<  Înapoi la Pagina de EDUCAŢIE PRIN PARANORMAL


GÂNDURI LA MINUT

Autor: NINA PETRE

Anul 2018, luna MAI

  Deontoloaga Fecioara, prea mediatizată la TV de unii masoni dornici de blonde tomnatice, ne tot zice să ne trăim destinul, clipa şi ziua de azi, că viitorul nu contează nici cât negru sub unghie. Halal!!!

00-06-2018

< Sus >

  Atenţie la "terapia cu îngeri"! Cunosc persoane care se joacă de-a arhanghelii şi răspândesc în jurul lor o energie malefică, de care nici nu îşi dau seama. Vorba unui preot: să nu fie îngeri cu corniţe!

  Necrofagia TV - instituţie părăsită de patron. Se hrăneşte din cadavre, accidente, boli incurabile, calamităţi naturale, fenomene extreme, ştiri cu bombe şi tiribombe. Răul răspândit în lume se întoarce necruţător: Ghiţă s-a dus după Elodia, astroloaga s-a îmbolnăvit, psihologul a murit, nenea avocatul se pregăteşte... Şi câte vor mai fi!

  Goana după averi face victime printre bătrânii slabi de minte. Îşi donează bunurile unor neaveniţi. Se folosesc argumente diverse, dintre care nu lipsesc atacurile psihice.

  Carmen Harra este din ce în ce mai simpatică şi mai atrăgătoare. Iată un om bogat care ştie să îmbătrânească frumos!

30-05-2018

< Sus >

  A murit Hanibal, îngerul negru al cazului ELODIA. Ce răfuială va fi pe lumea cealaltă!

  Baba Ghineasca vrea cinci milioane de euro ca să-şi caute fiica şi după zidurile iadului.

  Ce mai face Ghiţă la portiţă? I-au secat palavrele?

  Mai zice câte una la TV: trăiţi-vă clipa! Păi, n-o trăim, cucoană, o murim?!

  Unora le este dor de patriotismul lui Vadim Tudor. Ce sa vă fac, fraţilor, acum se poartă naţionalismul!

  Politicienii se  înjură, muncitorii trudesc, bandiţii chefuiesc - tablou complet în România!

  Unii spun că Preşedintele n-are gură. Alţii se sperie când îl aud că vorbeşte. Văicăreli peste tot: Dom' Profesor, nu ne mai certaţi atâta, că ni se face frică!

  Săracul Ceauşescu! Nu e zi să nu-l pomenească românii. Oare cum o fi plecat şi unde l-or fi dus? Cu elicopterul, cu tancul, cu automobilul ori cu submarinul? Încă nu au trecut 50 de ani ca să aflăm adevărul.

  Ziua şi mortul, aşa-i acum. Ne dispar valorile, ba în ţărână, ba peste hotare. Mai rămânem cu ceva şi pentru sufletul nostru?

28-05-2018

< Sus >


Pagina index Nina Petre