<  Înapoi la Biblioteca noastră


CĂRŢI pentru E-READER

Download gratuit în formatele EPUB, MOBI, AZW3, DOCX

Trilogia "SPIRITISMUL - bază, metodă, cale" conţine toate comunicările de la Spiritele Superioare şi de la spiritele unor personalităţi cunoscute care pot fi citite online pe site şi care au fost publicate în cărţile anterioare ale mediumului NINA PETRE ("Spiritismul - metodă modernă de investigaţie", "Spiritele în dialog cu noi" şi "Glasuri de dincolo de moarte")

coperta Spiritismul vol.1

SPIRITISMUL - baza înţelepciunii şi ştiinţei spirituale

NINA PETRE, medium şi clarvăzătoare, prezintă explicaţii asupra naturii spiritelor, dovezi despre existenţa lor şi comunicări spiritiste cu mare valoare educativă, ştiinţifică şi sufletească.

Volumul 1 din trilogia „Spiritismul – bază, metodă, cale” (2018)

coperta Spiritismul vol.2

SPIRITISMUL - metodă specială de investigaţie

NINA PETRE, medium şi clarvăzătoare, prezintă unele cazuri dramatice şi/sau controversate pe care le-a cercetat prin dialog telepatic cu spiritele celor decedaţi. De aici, şi titulatura sa de „detectiv psihic”.

Volumul 2 din trilogia „Spiritismul – bază, metodă, cale” (2018)

coperta Spiritismul vol.3

SPIRITISMUL - cale superioară de ajutorare

NINA PETRE, medium şi clarvăzătoare, ne prezintă: 1) Sfaturi personale de la Spirite foarte Înalte; 2) Comunicări de la Maeştrii spirituali pe tema terapiilor prin reiki, yoga, bioenergie, yantre, rugăciuni şi ritualuri.

Volumul 3 din trilogia „Spiritismul – bază, metodă, cale” (2018)

coperta Spiritismul vol.3

VIAŢA IMPERSONALĂ - Revelaţie Divină

Mediumul Joseph S. Benner a primit de la Dumnezeu această Revelaţie, ce conţine explicaţii şi instrucţiuni metafizice de supremă importanţă pentru căutătorul spiritual. În secolul care a trecut de la prima ediţie (1914), a devenit o carte clasică pe subiectul cunoaşterii de Sine şi misticismului practic.

Traducere şi comentarii de Răzvan A. Petre (2019)

Ce este un E-BOOK READER?

Un E-BOOK READER sau, pe scurt, E-READER este o tabletă electronică ce prezintă texte şi imagini în nuanţe de gri, reproduse prin "cerneală electronică". Avantajul faţă de ecranele de computer obişnuite este că poţi citi ore întregi fără să simţi oboseala ochilor. E ca şi când ai citi o carte tipărită pe hârtie. Şi poate înmagazina mii de cărţi. Doar că nu poţi naviga pe internet, decât într-o manieră foarte limitată.

Dintre mărcile de eBook Reader ce pot fi cumpărate în România în prezent, toate pot citi formatul EPUB, cu excepţia Kindle, care foloseşte formatul AZW sau MOBI. Formatul MOBI poate fi citit, suplimentar, şi de mărcile Kobo şi Energy System. Am convertit cărţile în aceste formate speciale din formatul DOCX cu ajutorul programului Calibre.

IMPORTANT: Puteţi converti o carte din formatul .DOCX într-un format pentru e-reader cu ajutorul programului gratuit CALIBRE. Dacă fişierul este în format .DOC, întâi convertiţi-l din Word cu funcţia Save as.../Salvaţi cu... în formatul .DOCX.

Răzvan A. Petre, 5 iulie 2018

< Sus >