<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 39, dimineaţa

"Imaginaţi-vă dacă toată lumea v-ar putea auzi gândurile, imaginaţi-vă dacă toţi ar şti ce credeţi despre ei. Oare v-ar mai plăcea? Oare ar mai vrea să stea cu voi?" (Isus)

Mesajul din ziua 39, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 39, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Unii dintre voi sunteţi trişti că se termină aceste 40 de zile şi 40 de nopţi şi vă înţelegem. Acesta este ataşamentul, aşa se simte, simţi că nu vrei să se schimbe lucrurile.

Una dintre marile lecţii care vi se dă acum tuturor este că schimbarea se petrece, schimbarea este inevitabilă, iar una dintre cele mai mari cauze ale suferinţelor omenirii este ideea că lucrurile nu ar trebui să se schimbe. Pe parcursul lunilor şi anilor care vor veni, veţi fi obligaţi să înţelegeţi că evoluţia este un proces intens. Evoluţia este chiar procesul prin care treceţi.

Majoritatea dintre voi vă gândiţi la evoluţie ca la un proces fizic: unei creaturi îi cresc degete la picioare sau aripi sau aripioare sau se ridică în două picioare. Dar evoluţia este întotdeauna mai întâi mentală şi emoţională şi spirituală. Fizicul, ţineţi minte, apare din non-fizic. Lucrurile iau naştere din gânduri şi credinţe şi idei menţinute în mod repetat.

Aşa că, trecând prin această mare transformare a societăţii voastre, este de două ori important să vă păstraţi ferm convingerile, gândurile şi ideile care reprezintă ceea ce doriţi, pentru că tocmai aşa deveniţi co-creatori conştienţi alături de fraţii şi surorile voastre. Sunteţi împreună de acord că vreţi ceva bun şi rămâneţi fermi până îl obţineţi. Iar dacă nu-l obţineţi imediat, nu sunteţi deziluzionaţi. Amintiţi-vă ce este deziluzia: deziluzia înseamnă că aţi crezut în iluzii. (Ei bine, vă spunem că întreaga voastră viaţă este o iluzie, dar nu vom intra în detalii acum, căci discuţia ar deveni prea greoaie.)

Vrem să înţelegeţi că aveţi dreptul şi capacitatea de a trăi ceea ce este moral, ceea ce este plin de iubire şi ceea ce este bun. Dar pentru a reuşi asta, trebuie să vă păstraţi vibraţia pe frecvenţa virtuţii, a iubirii şi a bunătăţii nu numai în vorbe şi fapte, la care unii sunteţi foarte buni, ci şi în gândurile şi sentimentele voastre despre orice. Asta înseamnă că trebuie să te iubeşti pe tine însuţi, trebuie să te bucuri de tine, nu doar de alţi oameni.

Există această iluzie în societatea voastră că, dacă sunteţi buni cu ceilalţi, numai asta contează şi, totuşi, voi vă urâţi pe voi înşivă. Ei bine, să ştiţi că frecvenţa care se manifestă în faţa voastră sub formă de oameni, locuri, lucruri şi experienţe vine din interiorul vostru, nu dacă afişaţi o faţă zâmbitoare superficială sau comportamente nesincere şi în dezacord cu lumea lăuntrică. Ele provin din lumea voastră interioară secretă de gânduri şi frici şi anxietăţi şi judecăţi.

Imaginaţi-vă dacă toată lumea v-ar putea auzi gândurile, imaginaţi-vă dacă toţi ar şti ce credeţi despre ei. Oare v-ar mai plăcea? Oare ar mai vrea să stea cu voi? Către acest gen de autenticitate vă îndemnăm, prin care să vă deschideţi inima şi mintea către oameni, iar ei să vă considere în continuare că sunteţi frumoşi, buni, iubitori.

Înţelegem că mulţi încă nu aveţi această atitudine interioară. Şi draga noastră încă se luptă cu astfel de probleme, chiar şi după toţi aceşti ani şi tot acest channeling. Încă mai are unele laturi care nu se iubesc pe sine. Dar acum ea ştie când devin active, pentru că se simte rău şi ştie că e vorba de ceva ce îşi provoacă singură din interior.

Majoritatea dintre voi nu sunt conştienţi de asta. Vă simţiţi rău şi daţi vina pe altcineva. Vă simţiţi rău şi daţi vina pe preşedinte. Vă simţiţi rău şi daţi vina pe profesor. Vă simţiţi rău şi daţi vina pe corp, deoarece vă priviţi corpul ca fiind în afara voastră, nu este cine sunteţi.

Deci este important să înţelegeţi că voi sunteţi Creatorul şi că sunteţi creatori împreună cu ceilalţi creatori de pe această planetă. Este un moment foarte, foarte bun să formaţi grupuri de oameni plini de compasiune. Acesta este unul dintre motivele pentru care am inspirat-o pe draga noastră să creeze comunitatea ChannelingJesus, astfel încât fiinţele cu idei asemănătoare să se poată întâlni şi să comunice şi să vorbească despre cum îşi gestionează mintea, cum se bucură de viaţă, împărtăşind poveşti pozitive, fără a intra în discuţiile sumbre şi periculoase şi dificile de pe alte platforme de socializare. Este, dacă vreţi, un pârâu liniştit şi calm, în locul unui torent zgomotos. Vă aflaţi într-o zonă liniştită şi calmă în care puteţi gândi şi respira şi împărtăşi deschis şi sincer practica voastră spirituală.

Deci, încă o dată, vă rugăm să vă gândiţi să vă alăturaţi acestei comunităţi, deoarece este concepută pentru aceste vremuri, ca să aveţi un loc plin de inspiraţie, ca să aveţi de unde primi o încurajare, ca să aveţi un loc senin şi frumos unde să vă retrageţi.

Este o vreme de mari schimbări şi va trebui să acceptaţi că schimbarea vine. Deci schimbaţi-vă acele aspecte care ştiţi că o necesită. Faceţi-o preventiv. Nu aşteptaţi să vă dispară slujba ca să vă confruntaţi cu temerile voastre despre nesiguranţă sau bani. Nu aşteptaţi falimentul băncilor ca să vă decideţi să vă investiţi banii înţelept. Nu amânaţi să vă săpaţi grădina, planificaţi-vă deja lucrările pentru anotimpul care vine, cumpăraţi seminţele, pregătiţi solul, genul ăsta de activităţi. Fiţi proactivi, nu amânaţi şi apoi vă veţi putea bucura de plimbarea palpitantă cu barca pe torentul pe care urmează să navigaţi.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
19 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=FO3umEwgqHU