<  Înapoi la Pagina de EDUCAŢIE PRIN PARANORMAL


CUGETĂRI 2018

OPINIE: Eu sunt clarvăzătoarea oamenilor inteligenţi. Proştii nu mă înţeleg şi nu îmi respectă personalitatea.

Autor: NINA PETRE

DIN EXPERIENŢA CONSILIERII SPIRITUALE

Q & A

"Cum poate să îi fie mamei mele dor de mine? Credeam că ea mă poate vedea oricând doreşte de acolo, din Cer, unde s-a dus după ce a decedat."

Când moare un om, sufletul şi spiritul său îi părăsesc trupul rămas fără viaţă. Spiritul păstrează în aura lui energetică sufletul celui decedat şi îl integrează în sufletul său imens, format din sufletele tuturor întrupărilor sale omeneşti.

Referitor la mama ta, putem spune cu certitudine că ea nu mai trăieşte ca fiinţă pământeană. Trupul său a fost îngropat acolo unde ştii că s-a întâmplat lucrul acesta. Mama ta nu te mai poate vedea şi nu are cum să îi mai fie dor de tine.

Eu m-am exprimat în felul următor: "Spiritul mamei tale mi-a comunicat că îi este foarte dor de tine". În locul mamei tale a rămas fiinţa inteligentă numită spirit. Spiritul celei care a fost draga ta mamă poartă în aura lui energetică sufletul mamei tale, iar datorită acestui suflet, spiritul te iubeşte aşa cum te-a iubit mama ta şi îi este dor de tine, pentru că eşti fiica mamei tale.

Singura posibilitate de revedere cu cea care a fost mama ta este noaptea (sau ziua) în timpul somnului, când reuşeşti să visezi. În acele momente deosebite, spiritul tău colaborează cu spiritul mamei tale, reuşind performanţa de a-ţi arăta în somn fiinţa pe care ai iubit-o mult şi ai pierdut-o, din nefericire.

Foarte puţini cercetători din domeniul spiritualităţii au explicat care este diferenţa dintre suflet şi spirit sau dintre om şi spirit. În mod frecvent şi eronat, oamenii se consideră spirite. În loc de "spirit" se foloseşte cuvântul "suflet". În lumea creştină ortodoxă, în loc de "spirit" se utilizează cuvântul "duh" şi se afirmă în mod exagerat că spiritele sunt "duhuri necurate" sau "fantome".

 

Între încarnările terestre, spiritul se poate încarna şi în alt plan?

Odată angajat în lanţul reîncarnărilor terestre, spiritul numai de acestea se ocupă. Poate să colaboreze cu entităţi superioare lui, beneficiind astfel de îndrumare la un nivel deosebit, stare pe care şi-o doreşte în permanenţă.

 

Cum reuşesc să aibă influenţă asupra noastră spiritele inferioare?

Spiritele inferioare provin, în general, din divizarea celor aşa-zis "bătrâne", a căror înţelepciune poate fi răspândită prin generarea unor spirite tinere, dornice de evoluţie. Neavând o experienţă terestră suficientă, astfel de spirite mai fac şi gafe, deranjând oamenii cu intenţiile lor de colaborare.

În apropierea scoarţei terestre mai există şi alte spirite capricioase. Acestea sunt spiritele unor oameni decedaţi care au avut păcate grave în timpul vieţii. O perioadă mare de timp după deces, unui astfel de spirit i se refuză Judecata din partea spiritelor superioare. Este lăsat să cutreiere în locurile pe unde a fost în ultima viaţă, să vadă şi să înţeleagă urmările ticăloşiilor săvârşite de omul în care a fost întrupat. Cu siguranţă că este perceput de oamenii extrasenzitivi, din cauza influenţei lui nefavorabile asupra tuturor.

 

EVOLUŢIA SPIRITELOR ANIMALELOR

Oamenii au un rol esenţial în evoluţia lumii vii. Mă refer la lumea fiinţelor văzute, dar şi a celor nevăzute. Ştim cu toţii că spiritele animalelor aspiră la înălţarea în rang pentru a se întrupa în fiinţe umane. Dacă toţi oamenii ar înţelege că atitudinea plină de grijă faţă de lumea necuvântătoarelor va avea drept consecinţă însăşi evoluţia speciei umane, poate că întregul lor comportament ar fi mult mai civilizat. Dar după cum bine ştim şi vedem, foarte mulţi indivizi egocentrici consideră animalele drept fiinţe inferioare, punându-le alături de oamenii pe care ei îi desconsideră total. Şi uite aşa, de când este lumea şi Pământul, scoarţa terestră s-a umplut de jale şi durere!

Nina Petre
17 aprilie 2018

< Sus >

MESAJE DE LA ENTITĂŢI

Mi-ai scris că ai un Eu deasupra planetei, încă un Eu mai sus şi că este posibil să fiţi trei. Poţi să gândeşti într-un mod mai simplu: tu eşti un om al zilelor noastre, posesor al unui spirit adăpostit în trunchiul tău cerebral, iar acest spirit bine evoluat în ierarhia lumii lui Dumnezeu este supus Voinţei Divinităţii.

Mi-ai scris că la Lourdes ai primit mesaje de la Fecioara Maria. Am şi în acest caz un sfat să îţi dau: nu orice mesaj primit pe cale telepatică sau intuitivă provine de la o entitate cosmică. Poţi să primeşti mesaje, chiar auditive, şi de la propriul subconştient. Trebuie să te obişnuieşti să înveţi câte ceva bun din aceste mesaje, indiferent de la cine le-ai primit.

 

SUBCONŞTIENTELE OAMENILOR COMUNICĂ ÎNTRE ELE

Subconştientele comunică între ele pe cale telepatică, ziua şi noaptea, independent de voinţa oamenilor. Există un schimb permanent de informaţii pe cale nevăzută de care oamenii habar nu au. La mintea lor conştientă ajung doar fragmente din discuţiile telepatice desfăşurate între creiere.

Fiecare om primeşte informaţii de la subconştientul său pe cale intuitivă atunci când este treaz sau prin vise, în timpul somnului. Se pot primi informaţii de la subconştient şi prin meditaţii speciale. Nu ne mai mirăm că ajung la mintea omului informaţii pe care nu le-a rostit nimeni, corecte sau incorecte.

 

MEDIUMUL TREBUIE SĂ SE PERFECŢIONEZE

Foarte puţini mediumi autentici se ocupă în mod serios de autoperfecţionare în domeniul ezoterismului. Mulţi dintre ei se sperie de percepţiile deosebite pe care le au, dând atenţie la tot felul de opinii neavenite care îi descurajează şi îi aduc în pragul nebuniei. Un medium fără ştiinţa în domeniul paranormalului este un om nenorocit, care se sperie şi de umbra lui.

Unii pornesc pe drumul satanismului, învăţând să atace oamenii pe cale energetică, alimentându-şi pornirile demoniace. Mulţi dintre ei impregnează poze cu puterea gândului rău şi le trimit pe internet la diverse adrese.

 

COMUNICAREA CU SPIRITELE

Dezvoltarea unor aptitudini paranormale se poate face prin anumite practici ezoterice. Comunicarea cu spiritele nu este simplă deloc, deoarece ea depinde în mare măsură de configuraţia telepatică a unei anumite zone din creier şi de bunăvoinţă unor spirite de a colabora cu oamenii.

Referitor la comunicarea mentală cu Îngerul tău păzitor, ar fi bine să discuţi mai mult cu el, să îţi notezi ideile esenţiale primite de la el şi să îl convingi să îţi dezvăluie trecutul spiritual. De obicei, spiritele se recomandă pământenilor cu numele pe care l-au purtat în ultima viaţă de om. Între ele folosesc un limbaj aparte, energetic, pe care noi nu îl înţelegem, acesta făcând parte dintre secretele lor, bine protejate de omenirea păcătoasă.

Nina Petre
2 aprilie 2018

< Sus >

CUM LUCREZ EU

1. Mulţi oameni mi-au scris că vor să înveţe să lucreze ca mine. Cine priveşte activitatea mea de la distanţă, fără să gândească în mod serios, crede că este foarte simplu. Cei care au cercetat foarte bine felul cum lucrez, au fost uimiţi când au înţeles cât de multă muncă şi cultură se afla în spatele lucrărilor mele de analiză.

De ceva timp încoace, mă feresc să mai fac predicţii cu termene prestabilite. Am în vedere faptul că omenirea a devenit din ce în ce mai instabilă, zonele geografice ale globului merg spre reconfigurare, din cauza migraţiei popoarelor sărace spre ţările care pot să le primească, dar şi din cauza obsesiei istorice de a se reface marile imperii.

Mă ocup în continuare de studiul vieţilor anterioare şi de efectele karmice asupra vieţii actuale. În mod firesc, le ofer clienţilor mei sfaturi utile pentru a-şi face viaţa mai suportabilă.

M-ai întrebat cum şi de la cine primesc informaţiile cuprinse în scrisorile de analiza. Răspunsul meu este următorul:

Atunci când cercetez un singur antecesor, extrag informaţiile din memoria astrală a spiritului acelei persoane. Dacă este nevoie să cercetez relaţia karmică dintre două persoane, lucrez cu două spirite în acelaşi timp. Acest procedeu este extrem de obositor şi îl folosesc foarte rar.

În plus faţă de activitatea de colaborare cu spiritele, este necesară şi utilizarea clarviziunii. Practic, mă concentrez până când încep să "văd" pe ecranul mental imagini din viaţa antecesorului spiritual. După aceea este mai uşor, deoarece povestesc ceea ce mi se arată pe ecranul mental.

Toate aceste procedee de lucru ar fi greu de folosit fără cunoaşterea aprofundată a istoriei culturii şi civilizaţiei omenirii. Cu spiritele colaborez de aproape un sfert de veac, iar istoria omenirii o studiez de mai bine de un deceniu şi încă nu am terminat de învăţat.
 

2. Eu nu practic ghicitul, considerând că este plină ţara aceasta cu ghicitoare, la fel ca internetul. În cadrul Studiului nr.2 analizez destinul prin comparaţie cu realizările vieţii actuale.

Nu pun diagnostice în cazul bolnavilor, nu prezic decese şi nu stabilesc termenele unor cumpene. Nu mă apuc să ghicesc ce se întâmplă cu diversele persoane din poze. Prefer să analizez unele întâmplări petrecute între client şi apropiaţii lui.

Nu trebuie să fii obsedată de aflarea destinului şi nici de ghicirea viitorului. Perspectivele de viitor şi direcţiile secundare ale destinului se pot schimba de la o clipă la alta. Cine se încumetă să ghicească viitorul cuiva, o face pe propria răspundere.

Referitor la doamna Carmen Harra, nu trebuie să fii dezamăgită. Atâta ştie, atâta face. La cât de mult a fost criticată pe internet, nu era cazul să discuţi cu ea. Şi eu am criticat-o pentru felul cum ghiceşte, dar o apreciez foarte mult ca interpretă de muzică uşoară şi ca un psiholog de bună calitate.

Părerea mea este că Studiul nr.1 ţi-ar fi mult mai folositor decât Studiul nr.2. Eu m-am specializat în Istorie karmică, nu în ghicit. Ghicitoare găseşti pe toate drumurile.

Nina Petre
17 martie 2018

< Sus >

VIITORUL ŞI LECŢIA DE VIAŢĂ

M-ai întrebat ce îţi este rezervat în viaţa aceasta şi ce lecţii mai are sufletul tău pentru evoluţie.

Este greu să primeşti un răspuns la prima parte a întrebării. Viaţa tuturor, sănătoşi sau bolnavi, tineri sau bătrâni, bogaţi sau săraci, se află sub semnul incertitudinii, din cauza unor pericole care pândesc la tot pasul, a instabilităţii financiare şi politice, a unor fenomene naturale care ucid numeroşi oameni. În aceste condiţii dificile şi sub aripa unui viitor incert, oamenii de peste tot îşi văd de treburile lor, îşi cresc copiii, muncesc, dacă obişnuiesc să muncească, sau fac alte treburi.

Am observat în ultimii ani că populaţia României a devenit obsedată de expresia lecţia de viaţă”, prea des utilizată de astrologi şi ezoterişti, astfel încât a intrat în banalitate. Proverbul românesc Omul cât trăieşte, învaţă” conţine mult adevăr. Fiecare om poate să desprindă câte o lecţie din tot ceea ce i se întâmplă zilnic, iar dacă se străduieşte un pic, înţelege ce are de făcut în viitor. Nu este nevoie să îi spună alţii ce trebuie să facă pentru a-şi corecta greşelile şi a-şi face viaţa mai suportabilă.

Eu am tot explicat lucrul acesta de-a lungul timpului, dar unii oameni iau de bune tot ce aud la televizor şi în diverse încăperi unde se ghiceşte pe bani mulţi.

 

MOARTEA VIOLENTĂ GENEREAZĂ KARMĂ NEGATIVĂ

Orice moarte violentă, non-paşnică, cum s-ar spune, generează o karmă negativă. Una este când omul zace şi apoi moare liniştit, împăcat cu sinele său, şi alta este când moartea poate fi provocată de o crimă sau de un accident. În aceste ultime două situaţii, spiritul rămâne traumatizat şi poate suporta el însuşi consecinţe nedorite pe lumea cealaltă. 

Karma, în adevăratul înţeles al acestui cuvânt, reprezintă urmările vieţii unui om sau a mai multor oameni, fiinţe prezente în succesiunea încarnărilor unui spirit. O moarte violentă poate să favorizeze apariţia altor morţi violente de-a lungul secolelor.

 

ARDEREA KARMEI ŞI DESTINUL

Câte ceva despre "arderea karmei". Expresia aceasta a intrat în desuetudine, din cauza sensului banal care i se atribuie. Karma spirituală nu se poate arde, pentru că nu dispare niciodată. Ea îi aparţine spiritului şi este nemuritoare, asemenea lui.

Prin destinul ales, spiritul vrea să îşi rezolve o parte din problemele karmice preluate din succesiunea încarnărilor, dar de cele mai multe ori, oamenii trăiesc în afară elementelor de bază ale destinului. Dacă nu îşi cunosc destinul, îşi văd nestingheriţi de viaţa lor, cu bune şi cu rele. Pentru fiecare faptă a omului, spiritul îi asigură un suport energetic printr-o direcţie secundară a destinului.

Mulţi oameni cred că destinul îi copleşeşte. În realitate, omul poate să ajungă mai puternic decât destinul său, deoarece este mai dens decât propriul spirit şi se naşte cu puterea de a-şi autoguverna viaţa. În consecinţă, omul are dreptul şi puterea de a trăi cum îi place, dar pentru aşa ceva are nevoie de voinţă, curaj şi puterea de a învinge obstacolele vieţii.

Nina Petre
5 martie 2018

< Sus >

EVOLUŢIA SPIRITUALĂ

Spiritul evoluează sau involuează prin faptele noastre, bune sau rele. Ceea ce am făcut noi în timpul vieţii rămâne ca istorie în memoria astrală a spiritului. De acolo nu se pierde nimic. O parte din personalitatea noastră şi din karma noastră li se transmite fiinţelor din generaţiile următoare.

Oricât ne-am străduit să fim perfecţi, nu vom satisface niciodată toate exigenţele spiritului nostru. Avem datoria de a ne vedea de treburi mai departe şi de a ne îndeplini obligaţiile lumeşti.

 

ANTECESORII SPIRITUALI ŞI HIPNOZA

Nu este bine să te identifici cu antecesorii tăi spirituali. Tu eşti un om al zilelor noastre, iar antecesorii spirituali au fost alţi oameni, care au trăit de mult, în negura istoriei omenirii. Vieţile lor trebuie privite şi analizate cu detaşare şi să NU te implici emoţional, aşa cum se întâmplă în cazul regresiilor prin hipnoză.

Oricât ar fi de buni specialişti hipnoterapeuţii, gradul de subiectivitate al rezultatelor procedurii de regresie este destul de mare. În plus, consecinţele aplicării hipnozei asupra creierului uman pot fi uneori periculoase pentru funcţionarea ulterioară a acestuia.

 

PRACTICI SPIRITUALE LA BĂTRÂNEŢE

În cărţile de specialitate se propun tot felul de practici spirituale, dar este nevoie de prudenţă maximă în învăţarea lor, din cauza vârstei pe care o ai şi a problemelor de sănătate. Practicile spirituale se învaţă la tinereţe. La maturitate se folosesc cu moderaţie, iar la bătrâneţe se mai renunţă la ele. Cine se obişnuieşte să mediteze corect, îşi poate continua această practică şi la o vârstă înaintată.

Referitor la autohipnoză, te rog să fii foarte prudent cu ceea ce practici. Hipnoza şi autohipnoza pot să distrugă echilibrul activităţii cerebrale dacă sunt folosite în mod incorect.

 

CREŞTEREA SPIRITUALĂ ŞI ILUMINAREA

Creşterea ta spirituală, pe care o doreşti foarte mult, se va produce de la sine dacă vei fi împlinit pe plan profesional şi sentimental. Nu trebuie să faci eforturi dificile pentru a creşte spiritual. Creşterea spirituală înseamnă evoluţia spiritului. Spiritul evoluează dacă omul pe care îl susţine în viaţă îşi face datoria din toate punctele de vedere: profesional, familial, social.

Iluminarea este foarte greu de atins. Nu oricine poate să ajungă la iluminare. Nici măcar maeştrii spirituali ai lumii nu ajung cu toţii la iluminare. Poţi să îţi dezvolţi calităţile extrasenzoriale şi fără să te gândeşti la iluminare. Este nevoie de multă informare în acest domeniu şi de practică îndelungată în cunoaşterea oamenilor.

Nina Petre
25 februarie 2018

< Sus >

O VIAŢĂ, O KARMĂ

Ţi-am relatat în cadrul episodului spiritual câteva influenţe karmice sosite asupra ta din viaţa acelui antecesor. Te rog să accepţi ideea că un episod spiritual nu dă răspunsuri şi soluţii la toate problemele actuale. Karma spirituală provine din toate vieţile anterioare ale spiritului, iar acestea sunt de ordinul sutelor sau al miilor în cazul unui spirit evoluat, cum este al tău. Din fiecare viaţă anterioară a spiritului tău sosesc asupra fiinţei tale influenţe diverse, pe care le suporţi sau nu. Karma îşi declanşează acţiunea asupra fiecărui om atunci când găseşte momente prielnice în viaţa acestuia.

 

RELAŢII KARMICE

O relaţie karmică nu se găseşte în mod corect privind nişte poze. Este necesară identificarea unor antecesori spirituali şi a perioadelor în care există suprapuneri existenţiale, iar după aceea se poate afla ce au avut oamenii aceia unii cu alţii.

M-ai întrebat dacă, din punct de vedere karmic, se leagă ucigaşul de victimă. Aceasta este o chestiune de răfuială între spirite. Oamenii pot să schimbe multe aspecte karmice dintre cele cu care au venit pe lume.

Dacă ai avut neînţelegeri cu anumiţi oameni, poate fi vorba de o răfuială între spiritele voastre, o reglare de conturi provocată de neînţelegeri grave petrecute în alte epoci istorie. Se spune că oamenii trudesc toată viaţa pentru a-şi reconfigura trecutul. Cam aşa este.

 

SOLUŢII LA KARMĂ

Soluţii pentru ameliorarea unor situaţii conflictuale pot fi găsite şi aplicate oricând. Există totuşi o diferenţă între soluţionarea unor conflicte apărute în timpul vieţii şi fenomenul ameliorării karmei spirituale. Karma spirituală nu dispare niciodată, aşa cum nu dispare memoria nemuritoare a spiritului.

Oamenii sunt datori către spiritele lor să îşi trăiască viaţa aşa cum se pricep şi cum pot să facă lucrul acesta. Spiritele lor asistă la ceea ce li se întâmplă oamenilor şi înregistrează totul.

După moartea omului, spiritul intra în procesul de "evaluare", când entităţile superioare specializate în astfel de situaţii îi stabilesc rangul, nivelul evoluţiei sau al involuţiei.

Cărţi despre viaţa spiritelor şi karmă s-au scris în număr imens. Dar cunoaşte cineva de pe acest Pământ tot ce se întâmplă în lumea spiritelor? Nici vorbă! De ce? Pentru că spiritele, încarnate sau libere, nu îşi dezvăluie cu uşurinţă secretele rangului, nivelul de evoluţie şi multitudinea relaţiilor din lumea lor. Că unii cercetători au conceput scheme de evoluţie cu linii paralele, cercuri concentrice, tabele cu cifre şi culori, este problema lor.

În concluzie, nu tot ce s-a scris despre starea spiritelor este real.

Nina Petre
15 februarie 2018

< Sus >

DESTINUL PROVINE DIN KARMĂ

În virtutea convingerilor mele, destinul este determinat într-o mare măsură de influenţele karmice reflectate de spirit asupra fiinţei nou-născute. Destinul este un rezultat al karmei spirituale şi al altor feluri de karme (de neam, de ţară, de familie etc), dar şi al intereselor de evoluţie ale spiritului pe scara valorilor numai de el ştiute.

În consecinţă, oricum vei aprecia noţiunea de destin, tot la karmă vei ajunge.

 

MOARTE LENTĂ SAU VIOLENTĂ

Moartea violentă poate fi prevăzută în destin, iar în cazul acesta, are în mod sigur o sursă karmică. Fie că se află în destin sau nu, moartea violentă survine în urma unui accident, a unei crime sau din cauza altui motiv care provoacă un sfârşit tragic, de scurtă durată.

Moartea "lentă", opusă morţii violente, este a celor care zac o perioadă de timp în care atât muribundul, cât şi cei din jur plus spiritul său ştiu că va muri după un anumit interval de timp.

Moartea violentă surprinde şi traumatizează spiritul. Cea lentă este aşteptată cu resemnare.

 

ALTĂ PROFESIE DECÂT CEA PREDESTINATĂ

M-ai întrebat dacă spiritul tău şi-a ales greşit familia, voind să se facă medic. Trebuie să facem distincţie între spirit şi om. Omul este cel pe care îl cunoşti, iar spiritul tău este scânteia de energie inteligentă care te menţine în viaţă. Chiar înainte de naşterea ta, spiritul tău a avut planuri mari cu tine, mai ales în privinţa aspectului profesional din existenţa ta. S-a întâmplat că mersul vieţii te-a obligat să munceşti din greu pentru a supravieţui. Probabil că spiritul tău îi va transfera succesorului tău spiritual profesia de medic, iar după aceea va vedea ce va ieşi.

Nina Petre
5 februarie 2018

< Sus >

KARMA DE MILITAR

Referitor la profesia de militar, care presupune şi comiterea unor crime, spiritul încarnat într-un astfel de om îşi asumă riscul tuturor faptelor negative comise de acesta. Spiritul nu are de ales între bine şi rău, fiindcă asistă neputincios la ceea ce face omul său. Este un risc pe care şi-l asumă înainte de fiecare întrupare umană.

Din acest motiv, karma totală a fiecărui spirit este imensă. Acumularea ei se face prin faptele oamenilor. După moartea fiecăruia dintre ei, la fiecare nouă întrupare, spiritul cedează noului-născut o mică parte din karma lui imensă.

 

KARMA NU POATE FI REZOLVATĂ NICIODATĂ

- Cum putem să ne rezolvăm toată karma cu care venim?

Karma spirituală nu poate fi rezolvată integral niciodată. Ea este formată de influenţele sosite din toate vieţile anterioare ale spiritului. Karma spirituală se activează atunci când găseşte momente prielnice în viaţa oamenilor.

Poţi scăpa, într-o oarecare măsură, de efectele karmice nedorite dacă nu vei repeta greşelile antecesorilor tăi (despre care poţi să afli în decursul vieţii actuale) şi te vei strădui să continui unele din faptele lor demne de luat în seamă.

Nina Petre
24 ianuarie 2018

< Sus >

DEJA-VU

Faptul că ai sentimentul de recunoaştere aparentă a unor oameni în diverse locuri, numit de unii specialişti „deja-vu”, este foarte normal. Toţi oamenii îl au, dar de obicei nu i se dă prea multă atenţie.

Unii îl folosesc în scopuri obscure, cum ar fi, de exemplu, racolarea unor femei frumoase şi naive, pe care le aburesc cam aşa: „Cred că ne-am mai întâlnit şi în altă viaţă”.

 

GHIZII SPIRITUALI ŞI INSPIRAŢIA DE LA EI

Ghizii tăi spirituali sunt numeroşi. Numărul lor este secret, la fel ca şi semnalele lor de identificare în astral. Poţi să iei legătura cu ei în momentele de linişte şi singurătate, adresându-le întrebări referitoare la problemele vieţii tale şi la ceea ce te preocupă pe plan spiritual, educaţional, social. Vei primi răspunsurile aşteptate pe cale intuitivă, în orice moment al zilei, mai ales dimineaţa după ce te trezeşti din somn. Răspunsurile şi ideile constructive pot să sosească şi prin intermediul viselor, în timpul somnului.

 

NU ORICE PRESIMŢIRE TREBUIE COMUNICATĂ

- Am presimţiri care deseori se adeveresc.

Este necesar să fii prudent în ceea ce le spui altora. Există oameni care nu vor să li se spună nimic despre destin sau viitor. Ei se tem de viitor şi preferă să se ancoreze în prezent, cu toate gândurile şi faptele lor. Alţi oameni doresc foarte mult să li se facă predicţii. Unii le iau în serios, alţii fac mişto de ele, acuzându-l pe prezicător că bate câmpii. Lumea este foarte diferită, aşa că fiecare om trebuie considerat aşa cum l-a lăsat Dumnezeu.

Nina Petre
9 ianuarie 2018

< Sus >

<< Spre CUGETĂRI 2017


Pagina index Nina Petre