<  Înapoi la Pagina index "Maria întreabă, spiritele răspund"


MARIA COMUNICĂ CU SPIRITELE (6)

transcriere de Răzvan-Alexandru Petre

Varianta YouTube

Entitatea MALEFICO (întrebările 21 - 23)

Este 28 ianuarie 2014, ora 11 dimineaţa, şi fac citirea pentru Alexandru, pentru site. Întrebarea nr. 21: Câte specii inteligente (care au posibilitatea de a utiliza o tehnologie, au un limbaj etc) există în univers? Care este raportul şi relaţia lor în prezent şi în viitor cu specia umană?

Şi bineînţeles că îl chem pe cumnatul meu Tic.

Care îmi spune că "Nu pot să vin acum, vin mai târziu". Bine, Ticuleţ. Atunci, hai să vedem dacă am pe altcineva care ar vrea să-mi răspundă la întrebare. Asta este o întrebare cu caracter social. Poate cineva să vină să-mi răspundă la întrebare?

Şi vine o entitate care este complet neagră.

Dumneavoastră puteţi să-mi răspundeţi la întrebările pe care le am?

Şi răspunde: Sigur că da, fată, eu pot. Şi spune aşa: "Fată" n-a fost utilizat în sens peiorativ.

Cum să mă adresez dumneavoastră?

Pestalozzi. Şi mai spune entitatea: Nu sunt Pestalozzi, dar poţi să mă chemi aşa dacă vrei.

Nu vreau să te chem aşa dacă nu eşti acea persoană.

Şi spune: Eu sunt Malefico şi tu mă cunoşti foarte bine şi de la Gema, şi de la Oana.

Of, ce vroiam să nu te cunosc, Malefico! Dar n-are importanţă. Întrebarea este aşa: câte specii există în univers care pot utiliza o tehnologie şi care este raportul lor cu specia umană?

Şi Malefico spune: Există o infinitate de specii, aşa cum defineşti tu, Alexandru, specia ca fiind cineva care foloseşte tehnologia sau are un limbaj de comunicare. Dar aceasta nu este o interpretare corectă a unei specii inteligente. Ce spui tu este o specificare limitată, pentru că, de exemplu, şi animalele ştiu să folosească tehnologia şi au un sistem de comunicare, un limbaj al lor. Nu ştiu dacă tu te-ai referit la aceasta, dar acesta este adevărul. Există o infinitate de specii inteligente, cum le numiţi voi, nu numai în Univers, ci chiar la voi pe Pământ. Numai că voi, comparând întotdeauna cu ceea ce sunteţi voi, nu realizaţi abundenţa de specii care există şi care au capacitatea de a comunica cu voi. Dar voi căutaţi prea multe asemănări fizice între voi şi alte specii din exteriorul planetei. Comunicarea şi folosirea tehnologiei sunt elemente de bază ale progresului, ale evoluţiei şi mai toate lucrurile care vă înconjoară au această capacitate de a folosi tehnologia şi de a comunica cu scopul de a evolua, de a prezerva specia şi a merge mai departe. Uitat-te puţin, Alexandru, la ce ai în jur şi ai să înţelegi că întrebarea ta este limitativă şi ai să pierzi infinitatea de alte specii inteligente care stau chiar la masă cu tine!

Bine, Malefico, întrebarea nr.22 : Islamism, budism, creştinism, mozaism etc., care este originea acestor religii care utilizează principii asemănătoare? Au apărut ca o reacţie socială la dezvoltarea omului, au apărut în urma unei comunicări cu lumea spirituală etc.? Eu cred că el se referă dacă religiile sunt opera voastră, a spiritelor, sau este un eveniment apărut în dezvoltarea omului.

Şi el spune aşa, Malefico: Este corect în amândouă cazurile. Religia ar fi apărut independent de noi, datorită slăbiciunilor pe care le aveţi voi, ca specie. Dar, într-adevăr, avem şi noi din lumea spirituală o oarecare influenţă. Aceasta a fost făcută pentru a putea să vă ajutaţi singuri să evoluaţi într-o direcţie mai bună, nu o direcţie distructivă. Religiile au la bază unele principii morale care ajută. Bineînţeles că, dacă sunt duse la extrem, au un caracter distructiv şi nu ăsta a fost scopul nostru. Când vi le-am dat, au fost mai mult un sistem de ghidare. Ce aţi făcut voi: le-aţi luat şi le-aţi dus la extrem, iar în acel moment a fost distructiv. Cred că budismul, care acceptă calea de mijloc, din acest punct de vedere este foarte corect. Nimic nu trebuie dus la extrem, nici la o limită, nici la cealaltă. Calea de mijloc este cea mai bună.

Întrebarea 23: Care este durata maximă de viaţă a unui om în prezent? Ce factori spirituali contribuie la extensia şi comprimarea ei? Când şi cum se stabileşte durata?

Şi Malefico râde: Întrebarea asta este...

A zis "prostească", dar nu, nu vreau să spun asta.

Nu spui asta pentru că tu vrei să fii bine cu toată lumea. Nu. Este prostească, spune. Păi, dacă voi sunteţi o combinaţie între spirit şi materie, şi materia este trecătoare, iar spiritul este etern, la ce te referi când întrebi care este durata maximă a vieţii unui om în prezent? Voi aveţi două componente în forma în care sunteţi acum: o parte materială, care e muritoare, şi...

OK, Malefico, lasă teoria şi hai să punem întrebarea altfel. Dacă reţin eu bine, în Biblie erau oameni care trăiau 300-400 ani tereştri. Acum trăim între 70 şi 120 ani. Ce s-a întâmplat?

Şi Malefico spune: Nu este corect, şi accentuează, în totalitate ce s-a spus în Biblie, despre 300-400 ani, pentru că niciodată nu a fost o viaţă umană în carne aşa de lungă. Într-adevăr, în prima perioadă a mers până la 250 ani tereştri. Dar acela a fost numai un experiment, care nu a mers bine. Şi atunci, noi am lăsat să vă adaptaţi partea materială din voi la condiţiile pe care le aveaţi pe Pământ.

Hai să luăm întrebarea directă. Cum se stabileşte durata de viaţă a unei persoane? De exemplu, cine stabileşte câţi ani trebuie să trăiesc eu sau la ce dată am să mor?

Şi el spune aşa: Aceasta este aproape în întregime hotărârea ta, tu eşti cea care alegi dinainte cât ai să trăieşti. Dar nu întotdeauna aceasta se respectă, pentru că sunt şi alţi factori care intervin din exterior şi care pot să te facă s-o termini mai repede decât ai vrut tu.

Nu înţeleg asta, Malefico.

Şi el spune aşa: Deşi, de exemplu, tu ţi-ai propus dinainte că ai să trăieşti 95 de ani, când ajungi la vârsta de 95 ani, de fapt, încă îţi place atât de mult această viaţă fizică, încât nu vrei s-o părăseşti, nu vrei să respecţi hotărârea pe care ai luat-o tu iniţial. Şi atunci noi venim (şi acum Malefico râde, într-adevăr malefic) şi-ţi dăm uşor un picior ca să treci dincolo. Pentru că statul în acel corp fizic nu mai este satisfăcător pentru energia spirituală din tine. Într-adevăr, te poţi complace să stai şi să nu faci nimic, dar într-un fel este o pierdere de timp pentru spiritual.

Adică, cum să înţeleg Malefico că, dacă nu e hotărârea mea să rămân, ce vreau eu de fapt? Care este puterea mea de a decide?

Şi el spune aşa: Puterea ta de a decide a fost alterată de partea ta materială şi nu este ceea ce ne interesează pe noi. Pe noi ne interesează progresul tău social ca spirit. Nu ne interesează progresul tău material, deşi sunt foarte legate între ele.

M-ai trântit într-o confuzie generală.

Şi Malefico spune: Nu este niciun fel de confuzie. În principal, eşti tu cea care alege câtă vreme şi în ce condiţii ai să trăieşti. Nu întotdeauna ce ai hotărât tu, ca spirit iniţial, este ceea ce se întâmplă în realitate.

Înţeleg bine, Malefico? Şi el da din cap că "Da".

Însă orice deviaţie de la ceea ce ţi-ai planificat tu trebuie corectată de către tine sau alt spirit din exterior.

Adică, dacă eu nu fac ce mi-am propus ca spirit, ce, vine aia cu coasa şi mă seceră?

Şi spune: Nu neapărat că vine aia cu coasa şi te seceră. (Şi Malefico se ţine de burtă şi râde. În orice caz, eu nu-l percep decât ca o entitate complet pe negru. Nu percep decât forma, nu altceva.) Şi el spune: Vrei să-ţi arăt faţa mea?

Nu vreau, nu, nu, pentru că te cunosc şi ştiu de ce eşti în stare. Nu. Vreau să-mi răspunzi la întrebare.

Deci, nu neapărat ţi se taie firul vieţii, pentru că este nevoie poate de alte corecţii ca să urmezi drumul pe care ţi l-ai propus şi să evoluezi ca spirit.

Măi, da’, să vă întreb şi eu, măi, Malefico, măi: Păi, da’ ce, voi aveţi acolo o organizaţie aşa de serioasă, cu milioane de suflete care păzesc bilioanele de suflete de pe Pământ ca să-şi urmeze direcţia? Dacă nu merg pe direcţie, începeţi să le căsăpiţi în stânga şi în dreapta sau le aduceţi pe calea cea bună? Păi, ce infrastructură aveţi, nenică, care să fie capabilă de aşa ceva?

Şi Malefico, acuma e căzut pe spate de râs. Şi spune: Bine te-ai gândit la asta dacă raportezi la partea ta materială. Noi nu venim decât în cazuri extreme să vă dăm indicaţia din exterior ce aveţi de făcut şi în ce direcţie să vă mişcaţi. Aceasta este în genele tale.

Bun, şi dacă genele mele sunt defecte, m-am născut cu o boală şi genele unde trebuia să fie arhivată informaţia asta sunt defecte? Cine vine ca să aibă grijă de mine?

Şi el spune: Este ceea ce numiţi voi câteodată îngerul vostru păzitor. Este acea entitate care se poate ocupa de tine ca să-ţi urmezi ce ţi-ai propus şi să te ajute – şi el accentuează – în mod gentil, nu ca mine, să obţii ce ţi-ai propus tu de la viaţă.

Sunt foarte confuză. Câţi îngeri păzitori sunt care păzesc 7 bilioane de oameni care suntem pe Pământ? Păi, ce, aveţi voi 7 bilioane de îngeri?

Şi spune: Nu se lucrează aşa, ca pentru fiecare persoană să fie un singur înger păzitor. Asta-i unul. Al doilea, imaginea de înger păzitor este ceva pe care voi o produceţi. Noi lucrăm doar cu informaţia care este în fiecare celulă din corpul tău, este în afara corpului tău, care umple spaţiul şi care, într-un fel, dirijează dezvoltarea materială.

No, Malefico, n-am înţeles nimica, dar asta este, se numeşte "servus şi la gară"!

Şi el sare, Malefico: Adică nu ţi-am explicat destul de clar? Şi mă face "proastă".

Nu ştiu cât de clar mi-oi fi explicat, dar cred că te amuză mai mult să faci confuzia şi mai mare decât să-mi răspunzi clar, ca să pot pricepe.

Şi el râde şi spune: Asta este partea mea de amuzament, partea pentru care trăiesc eu, să mă amuz.

Bine, Malefico, să ai parte de amuzament bun, dar nu pe seama oamenilor! Amuză-te pe socoteala ta. Îţi mulţumesc mult pentru ajutor oricum şi, dacă mai am nevoie, te-aş ruga să vii dacă poţi.

Şi el zâmbeşte, de data asta cald, şi spune: Cu toată plăcerea!

< Sus >