<  Înapoi la Pagina de EDUCATIE PRIN PARANORMAL


CUGETĂRI 2019

OPINIE: Eu sunt clarvăzătoarea oamenilor inteligenti. Prostii nu mă înteleg si nu îmi respectă personalitatea.

Autor: NINA PETRE

DIN EXPERIENTA CONSILIERII SPIRITUALE

CE E KARMA

Karma spirituală este o formă de energie purtătoare de informatie. Ea face parte din aura energetică a spiritului, de unde poate să treacă în aura fiintei umane. Atunci când oamenii interactionează, între aurele lor se produce o interferentă. Cele mai puternice interferente au loc între partenerii de viată si între părinti si copii.

 

CUM PUTEM MUNCI CU KARMA?

Cum putem munci noi cu karma noastră? Sau cum putem depista greselile noastre?

Cu karma spirituală nu poti să lucrezi. Ea este un atribut al spiritului tău si numai el stie cum să o folosească pentru a-si rezolva propriile interese.

Greselile din viata actuală ti le descoperi singur sau ti le semnalează cei din jur. Acolo unde este posibil, corectezi câte ceva sau lasi timpul să actioneze pentru ameliorarea ei.

 

PROTECTIA DE INFLUENTELE KARMICE

Este bine că te simti detasată de viata antecesorilor spirituali. Ti-ai construit o măsură de protectie psihică, iar aceasta te fereste, într-o oarecare măsură, de influentele karmice nefavorabile sosite din alte vieti ale spiritului tău. Din nefericire pentru altii, multi oameni cred teoria gresită care sustine că ei s-au încarnat în repetate rânduri, nu spiritul lor.

 

SUPREMATIA SPIRITULUI

Spiritul se reîncarnează, nu omul. Spiritul îsi face bilantul karmic, rezultat din toate vietile lui anterioare, după moartea fiecărui om în care a fost întrupat.

Si karma spirituală rezultată din vietile anterioare, tot spiritului îi apartine. Fiecărui om îi rămâne doar obligatia de a-si trăi viata într-un mod corespunzător cu cerintele societătii si cu propriile idealuri.

Destinul este un atribut al spiritului, asemenea karmei spirituale. Spiritul decide dacă modifică destinul actual. De obicei, modificările trec sub formă de karmă în viata următoare a spiritului. Karma spirituală are un rol decisiv în conceperea directiilor principale în noul destin.

Nina Petre
19 mai 2019

< Sus >

IMPRECIZIA HIPNOZEI REGRESIVE

Cu privire la vietile anterioare, am repetat de mai multe ori în site-ul www.spiritus.ro că lantul încarnărilor îi apartine spiritului, nu omului. Spiritul se reîncarnează, nu omul.

Prin hipnoza regresivă nu se ajunge la o comunicare cu spiritul, ci cu subconstientul omului supus experimentului. „Amintirile” obtinute prin acest procedeu sunt ambigue, greu de localizat în timp si au o amprentă de telenovelă. Prin stresul provocat pacientului, i se pot induce obsesii si traume psihice generatoare de disconfort cerebral.

 

VOINTA SI CONSTIINTA

- Vointa cui îi apartine, omului sau spiritului? Ceea ce numim constiintă este a spiritului sau a omului?

- Vointă si constiintă aveti amândoi. Liberul arbitru este mai puternic la spirit decât la om. Diferenta dintre atributele tale si cele ale spiritului este aceea că la tine sunt la nivel de om, adică mai modeste, în comparatie cu cele infinit de mari ale entitătilor cosmice.

 

NECURATUL SI PARANORMALUL

Aptitudinile paranormale (extrasenzoriale) sunt prezente la toti oamenii, în măsură mai mare sau mai mică. Atunci când omul simte că are ceva în plus fată de cei din jur, adică unele perceptii deosebite, trebuie să se intereseze despre ce este vorba, nu să ajungă la disperare că ar fi intrat Necuratul în el.

 

TOTEMUL

Totemul reprezintă un mod de viată în formatiunile tribale din toată lumea. El se bazează pe venerarea unui animal, generatii la rând. Samanii contactează spiritul animalului totemic, îsi trag de la el puterea fizică si mentală, obtin informatii folositoare întregii comunităti.

În lumea noastră civilizată, din străvechiul TOTEM a rămas doar talismanul. Oamenii cumpără talismane sau si le fac singuri. Talismanul este cu adevărat valoros dacă stăpânul său reuseste să îl folosească la contactarea telepatică a unei entităti care îl poate proteja si informa cu ceea ce îi este necesar.

Nina Petre
29 aprilie 2019

< Sus >

SUFLET SI SPIRIT

Informatiile mai deosebite le obtin direct de la spiritele inteligente cu care lucrez. Prin urmare, nu pot să iau de bune toate câte se spun la diverse cursuri, prelegeri sau seminarii. Am repetat de multe ori în site-ul www.spiritus.ro că omul si spiritul sunt fiinte diferite. Mai mult chiar, sufletul omului nu este acelasi cu sufletul spiritului. Atât omul, cât si spiritul posedă un liber arbitru.

Am auzit prin emisiuni TV multe enormităti, printre care si aceea că omul este în acelasi timp un spirit si un suflet. Accentuez din nou că spiritul se reîncarnează, nu omul. Ar fi interesant să răspundă cineva la următoarea întrebare: cine a fost primul, spiritul sau omul?

Referitor la ceea ce afirmă unii, că omul îsi alege karma, destinul, părintii si toate rudele, eu răspund astfel: omul nu poate să actioneze înaintea nasterii sale.

 

VISE PREVESTITOARE

Dacă vei avea vise si viziuni cu rol evident de atentionare, ar fi bine să le scrii si să le urmăresti efectul de-a lungul timpului. De multe ori, omul poate scăpa de necazuri mari dacă îsi respectă intuitia, visele si viziunile care vor să îl ajute în situatii grele. Majoritatea semnalelor de avertizare sunt trimise de îngerii protectori.

Referitor la interpretarea viselor, găsesti numeroase mijloace informative pe internet, în librării si biblioteci.

 

COMUNICAREA CU SPIRITELE

Comunicarea cu spiritele necesită multă cultură în acest domeniu, ce poate fi obtinută prin diverse cursuri de initiere si lectura unui număr mare de cărti din domeniul spiritismului. Dar mai presus de cultură, este nevoie de bunăvointa unor spirite protectoare specializate în comunicarea cu oamenii. Această bunăvointă se manifestă pe cale naturală, independentă de vointa ta.

Nina Petre
6 aprilie 2019

< Sus >

DESTINUL SI KARMA

Toate întâmplările din viata unui om se interconditionează. Nimic nu se petrece la voia întâmplării.

Destinul este o formă de manifestare a karmei spirituale, el fiind conceput de spirit cu scopul de a-si rezolva o parte din problemele karmice provenite din vietile anterioare.

Karma spirituală provine din epoci îndepărtate, ea actionând oriunde si oricând, pretutindeni unde poate să influenteze vietile omenesti.

 

NUMEROLOGIA KARMICĂ

Numerologia karmică poate avea si ea un rol în constientizarea faptului că fiecare om suportă influente karmice impuse de propriul spirit. Aceste influente pot să provină din oricare viată anterioară a spiritului.

Omul nu poate anula karma spirituală, deoarece ea se află în memoria spiritului, dar îsi poate face viata mai suportabilă dacă ajunge să îsi cunoască problemele karmice.

 

RETROCOGNITIA

„Vederea în trecut” este posibilă si chiar există la multe persoane. Unii sunt constienti de valoarea acestui „dar” si îl folosesc pentru ameliorarea problemelor karmice. Altii îsi trec cu vederea „amintirile” pe care nu si le pot explica. Vederea PSI în trecut se dezvoltă prin meditatii, practici de yoga sau alte discipline ezoterice.

 

DORINTA DE A TRĂI MULT

Referitor la dorinta de a trăi mult, cred că toti oamenii sănătosi o au. Mai sunt si alte motive: să îsi vadă nepotii mari, eventual si strănepotii, să ajute omenirea cu diverse activităti sau, pur si simplu, intervine teama de moarte. Unii sunt atât de păcătosi, încât se tem de ceea ce li s-ar putea întâmpla „dincolo”.

Nina Petre
5 aprilie 2019

< Sus >

DIRECTIILE PRINCIPALE SI SECUNDARE ALE DESTINULUI

Directiile principale ale destinului sunt concepute de spirit înainte de nasterea copilului, ele reprezentând interesele spiritului de a-si rezolva anumite probleme karmice. Dupănasterea noii fiinte si prin maturizarea ei, viata poate săneglijeze unele prevederi initiale ale destinului. Pentru ca legătura dintre om si spirit sănu se piardă, iau nastere directiile secundare, pe care fiinta umanăva merge cum va dori.

Elementele variabile ale destinului (directiile secundare) sunt în număr nelimitat. Ele se activeazăîn timpul vietii, pe măsurăce fiinta umanăîsi construieste viata din proprie initiativă.

Directiile principale ale destinului nu au caracter de lege. Omul gândeste, de obicei, asa: „Merg pe drumul meu, trăiesc cum vreau eu!”.

Am spus căelementele secundare sunt variabile, deoarece apar când este necesar si se adapteazăla viata omului.

Ai mentionat expresia „el a învins destinul”. Este adevărat căîn timpul vietii omul îsi învinge destinul de nenumărate ori prin deciziile sale si prin modul de viatădiferit de cel dorit de spiritul său. Din aceastănesocotire a idealurilor spiritului se nasc problemele karmice, care, de obicei, încep săse rezolve în viata următoare.

  

IUBIREA ROMANTICĂ

Relatia voastrăde iubire este foarte frumoasă, dar nu se aratăperspectiva unei vieti în comun de lungădurată(predestinarea spre căsătorie).

Atunci când doi oameni îsi încep o relatie de iubire, spiritele lor discutăîntre ele, văd situatia în ansamblu si îsi dau seama dacăse va deschide sau nu calea destinului spre căsătorie. Oamenii, la rândul lor, sunt liberi sătrăiascăindependent de intentiile propriilor spirite.

 

COPIII PREDESTINATI

Ai în destin sănasti un copil. Dar dacănu doresti săaduci pe lume un copil, găsesti alternative: săadopti un copil, săajuti copilul altei mame, săajuti copiii partenerului tău de viată, fie căau mamă, fie căsunt orfani, săîti ajuti nepotii etc. Fiecare alternativămentionatămai sus te conduce pe un drum secundar al destinului.

Nina Petre
12 martie 2019

< Sus >

Răspunsuri concise la un tir de întrebări

- Cine sunt si de unde vin?

- Esti un om sosit în această lume prin bunăvointa spiritului si părintilor tăi.

- Ce voi fi si unde mă voi reîncarna în viata următoare?

- După moarte, trupul tău va ajunge în pământ, iar spiritul va pleca în lumea lui. Mentionez că spiritele se reîncarnează, nu oamenii. Atâta timp cât este deja încarnat, spiritul nu are de unde să stie cum si unde va fi următoarea întrupare.

- Cum să fac ca să fiu si în viata următoare cu actualul meu sot?

- Spiritul tău si cel al sotului nu pot fi programate să se regăsească în vietile următoare. 

- Pe ce planetă si ce sex voi avea în următoarea viată?

- Această întrebare nu are niciun răspuns.

- Prima încarnare a fost pe Terra sau pe altă planetă?

- Prima întrupare a spiritul tău a fost o fiintă cosmică neevoluată.

- Soarele este planeta Divinitătii, a lui Dumnezeu?

- Tot ce se află în Univers, inclusiv Soarele, este guvernat de Dumnezeu.

- Care este menirea mea în această viată?

- Menirea ta în această viată rezultă din prevederile destinului si din cerintele de natură karmică (spirituală) pe care ti le voi semnala în analizele mele.

- Care este misiunea mea divină în această viată?

- Misiunea ta divină este să îti trăiesti viata din plin, să îti faci datoria de om si să eviti a provoca suferinte celor din jur.

- Persoana cu care trăiesc este cel ce mi-a fost destinat mie în această viată?

- La această întrebare trebuie să găsesti singură cel mai potrivit răspuns.

- Cum pot lua legătura cu îngerul meu păzitor?

- Numai prin meditatii.

- Iisus, Zamolxis, Mohammed, Buddha sunt spirite mai înalte decât mine? 

- Tu esti doar un om. Spiritele înalte pe care le-ai mentionat au un rang superior spiritului tău.

- Vreau să aflu numele îngerului meu păzitor!

- Fiecare om are mai multi îngeri păzitori. Identitatea lor se poate afla numai prin practici spirituale care dezvoltă intuitia, telepatia si clarviziunea.

- As vrea să îmi schimb domeniu în care lucrez, dar nu stiu care ar fi meseria care m-ar împlini atât sufleteste, dar si financiar.

- După ce voi începe Studiul karmic, îti voi da multe sfaturi.

- Ce trebuie să fac pentru dezvoltarea mea spirituală?

- Să vizitezi site-ul www.spiritus.ro, unde vei găsi mii de pagini scrise de mine si sotul meu. Să te orientezi către o practică spirituală eficientă: meditatia, elemente de yoga etc.

- Zona în care trăiesc este una înalt spirituală?

- Nu mă ocup cu ierarhizarea spirituală a zonelor României.

- Este bine să discuti cu spiritele celor ce au plecat Acasă?

- Este bine doar atunci când comunicările sunt protejate din punct de vedere telepatic.

- Cum să îmi deschid toate chakrele si să mi le mentin curate si echilibrate, ca astfel să văd si spiritele de lângă mine?

Nu te sfătuiesc să lucrezi pe chakre fără un maestru în apropiere, deoarece există multe riscuri.

- As vrea să ajut semenii mei, mai ales copiii abandonati, dar nu am încă acea putere financiară să duc la bun sfârsit proiectul si nu stiu cum să fac…

- Ai nevoie de foarte multi bani.

- Toate spiritele, inclusiv eu, sunt binecuvântate cu Sfântul Duh la reîncarnare si, dacă răspunsul este negativ, ce ar trebui să fac în acest sens?

- Dacă esti un om bun, ai fost binecuvântată de Sfântul Duh.

- Ce diferente sunt între spirit si suflet?

- Explicarea diferentelor dintre spirit si suflet o găsesti în site-ul www.spiritus.ro, în paginile scrise de mine si în cele scrise de sotul meu.

Nina Petre
19 februarie 2019

< Sus >

Î & R

Care este punctul dvs. de vedere cu privire la notiunea de suflet?

Accentuez asupra faptului că spiritul nu trebuie confundat cu sufletul. Sufletul reprezintă sentimentele unei fiinte, fie că este om, animal, plantă sau spirit. Spiritul contine în sufletul său multitudinea sentimentelor încarnărilor lui.

 

Dacă eu vorbesc cu părintii mei, oare ei mă pot auzi? Oare ei mă pot ajuta sau îmi pot da semne, asa cum o pot face îngerii pentru oameni?

Spiritele părintilor te aud, te supraveghează, dar te pot ajuta numai dacă au posibilitatea să o facă. Nici îngerii nu pot ajuta oamenii întotdeauna.

 

Când are loc procesul Judecătii de Apoi, ce se întâmplă în acest proces si cum reusim să ne îndreptăm greselile făcute în timpul vietii?

Judecată de Apoi se petrece independent de vointa si stiinta oamenilor. Omul îsi poate îndrepta greselile vietii dacă se străduieste să facă lucrul acesta.

 

Ce se va întâmpla cu spiritul meu în viata mea viitoare dacă nu reusesc să am profesia predestinată?

Dacă în această viată nu se îndeplineste tot ce este prevăzut în destin, restul se va transmite sub formă de karmă în următoarea încarnare a spiritului.

 

Cum se pot rezolva (trata) problemele emotionale? În medicina alternativă se afirmă că orice boală este un efect al unei probleme emotionale. Oare cum îmi pot recăpăta pacea în suflet?

Problemele emotionale se ameliorează cu eforturi considerabile de vointă si cu dorinta fermă de a face ordine în viata personală. Nu toate bolile au la bază probleme emotionale. Spre exemplu, mentionez bolile cauzate de iradiere, de accidente, degerăturile, infestarea chimică si multe altele.

Dacă doresti să îti recapeti pacea în suflet, vei găsi modalităti de a obtine acest lucru.

Nina Petre
29 ianuarie 2019

< Sus >

HIPNOZA SI RISCURILE EI

Informatiile obtinute prin hipnoză referitoare la vietile anterioare prezintă un mare grad de inexactitate. Se întâmplă acest lucru deoarece sunt extrase din baza de date a creierului, nu din cea a spiritului. Memoria spiritului este mult mai cuprinzătoare decât cea a creierului. Informatiile primite de creier din exterior nu se stochează întotdeauna cu exactitate în memoria sa. Mai mult chiar, la extragerea unor informatii din creierul uman, pe orice cale ar fi, există riscul comiterii unor erori, care influentează în mod negativ calitatea rezultatelor asteptate.

Numai persoanele înzestrate cu aptitudini de medium si acceptate de unele spirite cu scop de colaborare pot să primească informatii din memoria acestora.

 

ZONE BENEFICE

Schimbarea zonei, a localitătii în care m-am întrupat poate fi benefică sau nu, sau zona unde te-ai întrupat nu contează?

Zona în care te-ai născut, benefică sau nu, a fost alegerea spiritului tău înainte de nasterea ta. Peste tot în această tară sunt locuri plăcute si mai putin plăcute. Calificativul de „benefic” îl acordă oamenii atunci când într-un loc se simt mai bine decât în altul. Eu NU împart harta tării în zone „benefice” si zone „malefice”.

 

REÎNCARNAREA ÎN ALTE TĂRI

De ce ne întrupăm în cu totul alte tări?

Pot să îti spun că nu noi ne întrupăm, ci spiritele Universului. Chiar dacă ele îsi fac anumite planuri în privinta noilor întrupări, nu se întâmplă întotdeauna cum vor ele. Numărul spiritelor dornice de reîncarnare este nelimitat, iar burticile femeilor dispuse să nască sunt mult mai putine.

Nina Petre
14 ianuarie 2019

< Sus >

<< Spre CUGETĂRI 2018


Pagina index Nina Petre