<  Înapoi la Cristos şi Nondualitatea


40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus

traduceri de Răzvan-Alexandru Petre

Mesaje de la Spiritul lui Isus Cristos
transmise prin Tina L. Spalding
în intervalul 7 sept - 16 oct 2020

"40 DE ZILE ŞI 40 DE NOPŢI CU ISUS" sunt 80 de lecţii, atenţionări şi încurajări de la spiritul lui Isus Cristos pentru perioada pandemiei şi ce va mai urma.

Recomandarea este de a citi mesajele la timpul lor din zi (dimineaţa sau seara, când publicăm traducerea) şi să faceţi tema propusă de Maestru. Această disciplină simplă vă va aduce multe beneficii spirituale. Puteţi începe programul celor 40 de dimineţi şi 40 de seri în orice moment, cu condiţia să urmaţi disciplina celor două mesaje pe zi, nici mai mult, nici mai puţin. Acesta este un curs, care trebuie urmat conform programei pentru a avea eficienţă.

Informaţiile celeste transmise prin Tina Spalding sunt perfect convergente cu cele transmise prin Gina Lake, confirmându-se reciproc că provin de la Isus, deşi au accente uşor nuanţate. Conţinutul lor este doveditor prin sine, radiind numai lumină, încurajare, iubire, compasiune, înţelepciune. O minte deschisă şi clară va aprecia valoarea acestor mesaje şi se va dedica practicii spirituale simple şi accesibile propuse de Marele Spirit!

Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Despre mediumul Tina Louise Spalding, care a transmis live aceste mesaje

După câţiva ani de studiu serios al "Cursului de miracole" (dictat tot de spiritul lui Isus), Tina Spalding a primit darul mediumnităţii (channeling). La început, ea a transmis mesajele grupului spiritual elevat "Ananda", iar ulterior a fost preluată de spiritul lui Isus Cristos. Mare parte din mesaje sunt postate pe canalul de YouTube al Tinei. Pe site-ul său oficial puteţi citi mai multe detalii despre cărţile în care a adunat mesaje spirituale de la aceste entităţi superioare.

NOTĂ: Dacă puteţi, urmaţi "Cursul de miracole" în limba originală (engleză, abreviat ACIM), la Foundation for Inner Peace  (Începeţi cu "Manualul pentru profesori".)

Alte mesaje prin Tina Spalding:

Mesajul lui Isus după alegerile electorale din SUA, din 3 noiembrie 2020.

Mesajul lui Isus din 21 noiembrie 2020.

 

Mesaje dictate de Isus prin alţi mediumi:

Joseph S. Benner - "Viaţa impersonală"

Gina Lake - Mesaje şi cărţi

Nina Petre - "De la Isus Hristos citire"

< Sus >

Răzvan A. Petre
20 noiembrie 2020