nu este mai bine când eşti iubit?! Nu este oare suficient ca să te simţi bine?!” “Nu este suficient”, răspunse Domnul. „Sufletul trebuie să iubească, altfel el va fi sub puterea lui Satana. Şi Satana a pregătit pentru tine plăceri complet diferite faţă de cele care te pot face cu adevărat fericit.” “Care sunt plăcerile pregătite de Satana?”, întrebă omul. “Ele sunt invidia, ura şi bolile.” Omul se gândi la asta şi spuse după un timp: “Doamne, cred că am înţeles motivele tristeţii mele. Eu sunt bogat, dar asta nu mă face fericit. Femeile sunt interesate de averea mea, nu de mine. Nu o iubesc pe niciuna, pentru că ştiu motivul interesului lor. Trăiesc cu teama constantă de a fi ucis sau jefuit. Aceasta sunt darurile lui Satana? Cât de prost am fost! Ajută-mă să iubesc pe cineva sau ceva, pentru că nu am făcut-o niciodată.” “Nu te pot învăţa asta”, oftă Domnul. “Ascultă-ţi sufletul, nu-l ţine în temniţa grijilor tale mărunte, şi el va iubi, pentru că este o parte din mine, iar Eu ştiu cum să iubesc.”

< Sus >

Iubirea înseamnă o întărire a particulelor voastre energetice datorită dorinţei de a transmite persoanei iubite o parte din energia voastră vitală. Dorinţa de a dărui este o modalitate de a deveni mai puternic. Ea direcţionează fluxurile de Energie Cerească către o persoană iubită. Prin urmare, oamenii care iubesc cu adevărat ajung să semene cu Domnul. E ca şi cum o persoană iubitoare radiază Lumină şi emite electricitate în jurul său. Omul este înconjurat de o aură specială care este formată din energia radiantă a Iubirii sale. Cu cât omul este capabil să iubească mai mult, cu atât mai intensă şi mai extinsă este aura sa. Nu o puteţi trece cu vederea. Se pare că există o aură de Lumină în jurul oamenilor care sunt îndrăgostiţi. Să o numim un nor de iubire. Aceasta aură îi protejează de invazia Puterilor Joase ale Întunericului, pentru că Iubirea este Marea Putere.

Un crin spuse unui fluture: “Nu ştiu care dintre noi este mai frumos.” Fluturele răspunse: “Tu eşti, pentru că eu sunt cel care mă simt atras de tine, mai mult decât te simţi tu atras de mine.” “Nu ai dreptate”, răspunse modest crinul. “Şi eu am nevoie de tine ca să mă polenizezi.” “Da, aşa este”, aprobă fluturele, “dar ce se întâmplă mai departe? Tu devii urât.” “Nu mă deranjează aceste schimbări. Trebuie să dau viaţă copiilor mei”, spuse crinul. “Asta vreau să spun şi eu: tu eşti mai frumos pentru că îţi sacrifici frumuseţea pentru un scop nobil. Frumuseţea care poate deveni bază pentru o altă frumuseţe şi moare după aceea este adevărata frumuseţe. Eu nu a trebuit să sacrific nimic, de aceea nu sunt la fel de frumos precum eşti tu”, a adăugat fluturele.

Morala parabolei este aceea că sacrificiul este muzica Iubirii. Dumnezeu a dat-o tuturor, însă puţini oameni au profitat de darul Său. Deocamdată, nu există nicio iubire fără sacrificiu. Înţelepciunea iubirii este să dai, nu să iei, ceea ce vă va ajuta să recunoaşteţi Iubirea din voi şi din ceilalţi.

Viaţa pe Pământ este lipsită de valoare fără Iubire. Omul vine pe Pământ doar ca să iubească. El are nevoie să fie cu Domnul pentru asta. Nu există niciun fel de iubire fără Dumnezeu. Nu există nimic capabil de iubire în om care să nu provină de la El. Iubirea reprezintă capacitatea omului de a-şi direcţiona aura radiantă asupra unui obiect. Asta îl face pe om să semene cu Dumnezeu. Lumina care vine de la om îl face vizibil Domnului. Pare absurd? Când eşti dezamăgit în dragoste sau nu mai iubeşti, eşti uimit cum de acea persoană a putut fi o sursă de iubire pentru tine. Nu fii surprins. Dorinţa ei iniţială de a iubi a luminat brusc natura radiantă a celeilalte persoane. Ai “recunoscut” acea natură din ea şi iubirea s-a aprins. Suflete asemănătoare s-au unit. Această asemănare este natura voastră radiantă divină originală. Însă amândoi vă schimbaţi continuu. În cele din urmă, aţi putea pierde sentimentul de similaritate şi apropiere cu cel pe care l-aţi iubit. Din păcate, dragostea s-a dus. Nu vă puteţi găsi fericirea fără să vă ţineţi ochii închişi. Dacă aţi fi fost perspicace, nu aţi fi fost capabili să experimentaţi fericirea. Când sunteţi îndrăgostiţi, iertaţi ceea ce nu poate fi iertat, căci altfel nu există fericire. Când iertaţi, prelungiţi sentimentul de zbor, deoarece voi îndreptaţi ochii omului către Domnul, nu către Satana. Aşadar, nu vă faceţi reproşuri când vă daţi seama că aţi iubit o persoană care nu a meritat sentimentul profund pe care l-aţi avut pentru ea. Dimpotrivă, să vă mulţumiţi pentru această iluzie, deoarece aţi trăit un sentiment minunat. Iată o pildă în acest sens.

Un om vedea lucrurile numai din exterior şi era nefericit. Domnul îi spuse: “Dacă iubeşti ceva, poţi vedea miezul adânc al lucrurilor.” “Nu cred”, spuse omul neîncrezător. “În opinia mea, când te îndrăgosteşti, îţi pierzi minţile. Am fost un prost îndrăgostit.” Domnul îi răspunse omului: “Nu, tu trăiai cu sufletul, nu doar cu mintea, aşa că te asemănai cu Mine. Dacă Mi-aş dirija razele către om doar cu Mintea Mea, nu aş putea să-l ajut. Numai iubirea poate ajuta, însă mintea nu. Nu există oameni perfecţi. Aceasta ar putea fi cea mai bună scuză pentru Mintea Mea ca să nu îi ajute. Dar iubirea nu observă imperfecţiuni şi, prin urmare, este gata să dea tot ce are. Asta-i viaţa în Cer şi pe Pământ. Direcţionează fluxurile de iubire şi nu observă imperfecţiuni. Eu pot vedea ce este mai bun în om când el este în Lumina Iubirii. Lumina îndreptată către om radiază şi îl face mai bun. Nu pot menţiona niciun alt mod de a cunoaşte omul în afara celui de a-l iubi. Iubirea îşi îndreaptă fluxurile în adâncul sufletului său, unde găseşte o scânteie a focului Ceresc, care este similară cu Lumina sa. Iar această similitudine o hrăneşte mai mult decât orice.”

Cum să convingi oamenii că ei vor supravieţui doar cu iubire, nu cu ură? Ei pot întreba cum să-l iubeşti pe cel imperfect. Dar aceasta este calea de a îmbunătăţi lumea. Iubirea, în ciuda tuturor celorlalte. Cereţi Domnului sfaturi înţelepte, pentru că ar trebui să ştiţi cum să iubiţi. Iubiţi şi veţi realiza cum este transformată lumea binecunoscută a Răului…

Darul

Iubirii Nepieritoare

Nu pare să fie dat tuturor,

Însă fiecare vietate

Ar trebui să aibă un adăpost protector pentru suflet.

* * *

< Sus >

Răzvan A. Petre
28 martie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=oSWNKfXWBO8