<  Înapoi la Pagina de EDUCAŢIE PRIN PARANORMAL


CUGETĂRI 2019

OPINIE: Eu sunt clarvăzătoarea oamenilor inteligenţi. Proştii nu mă înţeleg şi nu îmi respectă personalitatea.

Autor: NINA PETRE

DIN EXPERIENŢA CONSILIERII SPIRITUALE

Răspunsuri concise la un tir de întrebări

- Cine sunt şi de unde vin?

- Eşti un om sosit în această lume prin bunăvoinţa spiritului şi părinţilor tăi.

- Ce voi fi şi unde mă voi reîncarna în viaţa următoare?

- După moarte, trupul tău va ajunge în pământ, iar spiritul va pleca în lumea lui. Menţionez că spiritele se reîncarnează, nu oamenii. Atâta timp cât este deja încarnat, spiritul nu are de unde să ştie cum şi unde va fi următoarea întrupare.

- Cum să fac ca să fiu şi în viaţa următoare cu actualul meu soţ?

- Spiritul tău şi cel al soţului nu pot fi programate să se regăsească în vieţile următoare. 

- Pe ce planetă şi ce sex voi avea în următoarea viaţă?

- Această întrebare nu are niciun răspuns.

- Prima încarnare a fost pe Terra sau pe altă planetă?

- Prima întrupare a spiritul tău a fost o fiinţă cosmică neevoluată.

- Soarele este planeta Divinităţii, a lui Dumnezeu?

- Tot ce se află în Univers, inclusiv Soarele, este guvernat de Dumnezeu.

- Care este menirea mea în această viaţă?

- Menirea ta în această viaţă rezultă din prevederile destinului şi din cerinţele de natură karmică (spirituală) pe care ţi le voi semnala în analizele mele.

- Care este misiunea mea divină în această viaţă?

- Misiunea ta divină este să îţi trăieşti viaţa din plin, să îţi faci datoria de om şi să eviţi a provoca suferinţe celor din jur.

- Persoana cu care trăiesc este cel ce mi-a fost destinat mie în această viaţă?

- La această întrebare trebuie să găseşti singură cel mai potrivit răspuns.

- Cum pot lua legătura cu îngerul meu păzitor?

- Numai prin meditaţii.

- Iisus, Zamolxis, Mohammed, Buddha sunt spirite mai înalte decât mine? 

- Tu eşti doar un om. Spiritele înalte pe care le-ai menţionat au un rang superior spiritului tău.

- Vreau să aflu numele îngerului meu păzitor!

- Fiecare om are mai mulţi îngeri păzitori. Identitatea lor se poate afla numai prin practici spirituale care dezvoltă intuiţia, telepatia şi clarviziunea.

- Aş vrea să îmi schimb domeniu în care lucrez, dar nu ştiu care ar fi meseria care m-ar împlini atât sufleteşte, dar şi financiar.

- După ce voi începe Studiul karmic, îţi voi da multe sfaturi.

- Ce trebuie să fac pentru dezvoltarea mea spirituală?

- Să vizitezi site-ul www.spiritus.ro, unde vei găsi mii de pagini scrise de mine şi soţul meu. Să te orientezi către o practică spirituală eficientă: meditaţia, elemente de yoga etc.

- Zona în care trăiesc este una înalt spirituală?

- Nu mă ocup cu ierarhizarea spirituală a zonelor României.

- Este bine să discuţi cu spiritele celor ce au plecat Acasă?

- Este bine doar atunci când comunicările sunt protejate din punct de vedere telepatic.

- Cum să îmi deschid toate chakrele şi să mi le menţin curate şi echilibrate, ca astfel să văd şi spiritele de lângă mine?

Nu te sfătuiesc să lucrezi pe chakre fără un maestru în apropiere, deoarece există multe riscuri.

- Aş vrea să ajut semenii mei, mai ales copiii abandonaţi, dar nu am încă acea putere financiară să duc la bun sfârşit proiectul şi nu ştiu cum să fac…

- Ai nevoie de foarte mulţi bani.

- Toate spiritele, inclusiv eu, sunt binecuvântate cu Sfântul Duh la reîncarnare şi, dacă răspunsul este negativ, ce ar trebui să fac în acest sens?

- Dacă eşti un om bun, ai fost binecuvântată de Sfântul Duh.

- Ce diferenţe sunt între spirit şi suflet?

- Explicarea diferenţelor dintre spirit şi suflet o găseşti în site-ul www.spiritus.ro, în paginile scrise de mine şi în cele scrise de soţul meu.

Nina Petre
februarie 2019

< Sus >

Î & R

Care este punctul dvs. de vedere cu privire la noţiunea de suflet?

Accentuez asupra faptului că spiritul nu trebuie confundat cu sufletul. Sufletul reprezintă sentimentele unei fiinţe, fie că este om, animal, plantă sau spirit. Spiritul conţine în sufletul său multitudinea sentimentelor încarnărilor lui.

 

Dacă eu vorbesc cu părinţii mei, oare ei mă pot auzi? Oare ei mă pot ajuta sau îmi pot da semne, aşa cum o pot face îngerii pentru oameni?

Spiritele părinţilor te aud, te supraveghează, dar te pot ajuta numai dacă au posibilitatea să o facă. Nici îngerii nu pot ajuta oamenii întotdeauna.

 

Când are loc procesul Judecăţii de Apoi, ce se întâmplă în acest proces şi cum reuşim să ne îndreptăm greşelile făcute în timpul vieţii?

Judecată de Apoi se petrece independent de voinţa şi ştiinţa oamenilor. Omul îşi poate îndrepta greşelile vieţii dacă se străduieşte să facă lucrul acesta.

 

Ce se va întâmpla cu spiritul meu în viaţa mea viitoare dacă nu reuşesc să am profesia predestinată?

Dacă în această viaţă nu se îndeplineşte tot ce este prevăzut în destin, restul se va transmite sub formă de karmă în următoarea încarnare a spiritului.

 

Cum se pot rezolva (trata) problemele emoţionale? În medicina alternativă se afirmă că orice boală este un efect al unei probleme emoţionale. Oare cum îmi pot recăpăta pacea în suflet?

Problemele emoţionale se ameliorează cu eforturi considerabile de voinţă şi cu dorinţa fermă de a face ordine în viaţa personală. Nu toate bolile au la bază probleme emoţionale. Spre exemplu, menţionez bolile cauzate de iradiere, de accidente, degerăturile, infestarea chimică şi multe altele.

Dacă doreşti să îţi recapeţi pacea în suflet, vei găsi modalităţi de a obţine acest lucru.

Nina Petre
29 ianuarie 2019

< Sus >

HIPNOZA ŞI RISCURILE EI

Informaţiile obţinute prin hipnoză referitoare la vieţile anterioare prezintă un mare grad de inexactitate. Se întâmplă acest lucru deoarece sunt extrase din baza de date a creierului, nu din cea a spiritului. Memoria spiritului este mult mai cuprinzătoare decât cea a creierului. Informaţiile primite de creier din exterior nu se stochează întotdeauna cu exactitate în memoria sa. Mai mult chiar, la extragerea unor informaţii din creierul uman, pe orice cale ar fi, există riscul comiterii unor erori, care influenţează în mod negativ calitatea rezultatelor aşteptate.

Numai persoanele înzestrate cu aptitudini de medium şi acceptate de unele spirite cu scop de colaborare pot să primească informaţii din memoria acestora.

 

ZONE BENEFICE

Schimbarea zonei, a localităţii în care m-am întrupat poate fi benefică sau nu, sau zona unde te-ai întrupat nu contează?

Zona în care te-ai născut, benefică sau nu, a fost alegerea spiritului tău înainte de naşterea ta. Peste tot în această ţară sunt locuri plăcute şi mai puţin plăcute. Calificativul de „benefic” îl acordă oamenii atunci când într-un loc se simt mai bine decât în altul. Eu NU împart harta ţării în zone „benefice” şi zone „malefice”.

 

REÎNCARNAREA ÎN ALTE ŢĂRI

De ce ne întrupăm în cu totul alte ţări?

Pot să îţi spun că nu noi ne întrupăm, ci spiritele Universului. Chiar dacă ele îşi fac anumite planuri în privinţa noilor întrupări, nu se întâmplă întotdeauna cum vor ele. Numărul spiritelor dornice de reîncarnare este nelimitat, iar burticile femeilor dispuse să nască sunt mult mai puţine.

Nina Petre
14 ianuarie 2019

< Sus >

<< Spre CUGETĂRI 2018


Pagina index Nina Petre