<  Înapoi la sumar "Educatie prin paranormal"


PARANORMAL 2009
- Eseuri, pamflete, comunicări diverse... -

Cutremuriada sau Manipularea prin cutremure

De câtiva ani încoace, doi mosnegi nebuni apar dintr-odată ca buruienile după ploaie, debitându-si ultimele noutăti în materie de cutremure. Ei pretind că stiu totul despre moartea apropiată a zeci de mii de români, despre casele ce vor fi făcute praf de Măria-Sa Cutremurul. Nu au discernământ, nici rusine fată de milioanele de telespectatori înspăimântati care le ascultă balivernele. Luati cu de-amănuntul, strânsi cu usa, constatăm cu stupoare că nu îsi asumă nici o responsabilitate pentru afirmatiile lor necugetate. Într-adevăr, oamenii simt nevoia sa afle dacă vor muri de cutremur, ca să-si mai spele din păcate până atunci, dar dumnealor, "cutremurologii", nu le indică nici o dată precisă. Că amândoi suferă de un sindrom maniacal, că au oleacă de clarviziune zăpăcită cu totul, se poate observa foarte usor. Dar cum or fi stând cu mintea moderatorii TV care îi tot promovează pe micile ecrane? La sufletul celor care nu mai dorm noptile de groază nu vă gânditi, măi oameni de televiziune, sau vă interesează mai mult rating-ul decât sănătatea mentală a poporului în mijlocul căruia trăiti? Am pus si eu o întrebare retorică, fiind convinsă că oricum nu voi primi nici un răspuns la ea.

Ar mai fi un aspect al problemei. Tot dăm vina pe rating pentru a-i scuza pe oamenii de televiziune însetati de bani si de glorie, dar la smecherii din umbră, care încurajează astfel de manifestări nocive, se gândeste oare cineva? În mod firesc, ne duce mintea la interesele "superioare" ale unor "eminente cenusii", care folosesc tot felul de metode ortodoxe sau neortodoxe pentru a tine acest popor dezbinat si depresiv sub călcâiele lor poleite cu aur. Nu se evită nici un argument pentru a le insufla bietilor români ideea necesitătii traiului modest, la limita sărăciei, si mai ales obsesia mortii timpurii, îndemnându-ne pe toti la resemnare. Inapetenta de viată, disperarea, o lehamite generală au pus stăpânire pe firea pasnică a românilor. La toate acestea îsi aduc aportul otrăvit nea cutare si nea cutare, "cutremurologii", si câte o astroloagă trăsnită, care se hlizeste ca o tâmpită în timp ce descrie cu lux de amănunte ce cutremur apocaliptic ne vor trimite "planetele" cât de curând.

Fără doar si poate, omenirea a ajuns la cheremul nebunilor: unii vor globalizare, altii computerizare umană prin microcipuri, iar altii, mai ticniti ca primii, visează să stăpânească tot ce miscă pe acest Pământ. De câte ori am văzut la televizor un prevestitor de cutremure catastrofale în tara mea, am strigat la el revoltată: "Minti ca un porc, băi tataie! Nu mai mori odată, ca să scăpăm si noi de cutremurul cel mare?". Usor de spus, dar greu de obtinut asa o minune.

Cum mă simt prea mică pentru o dilemă atât de mare, am decis să apelez, ca de multe ori până acum, la întelepciunea fiintelor din lumea de dincolo. Spiritele cunosc totul despre Univers, dar noi, muritorii cei păcătosi, primim doar câte o fărâmă din stiinta lor. Poate că doar atâta merităm, de nemernici ce suntem.

 Autor: Parapsiholog NINA PETRE

3 aprilie 2009
Brasov

 

În tara lui Scarlat Demetrescu

Subtitluri: Tsunami în România. Noua lectie de viată. Capitalismul a expirat. La muncă legală, drepturi firesti. Cine mă denigrează se înjoseste pe sine însusi. Crestinismul cu ochelari de cal. Românii au nevoie de educatie spirituală. Paranormalul de astăzi, normalul de mâine. Mistoul la români.

 Autor: Parapsiholog NINA PETRE

11 februarie 2009
Brasov

        Cititi articolul...

 

Spiritul lui Dracula bântuie Brasovul!

 Autor: Parapsiholog NINA PETRE

Celebrul Dracula, care nu a existat ca om niciodată, a fost născocit de mintea înfierbântată a unui occidental dornic să creeze un "geniu al răului" pe undeva, prin estul Europei. Românii au înghitit pilula otrăvită, sperând la ceva bani în plus de la turisti. Pentru occidentalii inculti, Dracula înseamnă "România", tara unde Diavolul îi distrează pe amatorii de crime si senzatii tari. Nu stim exact câti bani au câstigat românii de pe urma acestui Dracula. În schimb, au pierdut o mare parte din respectul cuvenit unui popor pasnic si muncitor.

Castelele noastre medievale sunt bântuite de entităti inferioare, bine hrănite si încurajate de imaginatia bolnavă a celor care vin să îl caute pe Dracula. În aceeasi situatie se află si Castelul Bran sau Cetatea Râsnov. Fiecare vizitator se întreabă dacă îl va vedea pe Dracula, măcar pentru o clipă. An de an, entitatea Dracula si-a întărit puterea malefică, a devenit atotstăpânitoare pe obiectivele turistice în care este invocată, iar influenta ei asupra demonilor care îi dau ascultare este nelimitată. Cu multă îndrăzneală, si-a întins tentaculele până în Brasov. După anul 2000, orasul nostru a devenit teatrul de distractie al demonilor. Bietii brasoveni s-au obisnuit să tot vadă localuri dubioase, vile exotice apărând ca niste ciuperci după ploaie, sau transformarea Poienii Brasov într-un santier din care se nasc hotelurile celor plini de bani. Cu un lucru nu se pot obisnui brasovenii: cu disparitiile si crimele care le-au răpit linistea.

Au fost multe evenimente tragice în ultimii ani. În cazul unora s-au găsit victimele, au fost pedepsiti criminalii. Altele însă au rămas si astăzi învăluite în mister. Astfel:

  • În 2002, sotii Fătulescu au fost împuscati în locuinta lor pentru că au refuzat să plătească o taxă de protectie. Varianta Politiei: sinucidere.

  • În 2004, cele două farmaciste au fost împuscate de un drogat aflat în sevraj. Autorul nu a fost găsit. (Vezi nota de la sfârsitul articolului)

  • În 2006, altă crimă oribilă, având drept mobil răzbunarea: liceanul Ionut Lung, ucis de niste golani pentru că nu a vrut să cumpere droguri. Politia a spus că Ionut s-ar fi sinucis. După un an, tatăl băiatului s-a spânzurat, nemaiputând suporta nedreptatea făcută fiului său.

Spiritele acestor nefericiti nu au liniste, pentru că nu li s-a făcut dreptate. Asasinii trăiesc în libertate si nimeni nu se mai deranjează să îi caute.

Încă un simptom traumatizant pentru populatia Brasovului: disparitia fără urmă a unor femei tinere si frumoase. De exemplu:

  • În 2003, o bolnavă a dispărut din spital si dusă a fost. Si-a abandonat sotul si fetita de 13 ani.

  • În 2005, o mămică a iesit noaptea din bloc, lăsându-si pruncul abia născut alături de sotul adormit. De atunci nu a mai văzut-o nimeni.

  • În 2007, celebra Elodia a fugit de acasă, îngrozind o tară întreagă.

Cele trei fugare se află în viată, dar rudele lor s-au grăbit să le facă pomenirea mortilor. Vorba românului: "Mai bine moartă decât fugită cu un golan!". Sufletele acestor femei au fost trimise pe lumea cealaltă prin slujba de parastas, dar spiritele lor sunt nevoite să rămână pe Pământ până când femeile vor muri cu adevărat. Situatia este foarte periculoasă, fiindcă victimele pot să ajungă niste zombi în mâinile unor infractori.

 

Brasov – orasul crimei "sub acoperire"

În virtutea legilor karmei, o greseală necorectată sau nepedepsită atrage după ea alte greseli, din ce în ce mai grave.

Asa se întâmplă în Brasovul de astăzi, care aspiră la titlul de "orasul crimelor neelucidate". Toată lumea dă vina pe Politie, considerând-o incapabilă să facă ordine. Ca si Brasovul, întreaga tară este împărtită în zonele de influentă ale bandelor mafiote. Răfuielile se tin lant, cum a fost, de exemplu, recentul jaf de la Exchange (29 ianuarie), soldat cu doi morti si un rănit grav. Tapul ispăsitor se numeste Serghei Gorbunov. Plecat de acasă la 15 ani, Serghei a trecut Prutul pentru a-si face un rost în România. Meseria vietii lui este furatul. Nu poate trăi fără să fure. Ajuns după gratii, lucrurile s-au complicat. Regimul de detentie nu îi prieste. Mai cu pile, mai cu bani, prietenii mafioti l-au scos din închisoare. Motivul aparent: i se agravează glaucomul. Motivul real, argumentul tinut secret de sefii închisorii: o infectie virală incurabilă care le-ar fi pus sănătatea în pericol detinutilor din preajma lui. Vina celor care l-au eliberat este imensă.

Gorbunov nu a avut pistol atunci când au fost împuscati angajatii Exchange-ului. El trebuia doar să fure sacii cu bani si să-i ducă la sala de sport, unde îl asteptau complicii săi. Gloantele ucigase au fost trase de unul dintre cei doi indivizi aflati într-un Mercedes gri-închis care stationa peste drum de Exchange, pe strada Agriselor. După ce si-a făcut "meseria", masina ucigasă a fugit pe neobservate, reusind să iasă din oras, îndreptându-se spre Cluj. Până să se dezmeticească Politia brasoveană, au trecut granita în Ungaria. A doua zi, fugarii erau deja la locuintele lor: unul în Germania, celălalt în Franta. Sunt români, infractori cu vechime, membri ai unei retele europene de crimă organizată. Iată ce se stie oficial

Cum a murit eroul Lâlă? Împuscat pe strada Matei Barasab, de către unul din complicii lui Gorbunov, care supraveghea "operatiunea". Bietul om a plătit cu viata pentru ca în România să izbucnească un nou proces de constiintă.

5 februarie 2009
Parapsiholog NINA PETRE,
Brasov

O parte din acest articol a fost preluată de cotidianul "Libertatea" nr.6017/7 februarie 2009

 

NOTĂ: Falsul inculpat Alexandru Diaconescu a făcut puscărie până la stingerea scandalului, după care a fost eliberat de judecători, cu verdictul "nevinovat". Ulterior, Diaconescu i-a dat în judecată pe cei care l-au tinut în închisoare pe nedrept, solicitând o despăgubire în bani destul de consistentă. Sursa

20 iunie 2012

 

   

STIRI
care nu apar în alte articole din acest site

Arhiva video a emisiunii CLARVĂZĂTORII

7 dec: Congresul Spiritist International a avut loc la Valencia. Urmăriti lucrările sale la http://2010.kardec.es/ing/

24 nov: Ecouri la serialul "Clarvăzătorii"

9 nov: Stire în ziarul LIBERTATEA: Mediumul Derek Acorah a vorbit cu spiritul lui Michael Jackson

8 nov: Link: Conferinte publice sustinute de Maestrul Yogananda

29 oct: Cine este "parapsihologul" Lucian Iordănescu? Articole din ziarele CANCAN (15.12.2008 si 17.12.2008) si ZIUA (06.03.2002).

16 sep: Site-ul rusesc "Cealaltă lume" (Drugoi mir) o citează pe NINA PETRE ca mediumul din România care comunică cu lumea spiritelor, precum Divaldo Franco din Brazilia si Jasmuheen din Australia

6 aug: Link: Orbs: The veil is lifting, scurtă prezentare a filmului ce analizează fenomenul globilor luminosi.

21 iul: Link: Răsărit de Pământ, filmat de pe Lună. Puteti viziona videoclipul cu rezolutie înaltă apăsând HD (High Definition)

14 iul: Link: Fenomene paranormale de manipulare a materiei, demonstrate pe viu. Camera video nu ar putea fi "iluzionată" de magicianul Johannes. 18 videoclipuri, de la I la XVIII.

22 iun: Stire în ziarul LIBERTATEA: Plantele discută între ele

21 iun: Initiativa civică STOP CIPULUI R.F.ID!

19 iun: Stire în ziarul LIBERTATEA: George Clooney a angajat un spiritist

1 apr: Link: Cum asteaptă românul previziuni pe gratis, neîntelegând că si această muncă trebuie răsplătită

27 mar: Stire în ziarul LIBERTATEA: Lectii de comunicare cu mortii finantate de stat (în Anglia)

24 mar: Link: Ioan al lui Dumnezeu, vindecătorul din Brazilia

21 mar: S-a aflat pe meridianele lumii că parapsihologul Nina Petre vorbeste cu spiritele animalelor. Cititi:
Ananova (Anglia) The Daily Telegraph (Australia)  Hln (Belgia)  Radio22 (Bosnia Hertzegovina) Ikypros, Typos (Cipru) Abidjan TV (Coasta de Fildes) 24 sata, Net (Croatia) Webavisen (Danemarca) Ilumaailm (Estonia) RMN (Filipine) Findance, Iltalehti, Ohtuleht, Paranormaaliblogi (Finlanda) Bonjour Planet Earth, EVANA, Nouvel Obs, Yahoo France Actualites, Wikio, Zigonet (Franta) Ethnos, E-go, Troktiko (Grecia) Le Matin (Haiti) 4to40 (India) Kapanlagi, Our News Blog (Indonezia) Irish Times (Irlanda) Novosti Israilia de limbă rusă (Israel) Grenswetenschap, Spitsneuws, Waar Maar Raar (Olanda)  Dziennik, Onet (Polonia) Ecomagazin, Evenimentul de Botosani, Presa Online, Realitatea.net, Ring, Stiri locale (România) Blic, TK Info (Serbia) Indirekt, Siol (Slovenia)
Encircling, J-walk blog, Shortnews, USA Today (S.U.A.) Karpatinfo (Ungaria) Baomay (Vietnam). Puteti folosi
Google Translate pentru traducerea link-urilor (preferabil în limba engleză).

1 mar: Link: Asociatia Est-Europeană a Cercetătorilor Fenomenelor Paranormale si UFO din Cehia citează site-ul nostru

1 mar: Conform Trafic.ro, site-ul nostru a avut în 2008 o medie lunară de 2140 vizitatori unici, iar în februarie 2009 au fost înregistrati 12218 - adică o crestere de 570%. Ca vizite, statistica este următoarea: media lunară pe anul trecut= 3476, februarie 2009= 15642, adică o crestere de 450%.

16 feb: Aniversare: Site-ul nostru a împlinit 7 ani de activitate. Multi înainte!

1 feb: Site-ul nostru a înregistrat o crestere spectaculoasă a numărului de vizite cu 140% (mai mult decât dublu) în luna ianuarie 2009 fată de luna anterioară, conform statisticilor oficiale Trafic.ro

16 ian: False previziuni pentru Anca Parghel (15 septembrie 2008): "Vei avea o viată lungă"... Pe 5 decembrie 2008, celebra muziciană a încetat din viată.

12 ian: S-a făcut dreptate! Tartorul sobolanilor de la Cripta TV a mirosit aseară un tomberon! Vizionati pe YouTube

6 ian: În anul 2008, site-ul nostru a avut în medie 3000 de vizitatori pe lună, conform Trafic.ro. Pe motorul de căutare Google.ro site-ul nostru este mentionat pe unul din primele 4 locuri la cuvintele-cheie: "SPIRITISM", "SHAMBALA", "DETECTIV PSIHIC", "KARMA", "PSIHOMETRIE", "PARANORMAL", "PARAPSIHOLOGIE", "CLARVAZATOR", "MIHAELA RUNCEANU" (clasament valabil în ziua curentă).