<  Înapoi la sumar "Educatie prin paranormal"


* EDUCATIE PRIN PARANORMAL *
NE MOR GENIILE

Autor NINA PETRE

 

25 noiembrie 2010

MOARTEA LEBEDEI

Încă o moarte violentă si absurdă: cea a cântăretei de operă ROXANA BRIBAN. Ce scriam nu demult despre victimele coruptiei generalizate din societatea românească?! Repede se mai confirmă afirmatiile mele, cu toate că as prefera de multe ori să nu am dreptate! Izolarea Roxanei Briban pe plan profesional a iesit la iveală prin multe mărturii si fapte. De exemplu, boss-ul de la Viena a afirmat că Roxana ar fi avut "vocea neagră". Ciudat mod de exprimare pentru un muzician celebru! Sotul ei, un ipocrit, povestea într-un interviu că Roxana se îndepărtase de toate colegele din Operă, dar stătea toată noaptea la computer, făcând conversatie cu "prietenii italieni". Oare cine o fi învătat-o să se omoare în halul acela? "Prietenii" din peninsulă sau altii de pe internet? Nu ne mai mirăm de nimic, cunoscând si cazul Mădălinei Manole. Unii se omoară chiar în direct, pe chat, ca să-i vadă tot mapamondul. Trăim într-o lume nebună, fără îndoială. Priveam la OTV transmisia înmormântării Roxanei Briban si mă întrebam disperată: nu văd eu bine sau chiar lipsesc colegii ei de la Opera Română? Cum, doar câtiva si-au onorat colega săvârsită prematur din viată? Numai magistrul Octavian Naghiu si privighetoarea Brasovului, Felicia Filip, s-au încumetat să iasă în fata camerelor de filmat? De cine s-au temut zecile de colegi ai Roxanei? De arborele cu coadă de cal care face jocurile în Teatrul de Operă din Bucuresti?

Mă revoltă modul parsiv în care sunt mediatizate de către unii decesele oamenilor geniali ai României, folosindu-se mereu sloganul "Mortul e de vină!". Dragi români, încercati să readuceti bunul simt si omenia în viata societătii noastre! Nu putem trăi la nesfârsit într-un climat de ură, invidie, discordie, colportare, nesimtire totală! Nu vedeti că ne dispretuiesc până si cele mai prăpădite tări din lume?!

*********************

12 noiembrie 2010

CAVALERUL POEZIEI ROMÂNESTI

S-a dus si ADRIAN PĂUNESCU! Dumnezeu să îl odihnească în pace! După o viată zbuciumată, îsi merită pe deplin odihna vesnică. A fost un om atât de strălucitor, atât de puternic si de inimos, de parcă s-ar fi adăpostit în fiinta sa întreaga suflare a neamului românesc. Ce mai contează acum croncăneala cioroilor invidiosi, care încearcă să îi întunece prestigiul incontestabil?! Tot felul de invidiosi pe opera sa literară si pe activitatea sa uimitoare de lider al patriotismului românesc îl critică aiurea, încercând să iasă în evidentă prin opinii bizare, pe care nu reusesc să le impregneze cu un dram de bun-simt si inteligentă.

Se tot vehiculează ideea că ADRIAN PĂUNESCU ar fi "al doilea după EMINESCU". Ce fel de clasament o mai fi si acesta? EMINESCU a avut o viată deosebită de cea a lui ADRIAN PĂUNESCU. Într-adevăr, prin opera sa literară îsi merită pe deplin rangul de "Luceafăr al poeziei românesti". Dar de ce ADRIAN PĂUNESCU să fie pe locul doi? Este drept că a trăit "după" EMINESCU, dar munca sa de o viată îl asază pe piedestalul său ca o personalitate complexă, unică, nu numai în domeniul literar. ADRIAN PĂUNESCU merită să fie supranumit "Cavalerul poeziei românesti". Să îi acordăm dreptul de a fi el însusi, cu toate meritele sale deosebite, fără a-l compara neapărat cu MIHAI EMINESCU sau cu altcineva! Indiferent ce bârfesc banalii condeieri pe la diverse televiziuni, spiritul lui ADRIAN PĂUNESCU va dăinui vesnic, iar stălucirea operei marelui poet se va stinge doar odată cu planeta Pământ. Denigratorii săi vor fi îngropati fără onoruri militare si nu vor fi jeliti de milioane de români. Aceasta le va fi pedeapsa pentru obtuzitatea si răutatea lor!

*********************

21 iulie 2010

DRAGI VIZITATORI AI SITE-ULUI MEU,

Am primit sugestii din România si Canada în vederea contactării spiritului regretatei noastre MĂDĂLINA MANOLE. Doresc să vă anunt că spiritul îndrăgitei cântărete a devenit, fără voia lui, spiritul unei sinucigase. Prin urmare, este traumatizat, dezorientat si profund îndurerat. Are foarte mare nevoie să fie lăsat în pace până la pomenirea de 40 de zile. Abia după aceea ne vom putea da seama dacă a reusit să plece în lumea spiritelor sau va fi cazul să îi acordăm un ajutor suplimentar. În momentul de fată, orice interventie asupra acestui spirit prin metode paranormale nu ar fi binevenită. Vă multumesc pentru întelegere.

NINA PETRE

*********************