<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 12

 Nu puteţi face nimic pentru a le schimba alegerea celor care iau propriile decizii în aceste timpuri. (Isus)

Mesajul nr. 12, "Isus, despre vaccinare", preluat de la un eveniment regulat al comunităţii ChannelingJesus, fluxul live #122, publicat pe data de 13/04/2021. Este intercalat în seria curentă "Ascensiunea 2021 cu Isus". Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.


Textul mesajului video 12

ISUS:

«Cu adevărat, sunteți ființe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Şi este cu adevărat o minune că draga noastră este aici cu noi! Este cam buimacă în aceste zile, încercând să se obişnuiască cu noua ei casă, spălând vasele în cadă; tot felul de lucruri interesante pentru ea i se întâmplă. :) Dar, desigur, această muncă este foarte, foarte importantă pentru ea şi va fi întotdeauna prezentă în faţa voastră.

Vrem să înţelegeţi că motivul pentru care transmitem prin această fiinţă este că vă aflaţi într-o perioadă importantă a evoluţiei planetei voastre. Ne aflăm aici special pentru această perioadă, iar toată munca pe care voi aţi făcut-o până în acest moment vă permite să treceţi cu seninătate prin aceste transformări, schimbări, provocări, dealuri şi văi. Sunteţi într-o poziţie câştigătoare, ca să zicem aşa.

Însă mulţi oameni trec prin transformările prin care voi deja aţi trecut de bunăvoie, dar nu într-un mod voluntar, nu preventiv, nu proactiv. Li se iau lucruri despre care credeau că le vor avea veşnic. Mulţi dintre voi, care urmaţi “Cursul de miracole” de ceva timp, aţi început deja acel proces de renunţare, de reevaluare a ceea ce este important, ce schimbări doriţi să faceţi în viaţa voastră, ce nu vă mai serveşte, ce obiceiuri vă sunt dăunătoare, toate aceste chestiuni.

Totuşi, ceea ce se întâmplă majorităţii oamenilor este că sunt impulsionaţi la acţiuni ce provin din abisurile inconştientului lor. Iar unul dintre lucrurile care au apărut, bineînţeles, este acest ordin de vaccinare, acest program de vaccinare care face înconjurul planetei voastre în acest moment.

Când vă tulbură că vedeţi oamenii vaccinându-se, indiferent de motivul pentru care vă tulbură, vrem să înţelegeţi că aceste decizii sunt luate din profunzimile minţii subconştiente. Cu toţii aţi fost îndelung programaţi în această societate şi, ca să luaţi o decizie, vă ajutaţi de subconştient. Voi toţi credeţi că faceţi acest lucru în mod conştient, credeţi că alegeţi un lucru în locul altuia, credeţi că decideţi voi înşivă ce ar trebui să faceţi şi ce vă este benefic.

Dar adevărul este că, atunci când aveţi de luat decizii importante, ego-ul apelează adesea la subconştient. Acesta colectează informaţii de foarte mult timp, are deja o cantitate uriaşă, şi ego-ul va scoate decizia din acel imens rezervor de informaţii.

Prin urmare, când luaţi o decizie subconştientă, folosiţi, desigur, o mulţime de programe care v-au intrat în minte fără ca voi să fiţi conştienţi. De pildă, motivul pentru care cumpăraţi ketchup “Heinz” de la magazinul alimentar şi nu celelalte opt sau zece tipuri de ketchup de pe raft se datorează programării, reclamelor pe care le-aţi văzut de când eraţi mici copii. Mulţi oameni sunt încă conduşi de programe care au fost inoculate în conştiinţa lor cu foarte mult timp în urmă. Şi la asta asistaţi acum, când vedeţi cum se aşază mulţi oameni la coadă pentru un vaccin care nu a trecut prin toate testele de siguranţă.

Unii dintre voi vă miraţi, sau folosind fraza dragei noastre, sunteţi năuciţi de ce vedeţi, cel puţin draga noastră a fost de-a dreptul năucită. A trebuit să facă multă muncă de iertare în ultimele săptămâni, desigur, cu un pic de ajutor de la noi, care am făcut-o să înţeleagă faptul că aceste decizii vin din abisul subconştientului.

Prin urmare, vi se poate părea o nebunie că unii oameni nu iau în seamă informaţiile de ultimă oră. Păi, informaţiile actuale, în comparaţie cu rezervorul imens de instruire subconştientă, sunt ca un val pe suprafaţa oceanului. Nu au niciun efect, nu influenţează deloc procesul decizional.

Din acest motiv, unii oameni, declaraţi de draga noastră “aparent inteligenţi”, decid să facă ceva despre care ea crede că ar fi în detrimentul sănătăţii lor.

Ceea ce facem noi aici este să vă ajutăm să înţelegeţi la ce asistaţi şi ce simţiţi în interiorul vostru. Unii dintre voi simt o dorinţă puternică de a se vaccina, iar acel impuls provine din subconştientul vostru. Şi asta, pentru că aţi crescut într-o societate care a promovat vaccinurile, încurajate de persoane cu autoritate. Foarte mulţi vă amintiţi cum vă aliniaţi la şcoală pentru o injecţie contra tuberculozei sau rujeolei sau ceva de genul acesta, iar în subconştient acest fapt este asociat cu prezenţa unor persoane autoritare. Din cauza acestei pregătiri şcolare, o parte din fiinţa voastră spune „O, trebuie să fac ceea ce mi se spune sau voi fi pedepsit”, pentru că aţi trecut mulţi ani prin acest gen de programare în familiile voastre, în culturile voastre, în sistemele voastre şcolare.

Deci acesta este momentul în care beneficiaţi cu adevărat de practica “Cursului de miracole”, fiindcă înţelegeţi cum funcţionează ego-ul. Ego-ul este preocupat numai de supravieţuire.

Acum, când spunem că ego-ul este preocupat numai de supravieţuire, vă puteţi gândi aşa: „Bine, dar atunci de ce mâncăm gogoşi, dacă suntem sub controlul ego-ului, de ce facem lucruri dăunătoare sănătăţii în privinţa alimentelor şi băuturilor, dacă ego-ul se ocupă de toate?”. Ei bine, ego-ul se pricepe la supravieţuirea pe termen scurt, la supravieţuirea astăzi. Şi de aceea, când încercaţi să planificaţi prea departe în viitor, ego-ul devine neliniştit, deoarece nu-şi poate da seama cum să supravieţuiască în viitor.

Şi atunci, ego-ul se gândeşte la soluţii de supravieţuire în prezent. Iar asta declanşează o parte foarte primitivă a ego-ului, care spune: „Voi face ceea ce fac toţi ceilalţi, pentru că în mijlocul tribului este cel mai sigur”. Dar asta-i o parte evolutivă foarte veche din trunchiul cerebral, care spune: „Atâta timp cât sunt în trib, voi fi în siguranţă, iar dacă voi fi exclus din trib, voi fi în pericol”. Şi exact acest mecanism psihic este declanşat acum. Şi de aceea o parte din propaganda legată de această problemă apelează la ideea de a salva tribul, a salva comunitatea, a proteja bătrânii. Persoanele care pun la cale propaganda ştiu exact cum funcţionaţi şi concep mesajele astfel încât să vă simţiţi vinovaţi sau să simţiţi presiunea semenilor de a face ceva ce, poate, inteligenţa vă spune că nu este adecvat.

Draga noastră are o frază, şi credem că-i una foarte bună, pe care o puteţi urma cu toţii şi anume: „Pune-te ultimul la coadă”. Aşezaţi-vă ultimii la rând şi vedeţi cum merge treaba. Aşezaţi-vă ultimii la coadă şi fiţi atenţi cum decurg lucrurile pentru cei care primesc vaccinul şi modul în care este acesta folosit în societatea voastră.

Vrem să înţelegeţi că este o perioadă de timp în care pare să planeze un nor întunecat peste societate. Se pare că se apropie o furtună, par să existe ameninţări de limitare, control şi restricţie, pe care mulţi le resimţiţi neplăcut. Dar vrem să înţelegeţi că procesul de Ascensiune este în curs şi nimic nu îl poate opri. Ei încearcă să-l oprească. Au ştiut de zeci de ani de procesul Ascensiunii, care este un proces galactic, nu este un capriciu, nu este o idee pe termen scurt pe care a propus-o cineva de curând, ci procesul Ascensiunii este înscris în analele timpului. Şi nimic nu-l poate opri, tot ceea ce se poate face este doar o blocare temporară, o încetinire temporară, o încercare efemeră de a-i schimba traiectoria. Dar vrem să înţelegeţi că nimic nu poate schimba traiectoria acestui proces de Ascensiune care se petrece deja.

Cu toate acestea, aflându-ne la sfârşitul unui anotimp spiritual, vedeţi că apare o bifurcaţie. Vedeţi o bifurcaţie între fiinţele cu frecvenţă mai înaltă şi fiinţele cu frecvenţă mai joasă. Ştiu că sună ca o judecată aspră, sună ca şi cum am fi de partea unei anumite tabere a populaţiei. Dar nu este aşa. Vă spunem că acum se iau decizii care s-au pregătit de mult timp, se culege recolta seminţelor puse de mult în sol. Unii oameni vor avea nişte experienţe negative în lunile şi anii următori, din cauza deciziilor pe care le-au luat şi le iau, dar acei oameni aleg singuri să le experimenteze, pe baza liberului-arbitru. Iar acest lucru este foarte, foarte important să-l înţelegeţi, ca elevi ai “Cursului de miracole”, că liberul-arbitru este totul. Liberul-arbitru este totul.

Soldaţii de la Auschwitz îşi foloseau liberul-arbitru pentru a face ceea ce au făcut. Cei care s-au conformat şi s-au aliniat şi s-au urcat în acele vagoane pentru vite fără a lupta, fără a fugi, îşi foloseau liberul arbitru. Toată lumea îşi foloseşte liberul arbitru şi vrem să înţelegeţi că acesta este unul dintre modurile prin care spiritul învaţă în acest loc al universului: Luaţi o decizie, acţionaţi ca atare şi culegeţi consecinţele naturale ale acelei decizii. Şi aşa învăţaţi. Veţi lua cu voi acea amintire, acea lecţie atunci când veţi păşi din această încarnare fizică la, vom zice, şedinţa de revizuire a vieţii, ce are loc în viaţa dintre vieţi, iar acea lecţie va rămâne cu voi şi vă va însoţi veşnic.

Prin urmare, când vedeţi pe cineva luând o decizie cu care nu sunteţi de acord – poate că voi vă vaccinaţi şi nu înţelegeţi de ce altcineva nu ar face-o, nu sugerăm să fie neapărat într-un sens sau celălalt – vrem să înţelegeţi că nu este necesar ca voi să-l înţelegeţi pe celălalt. Îşi foloseşte liberul arbitru, pune în mişcare un proces de luare a deciziilor bazat pe mult mai mult decât puteţi voi înţelege. Şi nu puteţi face absolut nimic pentru a-l schimba.

Astăzi vom conversa cu voi toată ziua, dar dorim ca acesta să fie mesajul pe care să-l reţineţi din această interacţiune: că nu puteţi face nimic pentru a le schimba alegerea celor care iau propriile decizii în aceste timpuri. Decizii în ce sens? Nu contează. Orice ar decide, ei decid în funcţie de o mulţime de lucruri.

Veţi vedea unii oameni, unele grupuri de oameni, unele grupuri mari de oameni care încalcă regulile şi reglementările, spunând: „Absolut nu, ăsta-i un rahat, vom fi liberi, indiferent de pedepsele pe care ni le pregătiţi”. Alte grupuri de oameni, grupuri mari de oameni vor spune: „Vă rugăm, spune-ţi-ne când avem voie să respirăm şi dacă avem voie să ne ridicăm din genunchi?”. Veţi vedea ambele capete ale spectrului şi tot ce există între ele. Voi veţi decide ce vreţi să trăiţi.

Iată cât de important este liberul vostru arbitru, iată cât de importantă a fost munca spirituală pe care aţi depus-o până în acest moment, că aţi ajuns să decideţi recolta, ce roade ale muncii şi ale copacului vostru se vor coace.

Dar este un proces îndelungat, aşa cum am spus. Şi vrem să înţelegeţi – pentru că aveţi ceva antrenament mental şi înţelegeţi cum funcţionează sistemul vostru de ghidare – acordaţi mare atenţie în acest moment sistemului vostru de ghidare! Căci el este conexiunea voastră cu Sursa. Conexiunea voastră cu Sursa vă va spune ce să faceţi. S-ar putea să credeţi că veţi face un anumit lucru, dar, când veţi pune mâna să-l faceţi, este posibil să primiţi un puternic îndemn de a nu-l face.

Treaba asta va fi problematică pentru unii, pentru că de unde să ştiţi voi care dorinţă să urmaţi? Cea care este liniştită şi profundă vine de la spirit. Cea care provine din condiţionări şi mintea ego-ului va fi prima şi mai puternică. Dar pe măsură ce veţi parcurge experienţa din acest an – care se va intensifica în lunile de vară – dacă ştiţi cum să ascultaţi – şi tocmai asta v-am învăţat de-a lungul acestor ani şi acestor multe sute de videoclipuri, multe interacţiuni – deja veţi şti: „O, da, acesta este ego-ul meu. Aa, dar iată că vine şi un alt mesaj!”.

V-o dăm ca exemplu pe draga noastră. De câteva ori în ultimii ani a vrut să se mute la oraş. Că au plaje frumoase, că sunt multe lucruri de făcut acolo, că sunt cartiere vechi frumoase… Îi plăcea foarte mult oraşul Victoria, un oraş foarte frumos. Şi intra pe internet şi se uita la casele din cartierele care o atrăgeau. Dar mai era o altă voce, sub acea dorinţă superficială pe care o avea, care îi spunea „Nu face asta”. Eram noi, care îi sugeram că nu ar fi cel mai bun lucru în acel moment. Asta s-a întâmplat de două-trei ori în ultimii patru-cinci ani. Iar draga noastră locuieşte tot în Salt Spring, nu s-a mutat niciodată în Victoria, lucru care îi este foarte benefic, având în vedere situaţia de acum.

Acesta era mesajul pe care i-l şopteam, sub suprafaţă, în linişte: „Nu ar fi cel mai bun lucru”, şi totuşi ego-ul ei voia să se mute la oraş. Aşadar, de-a lungul anilor, a învăţat cum să discearnă: „Aa, Tina vrea să se mute la oraş. Dar ghidarea interioară zice altceva”.

La fel s-a întâmplat şi cu câinele. Tina nu voia un câine, dar ghidarea o îndemna să-şi ia un câine. Şi, bineînţeles, a trecut prin mai multe repetări ale acestui conflict interior. Practic, Tina nu voia un câine, condiţionările ei erau anti-câine: că ar fi prea multe probleme, o listă lungă de motive pentru care să nu-ţi iei un câine, dar sentimentul să-şi ia un câine nu-i dădea pace. Şi trei ani mai târziu, Delphi i-a transformat viaţa dragei noastre, a făcut-o mult mai bună. Există o mare dragoste între aceste două creaturi şi, desigur, aceasta este o lecţie profundă pentru ea. Aşa că ea ştie acum, doar pentru că Tina ar vrea să facă ceva, nu înseamnă că ar fi lucrul corect.

Aşa că, vrem să începeţi să fiţi atenţi atunci când sunteţi pe punctul de a lua o decizie: “Ce se întâmplă aici? Nu-i oare asta o soluţie superficială la problemă? De fapt, care-i problema pe care încerc să o rezolv? Chiar este o problemă sau doar caut ceva distracţie sau caut să mă conformez? Ce alte mesaje vin, sunt ele mai profunde, sunt mai tăcute?”

Acest sistem care acum forţează, împinge, îmboldeşte se bazează pe mintea voastră condiţionată. Pe asta mizează ei. Chiar ei v-au condiţionat, aşa că ştiu ce mesaje aţi tot primit timp de multe decenii şi ştiu pe ce buton să vă apese.

Dar voi aveţi în continuare parte de îndrumare, aveţi în continuare acea conexiune veşnică şi de neîntrerupt cu informaţii adevărate, benefice, de fapt, cu Cunoaşterea.

Deci, atunci când aveţi de luat o decizie, asiguraţi-vă că nu abordaţi chestiunea cu superficialitate, ci puneţi-vă întrebări mai profunde, cereţi să primiţi îndrumare cu privire la subiect în meditaţie şi în visele voastre.

Vom face o scurtă pauză.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
18 aprilie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=d6ZZuZ6CPWk