<  Înapoi la Pagina de EDUCATIE PRIN PARANORMAL


CUGETĂRI 2017

Autor: NINA PETRE

DIN PRACTICA CONSILIERII SPIRITUALE

CUM LUCREZ EU

Referitor la metodele de cercetare pe care le folosesc, pot să spun că lucrez prin clarviziune, telepatie si un studiu aprofundat al Istoriei culturii si civilizatiei omenirii. Încă un detaliu: nu am intrat niciodată în transă. Prefer să cercetez si să scriu în conditii de liniste, izolare în camera mea de lucru, cu mintea perfect trează.

Dezvoltarea clarviziunii se bazează pe o bună intuitie si pe calităti telepatice de exceptie. Omul modern are nevoie de clarviziune performantă dacă vrea să reziste asaltului fortelor potrivnice, care devin din ce în ce mai puternice si mai nocive.

Numerosi oameni mi se adresează când ajung la limita răbdării. Eu îi ajut cu sfaturi si cercetările solicitate, dar minunile pot să le facă ei, nu eu.

Am explicat multe lucruri în site-ul www.spiritus.ro si încă voi mai explica, fiindcă multi oameni citesc doar pe telefonul mobil si, cum s-ar spune, le intră pe o ureche si le iese pe cealaltă.

 

CELE 7 REÎNCARNĂRI

- Mi-ati scris că „Spiritul tău a avut sute de întrupări în stadii de oameni adulti si mii de întrupări în altfel de fiinte inferioare omului.” Unii spun că nu există sute de reîncarnări, ci doar sapte în trup de om. Sau poate că numai spiritele care evoluează mai greu tot repetă?! O fi si spiritul meu căzut... si am regresat din viată în viată?!

Ceea ce ti-am scris până acum este rodul cercetărilor mele prin colaborarea cu spiritul tău si cu alte spirite. Ceea ce afirmă altii despre lumea spiritelor, bazaconii sau nu, intră în sfera cunoasterii sau necunoasterii lor. Au apărut si în tara noastră tot felul de semidocti care copiază din cărtile americanilor si se dau mari cunoscători pe la televiziuni. Oamenii seriosi ca mine lucrează linistiti în biroul lor, îsi informează discipolii, fără a se da în stambă pe la diverse televiziuni.

Spiritistii autentici stiu foarte bine că un om civilizat al zilelor noastre nu poate avea un spirit atât de neevoluat, cu doar 7 încarnări la activ. Spiritul tău nu este „căzut”, ci în plină evolutie. Spirit „căzut” poate să aibă un criminal sau alt fel de individ care le-a făcut altor oameni foarte mult rău.

Un spirit la a saptea încarnare se naste de obicei într-un trib primitiv si are încă multe apucături animalice. Oamenii ce trăiesc în societăti civilizate au spirite cu o îndelungată experientă de viată terestră.

 

TRANSFERUL DE KARMĂ

Este adevărat că între membrii unei familii, între rude sau buni prieteni poate interveni un transfer de elemente karmice, dar acesta nu se petrece întotdeauna. Între oamenii apropiati are loc un transfer de energie aurică, iar karma este înscrisă în aura fiecărui om. Acest fenomen nu se petrece după legi scrise, nici statistici si nici la porunca unor indivizi. Energia umană circulă liberă în natură, suportând modificări, pierderi, deteriorări sau, dimpotrivă, amplificări, refaceri, rafinări.

 

PRELUAREA KARMEI PRIN FACEREA DE BINE

Mi-ai mărturisit faptul că te simti minunat după ce ajuti oamenii, uneori în mod dezinteresat. Părerea mea este că asa esti tu, om cumsecade, inimos, dornic de colaborare cu oamenii care îti sunt simpatici.

Cine spune că nu trebuie să te amesteci în karma altora suferă influente ezoterice de proastă calitate si le foloseste pentru a da sfaturi aiurite. De când este lumea si pământul, oameni s-au ajutat reciproc, fără a se gândi că ajutorul acordat altuia înseamnă că îi faci omului un rău, iar tu „preiei karma lui”, adică îti faci si tie un rău. Atâtea prostii se vehiculează în lume cu scopul ca toti oamenii să ajungă egoisti, malefici, pusi pe fapte rele, dorind ca numai lor să le fie bine!

Prietena aceea de pe internet care te tot învată să nu ajuti oamenii este o proastă, ca să nu folosesc o expresie mai dură. Noi, crestinii, suntem educati în spiritul într-ajutorării în momente grele.

Se mai spune la noi în popor că nu trebuie să te lauzi dacă i-ai făcut cuiva un bine. Totusi, trebuie să ai grijă pe cine ajuti si în ce mod îl ajuti. Vorbele bune, de încurajare si cu sfaturi terapeutice sunt binevenite oricând.

Nina Petre
30 decembrie 2017

< Sus >

SUFLETUL SPIRITULUI

Spiritul are si el un suflet, la fel ca oamenii, deoarece se bucură, suferă, aspiră către evolutie, asa cum fac muritorii de pe Pământ. Sufletul si spiritul nu pot fi defazate. Ele sunt interdependente, apartin unei singure entităti a Universului si vibrează la unison.

 

OMUL NU ESTE SPIRIT, SPIRITUL NU ESTE OM

În comentariile mele am subliniat în mod repetat faptul că omul nu este un spirit, iar spiritul nu este un om. Prea multele exprimări abuzive din lumea ezoteristilor induc oamenii în eroare, alimentând astfel unele doctrine religioase care neagă existenta fenomenului reîncarnării spiritelor. Întelegând în mod corect acest fenomen, trebuie să acceptăm ideea că omul are o singură viată, cea pe care si-o trăieste până la moarte, iar spiritul său poate să aibă mai multe vieti, prin întrupări succesive în fiinte omenesti sau de altă natură.

 

OMUL ARE O SINGURĂ VIATĂ

Atentie asupra unui lucru foarte important: nu oamenii se reîncarnează, ci spiritele! Este un adevăr semnalat de multi cercetători ai lumii nevăzute care încearcă, asa cum fac si eu, să explice că fiecare om are o singură viată, nu mai multe. Din tezaurul de întelepciune al Orientului Îndepărtat s-a furat cât s-a putut, majoritatea doctrinelor antice ajungând să fie denaturate conform intereselor diverselor curente "ezoterice" din Vest si din Est.

Repet: omul are o singură viată, pe care este dator să si-o trăiască din plin, asa cum doreste si după cum poate. Mai multe vieti a avut spiritul său si va avea în continuare. Să i se spună unui om decent al zilelor noastre că a fost hot, criminal, călău, prostituată etc. nu este deloc plăcut, ba chiar de necrezut. Persoanele din trecut pe care le cercetez sunt strămosii tăi pe linie de spirit, asa cum bunicul, străbunicul si altii sunt strămosii tăi pe linie genetică.

Nina Petre
9 decembrie 2017

< Sus >

REÎNTÂLNIRI KARMICE

Faptul că antecesorul spiritual tău si-a iubit enorm sotia ti s-a transmis pe cale spirituală prin dorinta de a întâlni marea iubire, pe care o numesti "viitoarea întâlnire karmic-amoroasă". Este posibil, dar nu cert să întâlnesti în această viată o fiintă purtătoare a spiritului sotiei antecesorului.

Doresc să îti spun că întâlnirile amoroase karmice sunt de obicei tulburătoare si nu sunt aducătoare de fericire si echilibru sentimental întotdeauna. Iubirea dintre doi oameni vine oricum, indiferent ce karmă au cei doi parteneri.

Sunt rare cazurile în care un om găseste în societatea actuală persoane ale căror spirite s-au întâlnit cu spiritul său în alte epoci istorice.

 

INTENTIILE NECUNOSCUTE ALE SPIRITULUI. VIETI VIITOARE

- De ce spiritul meu si-a ales familia în care m-am născut?

Spiritele nu îsi dezvăluie intentiile datorită cărora s-au încarnat într-un anumit loc. Ca oameni ce suntem, nu ne este permis să aflăm orice dorim, mai ales dacă informatiile respective au legătură cu lumea spiritelor.

Nu mă ocup cu cercetarea vietilor viitoare. Spiritele îsi fac proiecte în legătură cu încarnarea următoare, dar nici ele nu pot să stie cu multă vreme înainte în ce familii sau anturaje vor nimeri după nasterea copiilor.

 

KARMA DE FAMILIE

Karma de familie este infinit de mare, fiind formată prin asocierea tuturor influentelor karmice sosite asupra membrilor familiei. Se poate întâmpla să te simti stingheră în familia ta din cauza incompatibiltătii spirituale cu unii dintre membrii familiei. Această incompatibilitate rezultă din faptul că spiritele oamenilor nu se înteleg bine, uneori chiar se dusmănesc.

Nina Petre
2 decembrie 2017

< Sus > 

MEMORIA ASTRALĂ A COPIILOR

Copiii mici au o bună memorie astrală. Ei pot să îsi amintească scene din vietile anterioare. Această performantă se diminuează sau chiar dispare după ce copilul intră la scoală, el fiind preocupat de problemele zilnice.

 

NUMELE ALES DE SPIRIT

-  Numele ales de spirit la încarnarea în corpul fiului nostru coincide cu numele ales de noi, părintii lui?

Spiritele nu le dau nume copiilor nou-născuti, lăsând acest fapt pe seama părintilor lui.

 

CÂTE CUNUNII ADMITE DUMNEZEU

- Dumnezeu admite două cununii în Cer?

Problema este că nu Dumnezeu se ocupă de cununiile oamenilor, ci preotii, slujitorii credintei crestine. Dacă preotii au voie să oficieze câte cununii li se cer, înseamnă că au dezlegare de la Dumnezeu.

Folosind limbajul spiritual, în lumea spiritelor contează convietuirea dintre cei doi parteneri, nu cununiile la biserică sau la primărie. Aceste importante institutii se află doar pe Pământ, nu si în Cer.

 

"I S-A RUPT DESTINU-N DOUĂ"

- Ce sunt directiile principale si secundare ale destinului?

Directiile principale sunt concepute de spirit înainte de nasterea copilului. După nastere, fiintă umană poate să trăiască si altfel de cum si-a dorit spiritul său. Din acest motiv, destinul îi oferă o infinitate de alternative, adaptându-se astfel la mersul vietii.

Si în această privintă se fac tot felul de afirmatii eronate, din cauza mintii înguste a oamenilor. Cine spune că „i s-a rupt destinul în două” nu stie ce vorbeste.

În concluzie:

- poti să trăiesti mai mult sau mai putin decât ti-a prevăzut destinul;

- poti să te căsătoresti de câte ori doresti, cu sau fără actul oficial;

- poti să ai oricâti copii doresti, născuti de sotia ta (sotiile tale) sau adoptati, ajutati să crească, fiind ai altora etc.

Nina Petre
 22 noiembrie 2017

< Sus > 

SINUCIDEREA

Fără îndoială, actul sinuciderii lasă urme adânci în memoria spiritului celui care si-a curmat viata. Succesorul său, adică următoarea încarnare a spiritului, poate fi influentat sau nu de actul sinuciderii predecesorului. Nimic nu este implacabil, totul se atenuează pe măsura trecerii anilor.

Sinuciderea unui om, indiferent care a fost motivul ei, nu este sanctionată în astral, asa cum afirmă unele religii. Viata spiritelor se desfăsoară după legi nescrise, care nu sunt aceleasi cu cele inventate de oameni. Spiritele îsi rezolvă problemele karmice primite de la oameni tot prin oameni, viată de viată, lantul încarnărilor neîncheindu-se atât de usor cum cred unii.

Omul este dator să îsi trăiască viata actuală din plin, cu bune si cu mai putin bune, fiindcă următoarea întrupare a spiritului său va fi un alt om, cu alt destin, altă karmă si altă viată.

 

AVORTONUL NU E O FIINTĂ UMANĂ

Plantele tropicale si subtropicale cu efect anticonceptional din America de Sud au ajuns si în Europa prin intermediul navigatorilor. Le-au făcut fericite pe europence, ajutându-le să nu mai rămână gravide ca iepuroaicele si să nu mai moară cu grămada la nasteri si la avorturi.

În mod firesc, între toti antecesorii spirituali au existat si copii născuti morti sau pierderi de sarcini. Astfel de pierderi nu sunt considerate fiinte umane, iar spiritele nu le înregistrează în memoria lor.

 

COPIL ÎN AFARA CĂSĂTORIEI

Nasterea unui copil în conditiile în care părintii lui nu sunt căsătoriti îi activează micutului anumite probleme karmice care îi voi produce complicatii de-a lungul vietii. Dacă, totusi, părintii lui se căsătoresc, în felul acesta complicatiile karmice se atenuează.

Nina Petre
 15 noiembrie 2017

< Sus >

INEFICIENTA RELIGIILOR ACTUALE

Omenirea este din ce în ce mai pragmatică. Nicio religie din lume nu mai este atât de eficientă ca în urmă cu sute sau chiar mii de ani. Pelerinajele religioase, vizitele la moaste sau la icoane „făcătoare de minuni” au ajuns o metodă de relaxare pentru cei care sunt dornici de astfel de excursii, dar mai ales o formă de a încuraja comertul cu obiecte de cult.

Credinta adevărată se află în sufletul omului si fiecare crede în ceea ce consideră că îl poate ajuta să îsi suporte mai usor durerile vietii.

Nu cred că prin suferintă omul ajunge să se pocăiască. Dimpotrivă, multi oameni devin foarte răi si egoisti dacă sunt nevoiti să suporte suferinte grele si îndelungate.

Credinta adevărată se afla în sufletele curate. Viata însă este plină de mizerii ca apa oceanului pe timp de furtună.

 

OAMENII EVOLUATI SUPORTĂ BARBARIA

- Am învătat să iert si să iubesc neconditionat...

Esti constientă de faptul că omenirea NU se îndreaptă spre iertarea păcatelor si iubirea firească, idealuri demne de oamenii cu spirite evoluate, cum este al tău. Zi de zi aflăm despre tot felul de răutăti petrecute în lume: atentate, prostitutie, consum de droguri, exploatare de toate categoriile. Este uimitor cum se poate ajunge la o întoarcere spre lumile barbare de la începuturile civilizatiilor terestre. Spiritele evoluate ale oamenilor civilizati si pasnici ai zilelor noastre sunt nevoite să suporte asaltul barbar al unor indivizi posesori ai unor spirite dure, slab evoluate, din cauza unui număr prea mic de întrupări umane.

Nina Petre
8 noiembrie 2017

< Sus >

CE ESTE DESTINUL (2)

Destinul este un "scenariu" energetic primit în dar în clipa nasterii de la Spiritul care tocmai s-a reîncarnat. Destinul reprezintă un fel de "piesă de teatru" dorită de Spirit pentru omul pe care îl guvernează.

Dar, pentru că nimic nu este întâmplător în Univers, fiecare fiintă umană se naste înzestrată cu vointă proprie, imaginatie, liber-arbitru. Din acest motiv, putem considera destinul ca fiind un element orientativ pentru viata însăsi.

Este bine ca fiecare om să si-l cunoască pentru a sti, în general, de ce pericole să se ferească si ce situatii i-ar deveni favorabile de-a lungul vietii.

Destinul are numeroase directii secundare, iar omul este liber să meargă pe oricare dintre ele. În felul acesta, destinul însoteste viata omului, iar spiritul îsi vede mai departe de interesele lui. Destinul nu este legat de om. El reprezintă interesele spiritului în privinta omului, asa cum părintii îi doresc copilului, chiar înainte de a se naste, un anumit viitor. La formarea destinului contribuie intentiile spiritului, ale părintilor, plus karma de neam si cea spirituală.

Nu este bine să te asezi de-a curmezisul înaintea spiritului, a destinului, a antecesorilor spirituali. Procedând în felul acesta, rămâi cu impresia că spiritul ti-a gresit destinul sau că te-ai îmbolnăvit din cauza antecesorilor spirituali. Spiritul concepe destinul înainte de nasterea copilului si nu are de unde să stie ce va face fiintă umană când va ajunge pe picioarele ei. Este un risc pe care fiecare spirit si-l asumă atunci când se pregăteste pentru o nouă întrupare omenească.

Nina Petre
31 octombrie 2017

< Sus >

COPIII DE CRISTAL

Aptitudinile de "cristal" se manifestă la toti copiii inteligenti, de obicei până la 5-6 ani. Activitatea scolară le inhibă calitătile extrasenzoriale, care vor reapărea în perioada adolescentei – dacă în familie există o atmosferă prielnică pentru dezvoltarea psihică deosebită a copilului. Ca o bună mamă ce esti, trebuie să ai toată deschiderea spre o bună educatie a copilului tău, urmărind prin ea si dezvoltarea intuitiei, a gândirii neîngrădite de prejudecăti sau de o severitate exagerată din partea părintilor.

Tara aceasta va avea nevoie în viitor de tineri inteligenti, creativi, intuitivi, dotati cu un orizont de gândire larg si independent. Dacă vei remarca la copilul tău aptitudini specifice copiilor de "cristal", să nu i le îngrădesti! Să încurajezi copilul în perceptiile sale deosebite, care îi vor fi de mare folos în dezvoltarea ulterioară.

 

AMESTECUL BIOCÂMPURILOR LA  "SCANĂRILE" PARANORMALE

Sedintele de "clarviziune, ghicit, spiritism" le consider actiuni cu risc de eroare. Chiar dacă la întrevedere participă doar clientul si clarvăzătorul, interferenta celor două biocâmpuri poate să genereze erori în obtinerea informatiilor.

La regresiile prin hipnoză, situatia este mult mai gravă, deoarece creierul "amortit" al clientului este dominat de vointa hipnotizatorului, ba mai mult, chiar si de subconstientul hipnotizatorului.

Cercetarea serioasă în domeniul paranormalului trebuie realizată folosind mai multe etape, în cadrul cărora se va face verificarea tuturor informatiilor obtinute anterior. Clarvăzătorul trebuie să îsi desfăsoare activitatea de cercetare în liniste, singur într-o încăpere, izolat de sunetele sau zgomotele de afară. De mai multi ani lucrez în această manieră si refuz să mă întâlnesc cu diversi clienti.

Nina Petre
22 octombrie 2017

< Sus >

DESPRE DUMNEZEU

Despre DUMNEZEU se pot spune multe. În general, oamenii confundă adevăratul Creator si Stăpân al Universului (care este de fapt Energia supremă dominantă pretutindeni) cu personificarea acestuia, impusă de diversele religii. La ora actuală, omenirea, în mare parte, a înteles că nu trebuie să se teamă de preoti, biserici, religii, ci de fortele naturii, pe care nimeni nu si le poate subordona.

În Univers există o infinitate de forte ale naturii (zei), care guvernează fiecare în domeniul său: clima, fenomenele naturii, viata corpurilor ceresti si a tuturor fiintelor vii. Dumnezeul pe care îl venerează credinciosii crestini a fost inventat de evrei prin unificarea zeilor în care credeau semenii lor din acele vremuri primitive.

Respectând traditia strămosească, mergem la biserică după cum avem nevoie, postim dacă vrem, dar în cuget apreciem totul după cum ne sfătuieste propria constiintă.

 

IERTAREA GRESELILOR

Iertarea greselilor altora nu trebuie aplicată oricui si oricând. Există oameni care au nevoie de pedeapsă pentru a-si corecta comportamentul, nu de iertarea nemeritată. Nici Dumnezeu nu iartă pe oricine. Dimpotrivă, unii suferă mai mult decât ar trebui.

 

BLESTEMUL

Ai aflat dintr-o sursă, eventual mai multe, că asupra ta planează un blestem care ti-a provocat dificultăti financiare, probleme de sănătate, accidente, lipsa căsătoriei...

Este atât de usor pentru unii să îi spună omului că are un blestem sau vrăji etc...! Din păcate, viata omului este atât de complexă, cu toate bucuriile si necazurile ei, încât toate acestea nu pot fi concentrate niciodată într-un "blestem".

Nina Petre
10 octombrie 2017

< Sus >

CE FACE SPIRITUL ÎNTRE ÎNCARNĂRI

- Ce se întâmplă cu spiritul până ajunge să se reîncarneze?

Viata sa în acele perioade este plină de agitatie, căutări intense si, mai ales, revederea vietilor anterioare înscrise în memoria lui energetică. Datorită acestui "remember", care poate să dureze si sute de ani, spiritul îsi conturează interesele si cerintele în legătură cu viitoarea fiinta căreia îi va da viată.

 

DURATA VIETII ANTECESORILOR

 - Constat la antecesorii mei spirituali o durată a vietii mult prea mică fată de vârstă medie a omului de astăzi. Are vreo semnificatie spirituală?

Trebuie să tinem seama de faptul că oamenii aceia au trăit în vremuri periculoase, cu războaie, molime, ucigasi peste tot, cu boli grave, pentru care nu existau leacuri salvatoare.

Ca om al zilelor noastre, ai sansa de a trăi mult, în conditii de pace, securitate personală, metode eficiente de autoîntretinere si tratarea bolilor.

 

REPETAREA UNEI VIETI IDENTICE

- Evolutia spiritului ne va cere să reluăm o viată identică cu cea dinainte?

Asa ceva nu este cu putintă, deoarece spiritele vor mereu câte ceva nou de la întrupările lor. Evolutia spiritului se face în sus, pe o traiectorie în formă de spirală, cu vârful conului în jos. În ultimii zeci de ani, de când cercetez lumea spiritelor, am găsit vieti ale unor oameni oarecum asemănătoare, dar nu identice, si nu la acelasi Spirit.

"Încarnările" Spiritului nu se oferă voluntare pentru a-l ajuta în evolutie. Oamenii sunt doar niste cobai folositi de lumea spiritelor cu scop de evolutie personală, dar si pentru amplificarea gradului de civilizatie al pământenilor. Suntem patronati de lumea Spiritelor din Spatiul Cosmic, unde există alte legi de supravietuire si actiune, pe care noi doar întâmplător le aflăm.

Nina Petre
30 septembrie 2017

< Sus >

ISTORIA SPIRITULUI TĂU

- Care a fost prima întrupare fizică a Spiritului meu?

Prima întrupare terestră a Spiritului tău a fost o bacterie ascunsă într-un fir de praf cosmic sosit pe Pământ din Univers, provenit din coada unei comete, odată cu o pleiadă de alte Spirite tinere, neexperimentate. Datorită lor a început viata pe Pământ. Fiecare Spirit a cărui misiune este asigurarea vietii pe Pământ, cum este si al tău, a trecut prin toate stadiile de fiinte: microorganisme, vietăti inferioare si superioare, însotind evolutia speciilor corespunzător cu propria sa evolutie.

După aproximativ 10.000 de ani, spiritul respectiv a reusit să ia o formă humanoidă. Până la tine, au fost câteva sute de întrupări umane, în diverse stadii, de la prunci nou-născuti decedati prematur, până la oameni adulti care si-au trăit viata bine sau rău, după cum au reusit să se descurce în acele vremuri de mult apuse.

Spiritul tău face parte din categoria spiritelor a căror activitate esentială constă în reîncarnarea repetată pe Pământ. După ce tu nu vei mai exista biologic, el îsi va continua succesiunea întrupărilor umane.

 

INTERVALUL DINTRE VIETI

- De la moartea penultimului meu antecesor si până la nasterea ultimului au trecut 40 de ani. Este mult sau putin?

Intervalele de timp dintre încarnări sunt stabilite de spirit, conform necesitatilor lui de evolutie. Intervalul dintre cele două întrupări ale spiritului vostru nu este nici prea lung si nici prea scurt. Îngrijorător pentru situatia unui spirit este să se încarneze la câtiva ani după moartea ultimului antecesor sau după sute de ani.

Au fost multe probleme rămase nerezolvate în viata penultimului, dar nici ultimul nu le-a solutionat pe toate. Mai mult chiar, a creat si el altele în plus. A căzut pe tine beleaua să faci ordine în greselile lor. Dar, cum karma spirituală este infinit de mare, nu se rezolvă niciodată interesele spiritului într-o singură viată de om.

În consecintă, trăiesti asa cum poti si cum îti permite societatea, gândindu-te că un singur om nu poate să "rezolve" întreaga "istorie" a unui spirit. Cu cât îti faci mai bine datoria de om, cu atât mai îndepărtată va fi următoarea întrupare a spiritului tău.

Nina Petre
20 sept 2017

< Sus >

 

COMUNICAREA CU GHIZII SPIRITUALI

- Cum se poate vorbi cu ghizii spirituali?

Trebuie să doresti intens acest lucru pentru a fi preluată telepatic de Entităti superioare specializate în comunicarea cu oamenii. Este necesară si o anumită configuratie a cortexului care permite comunicările telepatice controlate de propriul mental.

Noi, crestinii, începem de obicei să comunicăm cu Maica Domnului, cu Isus, cu diferiti sfinti pe care i-am simtit mai aproape de sufletul nostru. Încearcă să comunici pentru început cu Maica Domnului, rugând-o să te călăuzească în gândurile tale, privindu-i icoana cu mare intensitate. Lucrul acesta trebuie să îl faci acasă, seara târziu, singură într-o încăpere unde nu te deranjează nimeni.

Dacă vei primi răspunsuri pe cale telepatică, să le verifici si să le apreciezi cu exigentă. La începători, pot să intervină alte entităti, diferite de cele chemate, dornice să comunice neapărat cu oamenii.

 

CERCETAREA VIITORULUI

Viitorul poate fi cercetat prin multe metode (ghicit, astrologie, clarviziune, meditatii, comunicare telepatică), dar niciodată nu poate fi aflat în totalitate. Se întâmplă acest lucru deoarece viitorul este o prelungire a prezentului. Se adevereste proverbul: După cum îti asterni, asa vei dormi!

Dacă vei ajunge să discuti cu o Entitate superioară, să o întrebi în felul următor: Dacă voi face cutare lucru, ce viitor voi avea?

Nina Petre
1 sept 2017

< Sus >

 

DE CE APARE BLOCAJUL DE COMUNICARE DIRECTĂ CU SPIRITUL?

Nu există blocaje propriu-zise, ci o protectie telepatică absolut necesară mentinerii mentalului în limitele normale de comunicare cu mediul înconjurător. Dacă omul ar comunica direct si permanent cu Spiritul său (sau cu alte Spirite) si-ar putea pierde mintile, din cauza abundentei informatiilor primite pe această cale. Modul de exprimare al entitătilor astrale este de cele mai multe ori laconic, alambicat, codificat, atemporal si adeseori necorespunzător dorintei nelimitate de cunoastere a fiintei umane. Prin urmare, foarte putini oameni beneficiază de abilitatea contactării directe a Spiritelor, acestia (mediumii) fiind supusi în permanentă unor atacuri imprevizibile.

În mod normal, creierul fiecărui om primeste informatii de la Spiritul său (si de la alte Spirite), sub formă intuitivă, prin idei, presentimente, imagini pe ecranul mental, "vocea gândului" etc.

Vrei să iei legătura nemijlocit cu Eul tău superior? Adică, doresti să primesti informatii în mod direct de la mintea ta, subconstientul tău, Spiritul tău? Acest lucru se poate obtine prin mai multe metode, după un antrenament de lungă durată si o informare corectă în această privintă. Există cărti interesante si utile pentru dezvoltarea telepatiei si a altor aptitudini deosebite. Totusi, procedeele parapsihologice pot fi deosebit de periculoase dacă nu sunt folosite sub îndrumarea competentă a unor specialisti în domeniu.

Cea mai simplă metodă ar fi aceea de a-ti întreba mintea sau chiar Spiritul, în stare de relaxare, cu privire la diverse probleme care te preocupă. Lucrul direct cu propriul mental îti va dezvolta acea latură a telepatiei care permite accesarea în orice moment, la propria dorintă, a freventelor cerebrale corespunzătoare activitătii mentale si spirituale.

Poate ti se va părea prea teoretic ceea ce îti spun, dar acesta este adevărul în ceea ce priveste colaborarea dintre factorul constient al mintii si cel subconstient, plus comunicarea cu propriul spirit. Mai contribuie la obtinerea unor performante telepatice si practicile yoghine, meditatiile etc. Ti-ar fi deosebit de utilă initierea în terapia Reiki.

Spiritul tău te sfătuieste să ai mai multă încredere în puterea mintii tale de a ajunge la performante deosebite. Totusi, trebuie să fii prudent în experimentarea diverselor metode care te pot duce la amplificarea aptitudinilor extrasenzoriale.

Nina Petre
19 august 2017

< Sus >

 

INTERPRETĂRI ALE PREDESTINĂRII - CAZUL 2

- Având 2 căsătorii predestinate, cu cine mă voi căsători, când voi întâlni aceste 2 persoane?

Problema celor două căsătorii predestinate nu este simplă. La întemeierea unei căsătorii, contribuie destinul fetei si al bărbatului ales, norocul lor, vointa celor două spirite si decizia supremă a Divinitătii protectoare. Mai simplu, în popor se spune: te vei căsători când va vrea Dumnezeu.

Există si variante ale celor două predestinări de căsătorie, corespunzătoare unor drumuri secundare ale destinului. Astfel, poti să ai relatii de lungă durată fără actul cununiei. În viziunea destinului, tot căsătorii se numesc. Sau poti să te căsătoresti o singură dată, fără a mai trece si prin cea de-a doua căsătorie.

 

GĂSIREA SUFLETULUI PERECHE

- Există suflet pereche? Cum stiu cine este sufletul meu pereche?

Eu nu folosesc expresia "suflete pereche", nefiind convinsă de adevărul exprimat de ea. În schimb, accept ideea de "suflet drag". De exemplu, iubesti un bărbat si te căsătoresti cu el sau nu. Iubirea cea mare există în foarte putine relatii de cuplu. Unii teoreticieni spun că femeia îsi alege partenerul. Un bărbat poate să o curteze la disperare, dar dacă ea nu îl vrea, nu se ajunge la căsătorie.

În privinta fiintei destinate să îti fie pereche, de obicei, există mai multe predestinări pentru formarea unui cuplu. Predestinarea poate să conducă la căsătorie, la concubinaj, la o simplă prietenie sau la înstrăinare. Cel mai bine ar fi să îti alegi un partener pe placul tău si să îti conduci relatia pe drumul dorit de tine. Ce va fi, va fi la noroc si după cum vrea Dumnezeu.

 

PROFESIILE PREDESTINATE

Referitor la profesiile predestinate, ele reprezintă dorinta spiritului de a rezolva, prin intermediul tău, anumite probleme karmice rezultate din viata unor antecesori spirituali. Dacă studiezi si practici cel putin una dintre profesiile predestinate, cu sigurantă că te vei comporta ca un om deosebit de corect si cinstit.

Dacă nu este asa, spiritul tău nu îsi va arde karma negativă, dar tu studiezi ceea ce îti place. Însă, mai departe, esti nevoit să te descurci conform propriilor aptitudini si idealuri.

Nina Petre
31 iulie 2017

< Sus >

INTERPRETĂRI ALE PREDESTINĂRII - CAZUL 1

   Numărul de căsătorii predestinate:

Ai două căsătorii înscrise în destin si te-ai căsătorit de două ori. Aceasta înseamnă că ti-ai respectat destinul în privinta numărului de căsătorii. Dacă, eventual, vei divorta de sotul tău, va fi greu să îti găsesti un nou sot, fiindcă destinul nu te va ajuta în această privintă. Totusi, nimic nu este imposibil pe lumea aceasta, chiar si în cazul numărului de căsătorii. Dacă nu doresti să te desparti de actualul sot, te afli pe calea cea bună, indicată de propriul destin.

Sotul tău are o singură căsătorie în destin si s-a căsătorit de două ori. Căsătorindu-se a doua oară, si-a fortat destinul, intrând pe o directie secundară a acestuia. Dacă va dori să divorteze si de tine, situatia lui nu va fi confortabilă deloc. Destinul îi va pune tot felul de piedici în privinta celei de-a treia căsătorii si îl poate face să îsi aleagă în mod gresit noua parteneră.

   Numărul de copii predestinati:

Ai un singur copil prevăzut în destin, iar până acum ai născut o singură dată. Totul este în ordine, corespunzător destinului tău.

Sotul tău are doi copii în destin. Cu sigurantă că în trecut ar fi vrut să aibă doi copii, dar întelegând cât de greu se creste un singur copil în vremurile de astăzi, se bucură că are doar unul singur. Totusi, pentru a tine pasul cu destinul său, el poate să ajute cu bani si cadouri un copil sărac sau o rudă apropiată, până când copilul va deveni o persoană adultă.

Viata omului nu se desfăsoară întocmai cu cerintele de bază ale destinului din toate punctele de vedere. Omul este nevoit să se adapteze mereu la conditiile oferite de societate. De cele mai multe ori, se încadrează pe anumite directii secundare ale destinului, conditie necesară pentru supravietuire.

Nina Petre
22 iulie 2017

< Sus >

   LECTIILE SI MISIUNILE DE VIATĂ

Fiecare om are în viata lui numeroase misiuni, nu una singură, asa cum se afirmă. Acestea rezultă din prevederile destinului (prin elementele de bază, adică directiile principale), din obligatiile sociale, profesionale si familiale, din problemele karmice care necesită rezolvare, din intentiile spiritului, acesta influentând omul prin intermediul mentalului său.

Lectiile acestei vieti rezultă din tot ceea ce ti se întâmplă zilnic, dar si din cunoasterea unor aspecte ale vietilor anterioare. Prin cercetarea antecesorilor spirituali, pot afla ce consecinte karmice ti s-au transmis din partea lor.

 

   NICIODATĂ NU-I TÂRZIU PENTRU EVOLUTIA SPIRITUALĂ

La vârsta de 50 ani, creierul omului este suficient de matur pentru a percepe si a întelege lucruri diferite de aspectele vietii cotidiene. Oamenii în vârstă au mai mult timp să reflecteze la problemele sufletului. Si mai multă răbdare, bineînteles. Cine crede că apropierea de "lumea lui Dumnezeu", cum spun crestinii, este o prostie, mai are multe de învătat când va ajunge la vârsta a treia.

Dacă te pasionează astrologia si ezoterismul, în general, important ar fi să nu experimentezi orice fel de practici existente în literatura de specialitate, fiind o persoană sensibilă din punct de vedere energetic. Chiar dacă vei urma cursuri de initiere în diverse practici ezoterice, să nu continui antrenamentele dacă te vei simti rău din cauza lor. Nu te sfatuiesc să practici hipnoza, fiindcă poti să preiei diverse informatii dăunătoare din subconstientul pacientilor si chiar energii care nu ti-ar face bine.

Nina Petre
17 iunie 2017

< Sus >

   KARMA SPIRITULUI

Fenomenele karmice sunt complexe si independente de vointa oamenilor. Mai mult chiar, ele pot depăsi în unele cazuri însăsi vointa spiritelor.

Memoria fiecărui Spirit este infinit de mare. În ea se înregistrează, pe cale energetică, toate încarnările spiritului, de la cele mai simple fiinte până la cea mai complexă, omul, si tot ce s-a întâmplat în vietile antecesorilor umani: fapte, aspecte ale personalitătii, structură fizică si sufletească. Din memoria Spiritului apar INFLUENTE KARMICE bune sau mai putiEn bune. Activarea karmei, pe fragmente, rareori în totalitate, poate fi declansată la vointa spiritului respectiv sau prin împrejurări prielnice.

Viata fiecărui om fiind extrem de complexă, nimic nu poate fi perfect în ceea ce face si i se întâmplă de când se naste si până moare. Din acest motiv, neîmplinirile si abuzurile lui se transmit în destinul si karma succesorului său.

Din ceea ce li s-a întâmplat antecesorilor spirituali răzbat până la omul de astăzi crâmpeie de viată, de comportament, caracter, aspect fizic. Fiecare dintre acestea influentează întruparea actuală, în măsură mai mică sau mai mare, indiferent în ce epoci istorice au trăit antecesorii. Asa se manifestă karma spirituală: fiecare influentă suportată de omul actual cere să fie luată în seamă, cu pedepse, recompense, completări ale unor manifestări din trecut. Există numeroase răsturnări de situatii de la o întrupare la alta.

Am renuntat la ideea unora cum că se poate întrerupe lantul reîncarnărilor succesive dacă omul îsi satisface destinul si karma în viata actuală. Oricând se poate reîncarna un Spirit Înalt, numit de crestini "Înger", dacă mai are ceva bun de făcut pe Pământ.

Când omul reuseste să afle câte ceva despre antecesorii lui, îi poate considera pe acestia drept străbuni spirituali, luând exemplu de la ei în unele privinte sau dezaprobându-le faptele dacă le consideră neconcordante cu modul său de gândire si actiune. Concluziile desprinse din analiza faptelor antecesorilor spirituali pot reprezenta lectii de viată dacă omul de astăzi doreste să învete câte ceva din ceea ce li s-a întâmplat altora.

 

   KARMA COLATERALĂ

Orice fel de karma ar fi, spirituală, de familie, de neam, de tară etc, ea este formată din particule de energie purtătoare de informatii. Energia circulă liberă, ca fumul si ca norii, putând să îsi ducă mesajele oriunde în spatiu, pe unde reuseste să ajungă. Asa putem întelege de ce păcatele părintilor cad pe copii, ale strămosilor (spirituali sau genetici) cad pe urmasi, asa cum se spune la noi în popor. Karma de familie se răspândeste in jur, influentând toti membrii familiei plus urmasii, chiar si prietenii sau rudele apropiate. Tot prin particulele karmei se transmit trăsături fizice, psihice, comportamentale, nevoia de pedepse sau de recompense.

Ezoteristii care obisnuiesc să fure energie de la diverse persoane îsi aleg victimele pe placul lor, considerând că, odată cu energia furată, se preia si o parte din karma bună a interlocutorului.

Nina Petre
6 iunie 2017

< Sus >

   SUFLETUL MAI STIE PRIN CÂTE VIETI A TRECUT SI CE A FĂCUT ÎN FIECARE VIATĂ?

Spiritul si sufletul omului sunt două entităti diferite. Unii spun suflet în loc de Spirit, ca să nu aibă probleme cu reprezentantii bisericii crestine. Preotii înteleg această diferentă, dar sunt nevoiti să îsi respecte disciplina profesională.

Amintirile din vietile trecute sunt înregistrate în memoria energetică a Spiritului, dar si în memoria Universului, numită Akasha. Fiecare Spirit îsi cunoaste în amănunt vietile anterioare. Cu număratul este mai greu, deoarece în lumea spiritelor nu se învată aritmetica. Doar noi, oamenii, ne tot chinuim cu cifre, date, statistici, prognoze, horoscoape, astrograme etc.

În realizarea episodului spiritual colaborez cu Spiritul tău, nu cu sufletul tău. Sufletul nu trebuie confundat cu Spiritul. Sufletul tău este unic în această viată si îti apartine doar tie. După ce vei trece la cele vesnice, sufletul va părăsi trupul, urmând să se încadreze în complexul suflet al Spiritului, format prin asocierea sufletelor tuturor încarnărilor anterioare.

 

   NU TE IDENTIFICA CU SPIRITUL SI NICI CU VIETILE ANTERIOARE!

Nu trebuie să te identifici cu Spiritul tău, deoarece sunteti fiinte diferite.

Nu te poti identifica nici cu încarnările anterioare ale Spiritului tău (antecesorii tăi spirituali) din acelasi motiv: sunteti fiinte diferite. Antecesorii spirituali au trăit în alte perioade istorice, din vietile lor rezultând karma înregistrată în memoria energetică a Spiritului tău. Unele elemente ale karmei spirituale îti influentează viata actuală în bine sau în rău.

Totusi, nu te gândi că tu ai rănit niste suflete! Le-au rănit altii în trecut, antecesorii tăi spirituali.

Spiritul tău a avut sute de încarnări în stadiul de oameni adulti. Copii morti si sarcini pierdute de femei au fost cu miile. Datorită imensei experiente de viată acumulate de la încarnările anterioare, Spiritul tău este matur si întelept. Activitătile lui din lumea de dincolo sunt secrete, noi cunoscând doar datoria lui de a-si continua lantul încarnărilor.

Să îi crezi pe preotii crestini, care afirmă că omul are o singură viată! Vietile anterioare ale spiritului trebuie să fie apreciate cu detasare, nu cu emotii, resentimente, suferinte inutile.

Antecesorii spirituali sunt rudele tale pe linie de spirit, oameni diferiti de tine, care au trăit în alte perioade istorice. Nu trebuie să îti asumi greselile lor si nici modul lor de viată, bun sau rău. Poti să le privesti de la distantă faptele eroice sau reprobabile si să încerci a repara ceea ce îti stă în putintă.

Încercarea de a intra "în pielea" antecesorilor spirituali te poate aduce în situatia de a prelua de la ei influente karmice nedorite, cu efecte imprevizibile asupra fiintei tale.

Nina Petre
23 mai 2017

< Sus >

   CUM SI UNDE ALEG SPIRITELE SĂ REVINĂ PE PĂMÂNT?

Alegerea îi apartine fiecărui Spirit care se încumetă la o nouă întrupare. Oamenii sunt supusi Spiritelor, făcându-le jocul după cum vor ele. Lumea Spiritelor este infinit mai puternică decât lumea fiintelor "dense" de pe Pământ si de pe alte corpuri ceresti fizice. Fiecare Spirit angrenat în lantul încarnărilor succesive aspiră spre cât mai multă întelepciune, culeasă de pe "teren", prin supusii săi, oamenii.

Alegerea locului si a femeii ce va naste se face conform intereselor de evolutie ale Spiritului, dar si printr-o luptă acerbă pentru ocuparea locului în foetus. Până la nastere, în burtica femeii se succed mai multe Spirite. Cel mai puternic pune stăpânire pe micutul care va iesi la lumina zilei.

Fiecare om vine pe lume purtând în biocâmpul său mostenirea spirituală (karmică) acumulată de Spirit din toate încarnările precedente. De la fiecare antecesor spiritual mostenim cate ceva, mai bun sau mai putin bun, mai frumos sau mai urât, folositor sau nefolositor, în cantitate mai mică sau mai mare. Acceptăm ceea ce ne convine, respingem ceea ce ne displace. Important este să nu repetăm greselile celor dinaintea noastră pentru ca urmasii nostri să nu sufere din cauza lor.

Numai anumite Spirite au onoarea de a se întrupa în fiinte umane. Acesta este rolul lor în lumea inteligentelor invizibile. Se străduiesc din răsputeri să se întrupeze cât mai des în fiinte umane, care trăiesc fie doar câteva ore, fie chiar o sută de ani. Viata oamenilor este extrem de complexă, mereu în plină evolutie, de ea profitând infinitatea de Spirite prin acumularea de întelepciune, pe care o retransmit mereu omenirii prin lantul încarnărilor succesive. Cum s-ar mai spune, întelepciunea se capătă cu ajutorul Spiritelor si tot la ele se întoarce, îmbogătind tezaurul Culturii Cosmice.

Spiritele nu se miră de nimic din ceea ce li se întâmplă oamenilor. Pentru ele, fatalitatea este o lege a existentei, dar pentru noi, oamenii, un motiv de spaimă. Din păcate pentru noi toti, omenirea nu îsi rafinează întelepciunea. Dimpotrivă, numărul mic al celor bogati, stăpânitori ai numeroaselor popoare si bogătii terestre, propagă ura, discordia, invidia, setea de răzbunare. Se întâmplă toate aceste blestemătii pentru ca paranoicii stăpânitori să fie numai ei fericiti.

Nina Petre
15 mai 2017

< Sus >

   CE ESTE DESTINUL (1)

Când se naste un prunc, Spiritul său îi include în aura energetică un scenariu de viată, pe care îl numim "destin".

Viata omului nu coincide cu destinul, fiindcă omul este liber să trăiască după cum vrea el. Spiritul său stie lucrul acesta, iar din acest motiv a conceput destinul cu o multime de variante, pentru a se adapta la viata omului.

O parte din destin se împlineste în timpul vietii actuale, iar ce rămâne de realizat se transmite sub formă de karmă în viata următoare.

Destinul nu este fix, fiind format din energie vibratorie, inclusă în aura energetică. Directiile sale principale rămân constante în timp, prin vointa Spiritului care l-a conceput. Orice abatere de la elementele de bază ale destinului conduce fiinta umană pe o directie secundară a acestuia.

Viata omului este dependentă de numerosi factori care nu respectă vointa Spiritului. Oricând pot să apară situatii deosebite, în virtutea cărora viata omului poate lua sfârsit în mod prematur sau poate fi prelungită prin tratamente, sport etc.

Orice om are un destin si o karmă. Influenta karmei este mult mai puternică decât cea a destinului.

Chiar dacă nu îsi urmează destinul pas cu pas, el tot îl "trage de urechi" uneori, când se abate prea mult de la calea trasată de Spiritul său.

În esentă vorbind, destinul este o consecintă a dorintei Spiritului de a-si rezolva anumite probleme de evolutie, la care se adaugă influentele diverselor "mosteniri": genetică, spirituală (karmică) sau colaterală (preluată de la diverse persoane -  rude, prieteni, colegi etc).

Am convingerea că analiza destinului si a vietilor anterioare contribuie la dezvoltarea intuitiei, a gândirii si a constiintei celor care le iau în serios. Informatiile pe care le obtin sunt rodul intuitiei, clarviziunii, telepatiei si experientei mele îndelungate, de peste două decenii, în această muncă neobisnuită.

Nina Petre
7 mai 2017

< Sus >


AFORISME

  Când va bate din clopote Catedrala Neamului, vor fugi turistii din baruri si hoteluri.

  Oamenii îsi fac cruce în dreptul bisericilor si spun „Doamne ajută!” la fiecare pas. Asta-i România!

  Cine se lasă în grija lui Dumnezeu are nevoie si de grija oamenilor.

  Dumnezeu îi ajută pe cei puternici si îi consolează pe cei slabi.

Nina Petre
5 iulie 2017


ANOMALII ÎN PARANORMAL

  DERUTĂ GENERALĂ

Paranormalul românesc a intrat într-un con de umbră. Atâta s-au străduit unii, pusi de altii, să tragă pe linia moartă tot ce părea a fi paranormal autentic în această tară, până când s-a ajuns la o impostură periculoasă, sustinută intens de unele televiziuni, amatoare de figuranti pe post de paranormali. Tigăncile vrăjitoare au rămas la mare înăltime, omagiate periodic în emisiunea RTV-ului cu prezentatorul bâlbâit si colega lui, blonda costelivă, mascota masonilor din Rotary Club.

Nea românul de la tară ar zice cu năduf: Vremuri căcăcioase, dom’le! Are dreptate badea Ion, omul normal din popor, că vremurile de acum au ceva urât mirositor în ele.

Unii încearcă să arunce „motanul paranormal” în ograda rusilor. Cică, rusii ar avea paranormali cu mintea lungă până-n Cosmos, că ar folosi aparate sofisticate bune la manipulări în masă, că tot ei, rusii, ne trimit viscole, tornade, cutremure, molime. În ultima vreme, altă ciudătenie răzbate prin micile ecrane: fratilor, avem spioni rusi în tară! Măi să fie, mare poznă! Cin’ să fie, cin’ să fie printre noi? S-au terminat extraterestrii si le-au luat locul rusii?

Acum, ca să spun drept, avem niste moldovence în tară tare bine înstărite pe la noi cu masaje si „parapsihologii-extrasensuri” învătate prin Moscova. Unii se întreabă: oare cine vorbeste rusa o fi si spion? O fi, n-o fi asa, vă indic o persoană din Basarabia care vorbea perfect limba rusă, dar jur că nu era spioană: mama mea, Dumnezeu să o ierte, că se duse la Ceruri!

Vedeti, fratilor, dacă fiecare român si-ar vedea linistit de viata lui, fără a visa la averi fabuloase, am fi si noi mai respectati peste hotare, unde se tine cont de toate prostiile pe care le facem. Oare să se fi pierdut cu totul întelepciunea Sfintilor Părinti plecati de mult în vesnicie? Poate că o vom regăsi până nu va fi prea târziu!

Nina Petre
29 ianuarie 2017

< Sus >

   DESTINUL NU ESTE UN HOROSCOP

Atâta s-au obisnuit unii cu horoscoapele, că au ajuns dependenti de ele, indiferent de continutul acestora. Înteleg că multi oameni bătrâni încă mai asteaptă directive de la „partid”, dar tineretul ce cusur are? Simte nevoia să fie monitorizat prin televiziuni, internet si presa scrisă?

La vremea de acum si în cele viitoare, pline de complicatii si dureri, oamenii au si vor avea nevoie de minte ascutită, gândire creativă, spirit de independentă, originalitate, curaj la fiecare pas. Nu ne asteaptă un viitor „de aur” si nici „de argint”. Omenirea se agită, schimbările bruste zgâltâie constiintele oamenilor, provocând puternice dorinte de mai bine sau depresii aducătoare de neputintă. Ne mai luăm după horoscoape când avem atâtea lucruri importante de făcut?

În trecut, mai înclinam urechea la discursul vreunui astrolog de la TV. Îmi propuneam să fiu disciplinată si să dau crezare „directivelor horoscopale” oferite milioanelor de nativi din zodia Gemenilor. Acum vreo două luni, o astroloagă zicea că Gemenii dau dovadă de originalitate si initiativă, se descurcă bine în orice situatie, că trebuie să îsi facă ordine în trecut, să îsi revizuiască prietenii. Auzind bine si băgând la cap pretioasele cuvinte, m-am apucat în ziua urmatoare să îmi fac ordine în baza de date, fiindcă de prieteni nu aveam motive să mă plâng. Au trecut vreo două săptămâni, iar Aghiută m-a făcut din nou atentă la horoscop. Aceleasi fraze, dar la alt astrolog! Mintea îmi fugea neobosită, căutând ce mai aveam de revizuit. În sfârsit, am găsit cheia problemei: să fac ordine în debarale! După al treilea astrolog, care tot cam asa ceva spunea, am renuntat să mai ascult horoscoapele. Mi-am zis: ce, mintea mea nu stie să mă sfătuiască de bine? Ei, cum să nu, că datorită ei am ajuns, în ultimii 22 de ani, să consiliez mii de oameni!

V-am spus atâtea despre horoscoape ca să întelegeti de ce zeci de oameni, în fiecare lună, îmi trimit doar data nasterii si îmi cer să le aflu destinul. Lipsesc numele reale, chiar si pozele, absolut necesare unui bun clarvăzător. Sunt nevoită să repet, din email în email, că destinul nu este un horoscop, nici o carte de povesti, nici o listă cu „directive”. Destinul este o formatiune inclusă în aura energetică, aflată în permanentă transformare, cu exceptia unei părti ce rămâne stabilă în decursul vietii. Omul îsi poate influenta destinul, în mod indirect, prin intermediul spiritului său.

Nina Petre
29 ianuarie 2017

< Sus >


RĂZBUNAREA ELODIEI

   ORACOLUL GHITĂ

Sarabanda omagierii fugarului Ghită nu dă semne de potolire. Sclavii RTV-ului, bine sponsorizati de gândacul-magnat Ghită dinainte de fuga lui în neant, i-au lăsat de-o parte pe preotii si călugării făcători de minuni, dedicându-i fiecare seară "oracolului, genialului, temerarului" fost patron, Ghită Fugărită. Ridicare în slăvi, laude nemeritate, o schelă imaginară pe care să stea în veci neuitatul escroc si trădător de tară Ghită Michidută.

Ce a vrut de la noi acest individ ciudat? Să-i votăm partidul, numit la vremea aceea PRU, adică Partidul România Unită, ale cărui intentii vizibile urmăreau transformarea rapidă în PRD, adică Partidul România Dezbinată? Vedeti cum se zbuciumă unii să distrugă unitatea României? Ce să ne mai mirăm de rusi, unguri si alti pofticiosi la solul românesc, dacă apar ca niste ciuperci otrăvitoare, pe ici pe colo, autohtoni de-ai nostri gata să se facă de rusine, doar bani să le iasă!

Sefii de state care au refuzat să îi acorde azil politic fugarului Ghită merită să primească din partea poporului român, trădat cu nerusinare de Ghită Hahalerită, cele mai sincere si cordiale omagii pentru întelepciunea si clarviziunea lor incontestabilă.

Oare îl vom mai vedea vreodată pe Ghită viu si nevătămat? Ori va mai exista, ori nu va mai exista acel individ, erou national nu va merita sa fie proclamat!

Răzbunarea Elodiei nu are limite. Spiritul ei vrea să se facă lumină în nebuloasa disparitiei capricioasei femei. Cazul "Ghită" seamănă din ce în ce mai mult cu nefericitul caz "Elodia".

Nina Petre,
28 ianuarie 2017

< Sus >

   GHITĂ FUGĂRITĂ

De la o vreme încoace, câteva televiziuni românesti s-au profilat pe subiectul GHITĂ. În loc de o "Ghită TV", adică RTV, avem în tară mai multe, de nu mai stim care este sclava lui Ghită si care sunt clonele ei. Se mănâncă o pâine bună în mass-media după fuga rusinoasă a celebrului om de afaceri si patron RTV.

Nu a durat mult până când s-a aflat unde este. L-au negociat două tări levantine, iar fugarul stă acum pe un butoi cu pulbere. Trădătorii de tară ca el, specialisti în computere, sunt foarte apreciati de organizatiile teroriste. Marile Servicii Secrete ale lumii au oamenii lor, mai destepti si mai scoliti decât Ghită cel Necoptlaminte. Ce-i lipsea acestui escroc national, că si-a pus palma-n fund, si-a părăsit nevasta si copiii si s-a făcut nevăzut peste granită?! A fugit ca Elodia, pe sub nasul autoritătilor române, si tare m-as mira să nu aibă soarta ei!

Scriam mai demult că spiritul Elodiei se răzbună pe cei care si-au bătut joc de amintirea nesăbuitei fugare, înscenându-i în mod grosolan presupusa moarte, provocată, chipurile, de sotul ei. Vedeti dumneavoastră pe ecranele TV cum se fabrică dosare în România cu sprijinul unor Servicii Secrete?! Acum întelegeti de ce "Ghită TV" a prezentat, sâmbătă de sămbătă, chiar si în alte zile, filmările grotesti care îl acuzau pe politistul Cioacă de uciderea propriei sotii?! Sturlubaticul Ghită si-a răsplătit astfel Sefii din Serviciul Secret, care nu mai stiau cum să-si acopere marea rusine de a nu fi capturat-o pe Elodia când a fugit deghizată peste granită.

Cum s-ar mai spune, serviciu contra serviciu. După ce l-au îmbogătit cu afaceri necinstite, Sefii l-au scăpat pe Ghită peste granită. Slabe sperante să mai poată fi capturat! Fugit aiurea ca Elodia, va sfârsi ca ea dacă nu îsi va pune cenusă în cap si nu se va preda autoritătilor române. Are toate sansele, nenorocitul, să ajungă în pământul Levantului, asa cum batjocorita lui, Elodia, zace undeva prin solul Maghrebului.

Povesti ciudate, fratilor, dar cumplit de adevărate! După moartea regretatului Tribun, i-am atentionat pe dusmanii Maestrului Vadim să nu-i pângărească memoria cu răzbunări desarte, ca nu cumva spiritul lui să devină răzbunător ca spiritul Elodiei. Multi au înteles lucrul acesta, mai ales un nene ziarist în vârstă, dusman al Tribunului pe când se afla în viată, care a spus la "Ghită TV" că, în privinta patriotismului său, Vadim Tudor s-a manifestat ca un geniu. Să ne trăiesti, nene ziaristule, să înfloresti an de an, că mare dreptate ai avut! Înaltul Spirit al Tribunului, fără a fi răzbunător, a intrat în cugetele românilor, îndemnându-i să lupte împotriva nedreptătilor la care sunt supusi de către cei care se bălăcesc în noroiul coruptiei. Vă dati seama, dragi români, că Vadim trăieste printre voi, sub forma unui duh întelept si extrem de puternic? Chiar si după moartea trupului, Marele Patriot veghează asupra voastră, ajutându-vă să găsiti drumul cel bun către dreptate si adevăr!

Nina Petre,
15 ianuarie 2017

< Sus >

Articole înrudite:

BLESTEMUL ELODIEI - în rubrica "Cugetări 2016"

RĂZBUNAREA ELODIEI - Radiografia unui caz tenebros - în rubrica "Tucidide" (2015)

CAZUL ELODIA - în rubrica "Cercetări prin paranormal" (2014)


Pagina index Nina Petre