<  Înapoi la Pagina de EDUCATIE PRIN PARANORMAL


CUGETĂRI 2016

Autor: NINA PETRE

  BLESTEMUL ELODIEI

Batjocorirea amintirii Elodiei si persecutarea nefericitului sot au consecinte grave si după aproape un deceniu de la disparitia ei, neelucidată nici până în ziua de astăzi.

Unii dintre aventurierii pusi pe glume proaste, complici la amenajarea "expozitiilor" cu probe false din casa femeii si din râpa de la marginea Brasovului au avut si încă mai au tot felul de necazuri. Care si-a luat vorbele înapoi, recunoscând că ar fi gresit considerându-l pe sotul Elodiei drept ucigasul propriei sotii, si-a mai spălat din păcate. Dar uite că spiritele au o memorie vastă si nemuritoare, fiindcă nici ele nu mor niciodată. Habar nu avem cât de bine îsi amintesc spiritele de prostiile făcute de oamenii, nenorocitii nedându-si seama de urmările ignorantei lor! Orice om poate să sufere ani întregi din cauza unei greseli de câteva secunde.

Tot câteva secunde s-a gândit si ghicitoarea Harra de peste ocean, afirmând că fostul politist Cioacă si-ar fi ucis nevasta. Doamna Harra încă mai bântuie prin România ca să-si vândă siropoasele cărti si să-si recupereze apartamentul vândut de escroci imobiliari. Tot judecându-se cu vinovatii, s-a lăudat cu bunăvointa ilustrei prietene, Hillary Clinton, despre care făcuse predictia că va ajunge Presedintele Statelor Unite ale Americii. Dar Dumnezeu si zeul banilor vrură altceva! Tocmai când mă resemnasem să o cred măcar o dată pe Harra, fiindcă o admir sincer pe Hillary Clinton, hop că se trezi Presedinte papa Trump, omul cu peruca pe o parte, mai furioasă decât el! Dacă va fi prieten la cataramă cu papasa Putin, zău că vom ajunge la o con(dis)cordie mondială!

Si uite asa, draga de Harra, nu avu dreptate nici cu moartea Elodiei si nici cu bunicuta Hillary! Grea lovitură la o casă asa de importantă, cu două femei celebre si nemăritate! Să vedem dacă până la Crăciun îsi va mărita fata, că asa prevestise astă-vară. E tare grea meseria asta de "vizionar" la secundă! Zice omul ce-i trece prin cap si cu asta-basta!

9 noiembrie 2016

< Sus >


   CIUDATUL

Cel mai parapsiholog dintre psihologi, mosneagul mereu supărat, încă se mai arată prin televiziuni să se laude cum vorbeste cu spiritele. Abia trece o săptămână, că iar ne spune ce-a mai discutat cu coana Mărioara, cu nefericita Mădălina si cu alte preferate de-ale lui. Le-o fi consiliat sau nu pe când trăiau, chiar si pe altii, dar bilantul este dezastruos: Mărioara Zăvoranu a murit fără rinichi, Mădălina Manole s-a sinucis, Dan Diaconescu zace în puscărie, OTV-ul s-a spulberat ca nisipul pe o plajă prea încinsă. Se băgase mosneagul si prin KanalD, dar uite că pe turci nu a reusit să-i falimenteze. Cu otomanii nu te joci! Două lucruri îmi plac la mosul ăsta: că scoate limba când vorbeste si poartă ochelari de cal.

   PROGRESE

Televiziunile românesti fac progrese la fiecare cincinal. În '90, pe toti ne dădeau drept democrati fericiti si bogati. Prin '95, tigăncile vrăjitoare ne învătau cum să ciordim din averea altora. Anul 2000 a deschis pleiada clarvăzătorilor, unul mai hot ca altul. În 2005, banditii erau vedete, iar oamenii cinstiti, fraierii tării. Năstrusnicul 2010 ne-a amintit că mai fuseseră crize economice pe Pământ, de-au ajuns oamenii la sapă de lemn. Recentul 2015 ne-a întors cu lopata: politica, războaiele si sărăcia, ăsta-i viitorul omenirii! Toate se derulează în fata ochilor nostri pe micul ecran.

24 octombrie 2016

< Sus >


   Onoarea nu se curătă cu bani. Este nevoie de suferintă si smerenie.

   România va deveni o tară eminamente agricolă, ca pe vremea Regatului. Atâta doar că, în loc de cereale si cartofi, grădinile vor fi pline cu "ierburi" bune de afumat drogatii.

   Apar pitipoance prin televiziuni care strigă sus si tare: Am fumat "iarbă" în Amsterdam!

   Am o nepoată care, după o facultate si un Master în România, s-a mutat în Amsterdam ca să vândă cartofi prăjiti într-un fast-food. Iată că si-a găsit împlinirea profesională! Sau poate că-i place "iarba"?!

   Moda cu pantalonii scurti până la buci si la crăpătura grasă dintre picioare diminuează personalitatea femeilor. Măi, fetelor, dacă ati fi musulmance, vai de fundul vostru ce v-ar face părintii!

   Traficantii de droguri fac găuri în podele, ca să audă ce discută vecinii despre ei.

   Niste proaste care se cred clarvăzătoare se tot vaită că le zguduie cutremurele, că vin OZN-uri peste ele noaptea si că ne invadează rusii! Pentru "predictiile" de 2 lei, cine le cere socoteală?

   O moderatoare TV a afirmat că în paranormal se poate spune orice, că nimeni nu îsi asumă nicio răspundere. Păi, dacă e asa, cum să nu-i folosească unii pe paranormali cu scopul de manipulare în masă?!

   Limbaj de rumegus sintetic prin televiziunile românesti: halucinant, stire-bombă, atmosferă incendiară, socant, dezastru, manipulare, devastator, terifiant, cutremurător etc. Vă dau un exemplu: BREAKING NEWS: Avem o stire-bombă care ne sochează prin terifianta manipulare a unui caz cutremurător. Atmosfera incendiară creată reprezintă un dezastru devastator pentru dumneavoastră (sic!).

   Se tot vorbeste că intră rusii peste noi. I-am spus lui Răzvan: "Părintii m-au botezat Nina, mama a trecut Prutul de frica rusilor, bunicul a fost polonez, asa ca am ceva sanse să nu fiu deportată în Siberia. O să-ti pun si tie o pilă, să nu te trimită în Gulag!"

   Drogatii se afumă cu hărnicie. Le place "iarba" si vor să ajungă erbivore comestibile. Chiar si mumii, ca exemplu pentru generatiile viitoare.

   Cineva spunea: Javrele astea se droghează pe banii poporului! S-a găsit unul să-i răspundă: Las-o baltă, că căteaua zace în cotet!

   Locuim lângă o biserică. Dimineata, înainte de opt, îsi sloboade afurisitele de clopote, că ne zăngăne geamurile ca la cutremur. Într-o duminică, m-am trezit speriată si l-am întrebat pe Răzvan: "Ce e, au ajuns rusii la Dunăre si se trag clopotele?"

22 octombrie 2016

< Sus >


   O metodă sigură de manipulare a maselor: horoscoapele. Prin ele ni se transmit "directive" despre ce avem voie sa facem si ce nu.

   Milioane de femei fac prostitutie crezând ca au "suflete-pereche" cu proxenetii lor.

   Relatiile sexuale multiple agravează karma, nu o "ard", cum cred adeptii unor practici ezoterice.

   Internetul poate să provoace sfârsitul omenirii, asa cum cristalele i-au "pârlit" pe atlanti.

   Hotarele tărilor europene au stat cuminti vreo saptezeci de ani. De la o vreme încoace, cad scândurile de pe garduri.

   Omenirea visează la un viitor ca în Rai. Dar unde este Raiul, în mintea unora? Că sub Pământ e cazanul cu smoală, deasupra Pământului - infernul cu bolovani, iar pe Pământ - păcătosenia lumii. Cum s-ar zice, iadul e peste tot, sub ochii nostri.

   Practicile ezoterice nu se învată de pe internet. Sunt necesari multi ani dedicati unor cursuri de instruire si de aplicare a celor învătate, prin eforturi repetate până la obtinerea rezultatelor dorite. Din păcate, putini sunt cei alesi de soartă pentru a crea ceva deosebit în această lume!

21 octombrie 2016

< Sus >


   Cine a spus că în România valorile sunt inversate, a grăit un mare adevăr.

   Istoria omenirii se ondulează ca sarpele; când se încolăceste, izbucnesc războaie si molime.

   După două-trei milenii, popoarele migratoare năvălesc din nou în Europa.

   Dictaturile nu vor dispărea niciodată. Si acum există sefi de trib, sultani, emiri, tari, tovarăsi presedinti, regi, împărati, chiar dacă unii dintre ei se numesc un pic altfel.

   Europa se metisează cu popoare migratoare, ca să nu se mai ardă nimeni la plajă.

   Unii îsi bat joc de religiile altora. Războaiele religioase nu dau semne de potolire.

   Homosexualitatea există dintotdeauna. De câtiva ani încoace, pofteste si la căsătorie.

   România se vrea o tară "curătică". Altii o vor murdară ca târfele. Ce să mai creadă bietii români?

   Se spune că războinicii fundamentalisti omoară vrăjitorii. Nici nu îsi dau seama cât au de lucru cu ei!

   După Imperiul Rus, se reface si Imperiul Otoman? De ce nu, că doar sunt cadâne peste tot...

18 octombrie 2016

< Sus >


Pagina index Nina Petre