<  Înapoi la sumar "Educatie prin paranormal"


CUGETĂRI în 2012

Autor NINA PETRE

GÂNDURI DE MAI

În sfârsit, au descoperit si savantii că licoarea numită "cafea" este elixirul tineretii! Atâta ne-au mai păcălit ezoteristii de baltă si naturistii ierbivori, că ajunsese bietul popor să bea cafeaua cu teama ca nu cumva să-i dăuneze la ceva! După '89 ni s-au băgat în cap tot felul de gugumănii: că zatul din cafea contine otrăvuri, că zeama ar avea "entităti", că ne umplem de draci dacă poftim si îndrăznim să consumăm câte o cescută, oricât de micută, cu băutura maronie. Înainte de anul 2000, o duduie diagnosticată cu schizofrenie mi-a scris disperată că mama ei o ceartă de fiecare dată când o vede cu tigara sub nas si cafeaua în cească. Îi zicea femeia: "Fată, cum să nu te muncească dracii dacă tot tragi din tigară si bei cafea? De ce nu-i asculti pe ăia care zic că în cafea si în tigară sunt entităti?". Acuma, ce să mai spun si eu? Mama mea si surorile ei au fost mari băutoare de cafea, mostenind-o pe mama lor, grecoaica Ekaterina. Toate au trăit peste 80 de ani! Iar eu, urmasa demnă a unui neam de femei aprige, beau cafea pe unde nimeresc, chiar si pe stradă. Din proprie experientă, vă spun că licoarea miraculoasă despre care v-am scris mai sus dezvoltă intuitia, tine mintea trează, înviorează gândirea, accelerază circulatia sângelui, este antioxidantă, accentuează buna dispozitie si îi dă omului poftă de viată. Păi, dacă ne simtim bine si ceva mai buni după o cească de cafea, înseamnă că ies dracii din noi si ne preiau îngerasii, nu-i asa?!...

Feriti-vă de "cabinetele" vrăjitoarelor, clarvăzătorilor sau ale "consilierilor de imagine"! Puteti fi înregistrati audio sau chiar filmati în secret, iar destăinuirile voastre vor servi drept material publicitar si de santaj. Vedeti câte pătimeste Oana Zăvoranu din cauza unor tigănci parsive si a unei pitipoance, Veronicacara, o psihopată care se dă drept "consilier de imagine"! Individa ia bani cu grămada de la vedete fără a le da chitantă, factură si fără a încheia vreun contract. Si-a făcut prostul obicei de a trăda pe la televiziuni secretele clientilor săi. Nu are nici rusine si nici deontologie profesională. Dacă tot trăim în tara lui Papură-Vodă, măcar să stim cât de fraieri suntem!

Primii 400 cetăteni prea bogati ai României au intrat la control de avere. Oare câti dintre ei au fost pe la vrăjitoare? Cum le vor pedepsi pe escroace după confiscarea averii si câtiva ani de puscărie? Să mai trăim până atunci, că distractii vor fi destule!

Mă gândesc uneori că, fiind în puscărie, DDD a trecut printr-o "schimbare de spirit". În situatii de mare cumpănă, spiritul initial poate fugi din creierul omului, locul său fiind luat de alt spirit, mai bun sau mai rău decât primul. Cunoastem cazurile unor oameni care au devenit peste noapte artisti, doctori, scriitori. Dar DDD ce o fi pătit în puscărie? După ce l-au eliberat, a luat-o pe arătură cu politica de 2 lei! Vedeti, asa se trezesc unii "politicieni surogat"!

Unii spun că, dacă nu te arăti pe la televiziuni si nu te bagă presa în seamă, practic nu existi. Păi, cum să vă spun, eu de 3 ani nu m-am mai plimbat prin televiziuni si de 2 ani nu am mai dat vreun interviu pentru presă. Mi se pare că încă mai exist dacă mă tin pe picioare si muncesc cât sapte.

Stiti de ce nu am dispărut? Fiindcă televiziunea mea este pădurea, iar ziaristii sunt păsărelele din pomi care cântă frumos de tot! Apropo, comedie mare: în România dispar nu numai ziare, ci si televiziuni! Nu vă temeti ca de Apocalipsă, că apar mereu altele noi!

Ce tot spuneam la o Antenă zăpăcită, în urmă cu 3 ani? Că deshumarea ilegală a turcoaicei din Medgidia si hăcuirea cadavrului pe motiv că s-ar fi făcut strigoi a fost o barbarie! Asa de tare s-au supărat cei din Antenă, că mi-au oprit microfonul! Le stricasem scenariul cu strigoiul, zău asa! Să vedeti surpriză: luna trecută fu condamnat la închisoare (cu suspendare) fostul deputat de minorităti care organizase, frumos de tot, cu filmări, deshumarea si străpungerea hoitului cu un tărus drept în inimă! Asa, ca să nu mai fie niciun strigoi în capetele schizofrenice ale unor localnici! Deputatul năzdrăvan s-a ascuns pe după usă, că nici fantoma lui nu mai vrea să ni se arate pe micul ecran...

"Spune-mi si de sănătate!" - o rugăminte mult prea frecventă în scrisorile pe care le primesc. Am convingerea fermă că numai medicii sunt îndreptătiti să pună diagnostice. Un matematician ca mine, oricât ar fi el de medium, nu are competenta de a pune diagnostice medicale. Dacă unii sau altii, nefiind medici de meserie, se încumetă să "scaneze" corpul omenesc, exprimându-si opiniile, comit o faptă care jigneste personalitatea pacientilor.

Cei mai ranchiunosi indivizi din tara aceasta sunt drogatii si yoghinii lui Bivolaru. Pe ăstia, dacă i-ai pus la punct odată, se răzbună si după 10 ani.

Abia s-a mai domolit obstea cu batjocorirea spiritistilor, că se si iau unii de "mentalisti". Când va întelege toată lumea că spiritismul se face cu spirite, iar mentalismul, cu mintea? Stiti ce au în comun aceste două categorii de meseriasi? Vă spun eu: creierul uman capabil de performante, bine întretinut printr-o viată cumpătată si practici de evolutie cât se poate de sănătoase.

A înviat natura odată cu Isus, dar, în mintea unora, Lucifer încă mai domneste nestingherit. Am început să îi respect pe atei, al căror număr creste în toată lumea civilizată. Gândirea lor liberă de obsesii absurde este demnă de admiratia tuturor.

Mă dezgustă muierile care iau cu asalt bisericile, mânăstirile si moastele, lovindu-se cu coatele si picioarele, dar si "înteleptii" făcători de false minuni, care le ghicesc viitorul în raport cu sumele de bani încasate. S-a umplut tara de popi răspopiti, călugări dati afară din mânăstiri, mari propovăduitori ai adevărului absolut, pretinsi specialisti în găsirea fericirii vesnice. Afacerile merg strună, iar prostimea asteaptă să i se facă "de bine" întru toate cele.

Poporul român are nevoie si de hrană sufletească pură, nu numai de mâncare, băutură, sex, politică, violentă.

Prea multe românce fug de acasă, lăsându-se păcălite de mafia proxenetilor! După ani de absentă, familiile încep să le facă parastase, în timp ce ele produc plăceri pe bani, prin bordelurile din întreaga lume.

Preotii devin colerici când aud de spiritism. Se enervează ca javrele câinoase când li se vântură pe sub nas câte o mâtă pasnică, mai desteaptă decât ei. De ce nu se revoltă preotii când află de crime, violuri, proxenetism, trafic de droguri, evaziune fiscală, furturi de toate categoriile? Nu cumva spiritistii le pot demasca pe sfintiile lor atunci când îsi mint enoriasii cu fruntea senină?

Sunt foarte lăudată pentru activitatea mea spirituală. Totusi, mai răsare câte un invidios care bate apropouri cum că spiritualitatea nu s-ar da pe bani. Astept ziua cea mare când toate magazinele bisericesti îsi vor oferi marfa de pomană cui o vrea si cui n-o vrea. Chiar si puzderia de cărti religioase din librării să fie scoasă plocon pe trotuar, la îndemâna oricărui amator de chilipiruri! Mai-marii Bisericii să ne deschidă drumul spre spiritualitatea gratuită! Vrem un exemplu concret de generozitate, nu vorbe dojenitoare, care nu valorează nici doi bani!

Vrăjitoarele au intrat în colimator. Dar cine să le demaste pe toate? Nespălatele au avut grijă să îsi înregistreze clientii pe reportofoane, casete video, telefoane mobile, iar santajul le merge strună. Cine să mai spună că folosesc metode străvechi?

SFATURI DE OCTOMBRIE

  Gurile rele afirmă că, înainte de a fi parapsiholog, trebuie să fii psiholog. Zău că se vor supăra foc parapsihologii ingineri, chimisti, fizicieni, matematicieni, medici, biologi, prezenti în toată lumea! Eu am găsit calea de mijloc: înainte de a fi parapsiholog, trebuie să fii un paranormal autentic, indiferent ce meserie ai. Psihologia se poate învăta si între două statii de autobuz, dar cu paranormalul chiar nu este de glumit!

  S-au obrăznicit tigăncile pe internet! Unele se laudă că stiu să vindece karma!?! Ca să le pună la punct pe aceste mincinoase, farmacistii ar face bine să schimbe denumirile unor medicamente. De exemplu: pentru guturai să primim KARMOFUG; pentru stomac, DIKARMOCALM; pentru colecist; KARMOCOL; pentru inimă, KARMYLOK si tot asa mai departe, până când Farmacia se va transforma în KARMACIE, iar Medicina va deveni MEDIKARMA!

  Adevărata credintă înseamnă să simtiti puterea binefăcătoare a icoanelor si moastelor de la mare distantă, fără a fi nevoie să vă înghiontiti pentru a ajunge mai repede în apropierea lor. Adevărata credintă nu are nimic în comun cu violenta. Cei agresivi să nu se laude că sunt credinciosi!

  Dacă vă spun unii sau altii că sunteti plini de draci, ascultati Radio TRINITAS în fiecare zi si veti vedea cum fug necuratii din voi, încolonati ca la defilare!

  Duduile care se trezesc noaptea în plin viol cu "entităti" să meargă iute la baie, să facă pipi, iar la întoarcere nu se vor mai sui dracii pe ele!

  Fetelor, dacă vreti să vă măritati, căutati-vă bărbati reali, în carne si oase, că ăia de pe internet ba sunt virtuali, ba sunt ocupati cu altele, ba sunt pusi pe glume nesărate!

  Unii afirmă că adevăratii parapsihologi trebuie să aibă diplome de la Moscova. Eu vă spun că medicii, profesorii, psihologii si avocatii se descurcă printre paranormali mai bine decât cei care îndoaie linguri, povestesc toată ziua ce au scris altii si spun bazaconii pe la televiziuni. Încet-încet, veti vedea în cine trebuie să aveti încredere!

 

 


Pagina index Nina Petre