<  Pagina index Nina Petre


 CERCETĂRI PRIN PARANORMAL

Autor NINA PETRE

VIATĂ, MOARTE, REÎNCARNARE      Băsescu, învingătorul      Demonizare intensivă      Românii si spiritele      Moartea nu scuteste geniile      Obsesia manipulărilor      Cazul ELODIA      Diversiunea Harra      Blestemul Ceausestilor      Băi, masonilor!      Neuitatul Ion Tugui      Moartea lui Dumitru Tinu      Cazul Ion Dolănescu      Cazul Ionut Lung      PSIHOMETRIE - glasul gândului      POLTERGEIST      PARANORMALUL ANORMAL      AGRESIUNEA PSIHICĂ      GHIMPELE PARANORMAL

 

VIATĂ, MOARTE, REÎNCARNARE

- povestiri adevărate (2000 - 2001) -

 

BĂSESCU, ÎNVINGĂTORUL


Asadar, după acest referendum, Presedintele a rămas în functie! Clarvăzătoarea Nina Petre, a făcut în anul 2006 o predictie într-un interviu pentru presă, unde afirma clar despre Traian Băsescu: "Îi este predestinat să conducă tara fără să poată fi împiedicat de dusmanii săi. Are forta mentală de a-i învinge si de a-si exercita nestingherit functia înaltă care i-a fost încredintată." De la data interviului (7 iunie 2006), Presedintele a trecut peste 2 referendumuri de demitere (2007, 2012) si a mai câstigat un scrutin prezidential (2009). Realitatea a demonstrat că afirmatia Ninei Petre a fost absolut corectă, desi la vremea respectivă a trecut neobservată. Prin urmare, destinul de mare învingător al lui Traian Băsescu este real, confirmându-se în multe dintre situatiile dificile prin care i-a fost dat să treacă.

28 august 2012

< sus >

 

DEMONIZARE INTENSIVĂ

 

FESTIVALURI "HORROR"

Judetul Brasov nu reuseste să scape de rusinea demonizării. Cu toate că anual au loc în Sighisoara serbările medievale care încearcă să ne stimuleze admiratia pentru pitorescul si frumusetea unor obiceiuri de mult apuse, la castelul Bran si cetatea Râsnov continuă încurajarea grotescului si a macabrului de cea mai joasă spetă. Motivul: atragerea turistilor dornici de senzatii tari, oribile, spaime de neuitat toată viata. Nu era suficient că zilele trecute s-au adus la castelul Bran instrumente de tortură medievală. Spre dezgustul nostru, al fraierilor de români care înghitim orice porcărie, vor avea loc si manifestări "culturale", cum ar fi: Festivalul "Mystery & Thriller" la Râsnov, în luna iunie si Festivalul "Ars Tenebris", tot la Râsnov, în luna august, care vor promova artele macabre si tenebroase "originale".

Cineva m-a întrebat cum este posibil ca în Brasov - un oras purificat energetic, prin influenta binefăcătoare a pădurilor care îl înconjoară - să se petreacă niste crime atât de oribile, cum a fost cea săvârsită de mama penticostală acuzată de pruncucidere. Acum, ce să vă mai spun? Se pot lupta bietele păduri cu ticălosia unor oameni scrântiti la cap?! După cum vedeti, dacă nu apar destule crime autentice, sunt inventate altele mai grozave, în recentele festivaluri "horror" de la Râsnov. Ce dreptate să mai facă bietii brazi din Brasov, Bran si Râsnov? Să-i trăsnească în cap pe demonizatii care inventează crime de dragul banilor si al publicitătii? Stiti care este reactia brazilor la atâta păcătosenie omenească si poluare atmosferică? Se usucă, săracii de ei! Cei care veti vizita Brasovul în această vară veti vedea numerosi brazi din ce în ce mai ofiliti, atât în centrul orasului, cât si la periferie. Să fie oare un semn că nici bradul nu mai suportă răutatea din jurul său?

Nina Petre,
20 iunie 2012

 

SPIRITUL LUI DRACULA BÎNTUIE BRASOVUL!

Articol scris de Nina Petre pe 5 februarie 2009

 

DEMENTII SI BIBLIA

Articol scris de Nina Petre pe 6 iunie 2012

< sus >

 

MOARTEA NU SCUTESTE GENIILE

 

CAZUL MĂLINA OLINESCU

 

O concluzie recentă a organelor de cercetare se referă la faptul că Mălina Olinescu ar fi căzut incidental de pe balconul apartamentului său.

Artista Mălina Olinescu si-a găsit sfârsitul după ce a căzut, pe data de 12 decembrie 2011, de la etajul 6 al blocului în care locuia, situat lângă Gara de Nord. Desi anchetatorii au presupus initial că solista s-ar fi sinucis, de curând legistii au afirmat că în acest dosar se poate vorbi si de un accident, adică Mălina ar fi alunecat de la balcon.

http://www.ziarulring.ro/stiri/42434/legistii-raspund-procurorilor-in-cazul-malina-nu-este-exclus-accidentul

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/malina-olinescu-geambasu-raport-medical-procurori-397155.html

*****************

17 decembrie 2011

MĂLINA OLINESCU NU S-A SINUCIS!

Este dureroasă pentru oamenii de bună credintă si moartea prematură a Mălinei Olinescu. Versiunile privind cauza decesului încep să se înmultească, devenind din ce în ce mai atractive pentru amatorii de senzatii tari. Dacă în cazul Mădălinei Manole si al cântăretei de operă Roxana Briban actul sinuciderii a fost evident, la Mălina Olinescu situatia stă cu totul altfel. Au dreptate doar colegii si rudele vedetei care, printr-o intuitie sănătoasă, afirmă cu disperare că fata nu s-ar fi sinucis. Sunt de acord cu ei.

Mi-a scris cineva pe mail că rezultatele cercetărilor mele contrazic afirmatiile artistei de peste ocean care "face ordine" la telefonul ringului, imediat ce moare câte o cântăreată de pe la noi. Între mine si afacerista aceea sunt multe deosebiri, printre care si faptul că eu chiar mă ocup de spiritism, nu mă laud ca ea, care pretinde că "discută cu spiritele". Este foarte usor să stea comod pe un fotoliu din grădina dumisale, să tragă dintr-o tigară, să privească visătoare fumul care îi iese pe nas si să se mire ca tata-n târg: "Rotocoala aia mai mare o fi spiritul Mălinei? Uite cum s-a ascuns în copac, de rusine că Mălina s-a sinucis!" Măi tovarăsi si pretini, vorba răposatului nea Nicu, ce să ne mai mirăm că toate tutele de pe la noi se dau mari vrăjitoare si vorbitoare cu mortii?! Avem libertate de expresie? Avem! Atunci hai să râdem unii de altii, chiar si de morti, dacă nu avem altceva mai bun de făcut! Mai ales de când cu internetul, toată lumea îsi bagă mizeria gândurilor în bietele computere!

Zilele trecute, un tinerel bucurestean mi-a scris ceva tare semnificativ pentru cinismul si obtuzitatea gândirii majoritătii românilor nostri: "Probabil că dacă i-ati fi spus lui Michael Jackson ce a fost în ultima viată anterioară, probabil că nu ar fi crezut o iotă!" Vedeti, asta înseamnă să îti aduni cultura numai din computer! Nu vezi adevărul nici până la un metru distantă în jurul tău! Am descoperit, prin cercetările mele, că, înainte de a se întrupa în Michael Jackson, spiritul său a mai avut o încarnare celebră, dar de o cu totul altă factură: filosoful si eruditul indian Sri Aurobindo. Naivii se uită la pozele celor doi si se minunează că nu prea seamănă unul cu celălalt. Cui îi pasă de spiritul lor comun, de zestrea spirituală mostenită de Michael Jackson, de nobletea gândirii sale, care l-au îndemnat să conducă zeci de asociatii umanitare sau să îsi exprime în mod public revolta împotriva nedreptătilor sociale din tara sa si de pretutindeni?! Cunosc românii nostri cota parte din veniturile lui Michael Jackson destinată ajutorării copiilor săraci ai lumii a treia? Am contactat spiritul megastarului nu numai o dată,  din proprie initiativă, dar si la   solicitarea presei, suportând ulterior ironiile unor idioti care nu pricep că a vorbi cu un spirit nu înseamnă a sta la taifas cu un cadavru. Văzând circul făcut pe seama mea din cauza mesajelor preluate de la spiritul lui Michael Jackson, am luat decizia contactării spiritelor marilor dispăruti la un an după deces, lăsându-le timp suficient să se delimiteze de cea mai recentă încarnare.

Mi-am expus punctul de vedere la scurtă vreme după moartea Mădălinei Manole, protestând împotriva scandalului mediatic făcut de părintii ei, cu scopul obtinerii unei părti din averea nefericitei cântărete. Am preluat si un mesaj de la  spiritul Mădălinei, la un an după deces. Mi-am făcut datoria de truditor al spiritismului, prin numeroase luări de pozitie si convorbirea cu  spiritul Elodiei. Nici în cazul recentei plecări din viată a gingasei Mălina Olinescu nu pot să stau deoparte cu lasitate. Este foarte clar că nu lipsa banilor sau a celebritătii au ucis-o pe Mălina. Nimeni nu a ucis-o faptic, nici măcar propria vointă. Dar autori morali au existat, bineînteles. Scriam mai sus despre necioplitii împătimiti ai internetului, care nu au altă cultură decât ceea ce primesc zi si noapte din computer. Un internaut dintre ăstia s-a tinut de capul Mălinei, profitând de banii si frumusetea ei. Oare cum să se simtă un suflet gingas de artistă, o fată discretă care si-a păstrat pentru ea viata sentimentală, fiind îndrăgostită de un mârlan de Bucuresti, pus pe căpătuială fără a munci?! Păi, dacă i-o fi spus Mălinei în fiecare zi că este prea albă pentru un garoi ca el, cum să n-o arunce în cea mai periculoasă depresie?! Si părintii lui ce mai vroiau? O noră tigancă de teapa lor?! Vedeti, drama Mălinei se poate explica printr-un simplu vers luat dintr-un cântec popular: "Am iubit pe cine nu m-a meritat".

Despre golanul care a terorizat-o psihic pe Mălina am scris deja. Dar mai am ceva de spus despre burtosii de la Patriarhie care i-au refuzat victimei slujba crestinească de înmormântare. Bărbosii aceia cu priviri fioroase, care îl slujesc pe zeul masonic BAN, nu pe Dumnezeul cel adevărat, s-au luat după verdictul pripit si imprudent lansat de anchetatori: "Sinucidere". Puteau să treacă peste orgoliile lor stupide, negustoresti si să-i aprobe Mălinei slujba crestinească, asa cum s-a procedat în cazul Mădălinei Manole si al Roxanei Briban! Acestor "înalti prelati" ai ortodoxismului românesc, care s-au făcut de cacao cu numeroase ocazii, le-as adresa doar două întrebări: 1) Toti cei care cad de pe balcoane se sinucid? 2) Pruncii de 3-4 anisori care zboară de la geamuri se sinucid? Nu astept niciun răspuns si nici nu am nevoie. Dar vreau ca poporul meu să înteleagă că nu toti bărbosii care spun "Doamne, miluieste!" sunt niste preoti adevărati.

În concluzie: Mălina, care ingerase o cantitate prea mare de sedative puternice, a iesit pe balcon, din cauza senzatiei de sufocare provocată de tensiunea foarte mare la care ajunsese. Că s-a aplecat prea tare în afară, a fost doar o întâmplare nefericită. Dumnezeu să o odihnească în pace!

NINA PETRE

*****************

 

CAZUL MĂDĂLINA MANOLE

17 iulie 2010

S-A DUS MĂDĂLINA!

Ne mor geniile! Atunci când pleacă prin moarte naturală, toată lumea spune că asa a vrut Dumnezeu. Dar dacă se sinucid în floarea tineretii, ca DAN CLAUDIU VORNICELU sau MĂDĂLINA MANOLE, se mai găseste câte un tâmpit de preot care să afirme că "L-au renegat pe Dumnezeu!"  Cum să Îl renege pe Dumnezeu niste oameni care cântau dumnezeieste?! Atâtea idiotenii se mai spun în tara aceasta nenorocită pe seama unor oameni exceptionali care ajung să se revolte împotriva mediului social corupt, inuman, agresiv si nedrept! Unii protestează pe străzi, altii prin ziare sau la posturile TV. Pe cei care se lamentează la colturi de stradă, prin parcuri, pe internet sau la ei în familie nu îi bagă nimeni în seamă. "Să fiti bucurosi că vă garantăm libertatea de expresie!", ne spun politicienii. Tot "libertatea de expresie" înseamnă să scrii pe mobil "Vă pupic dulce!", după care să dai pe gât o duscă de otravă? Da, sinuciderea a devenit în România o formă de protest extremă a celor care îsi sacrifică viata pentru a trage semnalul de alarmă în privinta pericolului reprezentat de coruptia generalizată, care distruge valorile autentice!

Despre sărmana MĂDĂLINA MANOLE s-au spus în ultimele zile tone de cuvinte, de la cele mai realiste până la cele mai aberante. Dar mai presus de orice cuvânt, a existat MĂDĂLINA MANOLE, prezenta discretă si diafană pe care nu o vom putea uita niciodată. La fel ca multe alte valori ale muzicii usoare românesti, a fost nevoită să lupte si să muncească din greu pentru a-si păstra nealterat rangul de bun meserias, om de onoare si familist convins. Nu i-a fost usor să îsi ducă steagul mai departe în jungla showbizului românesc, unde "muistele" care dau din fund ca băgate în draci sunt promovate intens în mass-media, datorită amantilor bogati ale căror buzunare doldora de bani le deschid fufelor orice usă. Îmi amintesc vorbele unei mătusi care venise să ne vadă tocmai de la Chisinău, în urmă cu vreo 50 de ani. Femeia citise interviul unei cântărete din Moscova acordat unei reviste basarabene, iar una dintre afirmatiile aceleia i se lipise de creier: "Româncele nu au voce si cântă prost, ele stiu doar să dea din fund pe scenă, ca să le placă bărbatii!" Au trecut 50 de ani de atunci. S-a schimbat ceva în showbizul românesc? Cu ce să ne lăudăm: că adevăratele valori muzicale autohtone trăiesc de azi pe mâine, iar tutele pricepute la sex oral cu mosnegi bogati ajung cucoane mari si sfidează pe toată lumea?

Acum, că simtim din plin coltii veninosi ai crizei economice si sociale, a început "vânătoarea de bogati". Care a îndrăznit să îsi cumpere o casă este "lucrat" de invidiosi până îl termină. Totusi, cum se face să proprietarii de hoteluri, de vile uriase, de elicoptere, avioane, yahturi o duc superb? Să fie mai destepti decât puzderia celor care abia au după ce bea apă? Pe cine să mai credem? Pe ipocritii care ne spun "Rugati-vă la Dumnezeu si veti primi de toate!" sau pe "oamenii de bine" care ne îndeamnă să răbdăm si să tăcem? Fără îndoială că omenirea s-a întors cu fundul în sus, iar România este un tablou terifiant, reprezentativ pentru tot ceea ce se poate numi coruptie, ipocrizie, exploatarea celor multi si săraci. Grupările mafiote zburdă în voie, santajând în dreapta si în stânga, numai bani să iasă! Vă dau un exemplu relevant referitor la ceea ce se întâmplă cu preturile în pietele bucurestene. Dacă un om cinstit de la tară vine cu sacii plini de cartofi pe care vrea să îi vândă cu 1 leu/kg, ca să scape mai usor de marfă, este luat la rost si amenintat cu cutitul de mafia pietei, ca nu cumva să ceară mai putin de 2 lei/kg. La fel se întâmplă cam peste tot în această tară, chiar si în domeniul paranormalului. Atâta timp cât Doru, un ghicitor smecheras din Arad, cerea 250 lei pentru o "clarviziune" cu durata de o oră, cei care cereau de 5 ori mai putin erau luati peste picior si acuzati de sarlatanie. Acum, când Doru-ghicitoru' se află la puscărie, unii dintre clientii lui, mai săraci, bineînteles, îmi scriu ca să mă întrebe "cât costă o clarviziune?". Păi, oameni buni, clarviziunea este o calitate a creierului uman, nu o marfă de vânzare! Puscăriasul Doru v-a luat o grămadă de bani pentru ghicit, nu avea cum să vă dea o "clarviziune"!

Fără îndoială că promovarea imposturii este o mare pasiune a românilor!

*****************

 

13 iulie 2010

  MESAJ DE LA SPIRITUL MĂDĂLINEI MANOLE

 

16 septembrie 2010

LĂSATI-O ÎN PACE PE MĂDĂLINA!

Au trecut două luni de la disparitia tragică a neuitatei Mădălina Manole. Aceste luni au venit peste noi ca doi bolovani care ne-au lăsat urme dureroase în suflet. Prea des s-au rostit în presă si TV cuvinte denigratoare la adresa superbei dispărute! Se stie peste tot în lume că românii sunt demni de dispret din multe puncte de vedere. Acum, ce să mai spun, poporul nostru nu este o exceptie printre numerosii locuitori ai Terrei. Fără îndoială că nu suntem mai răi decât toată lumea din afara tării noastre. Avem totusi apucături care nu ne fac cinste si ne înveninează viata tuturor. Oare de ce românii simt nevoia de a se invidia, de a se bârfi mereu, de a complota unii împotriva altora, de a se întrista la bucuria altora si de a se bucura de necazurile tuturor? De ce românii îsi urăsc vedetele, adevăratii creatori, putinele sclipiri de geniu, pe care nu mai stiu cum să le distrugă? Cum să propăsească tara aceasta dacă se nimiceste orice manifestare de creativitate si spirit civic?

Pornind de la cazul Mădălinei Manole, putem da numeroase exemple de români care si-au curmat zilele nemaiputând suporta presiunea dusmăniei si a neîntelegerii celor din jur. Se tot întreabă lumea de ce s-a sinucis Mădălina. Si-au dat cu părerea în mass-media zeci de persoane, mai mult sau mai putin competente în aprecierea gestului extrem al artistei. În prima săptămână ce a urmat tragicului eveniment, am asistat cu stupoare si revoltă la defilarea unor "guriste" pe la diverse posturi TV, una mai veselă si mai împopotonată ca alta, povestind cu gura pana la urechi ce tristă era Mădălina dupa ce s-a măritat a doua oară! S-a scormonit cu nerusinare viata cântăretei, i s-a căutat nod în papură la tot ce făcuse până în clipa fatală. Niste astroloage tâmpite au strigat sus si tare că Mădălinei i-a fost scris în stele să moară de tânără. S-au găsit idioate si cretini care să-i spună, în anii trecuti, că ar fi fost blestemată, că ar fi avut cununiile legate, că ar fi avut nu stiu ce în "casa mortii". Câtă răutate si invidie puteau să colcăie în astfel de persoane ca să-i spună unei artiste de valoare astfel de porcării? Mai mult chiar, un mosneag imbecil care se tot dă "parapsiholog" repetă la nesfârsit, pe la diverse televiziuni, cum că Mădălina era "labilă psihic" si se credea "blestemată". De câte ori îl văd pe dementul ăla, simt că nu mai suport cuvântul "parapsiholog"!

Acum să vă spun ceva interesant. Auzind vestea mortii Mădălinei si privindu-i pozele, am exclamat cu uimire si groază: "Cineva i-a spălat creierul!" Dacă ar fi să luăm în lucru o astfel de supozitie, ar însemna să căutăm vinovatul moral care ar fi provocat drama gingasei Mădălina. Să fi fost doar unul, adică sotul ei, pe care îl tot acuză de "crimă cu premeditare" o babă smintită de peste ocean care ghiceste în numere si delirează la telefonul unui ziar bucurestean? Departe de mine să dau vina pe acest om profund îndurerat si traumatizat psihic de pierderea sotiei sale! Totusi, au existat persoane care i-au indus Mădălinei idei periculoase, aducătoare de anxietate si depresie. Dacă femeia a discutat cu ghicitoare, astrologi, ocultisti cu gânduri rele, distructive, nu ne mai mirăm că sensibilitatea ei a reactionat într-un mod fatal pentru întreaga fiintă. Acestia sunt autorii morali ai dramei Mădălinei Manole! În loc să o încurajeze, să îi stimuleze tonusul de viată, i-au introdus în minte ideea fatalitătii, a unei vieti scurte si a unui destin cu final dramatic. Iar dementa "psiholoagă" de peste ocean le spală creierele părintilor Mădălinei, visând ca o bestie la arestarea tatălui acestui prunc nevinovat! Ce-o fi vrând muierea aia? În nebunia ei, pofteste la o parte din averea Mădălinei? Nu-i mai merg afacerile în America? Piei, Satană, din calea noastră, că avem destule probleme si fără tine!

Acum Mădălina nu mai este. Au rămas creatiile ei, adevărate opere de mare valoare: muzica si bietul copilas, rămas orfan de mamă într-o fragedă pruncie. Haideti, dragi români, să respectăm amintirea Mădălinei printr-o tăcere plină de respect si omenie!

*****************

 

CAZUL MIHAELA RUNCEANU

23 feb 2007

   MESAJ DE LA SPIRITUL MIHAELEI RUNCEANU

Extras din cartea "Situatia paranormalilor în societatea românească. Spiritismul, metodă modernă de investigatie". Autor: NINA PETRE

< sus >

 

 OBSESIA MANIPULĂRILOR

 

29 aprilie 2010

Sunt pline librăriile, bibliotecile si site-urile de pe internet cu nenumărate cărti care ne învată cum să ne facem interesele manipulând oamenii. Metodele sunt diverse, unele mai tentante decât altele. Oamenii cu mintea slabă chiar cred că pot manipula pe oricine, pentru a-si rezolva treburile de la distantă, neauziti, nevăzuti si nestiuti de nimeni. Majoritatea celor care s-au informat din cărti au constatat cu stupoare că noua lor "stiintă" nu le oferă rezultatele dorite. Ajunsi să fie obsedati de manipularea mentală, caută cu disperare persoane initiate în parapsihologie de la care să învete "marele secret". Am primit, de-a lungul anilor, sute de scrisori ticluite în fel si chip, ai căror autori se recomandau mari amatori de paranormal, dar printre rânduri se putea percepe intentia lor de a afla ceva ascuns, care să le rezolve problemele "ca pe brânză", cum se spune în popor. Dacă ar fi avut bani cu grămada, s-ar fi adresat tigăncilor vrăjitoare, care le-ar fi spus de la început: "Îti aduc amanta înapoi, o alung pe nevastă-ta, ti-o trimit pe virgina aia drept în pat, te fac să câstigi la Loto, o omor pe soacră-ta, îl damblagesc pe seful tău ca să-i iei locul, te fac viril, destept, bogat etc etc". Toate aceste murdării plătite cu bani grei, bineînteles. Dar cum prea putini români sunt bogati si prea multi sunt dornici de a învăta "adevărata stiintă a manipulării", dau iama pe site-urile parapsihologilor cu întrebări mestesugite, insinuante, chiar obraznice. La mine nu au spor astfel de naivi debusolati, disperati să obtină succese facile si nemeritate. Dacă ajut oamenii - si îi ajut într-adevăr! - o fac pentru a-i determina să se autocunoască bine ca fiinte complexe. Această autocunoastere este primul pas spre desăvârsirea de sine, situatie în care individul îsi găseste cu mare usurintă calea spre evolutia spirituală, profesională, socială. Vedeti cât este de simplu? Omul ajunge să se descurce mai usor cu problemele lui prin eforturi personale, fără vrăjitoare, fără cărti de manipulare sau tertipuri care l-ar fi putut aduce în afara legii.

*****************

15 noiembrie 2011

Criza aceasta economică mondială, care panichează oamenii de câtiva ani încoace, îsi arată coltii si în constiintele tuturor. Pe bună dreptate, s-a afirmat că este vorba mai mult despre o criză socială, decât economică. În fiecare zi ne dăm seama că asa este. Secolul 21 ne-a adus multe surprize si cine stie prin câte vom mai trece, fiindcă vestile îngrijorătoare se succed cu o viteză ametitoare. Nici vorbă să se fi ajuns la sfârsitul lumii, asa cum ne-au prognozat înteleptii mai mult sau mai putin competenti din toate timpurile. Ne-ar fi fost mai usor să cadă un meteorit peste noi, să se întunece Soarele si să fim stâlciti într-o transee imensă. Dar iată că meteoritii giganti nu îndrăznesc să atingă Pământul, iar noi, cei mărunti si neputinciosi, încă ne mai bucurăm de razele toride ale stelei fierbinti, trăind de azi pe mâine. Mult lăudata Apocalipsă a întunericului si a distrugerii totale s-a transformat, prin Vointa Divină, într-o luptă atroce împotriva minciunii, a comploturilor, a fraudelor, a manipulării constiintelor, a distrugerii de vieti umane. Atât de mult s-a dezvoltat inteligenta omenească, încât a fost în stare să creeze mijloace peste măsură de sofisticate, destinate aflării adevărului. Am ajuns cu totii într-o epocă pe care nu ne-am imaginat-o niciodată: epoca adevărului. Practic, la ora actuală nu se mai poate ascunde nimic cu certitudinea că descoperirea ar fi imposibilă. Hărnicia satelitilor, a internetului, a telefoniei fixe si mobile, a aparatelor de interceptare întrece orice închipuire. La toate acestea se adaugă neobositii cercetători care iscodesc cu mintea lor ascutită cam tot ce poate fi studiat pe lumea aceasta.

Internetul a devenit o cale de transport rapid a majoritătii informatiilor care se vehiculează în lume. Datorită lui, granitele mintii umane au fost de mult depăsite. De fapt, începând din anul 1990, căderea zidurilor a devenit un fenomen care ne-a obisnuit cu ideea că nimic pe lumea aceasta nu este vesnic. Anul acesta ne simtim coplesiti de atâtea prăbusiri: au căzut dictatori ce păreau a fi frati cu zeii, s-a distrus pacea multor popoare, a dispărut linistea cetătenilor de pretutindeni. Pierderea locurilor de muncă, a locuintelor, a unor fiinte dragi, stâlcite în accidente sau calamităti naturale, i-a obisnuit pe pământeni cu necazurile neasteptate si cu nesiguranta zilei de mâine. Altfel spus, în acest secol a căzut zidul ignorantei, al obtuzitătii în gândire, al supraevaluării fiintei umane si a tot ce o înconjoară. Într-o astfel de atmosferă tensionată si periculoasă, chiar si cei mai orgoliosi conducători ai lumii au căzut pe gânduri. Unii, ceva mai întelepti, au renuntat să se ascundă de ochii muritorilor de rând, pe care îi dispretuiau cu trufie. Să fie si aceasta o metodă de manipulare a maselor?! Că nu ne mai mirăm de nimic în zilele de acum!

Cuvântul manipulare a ajuns pe buzele tuturor, datorită internetului si televiziunilor în cea mai mare măsură. Manipulări se fac peste tot: în politică, în mediul social, în domeniul stiintelor, în cel militar etc. Numeroase cărti descriu tehnici de manipulare, prezentând totodată diverse mijloace de protectie. La o scară mult mai redusă, putem mentiona practica manipulării constiintelor, intens folosită în lumea întunecată a grupărilor de crimă organizată. Nici paranormalii nu scapă de insistentele numerosilor infractori care urmăresc să racoleze specialisti în manipulare psihică. După ce s-au convins că masinăriile vândute de diversi mosnegi ca fiind aducătoare de fericire sau nenorocire sunt niste făcături caraghioase si inofensive, bandele de interlopi au dat năvală pe internet. Nemernicii caută cu înfrigurare, zi si noapte, prin site-urile paranormalilor, ale ezoteristilor, ale practicantilor de terapii energetice. Slujitorii lor, fosti angajati ai unor servicii secrete, au năvălit pe posturile TV românesti, afirmând cu o inconstientă totală: "Telepatii manipulează constiintele oamenilor; reikistii, radiestezistii si yoghinii se pricep la atacuri psihice!". După fiecare strigăt de luptă din categoria celor de mai sus, adresele de email ale paranormalilor, bioterapeutilor si ale ezoteristilor sunt asaltate de texte ciudate, stupide, pline de minciuni si, bineînteles, purtând nume false. Pot să vă dau mii de exemple în această privintă, fiindcă, de la initierea site-ului meu, în anul 2002, am adunat sute de dosare pline cu scrisori primite online.

Un lucru mi se pare cu totul deosebit: începând din anul 1996, când m-am privatizat în domeniul paranormalului, s-au scris numeroase articole despre activitatea mea, publicate în ziare si reviste românesti. Datorită lor, am primit prin postă mii de scrisori si am ajutat tot atâtia oameni. Niciuna dintre acele scrisori nu a fost injurioasă la adresa mea. Mi-au scris oameni din marile orase, dar si din cele mai izolate localităti ale tării. Si-au expus necazurile în mod civilizat, pe orice fel de hârtii, adeseori scoase din caietele de scoală ale copiilor. De multe ori mă minunam, citind atâtea dovezi de bun simt, ce popor civilizat avem! Dar cum nicio minune nu durează prea mult, mi-am deschis site-ul acesta, moment care a declansat războiul mârlăniilor. La vremea respectivă, nu îmi imaginam că românii nostri, tineri si bătrâni, vor fi vreodată în stare să se dezlăntuie ca fiarele, jignind în dreapta si în stânga niste oameni care muncesc cinstit, fără să santajeze pe nimeni, fără să bage mâna în buzunarele clientilor sau să devalizeze conturile bancare. Amenintări de genul: "O să vă bată Dumnezeu că vă ocupati de spirite!", "Biblia interzice spiritismul!", "Dacă nu îmi trimiti 100 de dolari, te pârăsc la tabloide!", au intrat în arhiva tâmpeniilor anuale, pe care le revăd uneori si mă fac să zâmbesc. Mai rău decât atât, după ce am clarificat unele cazuri de disparitii neelucidate de către autorităti nici până în ziua de astăzi, atacurile mafiotilor au devenit din ce în ce mai violente. Mi se trimit pozele unor indivizi, cu sau fără datele personale, cerându-mi-se să spun ce stiu despre ele, chipurile pentru a-i dovedi nu-stiu-cui că sunt competentă. Piratii amatori de informatii secrete se recomandă cu porecle caraghioase, care bat la ochi si nu au răbdare să astepte răspunsul nici măcar o săptămână. Dacă nu li se răspunde imediat, trec la injurii. Asa se procedează cu paranormalii, cu practicantii astrologiei, ai numerologiei, ba chiar cu ghicitoarele în cărti. Astfel de practici agresive sunt folosite si peste hotare, nu numai în tara noastră. Am convingerea că oamenii cu constiinta curată si educatie frumoasă nu devin agasanti dacă li se refuză acordarea unor informatii online. Dar infractorii, neamurile proaste, degeneratii prin toxicomanie au iesiri violente atunci când întâmpină câte un refuz ferm.

Un alt aspect al comportamentului persoanelor josnice mentionate mai sus, dar si al altora, prea putin inteligente, îl reprezintă nostalgia "făcăturilor", adică setea de manipulare psihică. Dacă nu au bani suficienti pentru a se adresa unor vrăjitoare care le promit marea cu sarea, năvălesc pe internet, în speranta că vor obtine ceea ce doresc în mod gratuit sau cu bani putini, adică la second-hand. Amatorii de manipulare second-hand pe internet au si ei visurile lor, cum ar fi: - bărbatul însurat să îsi părăsească amanta; - amanta să se mărite cu amantul ei; - domnisoara să se mărite cu bărbatul alteia; - soacra să îsi vadă nora moartă sau divortată de fiul ei; - să li se spună care numere sunt câstigătoare la Loto sau unde sunt banii ascunsi de anumite persoane... Astfel de dorinte dovedesc neputinta unora de a-si lua viata si destinul în propriile mâini.

Este adevărat că oamenii au nevoie să comunice unii cu altii, să se sfătuiască asupra problemelor de viată. Este o atitudine firească si de bun simt. Dar de la obiceiul sănătos de a discuta cu oamenii capabili de consiliere si până la solicitarea (uneori sub santaj sau amenintare) unor informatii care le-ar crea altora numeroase prejudicii, este o distantă ca de la cer la pământ. Este regretabilă prezenta în studiourile TV a unor asa-zisi paranormali care ghicesc doar la auzul unui nume sau al unei date de nastere. Inconstienta lor este condamnabilă, fiindcă de dragul publicitătii furnizează informatii, în văzul si auzul întregii tări, unor persoane si despre persoane pe care nu le cunosc. Astfel de indivizi se laudă că au intuitie, dar nu tin cont de faptul că "ghicitul" lor le poate cauza prejudicii persoanelor supuse tirului cu vorbe fără rost.

Reactia paranormalilor la diverse solicitări online este specifică fiecăruia în parte. Unii s-au lăsat angrenati în actiuni de santaj sau chiar de crimă organizată, altii îsi văd linistiti de munca lor, dorind să lucreze în mod cinstit, atât cât se pricep si după cum îi ajută puterile.

*****************

27 mai 2011

Manipulare psihică

În România, cei mai "apreciati" paranormali sunt smecherii care spun că se pricep să atace cu mintea, "pe nevăzute", creierele unor oameni. Cum s-ar zice, manipularea pe cale telepatică este o "stiintă" pretioasă în vremurile de acum. Si foarte bine plătită!

*****************

30 iunie 2010

Suntem vânati!

Am scris în cartea mea că noi, paranormalii din România, suntem împroscati cu noroi, hăituiti, vânati din cine stie ce interese oculte. Se urmăreste trecerea noastră pe "linia moartă". Categoric, în România paranormalii sunt indezirabili, fiind considerati indivizi periculosi. Oare pentru cine??? În urmă cu aproape 3 ani, am îndrăznit să afirm cu tărie că Elodia trăieste, femeia fiind fugită peste granită în treburile ei. Drept consecintă, am fost acuzată de fistecine că as fi fost plătită de unii sau de altii, cu scopul "împiedicării anchetei". Vorbe goale, bineînteles, nefondate, neconfirmate de-a lungul timpului. Au fost rostite chiar si la telefonul postului de televiziune OTV, de către o femeie iresponsabilă din Arad, pe care o diagnosticasem cu ceva timp în urmă ca fiind bolnavă psihic. Nu a fost crezută de cei din studio, si pe bună dreptate. Dar, într-un mod straniu, săptămâna trecută, orasul Arad a revenit în atentia opiniei publice prin regretabila "poznă" a clarvăzătorului Doru, o adevărată "vedetă" promovată de OTV. Care a fost rezultatul colaborării lui Doru cu acest post de televiziune? Este cumplit de tot: pur si simplu, Doru l-a băgat în puscărie pe patronul său! Asa o tâmpenie numai în România putea să se întâmple! Oare ce s-a mai petrecut în cele 4 zile de detentie ale lui Dan Diaconescu? Am asistat cu totii la dansul macabru al unor sacali din presă, bucurosi de "prăbusirea" rivalului lor. Fără îndoială că nici noi, ceilalti clarvăzători care trecuserăm prin emisiunile OTV-ului, nu am fost lăsati în pace. M-au mediatizat online niste băieti răi cum că as fi femeia care "vorbeste cu mortii". Si ce dacă as vorbi cu mortii?! Atâta doar că nu fac exact asa cum zic unii. Vorbesc cu spiritele mortilor, măi copilasi fără cultură ce sunteti! Am zis-o si pe asta! Să fiti sănătosi, dar altă dată să nu mai faceti asemenea gafe!

< sus >

 

DIVERSIUNEA HARRA

 

23 aprilie 2012

Diversiunea HARRA

As fi lăsat-o în pace pe Harra, fiindcă am scris destul despre ea, însă un anumit aspect al pătaniilor ei prin tara natală mi-a dat mult de gândit. Îmi place cum cântă si cum scrie, dar nu mă impresionează în mod plăcut presupusa ei activitate de hipnotizator si ghicitoare. Este drept că femeia si-a făcut multă publicitate în România, având drept scop principal să îsi vândă numeroasele cărti care, din nefericire pentru ea, zac prin librăriile din toată tara.

Dar ce carte nu zace în librăriile si pe tarabele românesti? Probabil că tocmai aceea care încă nu a fost pusă în vânzare! Autorii cărtilor recent apărute îsi fac publicitate după cum pot, ajungând la cheremul presei, al televiziunilor (unde suportă prostia si impertinenta unor moderatori) sau al publicului eterogen din sălile în care îsi tin conferintele. Este greu să trăiesti în conditii de criză economică si socială dacă esti scriitor, nu afacerist. Unii dintre scriitorii mai curajosi au afirmat în emisiuni televizate că ar avea calităti paranormale. După ce au fost luati în băscălie de niste idioti, si-au retras vorba, spunând că sunt oameni normali, sănătosi la minte si la trup, buni credinciosi, cetăteni onorabili etc etc. Recunosc, viata paranormalilor din România este grea si complicată, mai ales pentru cei care se ambitionează să rămână independenti si cu coloana dreaptă, refuzând ofertele de integrare în grupări de crimă organizată, în cercuri politice sau masonice. Unii spun că a te considera independent este o dovadă de lasitate si incompetentă profesională.

Exact lucrul acesta nu l-a înteles scriitoarea Harra. Fiind amabilă cu unele redactii bucurestene, ea s-a prezentat în emisiuni televizate, a dat interviuri prin telefon, după care s-a ales cu ironii usturătoare, insulte specific românesti, ba chiar cu batjocorirea propriei fiice, pe motiv că ar fi făcut-o din flori. Mi s-a părut genială reactia bietei fete: "Să mă pupati cu totii în cur !!!". Deocamdată, conflictul în care a intrat cunoscuta muziciană si scriitoare din America pare să se fi domolit, dar presimtirile mele spun că vor urma si alte episoade bulversante. Nu i se iartă lui Harra predictiile gresite, care au stârnit indignare, dar si multă suferintă în sufletele unor oameni.

Încep relatările gafelor sale, mentionând o convorbire telefonică avută cu o clientă din Brasov, în urmă cu 4 ani. Clienta m-a anuntat că tocmai venise Harra la o librărie, pentru a-si prezenta ultima carte. Le povestise auditorilor că fusese contactată de către Politia din Brasov si plimbată prin Poiană, cu scopul descoperirii cadavrului Elodiei. Stiind că Politia brasoveană face reactii alergice când vine vorba despre paranormali, am întrebat-o rapid pe interlocutoarea mea: "Si, a găsit-o Harra pe Elodia???". Răspunsul nu a sosit prin cuvinte, ci printr-o exclamatie batjocoritoare.

Am scris mai de mult despre năstrusnica predictie a doamnei Harra, care o "văzuse" pe Elodia ghemuită într-un sac de plastic, aruncat lângă tulpina unui brad. Au trecut aproape 5 ani de atunci, iar celebra dispărută nu a mai fost găsită. Televiziunea care a încasat bani grei prin supermediatizarea si batjocorirea Elodiei se află acum în faliment. Am ajuns cu totii la concluzia că fugara este într-adevăr moartă, dar ea a rămas vie în constiinta românilor, care ar fi vrut tare mult să vadă un politist ajuns în puscărie pentru uciderea sotiei sale. Setea românilor pentru vesti cumplite a fost satisfăcută cu vârf si îndesat, în ultimii ani aflându-se zilnic de oribile accidente rutiere, crime de familie sau actiuni de crimă organizată, multe dintre ele săvârsite chiar de politisti. Pasnicul popor român este bântuit de violentă, magie neagră, coruptie, nedreptăti sociale. Nu mai suntem un popor onorabil! ar spune multi din afara tării.

O altă manifestare ciudată a poporului nostru este ura împotriva celor bogati. De fapt, ce înseamnă în România de astăzi să fii bogat? În ochii majoritătii populatiei, a fi bogat înseamnă să ai o casă, două masini, ceva mobilă de lux, vreo două kilograme de aur si niste valută în bănci. Cei care au mai mult decât atât sunt considerati banditi, mafioti, proxeneti, traficanti de droguri sau politicieni corupti. Bineînteles că nu toti cei bogati sunt "puscăriabili", dar oricine îsi dă seama că, în conditiile oferite de societatea noastră, un om cinstit cu mare greutate poate să facă avere. Nici lucrul acesta nu l-a luat în seamă americanca de origine română Harra. Femeia a comis imprudenta de a lăsa o televiziune de scandal să îi filmeze o parte dintre casele si bijuteriile din America. S-a întâmplat că, la difuzarea reportajului, mă aflam în fata televizorului. M-a luat cu frisoane si i-am spus sotului meu: "Să vezi ce scandal o să iasă!". Asa a fost. Aceeasi televiziune, după două zile, a început să o facă albie de porci pe Harra, pe motiv că predictiile ei nu s-au confirmat ulterior: despre cântăreata decedată Anca Parghel; despre simpatica Teo, care trăieste si este bine mersi; despre circumstantele mortii cântăretelor Mădălina Manole si Mălina Olinescu etc. În ultimii 4 ani, predictiile gafiste ale "clarvăzătoarei" Harra s-au tinut lant. Femeia a gresit pe răspunderea ei, dar prea putin îi pasă. Aflându-se la adăpostul averii sale din America, si-o sporeste an de an, prin mijloace care o privesc personal. Dar noi, cei rămasi în tară, avem de suferit din cauza ei. Cum s-ar zice: vorba zboară!

S-a scris pe undeva, în presă, că în România nu există clarvăzători capabili să o concureze pe Harra în predictiile ei si că, din această cauză, a fost prea mult ridicată în slăvi, prezentată ca un geniu al paranormalului. Păi, dacă în România unii cred că paranormalul se rezumă doar la predictiile lui Harra, aflati că mahalaua se însală amarnic!

Situatia critică despre care am scris până acum se referă si la faptul că Harra a fost folosită drept tap ispăsitor pentru toate prostiile debitate si făcute de anumiti "vizionari" români în ultimii 10-15 ani. O logică primitivă îi îndeamnă pe unii să exclame: Ce mai atâtea vorbe mincinoase? Faptele contează! Si s-a trecut la "fapte", adică la mediatizarea nerusinată a tigăncilor vrăjitoare, care nu lipsesc de pe micile ecrane nici măcar o săptămână. Chiar în ajunul Pastelui ni s-au arătat mutrele ipocrite, ustensilele caraghioase de prin palatele lor, kilogramele de aur cu care se împodobesc, pentru a-si mai îndulci vulgaritatea înnăscută. Mai erau câteva ore până la Înviere, iar două televiziuni românesti repetau la nesfârsit filmările cu vrăjitoare. Unii cică le combăteau, dar mesajul era clar: în Săptămâna Mare s-au făcut vrăji puternice spre binele poporului român! În orice tară înapoiată din punct de vedere cultural si educational, practicile vrăjitoresti domină mentalul populatiei, urmărind să deruteze oamenii, oprindu-i de la mersul normal si sănătos al vietii. România, cu toată apartenenta ei la importante organisme internationale, adăposteste un popor timorat de nevoile zilnice, tinut sub cizmă de slujitorii Bisericii (care îi vântură pe sub nas pedeapsa Divină), amenintat de grupările infractionale, derutat de promisiunile celor care practică magia tigănească.

Asadar, ceea ce i s-a făcut artistei Harra reprezintă o diversiune parsivă, de largă rezonantă în cugetele românilor. Paranormalii autentici fiind considerati periculosi pentru caracatita coruptiei din tara noastră, sunt marginalizati cu orice ocazie, fie chiar si pentru o predictie gresită. La tigăncile vrăjitoare dau bani grei indivizi din toate cercurile celor bogati, cerând să li se "facă de bine" după cum au chef. Rusine natională!

*****************

27 aprilie 2010

Cutremurata fără harrrr...

Mă asaltează oamenii îngroziti povestindu-mi "predictiile" de cosmar ale psiholoagei româno-americane, mare ezoteristă, cântăreată si scriitoare în tara Unchiului Sam. Stau si mă minunez, întrebându-mă de una singură: cine o fi supărat-o asa de tare pe bruneta zâmbăreată cu mutră de eschimoasă? Atâta cinism nu am mai văzut la o femeie care se consideră psiholoagă si artistă pe deasupra! Oricine poate vedea că "diva" s-a supărat foarte tare pe americani, cine stie pentru ce, amenintându-i cu catastrofe de toate soiurile, ca să se învete minte si în viata următoare să nu mai păcătuiască 24 de ore din 24! Sau poate că bietii americani, răpusi de recesiune, nu mai vor să dea iama prin magazinele patroanei Carmen ca să se împopotoneze cu bijuteriile comercializate de dumneaei.

Dar dânsa mai are treabă si cu alte natii. Cum ar fi, bunăoară, cu noi, amărâtii de români, care ne ducem crucea de când ne stim. Ce-o mai fi vrând de la poporul român prezicătoarea Carmen? Ne tot amenintă cu "marele cutremur", cu infinita recesiune si cu multe alte produse de-ale imaginatiei sale furibunde. Ne-om cutremura si noi încă o dată, dar numai Dumnezeu stie când ne va pedepsi!

"Oracolul" Carmen a mai zis vreo două perle si în 2008. Se făcea că Anca Parghel ar fi avut o viată tare lungă, iar Elodia nr.1 urma să fie găsită făcută grămadă într-un sac de plastic, la tulpina unui brad, taman în ianuarie 2009! Deznodământul fu tare amar pentru năstrusnica psiholoagă. Sărmana Anca Parghel trecu la cele vesnice după vreo două săptămâni de la "prevestire", iar Elodia nr.1 nu fu găsită nici până în ziua de astăzi. În schimb, muri de foame în podul liceului numita "Elodia nr.2", o profesoară bolnavă de nervi si de viata ei amară. Cam asa stau treburile cu americanca prezicătoare!

Mintea mea neobosită găsi totusi o explicatie cât de mică la comportarea duduii Carmen. O fi dânsa supărată pe români că nu vor să cumpere muzica ei americănească, adusă de peste ocean?! Păi, dragă americanco, românii mai bătrâiori, ca mine si ca tine, o vor înapoi pe subtirica si gratioasa Carmen, cea care ne cânta în trio pe vremea tineretii noastre! Ce ne prezici tu acum, cu gurita rotunjită de prea multe operatii estetice, ne provoacă dezgust si nimic mai mult. Du-te dragă la casele tale din America, vezi-ti de negustorie mai departe si prosteste-le cu "predictii" mincinoase pe toate boarfele de la Hollywood! Avem destule necazuri si fără tâmpeniile tale!...

*****************

20 iulie 2010

Tuta Harra - spaima Carpatilor

Nebuna Harra din America s-a luat si de biata Mădălina Manole! Scorneli peste scorneli, fără pic de întelegere fată de sufletul sărmanei sinucigase! Am văzut că unii au porcăit-o de mama focului pe eschimoasa tută Harra, mai ales pe tabloidele online. Bine i-ati făcut escroacei, măi băieti si fete cu suflet românesc! Dar aveti si voi o mare problemă. Vă dezlăntuiti pe internet cu tot ce poate fi mai caraghios în limba noastră populară. Poate că nu stiti un lucru: tabloidele românesti online sunt foarte citite peste hotare, nu numai de către românii din diaspora, dar si de către numerosi cetăteni străini care utilizează traducători. Dacă voi, ca români, bălăcăriti clarvăzătoarele românce cu cele mai ordinare cuvinte, nu faceti altceva decât să contribuiti la scăderea si mai accentuată a prestigiului natiei noastre. Tuta Harra este o pramatie românească pripăsită peste ocean si nimic mai mult. A plecat din România cu coada între picioare, fiindcă acum 30-40 de ani răzbeau în muzica usoară românească numai adevăratele cântărete ca Angela Similea, Corina Chiriac, Mirabela Dauer si multe alte doamne talentate ca ele. Tuta Carmen era o tanti nimeni, dar uite că generoasa natiune americană s-a priceput să facă mari cucoane din niste stoarfe venite de aiurea.

Să vă mai lămuresc cu o treabă: această Harra nu este chiar atât de nebună si proastă cum o credeti voi. Ea s-a băgat cu tocurile în paranormalul si politica românească, făcând jocul unor cercuri de interese oculte, care urmăresc distrugerea totală a prestigiului României pe mapamond. Tehnica lor este simplă: "Îi facem praf pe tâmpitii de români, ca să vină la noi, americanii, să-i învătăm ce este «democratia». Dar dacă viermii ăstia balcanici nu plătesc din greu, îi strivim cu greutatea noastră de jandarmi ai omenirii!" Logica lor este clară si o aplică de zeci de ani, în toată lumea, fără a putea fi împiedicati de cineva în această atitudine expansionistă. Degeaba se tot răsuceste roata istoriei, că tot cei cu arme tari fac jocurile politice!

Acum să vă spun câte ceva si despre mine. De câte ori am contactat spiritul lui Michael Jackson (Dumnezeu să-l ocrotească!), m-am ales cu o grămadă de injurii si calomnii, pe româneste si pe englezeste. Hai să zicem că românasii nostri nu prea înteleg spiritismul, dar tâmpitii din America aveau vreo treabă anume să mă insulte? Probabil că da, fără îndoială. Aceasta pentru că spiritul lui Michael Jackson este dispus oricând să facă dezvăluiri, demascându-i pe mizerabilii care au profitat de banii marelui cântăret, exploatându-l până la ultima suflare. L-au contactat mediumi din toată lumea si mai ales din America. Totusi, nu toti au avut curajul să comunice presei toate informatiile primite de la acest spirit înalt. Dar uite că eu, o româncă modestă care trăieste în creierii muntilor, cu ursii pe sub geamuri, mă încumet să preiau mesaje spiritiste chiar în fata unor ziaristi. Ce urmează după aceea, cititi pe forumurile online. Mă întreb si eu cu oarecare naivitate: dacă mă făceam politician, oare m-ar fi înjurat mai putini idioti? Răspunsul meu este: categoric NU. Politica stârneste cele mai vulgare pasiuni, la fel ca si fotbalul. Dar cine îndrăzneste să le înlăture din viata noastră? Nimeni! În concluzie, ca o persoană liber cugetătoare ce sunt, mă simt foarte departe de orgoliile politice, de obsesiile religioase, de ideea acumulării averii si de tot ceea ce poate întina mintea si sufletul omenesc. Care mă acuză de sarlatanie în munca mea de medium este un mare cretin. Am zis-o si pe asta!

< sus >

 

 BLESTEMUL CEAUSESTILOR

 

11 februarie 2011

Afirmam în episodul precedent că masonul de grad înalt pe care l-am poreclit "Mos Voican" a vrut neapărat să-i omoare pe Ceausesti la comanda masoneriei. Acest Voican face parte din Loja Marelui Orient al Frantei, care este o masonerie atee (fără credintă în Dumnezeu). Iată că, de curând, un europarlamentar român a afirmat că Nicolae Ceausescu ar fi fost omorât si îngropat printr-un ritual masonic. Ei, ce ziceti de asa o poznă masonică, făcută tocmai în România comunistă?

Dar despre trădarea armatei române în decembrie '89, ce părere aveti? Oare de ce românii se comportă ca un neam de trădători? Comparând cu atitudinea ferm patriotică si perfect disciplinată a armatei egiptene în recenta tentativă de lovitură de stat din Cairo, ce impresie ne mai fac mosnegii sau prea tinerii pensionari din armata română care tipă de zor pe străzi si pe la televiziuni că li s-au diminuat pensiile? Militarii acestia români nu s-au aflat niciodată pe un front de război, nu stiu ce înseamnă să te sacrifici pentru binele tării tale?! Am văzut un mosneag nerusinat, pensionar al armatei române, văicărindu-se în fata unei camere de filmat că i-au redus pensia de la 40 de milioane la 22 de milioane si că se teme că va muri în mizerie! Aceasta în conditiile în care sute de mii de români au pensii sub 10 milioane! Aceia nu mor în mizerie?! Sau, în tara noastră, doar obraznicii o duc bine?!

*****************

12 decembrie 2010

De-a lungul istoriei omenirii s-au produs tot felul de revolutii: franceză, de catifea, tehnico-stiintifică, islamică, socialistă, culturală etc. Totusi, din acest mozaic zbuciumat al evolutiei sau involutiei, parcă ar lipsi ceva: o revolutie "paranormală"! Cum tot sunt la modă testările si interpretările (de parcă fără ele nu s-ar mai putea trăi!), haideti să vedem dacă nu cumva "răzmerita" din decembrie '89 n-o fi fost cumva vreo revolutie "paranormală"!

De 21 de ani încoace, asa-zisele "dovezi" si "mărturii" de la fata locului se contrazic de mama focului, învăluind mintea poporului într-o ceată suspectă, prin care cu greu s-ar putea zări adevărul. Dacă unii martori sunt de părere că evenimentele s-ar fi desfăsurat "asa si pe dincolo", repede vin altii si afirmă contrariul. Ce să mai creadă bietul popor român, care, în mare parte, nici nu s-ar fi gândit vreodată să-l doboare pe Ceausescu? Oamenii munceau, se distrau, iubeau, fiecare cunoscându-si rostul pe lume. Este adevărat că, în comparatie cu "tările emancipate", pe la noi mai lipsea câte ceva. Nu se vindeau droguri, nici femei, nici arme, iar lipsa băncilor ne ajuta să mai păstrăm câte un ban în casă. Dar uite că niste filfizoni scoliti prin Vest ne făcură să credem că "poporul s-a ridicat la luptă împotriva dictaturii". Asa începură fenomenele paranormale cunoscute sub denumirea de "Revolutia Română".

Timp de câteva zile, românii au asistat la niste chestii pe care nici acum nu reusesc să si le explice în totalitate. Vă relatez doar câteva dintre ele:

- Bucurestenii, care de obicei îl aplaudau frenetic pe Ceausescu, au început dintr-o dată să-l huiduie, de parcă le-ar fi bătut cineva piroane în cap.

- "Elicopterul mortii", după ce i-a răpit pe Ceausesti, a aterizat aiurea la Snagov, într-un loc unde Nea Nicu nu mai călcase de câtiva ani, iar după aceea parcă s-a rupt filmul. Peste câteva ore, cuplul ceausist a fost găsit rătăcind bezmetic prin lanurile Târgovistei, în urma unei misterioase "teleportări".

- Vuiau avioanele pe cer, trăgea armata cu tunurile în gol, iar resturi de avioane, ioc! Zburau elicoptere fantomă, toată lumea se temea de teroristi, dar nici unul n-a fost prins. Soldatii trăgeau unii în altii, cu mintile din ce în ce mai opărite si privirile încetosate.

- Ancheta grosolană la care au fost supusi cei doi bătrâni, Nicolae si Elena, nu ne-a fost dezvăluită niciodată. Am vizionat doar simulacrul de proces, pe care amatorismul si debusolarea l-au făcut să semene cu o piesă de teatru jucată de actori fără talent. Parcă erau drogati cu totii, adică nu prea stiau ce fac si ce vorbesc. De fapt, ce se clocise în Capitală? Alte scene de paranormal: comunistul Iliescu se zbătea să-i pedepsească pe Ceausesti "în numele democratiei", iar falsul revolutionar Voican voia neapărat să-i împuste "la comanda masoneriei". Si a reusit! Pe cine o fi împuscat tembelul, numai Dumnezeu stie!

- După 21 de ani, îi deshumară pe cei doi nenorociti, le analizară hoiturile până i-au "identificat", mai mult pe căi paranormale decât normale. Adică: La Elena ADN-ul a lipsit, dar i-au văzut dintii, chilotii si sutienul (?); La Nicolae, ADN-ul a fost cum a fost (cine poate sti adevărul?), dar gineri-său i-a recunoscut căciula si paltonul (?). Din vară până-n iarnă, sosiră rezultatele: ei sunt, dom'le! Urmară zile pline de suspans: ginerele dezgropă din nou osemintele si le ascunse în altă parte, sub marmură rosie, fără cruce si fără poze, dar mai ales fără prezenta lui Valentin, fiul orfan, care nici a doua oară nu a reusit să-si îngroape părintii! Prima oară, în '89, nu i-au dat voie "revolutionarii" să apară la cimitir, iar săptămâna trecută cumnatu-său nici măcar nu l-a anuntat să vină la înmormântare. Si uite-asa se sfârsi povestea întortocheată a Ceausestilor!

O fătucă prompteristă spunea la o televiziune: «Astfel s-a încheiat un capitol din istoria României!» Să crezi tu asta, duduie! S-a sfârsit capitolul "RĂZMERITA" si a început următorul, "RĂFUIALA". Câte blestemătii vor mai iesi la iveală!? Apropos: lui Mos Voican, ezoteristul mason cu multe grade, nu-i rade nimeni barba sau i se comută pedeapsa pe lumea cealaltă???

*****************

24 iulie 2010

În sfârsit, au fost dezgropati... Bucătele de oase putrezite se află acum pe masa unor specialisti posesori ai metodelor sofisticate de identificare a cadavrelor. Echipa de lucru nu este deloc de invidiat, ea aflându-se într-o cuscă incomodă, înconjurată de hienele profitoare ale "Revolutiei Române". Circul abia a început. Victimele vor fi numeroase, în urma unor lupte crâncene. Oare ce se va întâmpla dacă, într-adevăr, cele două cosciuge din Ghencea îi adăpostesc pe Ceausesti? Fără îndoială că va avea loc reanalizarea faptelor, pas cu pas, si pedepsirea vinovatilor de crimă. Dar dacă nu sunt Ceausestii? Alte lupte, alte procese, în urma cărora Statul Român va fi bun de plată. Mai există o variantă, cea mai năstrusnică dintre toate: identificarea Elenei, dar a sotului ei, ba. Iar procese, scandal, că unde ar fi fost dus Nea Nicu?! Prea multe "personalităti" politice sunt implicate în drama sotilor Ceausescu! Oricare ar fi rezultatul expertizei, tot vor cădea capete importante, iar altii vor iesi ciufuliti rău de tot. Dar solutia de mijloc, de compromis, cea pacifistă, parsivă, care să împace capra cu varza si să-i potolească pe Mircea si Valentin, care ar fi oare? Simplu ca bună ziua: oasele sunt prea putrezite si împutite, ADN-ul nu iese nici cu liturghie, iar cadavrele sunt neidentificabile! Treaba aceasta s-ar putea "aranja" numai în România. Dacă ajung oscioarele în laboratoarele engleze, vai si amar de cei implicati în disparitia Ceausestilor! Istoria nu iartă pe nimeni...

*****************

 

Extras din cartea "Situatia paranormalilor în societatea românească. Spiritismul, metodă modernă de investigatie". Autor: NINA PETRE

Drama lui NICOLAE CEAUSESCU

Am efectuat de-a lungul anilor mii de contactări spiritiste, multe dintre ele dovedindu-se a fi veritabile surse de informatii inedite. Acestea au declansat numeroase campanii de presă, dispute politice, orgolii călcate în picioare si mai ales o neobosită vânătoare de minciuni. Un caz încă neelucidat în totalitate îl reprezintă asasinarea sotilor Ceausescu. Terifiantul film care înfătisează procesul pripit si ilegal, soldat cu două victime umane, a făcut înconjurul mapamondului. Numerosi experti în creatie cinematografică l-au cercetat secundă cu secundă, unii dintre ei afirmând că ar fi fost trucat. Timp de 20 de ani, televiziunile românesti au fost întesate cu tot felul de martori, mai mult sau mai putin credibili. Nici acum nu s-a lăsat linistea peste această amintire dureroasă a românilor. Itele se încurcă din ce în ce mai mult, pe măsură ce trec anii. Declaratiile se bat cap în cap, martorii se jignesc unii pe altii, protagonistii evenimentelor din decembrie '89 au îmbătrânit si mor pe capete. Cine să fi iesit cu adevărat învingător din infernul acelui decembrie derutant si sângeros? Probabil că numai Istoria. Ea este cea care acumulează faptele omenirii. Ea ne judecă pe toti, fără menajamente, scotând adeseori adevărul la iveală, oricât de bine
l-ar fi ascuns unii sau altii.

Am contactat de 3 ori spiritul celui care a fost Presedintele României timp de 25 de ani, Nicolae Ceausescu. Spre uimirea tuturor, afirm pe această cale că spiritul său, neîntrupat încă, este de o calitate exceptională. După multi ani de la moartea "dictatorului", el mi-a relevat o multime de fapte inedite, care au declansat o campanie de presă uimitoare. Fusese aproape uitat de popor si mass-media, când forta istoriei a explodat ca o grenadă. Afirmatiile acestui spirit elevat au pus pe gânduri populatia României.

Românii vârstnici ca mine îsi amintesc de tineretea lor echilibrată prin studii, muncă, împlinire familială. Acum 50 de ani, spre exemplu, fiecare român avea un loc de muncă si o locuintă a lui. Nu dormea nimeni prin canale si prin parcuri. Niciun român nu era scos din casa lui si aruncat în stradă. Trăiam cu totii modest, normal, cu sufletul linistit al omului care îsi face datoria în societate. Din salariul meu de profesor, îmi achitam ratele la apartament, cu taxele obisnuite eram la zi, avem un bănut în plus pentru o carte sau o rochie nouă. Din fericire pentru câtiva români dornici de avere si din nefericire pentru majoritatea populatiei din tara noastră, după 1980 a început "emanciparea". Românilor li se susurau la ureche povesti despre democratie si "raiul capitalist". Trăim de 20 de ani în această ciudată democratie si acest "rai" care seamănă mai bine cu "iadul". Stie tot poporul ce se întâmplă acum în România. Unii, cinici până la nesimtire, afirmă în fiecare an: "Cum să fie fericit un popor care si-a ucis conducătorul în ziua de Crăciun?" Întrebarea aceasta sună din ce în se mai fals, pe măsură ce trec anii. Stim cu totii că nu poporul l-a asasinat pe Nicolae Ceausescu. Gasca de complotisti s-a redus simtitor, unii dintre ei trecând la cele vesnice, nemaisuportându-si rusinea.

Moartea lui Nicolae Ceausescu a rămas învăluită în mister. Oricât de mult s-ar redifuza filmul asasinatului, ca dovadă că "dictatorul" a murit, planează dubii mari asupra acestui penibil eveniment. Oricâti martori s-ar perinda pe la posturile TV, tot ce spun ei sare în aer la vederea celor două morminte misterioase din cimitirul Ghencea. Sunt păzite cu mare grijă, ca nu cumva să le deschidă cineva. Pentru ce atâta severitate? Ce ascund ele de fapt? Copiii traumatizati psihic ai sotilor Ceausescu au implorat ani la rândul instantele de judecată să li se permită deshumarea osemintelor celor doi martiri. Nimănui nu i-a fost milă de cei trei orfani, care se întrebau în anii trecuti dacă mai are rost să lupte pentru această cauză aparent pierdută. Concluzia multor locuitori ai acestei tări arde ca fierul rosu: atâta timp cât nu se permite identificarea cadavrelor din Ghencea, planează suspiciunea că ele nu ar apartine sotilor Ceausescu.

Primele două mesaje telepatice pe care le-am preluat de la spiritul celui ce-a fost Nicolae Ceausescu m-au pus serios pe gânduri. Acest spirit inteligent mi-a mărturisit că în acea curte sinistră de lângă Târgoviste ar fi fost ucisă doar Elena Ceausescu. Cel sacrificat odată cu ea nu era altcineva decât una dintre "dublurile" sotului ei, individ ademenit cu minciuna că va juca un rol "necesar tării", după care va fi salvat în ultimul moment. Înaltul spirit mi-a pomenit toată epopeea scoaterii din tară a "dictatorului" si viata lui departe de patria dragă. Ca să fiu dreaptă si echidistantă, fiecare dintre noi crede ce vrea din istoria căderii comunismului în România. Însă pe măsură ce trece timpul, ies la iveală tot mai multe dovezi ale faptului că nimeni din afara tării noastre nu a dorit cu adevărat uciderea lui Ceausescu. S-a urmărit doar alungarea lui de la putere, asa cum s-a întâmplat cu toti conducătorii comunisti din tările Europei de Est. L-au vrut mort actorii de adunătură care au jucat fantezia numită "Revolutia Română". În aceste conditii, să nu fi existat oare un activist curajos în anturajul sotilor Ceausescu, animat de simpatie si compasiune pentru acesti doi oameni care ridicaseră România la un nivel de cultură si civilizatie acceptat de marile state occidentale?

În ultimii 10 ani, am tot cercetat cazul sotilor Ceausescu, folosind mai multe surse de informare si bazându-mă pe calitătile mele paranormale verificate cu multe ocazii. Ceea ce pot afirma acum este că, în mod sigur, temerarul care a organizat fuga din tară a "dictatorului" încă se mai află în viată. Dar pentru că omul acesta, dovedind un curaj nebun si o noblete sufletească rar întâlnită, va lua cu el în mormânt marele său secret, nici eu nu-l voi trăda făcând public numele său. Adeseori suntem nevoiti să-i protejăm pe marii oameni ai vremii păstrând tăcerea, prefăcându-ne că suntem naivi si nu întelegem nimic.

  Mesaj de la spiritul lui Nicolae Ceausescu (6 noiembrie 2008)

  Mesaj de la spiritul lui Nicolae Ceausescu (25 decembrie 2003)

  Mesaj de la spiritele lui Nicolae si Elena Ceausescu (24, 26 iunie 2001)

< sus >

 

 BĂI, MASONILOR!

 

10 februarie 2011

Încă o dovadă de nesimtire crasă: astă noapte la OTV, masonul nebun iordănescu îsi bătea joc de ghicitorul Vintilă. Nu avea deloc stare mosneagul. Se fâtâia tot timpul, sărea de pe scaun, dădea într-una din clampă, îsi punea labele pe cărtile de Tarot ale lui Remus, încercând să demonstreze că el se pricepe să ghicească-n crima de la Cernavodă, nu posesorul lor. Fac un apel serios si umanitar către gruparea masonică de care apartine iordănescu să îl mai potolească pe impostorul acesta, care habar nu are de parapsihologie. Măi băieti, voi cei care conduceti "Ordinul Martinist din Ritul Misraim Memphis", în orice tară v-ati afla, lămuriti-l odată pe incompetentul iordănescu să se lase naibii de paranormal, că vă face tagma de râs cu prostia si răutatea lui! Dacă tot ziceti că sunteti o "masonerie ezoterică", nu aveti atâta ambitie să scăpati de un măscărici care se crede un mare ezoterist? Se mai si laudă pe toate drumurile că este mason "de grad înalt"! Ce-au mai ajuns si masonii ăstia!

*****************

16 octombrie 2010

Mare schismă în rândul Cavalerilor de Malta! Se putea să nu fie implicati si câtiva români?! Nu, bineînteles! Se luară la ceartă, rău de tot, maltezii italieni cu cei din România, acuzându-se reciproc de înselătorie. Printre românii incriminati se găsesc oameni de afaceri si politicieni. Rusine mare! Ordinului Cavalerilor de Malta din România i se reprosează că activează în ilegalitate si strânge bani de la cei care doresc să devină membri. Astfel, pentru a ajunge "cavaler" se plătesc 3500 euro, iar pentru un "comandor", taxa este de 6000 euro. Cine vrea un grad si mai înalt scoate din buzunar 20000 - 30000 euro. În consecintă, maltezii români sunt etichetati de către cei italieni drept "banditi organizati". Italienii au trecut la măsuri extreme, cum ar fi, de exemplu, excluderea. Astfel, maltezii italieni i-au dat afară din ordin pe Iulian Moisescu, Gheorghe Teseleanu, Mihai Lupu, Mihai Bugaru. Moisescu, om de afaceri si sef al ordinului românesc, a atras după el excluderea unui număr mare de politicieni, diplomati, magistrati si alte persoane publice din România. Pornit să dea o replică, Moisescu a afirmat că le-ar fi dat sefilor maltezi din Italia donatii de 57000 euro - fără acoperire în documente care să ateste primirea banilor de către italieni -, în schimbul cărora românii au primit diplome si "înnobilare". Deputatul Lupu a spus că maltezii italieni profită de naivitatea românilor, le vând iluzii, le dau pasapoarte diplomatice recunoscute doar de statul maltez.

Aflând despre aceste relatii de "colaborare" bazate pe escrocherii multiple, orice român cu scaun la cap s-ar întreba mirat: boierii ăstia din România, chiar nu mai pot de bine? Au functii înalte, bani cu grămada, avere pe săturate. La ce le-o mai fi trebuind si masoneria? Abia si L-au adus pe Dumnezeu în gură, că îl vor si pe dracu-n suflet! La binele poporului se mai gândeste cineva? Aiurea!

Tuturor masonilor români exmatriculati din Ordinul Cavalerilor de Malta le dau un sfat de aur: să-si înfiinteze Ordinul Cavalerilor de Balta, în cadrul căruia să activeze cu onoare printre bălăriile si broastele României!

Vedeti-l aici pe Ieromonahul Amfilohie Brânză, duhovnicul mânăstirii Diaconesti, jud. Bacău, cum demască masoneria, într-o conferintă din 23 nov 2004, tinută la Bacău...

*****************

31 august 2010

Se perindă pe micul ecran tot felul de masoni, masonei si masonasi cu mutre fioroase, indispuse, amenintătoare, arogante. Sunt găzduiti cu generozitate de o anumită televiziune, care le dă liber să discute ore întregi "vorbe si cuvinte" fără nicio noimă. Punctul forte al acestor bunici încruntati si lehămesiti de viată îl reprezintă spoiala de cultură medievală cu care le scot ochii tuturor celor care nu au altceva mai bun de făcut decât să se holbeze la ei. Adeseori se aventurează în discutii "ezoterice", folosind expresii pentru a căror întelegere este mare nevoie de dictionare, antinevralgice si comprese reci pe frunte. Anul acesta i-a apucat spaima de psihotronice. Nu se mai satură povestind despre jucăriile năstrusnice care, cică, prostesc oamenii la cap. Asta le mai lipsea românilor, obsesia atacurilor psihice! Nu ne este de ajuns nebunul de iordănescu, care ne tot amenintă că blestemele ajung până la a 9-a generatie!? Acum ce să mai spun, că pe români îi îndurerează mai tare ce le lipseste din portofel si din cratită decât bazaconiile debitate de falsii paranormali care se dau mari si rotunzi, foindu-se cu tupeu prin tot felul de masonerii...

Aflasem si eu, în anii trecuti, de niste masoni brasoveni care, cică, ar primi si femei printre ei. Am plecat pe teren, i-am căutat la adresa indicată pe internet si am dat peste un apartament oarecare de bloc. Nici urmă de "Lion's Club"! După un an, le-a dispărut si site-ul. Noroc cu sefii lor din Anglia, care au o revistă online, unde le-au publicat o poză de grup. Am rămas cu gura căscată: aveau functii în "Lion's Club" câteva cucoane brasovence, bine înfipte pe functii importante pentru viata orasului! Repede am tras concluzia: carevasăzică asa merge treaba pe meleagurile brasovene, functiile se dau si prin masonerii, nu numai prin politică! M-am întrebat singură, ca omul din popor: să fie masoneria vreo politică? Tot eu mi-am răspuns: as, pe dracu!

*****************

2 august 2010

Un mosneag de 70 de ani, iordănescu i se spune, desi se pare că s-ar fi născut cu un alt nume, bântuie OTV-ul de mai multi ani, făcând-o pe psihologul- parapsiholog- profesor- jurist- filolog- mason etc etc. Individul acesta parcă ar avea poruncă din partea cuiva să îi împroaste cu noroi pe toti paranormalii români! Nici eu nu fac exceptie, bineînteles. Golanul bătrân, fost mercenar securist în tinerete, tot încearcă să acrediteze ideea cum că eu as născoci mesajele spiritiste. De curând, într-o seară de pomină la OTV, după ce o făcu "labilă psihic" post-mortem pe regretata Mădălina Manole, prostul de mosneag se luă si de mine. Mai zise o minciună pe post: "Este o persoană cu cabinet în Brasov care pretinde că ar fi vorbit cu Ceausescu, dar topica nu este a lui..." Măi, iordănescule, monument de tâmpenie ce esti, ai spus corect doar că locuiesc în Brasov! În rest, abureală de creier sclerozat ca al tău! De 4 ani nu mai lucrez în program de cabinet. Nu că m-ar fi oprit cineva, cum te-au alungat pe tine din cabinetul de psihologie bucurestean, fiindcă foloseai o stampilă falsă! Dar mă săturasem să mă tot înregistreze pe reportofon curvele mahărilor brasoveni, ca pe urmă să-i santajeze pentru bani. Duduile alea nu au niciun fel de jenă când le miroase a portofele doldora de euroi si verzisori. Nu le pasă că netotii îndrăgostiti de ele au pe acasă neveste, copii si nepoti!

Acum, o nouă replică la "retorica" lui iordănescu-minciunescu. Anul trecut i-am explicat, în direct la OTV, că nu discut cu mortii (adică cu cadavrele) si nici cu sufletele lor, ci cu spiritele celor decedati, ceea ce este altă mâncare de peste! În plus, am specificat că fiecare medium preia mesajul spiritist în propriul limbaj, acesta fiind rezultatul traducerii limbajului energetic al spiritului respectiv. Traducerea o fac spiritele lucrătoare specializate în această muncă exceptională. Oare de câte ori va mai fi nevoie să repet lucrurile acestea? Să mă deplasez din Brasov la Bucuresti după fiecare calomnie a nerusinatului de iordănescu-masonescu? Am de lucru până peste cap la zecile de scrisori pe care le primesc în fiecare săptămână. Nu am timp să umblu zilnic prin televiziuni, cum face masonul ăsta neisprăvit, care nu stie altceva decât să bârfească pe toată lumea. Se tot laudă că ar fi "psiholog", dar nu are cabinet. Se autointitulează "profesor", dar nu are o catedră nicăieri. Se mai laudă că ar fi "jurist", dar nu lucrează ca avocat. Ca "filolog", altă catastrofă: nu a scris nici măcar o carte din care să învătăm si noi ceva folositor. Ca "parapsiholog" cu diplomă sovietică veche de aproape 40 de ani, nu face nici doi bani. Zice că este "clarintuitiv", dar evidenta faptelor sale îl califică drept CLARIMPOSTOR. Măi, masonelule, masonescule, minciunescule, de ce nu te duci prin parcuri ca să joci table cu pensionarii de vârsta matale?! Zău că ai fi mai demn de respect decât asa cum te prezinti acum, adică un codos ordinar!

Concluzia: oricât mă străduiesc să fiu doamnă, în general, uneori mai trebuie să le dau câte o replică dură neisprăvitilor care mă tot ciupesc din invidie, din prostie, din răutate, din satanism...

*****************

25 iulie 2010

Se dă lumea de ceasul mortii cum că Mădălina Manole nu s-ar fi dus la un psiholog. Vai de mine, care nu merge la psiholog se omoară, nu-i asa?! Dar uite că psihologul apăru dintr-o dată, ca cucuta după vijelie! Spuse dânsul, mare psiholog-parapsiholog, că cică discutase cu Mădălina despre "metafizică, vrăji si blesteme". Asa de bine a lămurit-o, că se duse, săraca, drept în poalele metafizicii! Păi, omule, dacă nu ai harul de a unge sufletele oamenilor, lasă-te naibii de psihologie, că nu dai randament nici cât puricele de sub talpa boului! Degeaba o mai faci pe Mădălina "labilă psihic" post-mortem, fără să tii cont că biata femeie a muncit cât sapte până în ajunul sfârsitului! Să-ti fie rusine, mosneag nenorocit, iscoadă securistă scoasă la pensie! Umbli pe la televiziuni si bârfesti pe toată lumea, vii sau morti, făcând jocul Satanei din sufletul tău!

Acum, să vă spun marele secret: mosneagul cu pricina nu este "parapsihologul Mădălinei", ci codosul masonilor. Aoleu, câte năzdrăvănii mai fac masonii ăstia! Am si eu niste neamuri în masonerie, cocotate pe functii înalte, care numai de măgării se tin. Mă feresc de ei ca de leprosi! Or fi ele neamuri, dar dacă vor să-ti dea o cafea cu flit, mai ales când vine vorba despre avere, imediat se face treaba! Vreau si eu să mor de moarte bună, nu de cafeaua masonilor si nici de flit, ca mustele...

*****************

23 mai 2010

Apar la televizor o multime de mosnegi respingători, cu priviri dementiale si vorbe sarcastice, lăudându-se, care mai de care, că sunt "sefi ai masoneriei românesti de rit Hau-Hau si Bau-Bau". Ne sfidează pe toti cu spoiala lor de cultură culeasă de prin alte tări, pe unde au rătăcit în tinerete. Pe banii cui??? Le-o fi dat Ceausescu burse ca să învete "masoneria" peste hotare? Dar acum cine le dă fonduri să se fâtâie pe toate continentele? Pe ăstia nu-i controlează nimeni la conturi? Păi, cine să-i controleze, că au invadat toate institutiile statului cu neamurile si colegii lor de breaslă "zidărească"! Ne-au adus tara la faliment, cu toată "desteptăciunea" lor. Eu le-as zice câteva vorbe sănătoase acestor bolnavi de paranoia, care, pe unde nimeresc, se comportă ca niste "Pagubă Vodă".

Măi, masonilor, dacă sunteti asa destepti cum vă lăudati, puneti-vă mintea la lucru si scoateti tara aceasta din falimentul în care ati băgat-o! Mai lăsati-vă de ritualurile acelea caraghioase, cu sortulete, cearsafuri albe, lumânări, buzdugane, pumnale, săbii, jurăminte în latină si alte tâmpenii de genul acesta! În loc să strâmbati din nas cum că românii sunt "idioti", aduceti-vă aminte că si voi sunteti români, adica "idioti" ca noi toti ceilalti! Ati trimis vorbe în popor cum că vă pricepeti tare bine la magia neagră, iar dacă vă deranjează careva din escrocheriile voastre, îi băgati nenorocitului un cancer în burtă, de-l dati cu cracii înainte! Mai bine ati scoate cancerul din economia românească!

Pe vremea când eram elevă în clasa a VII-a, aveam un maistru de atelier care, făcut inginer într-un an-jumate, cum era obiceiul pe vremea aceea, uitase gramatica învătată la seral. Cum băietii din clasă cam râdeau de el, imitându-l când spunea câte o prostie, omul se enerva si tipa la noi: "Boilor si măgarilor, eu sunt dirigintele vostru!" Asa si cu masonii ăstia...

< sus >

 

 NEUITATUL ION TUGUI

 

Extras din cartea "Situatia paranormalilor în societatea românească. Spiritismul, metodă modernă de investigatie". Autor: NINA PETRE

Doream de mult să discut cu spiritul regretatului scriitor Ion Tugui. Asistând în ultimii ani la degradarea paranormalului românesc, m-am întrebat de multe ori în momente de cumpănă: oare ce-ar fi spus domnul Tugui despre ce ni se întâmplă acum? După iesirea fortată a românilor la libertate, în urma sângerosului decembrie '89, paranormalul românesc s-a deschis ca bobocii la soare. Oameni talentati, bine instruiti în ezoterism si terapii naturale, au iesit la lumină, deschizându-si cabinete de consultantă si tratamente complementare. Au plecat prin tară pentru a tine cursuri si conferinte. Inimosul Ion Tugui, pasionat de paranormal, nu s-a multumit cu propriile cercetări în domeniu. Initiativa lui de promovare a valorilor autohtone s-a concretizat în numeroase aparitii televizate, care au scos la iveală multe minti luminate ale paranormalului românesc. Tocmai când ne simteam cu totii bine sub influenta tonică a maestrului Tugui, omul trecu la cele vesnice, lăsându-ne ai nimănui. Nici până în ziua de astăzi nu a reusit careva să continue activitatea nobilă si generoasă a marelui scriitor. Dimpotrivă, s-au ridicat numeroase voci otrăvite ca zeama de cucută, făcându-ne pe toti "sarlatani, impostori, escroci, vrăjitori de 4 grade" etc. În anul 2008 s-au scos din codurile CAEN "astrologia si spiritismul". Clarvăzătorii care încă mai au cabinete s-au profilat pe masaj, reflexoterapie sau terapia Bowtech, urmând cursuri costisitoare. Bioenergoterapeutii si reikistii sunt hăituiti, căutându-se mereu "victime" ale "nepriceperii" lor.

Mă aflam în direct la un post de televiziune, când un presupus ziarist, despre care nu mai auzisem niciodată, s-a exprimat la telefon cam în felul următor: "Să terminăm odată cu sarlatanii acestia! Fac pensionarii rând la cabinetele lor, iar ei le iau din buzunare si ultimul leu!" Îi dau chiar acum, pe această cale, o replică dură, dar competentă acelui neica-nimeni. Stim cu totii că pensionarii români aleargă neobositi după minuni care să-i scoată din sărăcie si să le ia bolile cu mâna, mai mult pe gratis decât cu bani. Au trecut 3 ani de când nu mai iau niciun ban de la pensionari. Am convingerea că si ceilalti terapeuti sau clarvăzători procedează la fel, mai ales în cazul clientilor foarte săraci. Nu are niciun rost să le dăm celor bătrâni si foarte bolnavi niste sperante desarte cum că noi, cu "harul divin" de care beneficiem, i-am putea scăpa de toate necazurile. Omul bătrân are mintea obosită, ajungând adesea la un ridicat grad de naivitate. A profita de buna credintă si de sperantele desarte ale unui om în vârstă înseamnă a-ti încălca propriul jurământ depus în fata Divinitătii, de a-ti ajuta într-un mod dezinteresat semenii aflati în mare dificultate.

Mesajul preluat de la spiritul lui Ion Tugui reflectă revolta acestuia pentru situatia de vânare si distrugere a paranormalilor români. Tot ceea ce a construit scriitorul cu multă migală a fost distrus, an de an, după moartea sa. La ce s-a ajuns acum? La o batjocură generală împotriva celor care se mai încumetă să practice paranormalul în România. Au apărut emisiuni TV în care paranormalii prezenti au fost ironizati de persoane fără studii, fără cultură si fără bun simt.

Mi-au rămas întipărite în memorie, ca scrise cu fierul înrosit în foc, vorbele unui cunoscut bioterapeut, care îsi dovedise calitătile extrasenzoriale în serialul de tristă amintire "Clarvăzătorii": "Va să zică, noi doar am ghicit!" În acel serial au fost folositi drept cobai câtiva paranormali de exceptie din tara noastră. După ce s-au achitat cu cinste de obligatiile concursului, au fost batjocoriti, pe rând, iar ultimii 3, cei mai valorosi, au fost supusi unui tir de ironii din partea juriului incompetent, ai cărui membri nu aveau nimic în comun cu paranormalul. Mai rău chiar, se declarau "sceptici".

Să vă spun ceva si despre modernul slogan "Nu cred nimic, sunt sceptic!" A te declara "sceptic" înseamnă a recunoaste faptul că esti 50% răuvoitor si 50% nestiutor. Spre rusinea lui, scepticul îsi recunoaste neputinta de a întelege munca unui individ mai destept si mai capabil decât el. Este convingerea mea si, cel putin deocamdată, nu intentionez să mi-o schimb.
 

  Mesaj de la spiritul lui Ion Tugui (1 noiembrie 2009)
 

< sus >

 

 MOARTEA LUI DUMITRU TINU

 

Extras din cartea "Situatia paranormalilor în societatea românească. Spiritismul, metodă modernă de investigatie". Autor: NINA PETRE

Celebrul ziarist Dumitru Tinu si-a găsit sfârsitul în dimineata zilei de 1 ianuarie 2003, într-un accident de masină pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, în timp ce se îndrepta spre Valea Prahovei.
L-am privit si l-am ascultat cu plăcere în aparitiile sale televizate. Era un om cu vorba cumpătată, privirea mereu calmă si îngândurată, iar gesturile sale emanau mult bun simt. Părea foarte trist în ultimele luni de viată. Aveam impresia că ar fi suferit cu inima, desi ulterior o anumită persoană din anturajul său a afirmat că era sănătos tun. Nu cred să fi fost perfect sănătos. O dovadă în acest sens a constituit-o atacul cerebral suferit la volanul masinii sale în plină stradă, fără să-l fi deranjat cineva în timpul mersului. Stia de mult că viata dublă a unui familist aduce multă durere celor mai dragi fiinte de lângă el. Dar există pasiuni puternice în viata extraconjugală cărora nu li se poate împotrivi nimeni.

Am întâlnit multe cazuri de genul acesta printre clientii mei. Există suflete-pereche ale căror spirite nu pot sta departe unul de celălalt. Fiintele umane stăpânite de ele, dacă ajung să se cunoască, nu mai pot să se despartă, oricât de mult viata de familie si conventiile sociale ar urmări să le îndepărteze. Dacă au deja familii diferite, nefericitii acestia fac tot ce le stă în putintă să se întâl-nească zilnic. Complicatiile apar pe zi ce trece: află despre relatia lor nu numai membrii de familie, ci si prietenii apropiati, iar de la acestia, toată lumea. În sufletul lor persistă un chin permanent, o luptă dureroasă între iubirea pătimasă si necesitatea unei atitudini corecte, umane fată de tovarăsul de viată.

Am putea spune că Dumitru Tinu s-a achitat într-un mod ireprosabil de obligatiile fată de cele două familii ale sale. Si-a crescut copiii în asa fel încât să nu le lipsească nimic. Mai mult chiar, nevestele lui nu s-au luat niciodată de păr ca protagonistele unor emisiuni TV de mare scandal. Cât a trăit el, totul s-a petrecut
într-un mod discret si onorabil.

După moartea sa neasteptată, a izbucnit discordia. Ce a urmat, stim cu totii: revendicarea paternitătii de către fiul său, umilitoarea deshumare pentru a se stabili dacă ar fi sfârsit de moarte naturală sau nu, lungul proces finalizat cu schimbarea numelui fiului său, hărtuiala suportată de fiica defunctului din partea taberei adverse, nesfârsite aparitii televizate ale fostei amante sustinând cauza copilului său.

Am contactat spiritul ziaristului, dorind să-i aflu părerea cu privire la regretabilul accident. Spre satisfactia mea, mărturia spiritului s-a potrivit cu rezultatele anchetei autoritătilor. Fără nicio îndoială, Dumitru Tinu a murit din cauze naturale, accidentul său de masină nefiind provocat de nimic altceva decât de propria sa neputintă în mentinerea controlul volanului.
 

  Mesaj de la spiritul lui Dumitru Tinu (21 ianuarie 2003)
 

< sus >

 

CAZUL ION DOLĂNESCU

 

Extras din cartea "Situatia paranormalilor în societatea românească. Spiritismul, metodă modernă de investigatie". Autor: NINA PETRE

Tocmai când credeam că nu mai am prea multe de discutat cu spiritele referitor la personalitătile României, a căzut trăsnetul. Moartea rapsodului popular Ion Dolănescu ne-a lăsat un mare gol în suflet, mai ales nouă, celor cărora ne-a înfrumusetat anii tineretii cu glasul său domol si linistitor. Ion Dolănescu, Irina Loghin, Maria Ciobanu, Benone Sinulescu - sunt marile voci izvorâte din mijlocul poporului român care vor purta mesajul lor patriotic încă multi ani de acum încolo. Din fericire pentru noi toti, cei care îndrăgim traditia muzicală românească si o dorim nemuritoare, multi dintre mesagerii adevăratei muzici populare românesti încă se mai află în viată, prezenti la datoria lor de onoare în fata spectatorilor si a telespectatorilor. Colegul lor, neuitatul Ion Dolănescu, a trecut la cele vesnice, după câtiva ani de suferintă trupească. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Fac un apel crestinesc spre Bunul Dumnezeu să aline acest suflet deosebit, care nu are liniste nici pe lumea cealaltă.

Nu se răcise bine trupul neînsufletit al marelui artist, când izbucni un scandal oribil: cei doi fii ai rapsodului au început să îsi dispute dreptul la mostenirea bunurilor materiale rămase de pe urma părintelui lor. Urât de tot au procedat acesti doi băieti ai artistului! În loc să negocieze civilizat, în mod discret, alături de avocatii lor, s-au lăsat antrenati în interviuri si discutii televizate, văitându-se fiecare dintre ei că nu este înteles de către celălalt.

Asa după cum se întâmplă de câtiva ani încoace, reprezentanti ai mass-media mi-au solicitat punctul de vedere. Aflându-mă într-o emisiune televizată, moderatoarea mi-a cerut, dintr-o dată, să discut cu spiritul lui Ion Dolănescu, pentru a-i afla părerea cu privire la discordia iscată între fiii săi. Având o profundă simpatie fată de moderatoarea respectivă, am trecut la fapte, fără să mai stau pe gânduri. În mesajul preluat de la spiritul regretatului Ion Dolănescu am remarcat dorinta puternică de a-i potoli pe cei doi cocosei ambitiosi, care se tot împung cu ciocurile, făcându-se de râs în fata noastră, a tuturor. Cu mult bun simt, adresându-se în numele celui dispărut dintre noi, spiritul si-a recunoscut neputinta de a-i mai tine în frâu, asa cum o făcea în timpul vietii. I-a lăsat să înte-leagă că mult disputata lui avere ar fi mult prea mică pentru un război atât de mare.

Reflectând ulterior, luni de zile, la acest mesaj venit dintr-o lume necunoscută nouă, muritorilor de rând, am preluat din neant ideea că de acolo, de unde se află acum, spiritul marelui artist
încearcă să le protejeze pe mamele fiilor săi. Pe aceste două doamne Ion Dolănescu le-a iubit puternic, iar copiii dăruiti de ele i-au fost ca lumina ochilor. Acum, când ochii săi nu mai văd, pe urmasii săi i-a orbit setea de avere. Trist, foarte trist, mai ales pentru memoria marelui rapsod!
 

  Mesaj de la spiritul lui Ion Dolănescu  (7 octombrie 2009)
 

< sus >

 

CAZUL IONUT LUNG
 

Extras din cartea "Situatia paranormalilor în societatea românească. Spiritismul, metodă modernă de investigatie". Autor: NINA PETRE

MORT PENTRU REFUZUL DE A SE DROGA

IONUT LUNG, elev la liceul de Informatică din Brasov, a dispărut pe data de 1 martie 2006, fiind găsit mort într-o pădure de sub Tâmpa. S-a vehiculat ideea sinuciderii sau a unei crime. Ionut avea doar 16 ani când, după torturi îndelungate, fusese aruncat de pe creasta Tâmpei. Trupul său purta urmele unor tăieturi simetrice în manieră satanistă. Îi fuseseră extirpate organele genitale si o bucată de buză. Avea hainele sfâsiate, iar obiectele din ghiozdanul său erau împrăstiate printre pomii din pădure. Părintii săi au exclus varianta sinuciderii, argumentând că fiul lor era un băiat optimist, foarte bun la învătătură si dornic să ajungă un om realizat în viată.
 

  Mesaj de la spiritul lui Ionut Lung  (8 iulie 2006)

 

Preluare din subconstientul asasinului Vasile,
realizată de Nina Petre

"Am participat la capturarea si uciderea lui Ionut Lung. S-a întâmplat pe la începutul lunii martie. Ionut a murit după trei zile de la capturare. L-am dus într-o pivnită la tară, lângă Brasov. Am urmat soseaua spre Zizin si ne-am oprit pe traseu. L-am lovit în cap pe nenorocit, i-am tras si una peste un ochi ca să-l învăt minte să n-o mai facă pe nebunul. După trei zile de azil fortat în pivnită, s-a răcit de-a binelea. L-am luat cu doi prieteni si l-am aruncat la poalele Tâmpei, să-l mănânce cui i-a fost foame. S-a păstrat alb ca o mireasă în noaptea nuntii datorită nouă, care l-am îmbălsămat până peste cap cu ce nu i-a plăcut toată viata: rachiu si droguri. Nu regret nimic din ce am făcut."

9 iulie 2006

 

Mărturii ale părintilor lui IONUT LUNG

Foto Viorica si Ioan Lung

IOAN LUNG: "Am cerut Raportul de necropsie de la Politie, dar mi-au spus că numai Procuratura îl are. Cred că, de fapt, n-au vrut să mi-l arate. La Laboratorul de Medicină Legală am cerut să mi se dea o copie după Raport, dar nu mi-au primit cererea, pe motiv că sunt doar persoană fizică, iar ei îl pun la dispozitie numai organelor de cercetare. Am cerut de câteva ori audientă la Comandantul Adjunct al Politiei Judetene, care m-a amânat de fiecare dată, dându-mi de înteles să nu mă mai duc. Ca tată îndurerat al unui copil atât de bun, nu mă bagă nimeni în seamă... nu stiu care sunt concluziile stiintifice."

VIORICA LUNG: "Când am raportat la Politie lipsa băiatului de acasă, mi s-a spus: «Fiti linistită, că vine el acasă. Nu mai plângeti, doamnă, a vrut să vă dea o lectie că l-ati certat.» Dar Ionut era un om atât de corect si direct, el nu stia să "dea lectii"...!

După ce l-au găsit sâmbătă seara, politistii au fotografiat locul si nu s-au mai întors, dar eu cred că perimetrul trebuia izolat, să caute probe. Abia miercuri, după înmormântare, ne-am dus noi în zonă si am mai găsit niste lucruri, printre care fâsul lui Ionut, iar fetele cu care eram mi-au spus că au văzut fire de păr cret. Ionut nu avea părul cret! Nici măcar la liceu politistii n-au făcut o anchetă...

Am fost pe Tâmpa până sus, pe stânca unde s-a descoperit
ghiozdanul lui Ionut, aproape de promenada de lângă "Panoramic". M-am asezat pe burtă si m-am uitat în vale: e stâncă după stâncă, dacă s-ar fi aruncat de acolo, ar fi trebuit să văd urme de sânge, gropi în zăpadă, dar zăpada era netedă, curată... Cadavrul a fost descoperit la poalele Tâmpei, la 50 metri mai sus de Liceul Silvic. Ori, un om care s-ar fi aruncat de sus, s-ar fi făcut zob până jos, lovindu-se de stânci, pomi si tufisuri, care sunt foarte dese. Dar corpul copilului meu nu avea astfel de zgârieturi...

Acolo sus, pe ultima stâncă, lângă un caiet, am găsit o glugă neagră, care nu era a lui Ionut. Îmi pare rău că am lăsat-o acolo, poate că ne-ar fi dat niste indicii...

Cum spune Ionut în mesajul lui, si eu visam urât, de vreo jumătate de an. Mă gândeam că se va întâmpla ceva rău cu mama mea. Mama visa urât, si ea, în acea perioadă. Dacă ar sti omul de ce să se ferească...!"

9 iulie 2006

ALTARUL FAMILIEI LUNG

9 iulie 2006

Foto biroul lui Ionut

La biroul de studiu al lui Ionut a rămas doar un portret îndoliat...

P.S.  După un an de la sfârsitul tragic al lui Ionut, tatăl său, Ioan Lung, s-a sinucis, nemaiputând îndura dorul de mult-iubitul său copil. Dumnezeu să odihnească în pace aceste două suflete chinuite!

< sus >

   PSIHOMETRIE - glasul gândului   (2005)

   POLTERGEIST   (2000)

   VRĂJITORIA, O SABIE CU DOUĂ TĂISURI   (2000)

   PARANORMALUL ANORMAL   (2000)

   AGRESIUNEA PSIHICĂ   (1999)

   GHIMPELE PARANORMAL    (1999)

< sus >