<  Înapoi la Pagina Răzvan Petre


BRACO - privirea tăcută vindecătoare

BRACO (citit Braţo, însemnând "frăţiorul" în limba croată) este un maestru spiritual unic prin forma sa de manifestare. El se aşază în faţa unui grup de oameni, pe care îi priveşte cu multă compasiune divină, transmiţându-le o energie spirituală foarte înaltă, fără a rosti niciun cuvânt. La unii, această "simplă privire" are un efect transformator uimitor: vindecări de boli fizice sau psihice, revelaţii spirituale, dar cel mai des, lacrimi de bucurie inexplicabilă.


BRACO, maestrul care vindecă sufletele privindu-le în tăcere

Site oficial cu programul transmisiunilor energetice oferite prin internet de către BRACO: 

  În ROMÂNĂ  |  În Engleză

  f   Facebook Braco Romania

  YT Braco Official channel

YT Braco Official TV (conţine doar mesaje spirituale, sunet + scroll-text)

YT Braco Official TV - Romanian

YT Braco Romania

Până acum, principala activitate publică a lui BRACO a fost această privire tămăduitoare, oferită în tăcere din când în când maselor de oameni însetaţi de spiritualitate. După cum era de aşteptat, au apărut imediat şi cei care au contestat valoarea acestei întâlniri a sufletelor ca nefiind altceva decât "autosugestie". Iată însă că, recent, BRACO a început să dea dat publicităţii texte cu revelaţii de înaltă ştiinţă spirituală. În acest fel, el tranşează controversa privind realele sale abilităţi paranormale într-un mod elegant şi instructiv chiar şi pentru "necredincioşi". Asemenea informaţii esoterice nu sunt născocite de nicio minte omenească, ci provin de la Spirite Superioare.

Nu am găsit amănunte despre sursa acestui material, dar am înţeles că sunt mesaje primite mediumnic de maestrul BRACO de la spiritul lui ISUS CRISTOS, Guvernatorul Sistemului nostru Solar şi Fiu de Dumnezeu. Sunt selecţii din consemnările sale spirituale. Unele sunt idei scurte, altele sunt expozeuri întinse pe câteva mari paragrafe. Din texte răzbate puternic gândirea cristică, inconfundabilă pentru cel avizat, care îl obligă pe cititor să se ridice la acelaşi nivel de viziune şi compasiune cosmică.

Astfel, putem să înţelegem de unde vine energia care vindecă în tăcere: este energia cristică cea care acţionează prin intermediul lui Braco...

Răzvan-Alexandru Petre
9 iunie 2018

Sunetul fiinţării
  (9 iun 2018)

Despre credinţă
  (22 iul 2018)

Despre Lumină şi Întuneric
  (7 sep 2018)

Despre ceea ce este Binele
  (21 oct 2018)

Despre sensul vieţii
  (8 nov 2018)

Despre bătrâneţe
  (12 dec 2018)

< Sus >

 

Muzica folosită de Braco la şedinţele sale spirituale

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=vKdo7RMjy88