<  Înapoi la Pagina de EDUCATIE PRIN PARANORMAL


TUCIDIDE

capitol satiric
dedicat memoriei Maestrului CORNELIU VADIM TUDOR

2016

Răzbunarea Maestrului VADIM | Iohannis îti dă amendă!

2015

Nerusinare | Căutătorul de comori | Criminalule! | Suflete după ureche Pe cine vă răzbunati? | Coane Miroane! Magie neagră Blocaj energetic | Obrăznicia iese prima pe ulită Bunul simt s-a ascuns pe undeva... | Vânzătorii de iluzii | RĂZBUNAREA ELODIEI | Cine-l caută pe dracu' întotdeauna îl găseste | Pestele de la cap se împute | Primăvara dreptătii | Arsenie peste tot | Cu picioarele prin karmă | Vrăji pentru linistea noastră | Ghită Laportită | Cultura în cătuse | Scutul anti-prostie | Vrăji pe telefon

Autor NINA PETRE

Motto: "Cele bune să se adune, cele rele să se spele!"

 

ANUL 2016

  IOHANNIS ÎTI DĂ AMENDĂ!

Zilele trecute hrăneam cu pâine proaspătă păsările de pe lacul din apropiere, la fel ca multi oameni impresionati de foamea lor nepotolită. Mi s-a întâmplat ce nu am pătit niciodată. Un mosneag cu privirea cam dusă cu sorcova a strigat la mine furios: O să vă amendeze Iohannis, că vă folositi de animale pentru propriul interes! I-am strigat si eu, peste umăr: Să îmi dea un premiu pentru ecosistem, că le dau de mâncare în fiecare săptămână! Cum nu stia ce înseamnă "ecosistem", a lăsat ochii în jos si s-a îndepărtat.

Vedeti, asa este la noi, românii: cine face un bine, stârneste suspiciunile unora, cum că ar avea vreun interes. Pe la tară, dacă primesti ceva de pomană, trebuie să spui "bogdaproste", ca să-i dea Dumnezeu noroc celui darnic. Dar dacă ratele si pescărusii nu stiu să spună "bogdaproste", noi, cei care hrănim orătăniile sălbatice, merităm să fim agătati cu cârlige de sârma rufelor?!

Unii spun să nu le dăm de mâncare la păsări, că se îngrasă prea tare si nu mai fac pui. Câte mai născocesc întruchipatii Necuratului, chiar în Postul Mare! Acum, ca să v-o zic direct, eu nu prea cred în existenta Necuratului, prea des pomenit în lumea preotească. În schimb, am convingerea că răutatea omenească este răspândită peste tot. Cum să ne mai exprimăm? Că dracii fac din oameni neoameni? Sau că sâmburele de răutate sălăsluieste în fiecare dintre noi? Dacă este asa, atunci mai avem mult de lucru cu noi însine, până când vom deveni cu adevărat buni. Abia atunci vom putea spune că L-am primit pe Dumnezeu în sufletul nostru.

Nina Petre
04.04.2016

< Sus >

  RĂZBUNAREA MAESTRULUI VADIM

Abia trecură câteva luni de la plecarea din lumea noastră a Maestrului CORNELIU VADIM TUDOR. Dumnezeu, cel pe care L-a iubit ca pe proprii părinti, să îi ocrotească Spiritul, atât cât va exista Universul, cu toate fiintele sale! Scriam anul trecut că unii dintre cei supărati pe Maestru fiindcă i-a criticat ar face bine să se abtină de la ponegririle post-mortem. Mă temeam, atunci, că Înaltul Spirit al Maestrului ar putea să devină răzbunător pe fostii dusmani. Totusi, minunea s-a produs, spre uimirea tuturor: tot ce a prevestit Maestrul se împlineste zi de zi, iar majoritatea celor "încondeiati" de El a ajuns în mâna Justitiei. Nici vorbă de răzbunarea Înaltului Spirit al Maestrului VADIM! Dimpotrivă, setea de cinste si dreptate a poporului nostru, mintit si manipulat zeci de ani, a izucnit ca din senin, scotând la iveală, treptat, marii si micii infractori, distrugători ai economiei si culturii acestei tări.

Escrocii au ajuns în mare disconfort mental dacă se urmăresc, se santajează si se reclamă unii pe altii. A venit moda denunturilor. Unii pârăsc în dreapta si în stânga, considerând că fac denunturi utile societătii. În fiecare seară, televiziunile românesti ne arată noi si noi "personalităti" ajunse sub incidenta legii. Telespectatorii se miră, se bucură sau se întristează: "L-au înhătat si pe mahărul ăla! Au băgat-o pe blondă la pârnaie! Au agătat-o în cătuse pe roscata aia, pe care Maestrul VADIM o poreclise "putoare ordinară"! I-au cerut o cautiune de câteva milioane de euro ăluia cu 40 de firme!" Ciudătenii peste ciudătenii. Unde esti Maestre VADIM, să vezi cum ti se face dreptate?! Poporul te răzbună, Maestre! Da, chiar poporul acesta lovit de soartă, pe care l-ai iubit atât de mult! Păcat că, din mormânt, nu mai poti să ne tii niciun discurs...!

Nina Petre
03.04.2016


ANUL 2015

  NERUSINARE

Am presimtit că se vor înteti atacurile împotriva fetelor Maestrului Corneliu Vadim Tudor. Ba le dă unul bani si îi cere înapoi, ba o fugăresc smecherii pe Jeni, ba se dă vina pe ea că ar fi grăbit sfârsitul Maestrului. Lidia, sora ei, se agită din zori până în noapte să dea interviuri, nenumărate explicatii, să meargă la facultate, să scoată revista "România Mare", să îsi conducă familia cum se cuvine, că tată nu mai are. Câte mai poate să ducă în spate o copilă abia iesită de sub umbrela protectoare a tatălui si ajunsă fără voia ei în jungla mass-mediei bucurestene?! Doamna Malete, verisoara fetelor, iesind în fată pentru a le lua apărarea, a încasat bobârnace cu grămada. Această doamnă onorabilă si modestă este sotia unui pastor american. Vorbele ei sunt demne de luat în seamă, iar derbedeii de Bucuresti să nu o mai jignească!

Repet si eu îndemnul unui talentat moderator TV: cumpărati revista "România Mare"! Si mai adaug: dati 4 lei săptămânal pe ea, ca să vă umpleti de cultură, bun simt si omenie! Întoarceti spatele bârfelor de mahala, fundurilor de târfe, inculturii care vă distruge viata!

Nina Petre
11.10.2015

< Sus >

  CĂUTĂTORUL DE COMORI

Presupusul parapsiholog psihopupu mos arici iordănici s-a apucat de căutat comori. Doamna cu coasa îl fugăreste prin casă, iar el, de frica iadului, în care stie că va ajunge, se dă în stambă prin emisiunile TV de 2 eurocenti. Panarama românească nu se dezminte. Toată lumea îl laudă, îl perie, i se acordă un respect nemeritat, iar mosul pune rusinat mutra în jos, ca să nu i se vadă batjocura din priviri. Pe toti ne consideră prosti, inculti, escroci, fraieri dacă nu intrăm în tagma satanistilor masoni de teapa lui. Abia se mai tine pe fusele de picioare, dar nu se dă în lături de la vânarea cocoseilor de aur.

Aseară, târziu, umbla prin curtea si casa unei milionare defuncte, spunând într-una că femeia, plină de draci si pe lumea asta si în cealaltă, îsi ascunsese comorile sub pământ. Mosul îsi întărea căutările tinând în mâini un aparat de jucărie, care, chipurile, măsura temperatura la suprafata pământului. Asa a convins-o pe fiica moartei că a găsit un buncăr plin cu comori sub casă si un tunel suspect de la poartă până la bazinul din curte. Abia astept să văd continuarea mascaradei. Va sosi buldozerul să spargă curtea, bazinul si jumătate din casă? Ar fi cea mai mare victorie a mosului dacă în surpături se vor ivi oase de cătei si caca de sobolani!

Cineva din studioul TV i-a strigat să o caute si pe Elodia, dar mosul s-a prefăcut că nu aude. Ce aveti, măi, înteleptilor, detectivilor, magnificilor, că o dati cotită când vi se aminteste de Elodia? Cuvântul Elodia a devenit peste ani simbolul neputintei românesti: neputinta de a fi găsit un cadavru, de a fi urmărită o fugară, de a i se face un proces normal sotului ei. Si uite asa trec anii, iar cei care l-au acuzat prin televiziuni pe sotul fugarei că ar fi omorât-o au tot felul de necazuri: puscărie, falimente, boli grave, ba chiar si coana Moarte. Dumnezeu să o ierte pe bătrânica Paula, că nici ea nu văzuse proasta judecată a martirului Cioacă! Măi, nenilor cercetători, chiar nu aveti prin pivnite si cămări niste izotopi de carbon, ca să aflati vechimea petelor acelea mizerabile din apartamentul Elodiei?! Să se termine odată cu minciunile si acuzatiile absurde! Ne-am săturat si de chilotii stropiti cu pipi de urs din râpa Brasovului!

Să fim sănătosi, că mizeriile se tot adună, până se umple banita cu gunoi! Câti mai cred că spiritul Elodiei se răzbună pe cei care îsi bat joc de memoria ei?!

Nina Petre
09.10.2015

< Sus >

  "CRIMINALULE!"

Sinistrul lazarus, individ cu o profesie incertă, bântuie prin televiziuni bârfind curvele bucurestene, lăudându-se că o caută pe Elodia si făcându-l pe sotul ei "criminal" de câte ori i se oferă ocazia. Povestea deunăzi la TV că o femeie i-a strigat pe stradă "Criminalule!". La întrebarea lui că pe cine a omorât, femeia i-a răspuns: "Ai omorât-o pe Elodia!"

Ce te mai miri, măi, smecherule, de ce ti-a zis femeia? Nu pricepi că avea dreptate? Nu mai puteai de entuziasm după disparitia avocatei, că îti trebuia neapărat să-i găsesti cadavrul. Uite că nu l-ai găsit si nici nu îl vei găsi vreodată! Credeai că dăduse norocul peste tine, asa mare detectiv cum te vedeai?! Iată că trecură 8 ani, iar coada pestelui a rămas tot murdară. Stii în ce situatie dramatică ai ajuns, măi michidută? Avea dreptate psihologul ăla cu sopârla pe cap când vorbea despre încurcătura din care nu se mai poate iesi. Dar, buimacul si grăsunul de el, în loc să se fi referit la tine, vorbea despre sotul Elodiei.

Măi lazaruse, ce-ar fi să îti vezi de bodyguarzii tăi, de copiii tăi, de amantele tale si să nu te mai bagi în cazul Elodia!? Că, zău, nu e de nasul tău! Vorba femeii de pe stradă: ai omorât-o pe Elodia! Cum ai omorât-o? Cu zile, bineînteles, căutându-i cadavrul cu surle si trâmbite plus curveturi ghicitoare, pe când smechera de Elodia trăia bine mersi peste hotare. Când o să pricepi odată că un lucru care nu e, carevasăzică s-a pierdut?

Mai stii ceva, băiete? Pe mine să nu te superi dacă te trag de urechi când faci caca pe gură, că sunt si eu un telespectator cu drepturi depline la opinie. Mai am ceva de întrebat: cum o fi putut Maestrul Vadim Tudor să fie prieten cu tine? Si de ce tot spui că în România nu există paranormali, ci doar sarlatani? Nu astept niciun răspuns la întrebările de mai sus, că oricum nu te pricepi la paranormal.

Nina Petre
05.10.2015

< Sus >

  SUFLETE DUPĂ URECHE

Aseară am crezut că mor de atâta râs. Venise la TV mos arici iordănici, să se dea mare că stie tare multe despre suflete. După ce ne-a asigurat pe toti că avem fiecare câte trei sute de suflete, ne-a mai zis că două dintre ele ne stau după urechi. Uite-asa, unul în dreapta, iar celălalt în stânga. M-am pipăit repede, dar nu mi le-am găsit în păr. Cu degetele în cap nu mi-am intrat, că nu mă pricep la trepanatii. Sunt de-a dreptul consternată că mosul, presupus psiholog (nu se stie exact ce-a mai învătat după străvechiul liceu mineresc) face un ghiveci cu spiritele, zicându-le suflete, ca să fie deruta si mai mare.

Am văzut două fete râzând pe înfundate de prostia mosului. Măi, drăgutelor, fiti politicoase si nu-i mai râdeti în nas, că mosul nu e chiar atât de idiot pe cât se arată! Poate să-i facă rău oricui, pe nevăzute, de nu mai stie victima pe ce lume trăieste. S-a scolit năzdrăvanul prin universitatea vrăjitoarelor, al cărei ctitor cu onoare se consideră a fi. Asa că nu-i chiar de glumă cu nea iordănici, mai ales dacă vă bateti joc de hidosenia si prostia lui.

  PE CINE VĂ RĂZBUNATI?

După moartea Maestrului Vadim Tudor, multe voci au prins curaj să se exprime. Care a tăcut sau n-a tăcut cât a trăit Maestrul, acum are de ales: - îl critică sau îl laudă; - îl critică si îl laudă; - tace mâlc, să-l creadă lumea filosof. Mă întreb si eu ca tot nedumeritul: dacă omul a murit, cui mai vreti să-i dati în cap? Cui, necrutătorilor, cui: mortului din cosciug, amintirii sale, spiritului nemuritor (unii îi zic suflet) sau familiei distruse de dor si durere?

Acum să le luăm pe rând. Pe mort nu-l mai doare nimic. Putin îi pasă de cei care îl pomenesc cu răutate. Amintirea este asa cum i-o păstrează fiecare: la unii bună, la altii rea, iar la ceilalti, indiferentă. În schimb, familia care l-a iubit si spiritul plecat dintre cei vii pot fi loviti direct în suflet. Fac un apel de bun-simt către cei care îl mai spurcă pe Maestrul Vadim Tudor, să se abtină de la vorbele si gândurile agresive! Ar fi păcat ca spiritul lui Vadim să ajungă răzbunător ca spiritul Elodiei, din cauza prea multelor batjocuri si nedreptăti.

Nina Petre
28.09.2015

< Sus >

  COANE MIROANE!

Esti frumos, destept, atos, fitos, poet, miner de frunte, prin lume circulat, chiar si la pârnaie decorat. Bine faci că vrei PRM-ul lui Vadim! Dar să fii patriot sadea, măi nene, nu gurist ca altii, care confundă tara cu propria mosie! Oleacă de nationalism le-ar prinde bine românilor, chiar si de la mata, că prea se uită peste hotare, de li s-au făcut ochii ca lunetele!

  MAGIE NEAGRĂ

Mă dor ochii când o văd pe oachesa aia pe la televiziuni, lăudându-se că omoară oameni cu "stiinta" ei. Unde te crezi, frumoaso si atoaso? Cine te-a învătat mestesugul facerii de rău? Dacă ai copii, nu te gândesti că le trebuie sănătate si noroc în viată? Culmea culmilor e că avocatii nu cred în magia neagră dacă nu e prevăzută în Codul Penal. Măi, ce Justitie avem!

  BLOCAJ ENERGETIC

Mi se plâng oamenii că au "blocaje energetice" si anume: duc lipsă de bani, se ceartă cu neamurile, bolile se vindecă greu (sau deloc), sefii îi dau în somaj, au dureri de cap din te miri ce, parapsihologii nu vor să le steargă răul, iar vrăjitoarele cer prea multi bani ca să-i rezolve. A ajuns energia soră cu mizeria! Ce bine se descurcau românii când nu stiau ce e aia energie! Viata era mai simplă, mai naturală, iar fiecare om stia ce are de făcut. Am devenit cu totii prea sofisticati, nu-i asa? Parcă fuge norocul de noi, de atâtea "blocaje"!

Nina Petre
27.09.2015

< Sus >

Obrăznicia iese prima pe ulită

Ofensiva masonică împotriva martirului Arsenie Boca l-a transformat pe fostul întelept într-o persoană controversată. Unii îl laudă cu prisosintă, iar altii încearcă să ne convingă că părintele Arsenie nu ar fi făcut nicio minune în timpul vietii. Ne mai mirăm că împuternicitii nu se grăbesc să îl canonizeze?!
 

Bunul simt s-a ascuns pe undeva...

Atâta s-au săturat slujbasii televiziunilor (si nu numai ei) de înjurăturile sosite pe internet, că s-au apucat să împrăstie zvonul cum că emailurile "se citesc" de mama focului. Cum să se citească, măi zăbăucilor, toate emailurile din lume?! Cine are timp să intercepteze miliardele de emailuri care circulă zilnic pe retelele de internet?! Au ajuns destui oameni la psihoze si din teama de a mai trimite emailuri.

Mai bine s-ar avertiza populatia asupra atacurilor permanente exercitate de hackeri asupra unui număr imens de site-uri românesti. Indivizii, adevărati teroristi, vor să intre neautorizat în site-uri de orice tip (personale, de institutii, comerciale etc.) prin scanare automată, căutând brese de securitate la serverele care găzduiesc site-urile, dar si în programele de editare web (cu precădere WordPress si FCKEditor). Aceste două programe pot fi usor penetrate de hackeri. Evitati-le, spre siguranta voastră!

Nina Petre
23.07.2015

< Sus >

 

VÂNZĂTORII DE ILUZII

Parcă am fi în Evul Mediu! Atâta doar că în acele vremuri nu erau televiziuni, manipularea maselor prin religie făcându-se pe alte căi. Abia scăparăm de aberatiile OTV-ului, că dădurăm peste urmasa acesteia, RTV-ul lui Ghită Caracatită. Întelegem cu totii că biata lui televiziune se află în agonie, dar ne si revoltă abuzurile mediatice comise mai ales în week-end, când telespectatorii au si ei nevoie de relaxare psihică.

Disperati după blestematul de rating, realizatorii de programe ai RTV-ului trag tare targa pe noroiul mahalagismelor si al unui crestinism cât se poate de comercial. Nu sunt de ajuns emisiunile în care Oana Zăvoranu este întoarsă pe toate părtile cu un cinism cronic, din care răzbate invidia stârnită de "fabuloasa" ei mostenire. Uneori, sotii Prigoană sunt incitati să se certe la telefon, metodă folosită si de alte posturi TV. Dar cel mai grav lucru este intoxicarea cu ortodoxismul comercial, deosebit de periculos pentru mentalul populatiei.

Pe bietul Arsenie Boca l-au făcut vedetă TV, postură care nu i-ar conveni martirului profund dedicat meditatiei întru Domnul si consilierii oamenilor aflati în necaz. Consecintele acestei manipulări se vor vedea cu timpul, când disperatii vizitatori ai mormântului se vor supăra dacă înteleptul trecut în lumea de dincolo nu le va aduce fericirea, prosperitatea, însănătosirea mult dorită.

Ce să mai spun despre circul cu asa-zisa icoană a lui Arsenie care s-a apucat să plângă pe nepusă masă, ba a mai fost si furată, apoi restituită, dar fără lacrimi! Aici le dau dreptate preotilor care pun la îndoială fenomenul smiorcăielii unor chipuri de sfinti. Poate că lacrimile de mir au fost uneori autentice, intrând în categoria fenomenelor inexplicabile, dar nu întotdeauna s-a întâmplat asa. Există tot felul de dispozitive care pot să provoace "plânsul" ochilor de pe icoane. S-a scris mult despre lucrul acesta.

Dar, mai presus de icoana plângăcioasă a lui Arsenie Boca, îngrijorător este exodul persistent către mormântul înteleptului. Oameni bolnavi, săraci, disperati, cu nenumărate necazuri, speră cu naivitate că mormântul de la Prislop le va aduce fericirea si prosperitatea. Ce vor face milioanele de nefericiti când îsi vor da seama că au cheltuit bani pe drum, s-au deplasat degeaba si s-au rugat fără folos lângă bietul mormânt? Spiritul lui Arsenie Boca, sufletist ca si martirul pe vremea când trăia, le dă nefericitilor din energia lui puternică si binecuvântată. Nu are cum să facă minuni spre însănătosirea bolnavilor incurabili, nici să le aducă tuturor avantajele materiale mult-dorite. Orice spirit, fie înger sau nu, se află în imposibilitatea de a rezolva problemele materiale specifice vietii terestre.

Degeaba se creează în mintile naivilor confuzia între notiunile de "spirit" si "suflet". Cei care se tem de riscul folosirii cuvântului "spirit" apelează la cel de "suflet". Asa s-a ajuns la aberatia că sufletul face si drege pe lumea cealaltă, adică trăieste precum muritorii de rând. Cine are bunăvointa de a evita această confuzie, să citească despre suflet într-o carte de psihologie si despre spirit, în literatura spiritistă de bună calitate.

Consider că amăgirea prin mijloace speculative, cum sunt cele care îi îndeamnă pe oameni să ceară ajutorul unor icoane, moaste, morminte, grote, locuri asa-zis făcătoare de minuni este o crimă săvârsită asupra mentalului populatiei. Toti oamenii normali din punct de vedere psihic trebuie să înteleagă că se pot ajuta singuri, prin vointă si competentă, cerând ajutorul unor membrii ai societătii doar atunci când au neapărată nevoie de el. Omul poate să ceară chiar ajutorul Divinitătii si al spiritelor înalte cu mai putină cheltuială, rugându-se la el acasă, eventual într-o biserică din apropiere. Abuzurile săvârsite de slujitori ai religiei crestine au provocat fenomenul renuntării la credinta religioasă în rândul unui număr mare de locuitori ai Terrei.

Nina Petre
5.07.2015

< Sus >

 

RĂZBUNAREA ELODIEI - Radiografia unui caz tenebros

CUVÂNT ÎNAINTE

Multi dintre noi îsi amintesc despre disparitia fără urmă a avocatei brasovene Elodia, fapt ce a provocat un adevărat scandal mediatic. Nefericitul eveniment s-a petrecut în dimineata zilei de 30 august 2007, conform relatării sotului ei, politistul Cioacă. Am cercetat acest caz cu minutiozitate, de sute de ori, în cei aproape 8 ani care s-au scurs de atunci. Mi-am prezentat opiniile în repetate rânduri, prin intermediul acestui site, la televiziuni si în presă. Nu am omis "cazul Elodia" nici în cartea mea "Situatia paranormalilor în societatea românească. Spiritismul - metodă modernă de invesigatie".  Cartea poate fi găsită pe lista celor 5 cărti scrise de mine până acum, cea de-a sasea fiind realizată în colaborare cu sotul meu, Răzvan. Le puteti accesa gratuit în acest site.

Noul capitol "Răzbunarea Elodiei" va folosi si un alt punct de vedere, diferit de cel vehiculat în presă si comentat obsesiv la televiziunile românesti. Prea putini jurnalisti au scos în evidentă judecarea incompletă si unilaterală a sotului Elodiei, soldată cu o condamnare abuzivă, injustă, la 22 de ani de închisoare. Au lipsit dovezile fundamentale: arma crimei, cadavrul victimei, mărturia sotului sau a unor martori oculari. În aceste conditii, vina atribuită lui Cioacă de a-si fi ucis nevasta este doar ipotetică.

Am scris în trecut că mediatizarea excesivă a presupusei asasinări a Elodiei a declansat un proces de constiintă cu bătaie lungă în timp. Dovezile nu au întârziat să apară fie prin cazurile de abuzuri comise de procurori si magistrati, fie prin ciudatele "accidente" suferite de către unii dintre acuzatorii mediatici ai sotului Elodiei. Am mai scris în trecut că spiritul Elodiei, profund revoltat de nedreptătile impuse sotului ei, se va răzbuna pe cei care i-au falsificat circumstantele disparitiei. Pe acest aspect îngrijorător îmi voi construi fragmentele capitolului "Răzbunarea Elodiei".

Nina Petre
28.06.2015

NEFERICITUL DAN DIACONESCU

Îl poreclisem Dănut Otevistu'. Acum nu mai este "otevist". A ajuns un simplu puscărias, după o carieră fulminantă în fruntea OTV-ului, televiziune defunctă de mai multă vreme. Nimeni nu si-ar fi închipuit în urmă cu 6-7 ani că abundenta emisiunilor dedicate cazului "Elodia" va esua lamentabil, dispărând cu tot cu OTV, de parcă nu ar fi existat niciodată.

Spre deosebire de alti realizatori de emisiuni TV, Dan Diaconescu s-a străduit să prezinte disparitia Elodiei din toate punctele de vedere, acordând atentie unor păreri pro si contra. Si-a adus în studio sau pe înregistrări filmate zeci de clarvăzători, psihologi, spiritisti, terapeuti, jurnalisti de investigatie, detectivi mai mult sau mai putin autentici, plus băgători de seamă dornici să apară pe micul ecran. Pe toti i-a întrebat minutios, întorcându-le mintea pe toate părtile.

Doar pe mine nu m-a întrebat nimic. Aveam la data disparitiei Elodiei (în anul 2007), 11 ani de activitate neîntreruptă ca medium, clarvăzător, cercetător spiritist si consultant în domeniul paranormalului. Dan Diaconescu si acolitii lui au preferat să mă ironizeze două seri la rând, fără a catadixi măcar să îmi acorde un drept la replică. Nu l-am înjurat, nu l-am blestemat, preferând să îl ironizez în scrierile mele. Cine l-o fi blestemat nu stiu, că a ajuns în puscărie pentru diverse escrocherii. Oare să fie acesta un semn al răzbunării spiritului nefericitei Elodia?

28.06.2015

CU MINTEA-N PROSOAPE

Faimoasa Ildiko, făcătură de televiziuni, ca multe alte impostoare, se suise ca scoafa-n palmier. VIP-urile din Bucuresti si din alte părti ale tării se întreceau în plăti de mii de euro, lăsându-se prostite de ifosele teribile ale presupusei vindecătoare cu masaj, bioenergie, descântece, vrăji si făcături de tot felul, mult savurate de români. Enervându-i pe unii că nu o găsise pe Elodia moartă nici cu prosoapele, i s-a pregătit detronarea cu multă migală. S-au găsit destui (destule) să o reclame la autorităti, după ce o spoiseră cu teancuri de bani. Acum tipa se află în incidenta legii. Să vedem pentru câtă vreme. Se spune printre avocati că vrăjile ar fi o halucinatie a unora, iar vrăjitoarele nici nu ar exista...

23.07.2015

CONTRAOFENSIVA

M-am întrebat, de nenumărate ori, când vor reusi rudele fostului politist Cioacă să înceapă ofensiva împotriva atacurilor murdare ce nu mai contenesc. O televiziune de 0,5 lei, imitatie slabă a OTV-ului, duce o luptă aprigă pentru salvarea reputatiei trepădusilor care l-au băgat în puscărie pe sotul nefericitei Elodia.

Prin ceea ce am scris si voi mai scrie despre disparitia misterioasă (doar pentru unii!) a năzdrăvanei avocate brasovene, nu urmăresc neapărat disculparea lui Cioacă, om pe care nu l-am văzut în carne si oase niciodată. Preocuparea mea de bază este orientată către starea jalnică în care se află spiritul Elodiei. Această entitate a fost adusă de numerosi oameni într-un "hal fără de hal", cum se spune la noi în popor. Tot în popor se mai spune că "bati câinele ca să fie rău". Cam asa ceva se întâmplă si cu spiritul Elodiei. Cum nu are putinta de a se sinucide, nefericita entitate vrea tot timpul să-i pedepsească pe autorii morali (si faptici) ai dramei femeii în care a fost întrupat.

Am scris de mai multe ori despre "paranormalii" incapabili (sau corupti) care au dezinformat organele de cercetare si pe cele judecătoresti. Mai nou, această situatie poate fi abordată si din punct de vedere financiar. Oare au fost plătiti ca să mintă cu nerusinare, spunând fiecare altă variantă a presupusei crime?!

Momentul adevărului se apropie, iar lupta din culise devine din ce in ce mai aprigă. Vom vedea, începând cu toamna care se apropie, cum vor răspunde Ministerul Justitiei, Procuratura Generală, Curtea de Conturi si Medicina Legală la întrebarea adresată de sotul Elodiei: cum s-au cheltuit banii folositi în căutarea sotiei lui? Deja stim cu totii că unii dintre cei care s-au ocupat de căutarea cadavrului Elodiei au cheltuit bani din propriul buzunar pentru benzină si convorbiri telefonice. Dar sumele imense consumate din fondul Statului, aruncate pe văi, dealuri, lacuri, prin păduri, cimitire, televiziuni, cine le va recupera si când anume?

Dacă ar mai fi trăit regretatul regizor Sergiu Nicolaescu, serialul "Magnifica Elodia" s-ar fi vândut mai bine decât "Süleyman Magnificul"! Slabă consolare! Poporul român plăteste de zor taxe si impozite, iar aventurieri ca hăitasii Elodiei au dat iama în buzunarul Statului, ca să motiveze disparitia ei, de care multi se fac vinovati.

Iată încă un pas onorabil făcut de sotul Elodiei: reclamatia depusă recent la Parchetul Militar, în care se consideră victima SPP-ului si a folosirii unui aparat de căutare a cadavrului, considerat în alte tări drept un "dispozitiv de jucărie". Asa trebuie să procedeze toti românii ajunsi victimele unor abuzuri mai mici sau mai mari: să îsi caute dreptatea peste tot, oriunde li se deschide o usă către persoane binevoitoare si competente!

Nina Petre
26.08.2015

--- VA URMA ---

< Sus >

 

CINE-L CAUTĂ PE DRACU' ÎNTOTDEAUNA ÎL GĂSESTE

Revin cu opinii personale asupra situatiei socante provocate de arestările în lant ale unor personalităti din România.

Este incredibil cum de-au ajuns atâtia oameni de valoare ai tării să fie făcuti de râsul tuturor, cu procese umilitoare si ani de puscărie! Cine i-a îndemnat pe acei politicieni si afaceristi să îsi piardă controlul asupra veniturilor personale, care oricum erau atât de mari, încât le asigurau confortul vietii până la moarte? Sunt prea inteligenti să nu îsi dea seama ce se întâmplă cu ei! Au devenit prea bogati si nu se mai tem de nimic? Nu sunt cu totii paranoici si nici membri ai unor clanuri interlope. Cum pot atâtia intelectuali distinsi, oameni cu educatie deosebită si studii înalte, să îsi piardă busola din minte, pornind pe cărări obscure, periculoase pentru viitorul lor?

Una dintre explicatiile pe care le-am găsit la acest fenomen de cosmar este influentarea constiintelor prin practici de magie neagră (inferioară) si sugestie psihică (formă sofisticată de alterare a psihicului uman). Dacă asupra unei persoane usor influentabile sau chiar asupra unui individ înzestrat cu o minte puternică se actionează cu mijloace distructive, nevăzute si neauzite de cei care i-ar putea sări în ajutor, efectul poate fi cel urmărit de agresorul său. Cum s-ar spune în limbaj popular, victimei îi cad tiglele de pe casă, o ia razna cu capul, o ia pe arătură. Mai clar, îsi pierde autocontrolul în mare parte din actiunile sale. Presa scrisă, internetul, televiziunile avertizează uneori populatia asupra influentelor distructive ale practicilor oculte asupra unor indivizi, dar si asupra unor grupuri umane. Interesele agresorilor sunt clare si au motivatii puternice: setea de răzbunare, invidia, stimulentele financiare sau, de ce nu, dorinta subconstientă de a face rău, de a distruge personalităti ajunse foarte sus pe scara valorilor sociale.

Avem si în tara noastră o puzderie de ocultisti "vânduti diavolului", care fac rău, provocând boli incurabile, faliment financiar, drame familliale, prăbusirea sub pedepsele Justitiei sau chiar moartea prematură. La televizor se arată tigănci disperate după bani, lăudându-se cu magia neagră practicată de ele. Una, mai proastă decât alte surate, i-a spus unei tinere din studio: "Adu-mi niste spermă de la iubitul tău, că ti-o fac de cununie!" Tânăra, căsătorită si mamă a doi copii, era să lesine de râs. Acesta a fost un caz rar întâlnit în lumea televiziunilor. Dacă pe tigănci le mănâncă limba, vorbind la microfon vrute si nevrute, altii, mult mai periculosi, fac si desfac nestiuti de marele public. Acum, ce să vă spun, vrăji s-au făcut dintotdeauna, de când Homo Sapiens a început să gândească. În noul capitol pe care îl voi deschide curând, voi face o retrospectivă a credintei oamenilor în lumea spiritelor, din cele mai vechi timpuri si până acum.

Să fiti sănătosi! Pace si lumină!

Nina Petre
16.06.2015

< Sus >

 

PESTELE DE LA CAP SE ÎMPUTE

Asistăm de mai multe luni la pedepsirea unor bibani îmburgheziti prin fraude fiscale, trafic de influentă, spălare de bani, distrugerea avutiei teritoriale a tării. Li s-a dat în cap cu ce s-a nimerit: arestări, publicitate negativă, sechestru pe imensele averi, amenzi usturătoare. Unii dintre cei vinovati si-au mai curătat mizeria de pe cap scriind cărti în puscărie, fiind răsplătiti cu micsorarea perioadei de detentie.

Mă întreb si eu, ca toată lumea: un puscărias care a scris o carte s-a spălat astfel de toate păcatele pentru care a fost închis? Adică:

Dar cu spaga ce se va întâmpla, fratilor? Cum să dispară datina românească, turcească, strămosească a răsplătirii bunăvointei unora prin spagă, mită, pesches, ciubuc?! Eu cred că, oricât de multi smecheri vor umple puscăriile, obiceiul "atentiei" nu va muri niciodată în această tară. Stiti de ce? Pentru că el există peste tot în lume! De ce să facem, tocmai noi, exceptie?!

Dar să ne gândim putin si la burta pestelui care se împute de prea mult gunoi. În ’89 au fost schiloditi si ucisi sute de români, prea încrezători în promisiunile poleite cu aur fals ale unor agenti din tară si din afara ei. Acum facem bilantul:

Dar la coada pestelui ce-o mai fi? Acolo e ca-n filmele de groază! Mizeria si sărăcia s-au întins peste tot, în sate si orase, pe văi si dealuri, prin pădurile golase ale tării, în viata tuturor celor care nu stiu să fure, să mintă, să colporteze, să le dea altora cu măciuca în cap, să se spurce cu toate năravurile proaste văzute pretutindeni.

Economie "subterană" este prea frumos spus. Statul tipă după bani, dar societatea merge linistită înainte. Cum să fie, cum să fie? Uite asa: prin micile manufacturi ascunse în garaje, pivnite, case părăsite sau nu, apartamente de bloc. Economia manufacturieră ascunsă de ochii Fiscului este uimitor de înfloritoare. Bordelurile prosperă, culturile de iarba-prostului se înmultesc, otrăvurile de amortit capetele seci se vând la nebunie, cererea fiind mereu în crestere.

Unde se prepară ierburile si prafurile ucigătoare? Cum unde? Peste tot: în case, magazii, blocuri, masini, pivnite, păduri. Se face mobilă si în bucătării de bloc. Cine se ocupă cu atâtea "industrii"? Cum cine? Oricine vrea niste bani în plus, indiferent ce meserie are la bază. Să nu spuneti că nu-i adevărat, domnilor de la "Autorităti", că voi le stiti pe toate al naibii de bine!

O pitipoancă ajunsă mare dizeuză printre masoni spunea odată la televizor: "Nu suntem un popor de idioti!" Da’ ce suntem, cucoană? Un popor de "dăstepti"? Aiurea! Nici măcar Cio Cio San de la RTV nu reuseste să le deschidă mintile celor care ne conduc tara. Degeaba împleteste zodiile cu andrelele din coc si-i dă cu gura, că lumea vrea numai horoscoape, nu cicăleală! Vedeti ce popor fain suntem? Ne spargem în inteligentă "subterană"!

Hai să fiti sănătosi, că v-am zis destule!

Nina Petre
10.05.2015

< Sus >

 

PRIMĂVARA DREPTĂTII

De vreun an încoace, cad capetele "încoronate" ale României cât ai zice "Bună ziua!" De la o frecventă de câte unul pe lună sau pe săptămână, s-a ajuns la câte 4-5 arestati pe zi. Scrisesem mai demult că trăim în tara lui Papură Vodă. De atunci, vremurile s-au schimbat si ne întrebăm cu totii a cui este tara noastră: a lui Spagă Vodă, a printesei sacoselor cu bani, a eunucului sef peste cadânele de trotuar, a printului de iarba-dracului, a slujbasilor turnători sau a judecătilor ca sârba-n cărută?! Nici nu mai stim ce să credem.

Unul primeste 22 de ani fiindcă l-au pârât unii că si-ar fi omorât nevasta, altii capătă cam tot atât dacă nu-si tin gura când trebuie, iar hotii de averi si criminalii nu depăsesc un deceniu de pârnaie. Până si Dănut Otevistul a încasat vreo 4-5 ani! Anul trecut mă aflam la dentist, când l-au arătat pe DD la televizorul din cabinet. Medicul, furios, i-a spus asistentului: "Ăsta e mare bandit, trebuie băgat la închisoare!" Vezi, Dănute, dacă i-ai supărat până si pe dentisti, că umbli cu dintii stricati, ai ajuns de-adevăratelea în puscărie!

OTV-ul s-a topit ca neaua primăverii, iar RTV-ul cu greu face fată dorintei unora de a vedea ghicitoare, vrăjitoare, prezicătoare de ruine, boli, catastrofe si tot tacâmul de la masa tristetii. Au trecut vremurile căutătorilor de fugari, de cadavre, de pitipoance care să joace pe masa lui Dănut, iar el, enigmaticul "guru" să tragă de concluzii nopti întregi!

Oare ce mai face românul noaptea, în lipsa OTV-ului? Si-a adus aminte că trebuie să îsi iubească nevasta? Se uită cu un ochi pe internet si cu altul la cătelul care doarme lângă usă? Până si Elodia să fie dată uitării?! Stiti ceva, fratilor si suratelor? Nicio arestare de hoti si pungasi, nicio aruncare de pe bloc sau strangulare în avion, nicio târfă ajunsă vedetă TV cu banii proxenetului nu vor misca sufletele românilor cum a făcut-o disparitia Elodiei! Vorba aceea: dacă Dănut nu e, nici Elodia nu mai e! Ne-am scufundat cu totii în trecutul naivitătii noastre.

Viitorul îsi arată coltii, ca iarna de primăvară din zilele babei: luciditate, asprime, pragmatism, dusmănie cât încape în toti. Gata cu povestile oteviste, cu tristetile în fata televizorului, cu disputele din telenovele! Ne-am maturizat peste an, de nu ne mai recunoaste nici Duhul Sfânt! Parcă am fi prin anii '40: Vin rusii peste noi, ce ne facem, fratilor?! Iaca, altă poveste bună de speriat copiii! Să fim sănătosi, că bolovani în cap tot vom primi!

Nina Petre
07.03.2015

< Sus >

 

ARSENIE PESTE TOT

A intrat în modă la români nefericitul Arsenie Boca! Nu pare să fie vorba despre o reabilitare binemeritată a memoriei sale, ci mai mult despre folosirea abuzivă a renumitelor calităti paranormale din cauza cărora înteleptul a suferit cumplit în cea de-a doua parte a vietii. De vreun an încoace, lumea dornică de minuni s-a repezit la pozele lui Arsenie, că la mormânt se ajunge cam greu. Ochii sfredelitori ai martirului Boca par să acuze la nesfârsit păcatele din societatea noastră. Totusi, putini pricep ce se întâmplă cu adevărat. Majoritatea fanilor lui Arsenie se opresc la nivelul pozelor, asteptând ca bietele hârtii să le dea tot ce nu au: sănătate, avere, noroc.

Pozele lui Arsenie au ajuns si în recenta campanie electorală! Să vedeti poveste: cei care l-au făcut pe Arsenie agent electoral au pierdut alegerile, asa, ca printr-o pedeapsă cerească! Oare au înteles ceva folositor smecherii de politicieni? Si-au dat seama că rămăsitele "cosmice" ale defunctului Arsenie Boca nu sunt una cu fiinta ciudată intens batjocorită de comunisti? Ce-a rămas după moartea înteleptului preot si călugăr? O scânteie de lumină, mai mică decât un vârf de ac, invizibilă cu ochiul liber, care, mai ceva decât laserul, arde păcatele omenesti peste tot pe unde le găseste! Lucrul acesta nu este înteles de toată lumea.

Am scris, cu luni în urmă, că spiritul lui Arsenie Boca s-a transformat într-un înger. Aceasta nu înseamnă că aveti dreptul să îl considerati Mos Crăciun si Iepurasul de Paste, asa cum faceti cu bietul Isus! Îngerul Arsenie vrea să vă făuriti singuri fericirea pe Pământ, să nu mai asteptati pomană de la altii, nici măcar de la lumea lui Dumnezeu. Dacă aveti minte destulă în cap si putere fizică suficientă, atunci zbuciumati-vă, fratilor si surorilor, că viata-i scurtă si e păcat să v-o trăiti degeaba! Fiecare om este dator să lase amintiri frumoase în urma lui. La ce bun atâta invidie, atacuri perfide împotriva unora care muncesc, se zbat pentru existentă, refuză să fie dusi în spate de altii mai harnici si mai puternici decât ei? Să tineti minte că îngerii nu vă dau avantaje materiale si nici sănătatea pe care v-ati ruinat-o singuri, ci doar puterea de a trăi!

Acum să vă mai spun si altceva. De când a început postul Crăciunului, zilnic mi se trimit emailuri în care sunt întrebată: «O fi "ceva" dincolo de moarte? Vrem să stim ce fac mortii nostri pe "lumea cealaltă"!» Acum v-ati trezit, oameni buni si răi? Adică vă duceti la biserică, vă spovediti, vă împărtăsiti, iar după aceea mă întrebati de spirite si mai vreti să si discut cu ele?! Parcă nu-mi miroase frumos de atâtea insistente! Am trecut în site-ul acesta mii de pagini despre lumea de dincolo scrise de mine si de sotul meu. Tot nu v-ati lămurit cum stă treaba cu spiritele? Vreti să o iau de la capăt în fiecare email? Zău că nu prea este timp disponibil pentru atâtea repetitii! Am mult de lucru cu oamenii seriosi, inteligenti peste medie, care doresc să se autocunoască din toate punctele de vedere. Cei care vor să le afle pe toate din telefonul mobil, să mai pună mâna si pe câte un computer, că uite câte se întâmplă în lume!

Vă mai dau un sfat: priviti-vă bine în oglindă, sfătuiti-vă cu propriul spirit, ascultati-vă glasul subconstientului si îndreptati-vă atentia spre omenirea aceasta nefericită! Lăsati îngerii în pace, că oricum nu vi-i puteti face parteneri de afaceri!

Nina Petre
15.12.2014

< Sus >

 

CU PICIOARELE PRIN KARMĂ

Am văzut un nebun la televiziunea 6 TEMBELI care se tot agita pe motiv că unii oameni "se amestecă în karma altora", riscând să le preia problemele karmice. Păi, dacă o fi chiar asa, nebunul cu pricina (iordănescu i se zice) pe-a cui karmă a furat-o? În loc să ajungă un mare om de stiintă, cercetător si profesor universitar autentic (asa cum i-a fost predestinat), s-a înhăitat cu securistii la tinerete si cu masonii la bătrânete, ajungând să "cerceteze" cum îsi fac tigăncile făcăturile cu oul si ceaunul pe baltă. Cum s-o fi simtind spiritul acestui zăpăcit când îl vede cum codoseste pe la televiziuni de cacao?

Dacă vreti să aflati mai multe despre karmă, întrebati-mă în mod serios si vă voi răspunde comentând subiectul în site-ul meu. Anul acesta s-au împlinit două decenii de când cercetez fenomenul karmic prin activitate practică, nu repetând ca papagalul fragmente din cărti ezoterice. Studiul karmic se face în mod corect prin cercetarea vietilor anterioare ale spiritului. Numai asa poate să iasă la iveală zestrea mostenită de la strămosii spirituali, acestia fiind încarnările anterioare ale spiritului.

Revenind la temerile ipocrite ale masonului iordănescu, vă pot da, deocamdată, câteva exemple referitoare la amestecul unor oameni de valoare în karma oricui, actiune permanentă, normală si perfect umană. Referindu-mă la specialistii unor domenii importante de activitate, este evident că:

- Medicii salvează oamenii din boli grave si de la moarte timpurie, actionând împotriva predispozitiilor karmice ale acestora.

- Psihologii si cadrele didactice îi învată pe cei tineri sau bătrâni să devină mai buni, mai întelepti, mai omenosi, mai puternici în lupta cu viata, plasându-se astfel în opozitie cu inertiile karmice ale celor pe care îi educă.

- Scolile si universitătile de toate tipurile oferă tuturor celor care le frecventează studii atestate, adevărate arme de luptă împotriva ignorantei, sărăciei, nenorocului, netinând seama de karma distrugătoare prin mizerie a unor cursanti.

- Numeroase asociatii, fundatii, universităti, spitale duc o luptă crâncenă cu boli grave de largă răspândire, cum sunt cancerul, SIDA, Ebola si multe altele. Oare ce karmă grea or fi având popoarele africane, că de la ele se răspândesc peste tot boli necrutătoare, greu de stăpânit si eradicat? Să fie de vină focarele de magie neagră ce se perpetuează pe continentul african de când i-au apărut primii locuitori?! Iar cercetătorii din tările civilizate care se luptă de zor cu virusii ucigasi ce fac, preiau karmele africanilor sau îsi purifică propria karmă făcând mult bine omenirii?!

Vedeti dumneavoastră si mata, masonule păcătos cu gura spurcată, că problema karmei nu este simplă deloc, iar cei care nu o înteleg asa cum ar trebui să îsi tină limba cuminte între dinti! Voi reveni asupra fenomenului spiritual numit KARMĂ, pentru a ajuta oamenii să nu mai creadă aberatiile unor impostori impertinenti si neaveniti.

Nina Petre
29.10.2014

< Sus >

 

VRĂJI PENTRU LINISTEA NOASTRĂ

De cum s-a deschis campania electorală, se tot agită unii prin televiziuni de teama paranormalilor care, chipurile, "fac manipulare în masă". Cum pierde un candidat scaunul de la Cotroceni, gata, încep lamentările că l-au vrăjit parapsihologii. Drept să vă spun, cu vrăjeala minciunilor si calomniilor se face campania electorală, nu cu vrăjeli pe bune.

Unii, într-adevăr, îi storc de bani pe politicieni, promitându-le victorii sclipitoare. Zvonuri sunt pe toate drumurile: că se face cu Reiki, cu meditatii, cu duhul, cu bioenergie, cu sugestie psihică. Ei, dar astea sunt lucrări domnesti, mult bârfite de codoasele cu fuste crete. După ce au stat două tigănci la puscărie, înfundate de Oana Zăvoranu, le-a crescut cota atât de tare, că au ajuns vedete de televiziune. De câteva seri încoace, tot cu ochii de ele dau. Nu mai încap cântăretele pe canapele din cauza parasutelor vrăjitoare. Ideea generală este cea pe care am subliniat-o de mai multe ori: în România, paranormalul de bună calitate este aruncat la gunoi, spre folosul vrăjitoriei din palatele tigăncilor.

Că ne bălăcărim aici, în tară, pe motive de competentă, nu-i mare lucru. Ne spălăm rufele în familie. Dar ce ne facem că presa si televiziunile de peste hotare arată vrăjitoare românce care pretind că învârtesc destinul tării?! Ce să mai creadă popoarele despre noi? Si, culmea, vrăjitoarele se mai si bârfesc între ele! Se adună câte două-trei în "congresele" puse la cale de masonul iordănescu si o bârfesc pe a patra, că face magie neagră. Dar povesteste vreuna cum se face magia neagră? Nici vorbă! Răspunsul oacheselor satisface pe toată lumea: magia neagră face de rău, nu de bine!

Dar să stiti că avem în tară destule muieri albe la fată, mai sărace decât tigăncile vrăjitoare, dispuse oricând să facă "de bine" cu lumânări, bolboroseală, să-i găsească omului vrăji cu argint-viu, cositor, pământ din cimitir, păr de mort, ate făcute păpusi, poze batjocorite, duhuri de baltă, ouă stricate, lipitoare, broască, găină, gândaci... Of, bietele animale si biata natură batjocorită! Se spune din bătrâni că omul este cel mai murdar animal. S-ar zice să omul se spală, dar gândurile lui pot fi mai murdare decât ale animalelor.

Exemple grăitoare avem si în această campanie electorală, plină de calomnii si vorbe în doi peri. Ce mai contează pentru concurentii la Presedintie că prea multi români abia mai au ce să-si pună în farfurie!? La televiziuni se discută chestiuni mult mai importante: cu ce bani si-a cumpărat Iohannis casele, cu cine se culcă Elena Udrea, ce functie secretă a avut Ponta, cui si-a vândut Vadim masina, ce mai face Dănut cu televiziunea prin Vatican si câti parapsihologi vor să-l "facă" pe candidatul nr.1 în sondaje. Dormi în pace, popor român! Vrăjitoria munceste pentru tine...

Nina Petre
28.10.2014

< Sus >

 

GHITĂ LAPORTITĂ (patronul RTV)

Ghită, măi băiatule, până acum nu te-am băgat în seamă, desi agentii tăi de influentă aduc jigniri săptămânale paranormalilor din această tară. Ai si tu o televiziune de un leu jumate, de-i zice "România", culmea obrăzniciei. Te-ai înfrătit cu Dănut al OTV-ului, ca să iasă o cacealma si mai a dracului decât a lui.

Păi, ce faceti voi acolo, mă, Ghită Laportită? L-ati băgat pe Vântu în puscărie, i-ati dat lui Cioacă o pedeapsă de zile mari, judecându-l mai abitir decât nenorocitele alea din Pitesti, iar de la o vreme încoace vă tot luati de paranormalii români, care, cică, ar fi niste incapabili! Păi, da, incapabili sunt ăia care s-au lăsat păcăliti de procurori, declarând despre Elodia ce li s-a cerut. Ei da, sunt niste prosti, dar stii de ce? Pentru că au visat ce avere mare vor face si ce vedete mari vor ajunge după ce va intra Cioacă la închisoare. Ei, uite că i-au dat 20 de ani pe degeaba, iar prostii s-au trezit bălăcăriti de Lazarus si de altii pe motiv de incompetentă!

Un car de minciuni se descarcă, în fiecare sâmbătă seara la RTOTV! Cum se apropie sfârsitul de săptămână, îmi sosesc emailuri bizare, ca să nu spun caraghioase. Persoane care se prefac a fi sincere si necăjite îmi povestesc situatii incredibile, imposibile din cauza abundentei de informatii care nu prea se lovesc unele de altele. Unii vor crede că exagerez, dar am si eu circumstante atenuante: ca printr-un miracol, am scăpat nebălăcărită la RTV! Or fi sau n-or fi miracole în tara aceasta, dar dacă mă lăsam filmată de sclavii RTV-ului, ajungeam si eu în gura lui Lazarus! Uite-asa v-am făcut la toti în ciudă, că nu ati reusit să vă bateti joc de mine si de spiritismul meu! Cineva trebuie să fie clarvăzător în tara aceasta, nu-i asa?! Or mai fi si altii capabili, nu zic nu; atunci de ce să fim făcuti praf de niste realizatori de programe TV care trudesc la comanda patronilor?! Eu mi-am învătat bine lectia: prestigiul sănătos si rezistent în timp se obtine prin muncă, originalitate, sacrificiu de sine, nu prin dezvăluirea unor intimităti la televiziuni sau provocarea unor scandaluri publice.

Ar mai fi multe de spus, asa, de la obraz, dar le voi da pe rând, nu toate deodată. Bunăoară, cazul artistei Harra, trântită de pe piedestalul ei prea strălucitor. Cine a spus că nu ar fi avut vreo implicare în cazul Elodia a mintit cu nerusinare. Eu locuiam în Brasov când s-a început fabricarea povestii cu uciderea Elodiei, asasinul fiind, chipurile, sotul ei. Desi eram cel mai capabil clarvăzător din Brasov, cu o clientelă numeroasă din lumea bună, politistii si procurorii care cercetau presupusa crimă nici nu m-au băgat în seamă. Îndrăznisem să stau în opozitie, afirmând că Elodia fugise de acasă, după ce o altoise bărbatu-său cu dosul palmei. Artista Harra, prezentându-si o carte la librăria "St.O.Iosif", se lăudase că ar fi plimbat-o prin Poiană, pentru cercetarea "cazului", tocmai seful Politiei din Brasov! Ce să vă mai spun, minciunile au transformat disparitia nefericitei avocate într-o hazna urât mirositoare, cum sunt cele de la tară unde cad copii si se îneacă în căcat.

Si pentru ce toată această mizerie? Ca să se dea mari si rotunzi procurorii care au întocmit rechizitoriul pe baza mărturiilor a 5-6 clarvăzători?! Unde scrie în Codul Penal, în normele de lucru ale Parchetului si ale Politiei, că folosirea paranormalilor civili ar fi o chestie perfect legală? Mă tem că nicăieri. Prin urmare, procesul avocatei dispărute de acasă a fost o cacealma de la un capăt până la celălalt. Dacă se tot afirmă că paranormalii folositi în cazul Elodia sunt niste sarlatani, atunci procurorii si judecătorii care s-au uitat în gura lor ce sunt, niste super-sarlatani? Vedeti cu totii, chiar si tu, Ghită Laportită, cum li se face publicitate TV unor neaveniti? Asa, fără luciditate, bun simt, omenie si fără a se respecta litera legii!

Scrisesem mai demult că spiritul Elodiei se răzbună pe cei care i-au falsificat povestea disparitiei. Pentru unii încă nu este clar lucrul acesta. Vă pot da câteva indicii:

- OTV-ul, artizanul cacealmalei fabricate zile si nopti, ani la rând, a esuat lamentabil, lăsând în urma sa un noian de datorii si o grămadă de someri.

- Creierul nefericitei televiziuni, Dănut, o face pe măscăriciul peste tot, crezând că va ajunge Presedintele României dacă va râde lumea de el cu gura până la urechi.

- Mama Elodiei, rămasă fără bărbat, îsi tot vopseste părul rosu, asteptându-si norocul, care nu mai vine odată.

- Avocata isterică, unealta babei cu părul rosu, arată ca moartea în vacantă, de parcă i-ar tine careva pistolul la ceafă.

- Vajnicii clarvăzători, mai mult femei decât bărbati, au căzut în dizgratia tuturor, pe motiv de incompetentă si sarlatanie.

- Lazarus, eternul căutător al Elodiei, a dat faliment cu sărmana lui televiziune. Se adevereste proverbul "Capul face, capul trage"!

Lista poate continua, dar nu vă dau toate prăjiturile deodată.

Strădaniile RTV de a-l înfunda pe Cioacă până la gât a născut un munte de ciuperci otrăvitoare. Bilantul este bizar si dramatic: 20 de ani de închisoare pentru sotul Elodiei, în absenta cadavrului, a martorilor oculari, a uneltelor de transat, a mărturiei presupusului asasin. Smecherului de Lazarus i-a mai zburat un porumbel din gură: cică inculpatul Cioacă, dacă se declara vinovat, ar fi primit doar 5 ani de puscărie! Atunci unde este cheia acestui caz? De ce tace inculpatul? Ca să stea 20 de ani la pârnaie în loc de 5? De necrezut!

Dar dacă o fi nevinovat? Ce se va mai întâmpla în următorii 7 ani? Va veni sentinta de la CEDO că s-a judecat gresit procesul, iar Statul român o să-i dea câteva zeci sau sute de mii de euro drept despăgubire lui Cioacă?! Si uite asa, pensionarii ca mine, patronii ca Ghită, afaceristii ca Lazarus, mincinosii ca Dănut si multi alti cetăteni români vor contribui la plata daunelor morale pentru reabilitarea politistului Cioacă! Este ciudat, nu?! Ca să nu spun grotesc!

Si ca să închei cu începutul, îi atrag atentia lui Ghită Laportită că sefia la PSD nu se câstigă onorabil prin calomnii TV si nici prin năravul de a călca pe gâtul puscăriasilor.

Iaca, m-a învătat Sfântul Dumitru ce să vă scriu!

Nina Petre
26.10.2014

< Sus >

 

CULTURA ÎN CĂTUSE

Aproape că m-am obisnuit să văd zi de zi oameni de vază dusi de mascati si prinsi în cătuse. Dar aseară m-am cutremurat ca pomii pe furtună, zărindu-l pe Aristotel Căncescu gârbovit de strânsoarea cătuselor. M-am întrebat cu groază ce fel de zei domnesc în tara aceasta: al banului, al nerecunostintei, al ignorantei, al prostiei?! Au ajuns românii să creadă prea mult în satisfactii efemere si periculoase? Tocmai Aristotel Căncescu, omul de cultură, protectorul patrimoniului bătrânei cetăti Kronstadt, reconstructorul falnicelor bastioane brasovene care străjuiesc orasul de pe dealurile din jur, s-a poticnit în niste borduri si asfalturi, deja prea multe în Brasov?! Sau televiziunea aceea a lui să fi fost prea înfometată de bani?! MIX TV răspândea un pic de cultură, chiar mai multă decât Antena lui nenea Dinită sau televiziunea primarului. Politicienii nostri ceva mai răsăriti la minte si bani s-au cam grăbit să îl imite pe papa Berlusconi. Dar uite că sunt prea tineri ca să scape de puscărie! De unii nu îmi pare rău, dar de Căncescu, da. Un om de cultură ca el nu trebuia să simtă gustul cătuselor. Chiar dacă va scăpa de puscărie, rusinea tot rusine rămâne, ca o pată ce nu dispare nici cu săpun si nici cu detergent.

Apropo, când vom găsi în magazine detergenti împotriva murdăriei de caracter? Am o propunere importantă de făcut investitorilor români si străini, dornici de avere în România: construiti, fratilor, multe fabrici si uzine care să facă milioane de cătuse! Avem nevoie de cătuse în tara aceasta, că fără ele nu mai putem trăi!

Nina Petre
08.10.2014

< Sus >

 

SCUTUL ANTI-PROSTIE

"Bătrânii satului, ca si câinii la o turmă..."

Acum, ce să zic, întelepciunea proverbelor românesti este incontestabilă, dar cine tine cont de ea?! Mai ales când vine vorba despre pensionari. Câte zile să trăiască, bucurându-se de pensie, în dusmănia celor care se vaită că îi tin pe munca lor? Eu locuiesc lângă o biserică. Aici, în Bucuresti, nici o săptămână nu trece fără înmormântări. Preotii abia mai fac fată la atâtia răposati. Au si câte 3 înmormântări pe zi. Neamurile plâng de zor, fără să înteleagă că omul din cosciug a scăpat ca din puscă de mizeria vietii de zi cu zi. Spiritul răposatului, fericit că s-a scuturat de haina omenească, începe să zboare de jur-împrejur, nestiind ce îl asteaptă "dincolo".

După ce rugăciunile tuturor îl alungă departe în zare, înaripatul se trezeste brusc din visul frumos. Cu ochii lui de lumină, îi vede pe nenorocitii de români agitându-se cu disperare după o bucată de pâine. Cum să fie veseli si optimisti românii dacă datoriile la bănci îi dau afară din case, facturile sosesc lunar, preturile cresc necontenit, bătrânii nu prea mai au putere să muncească, iar tinerii cu greu îsi găsesc ceva de lucru?! Cine îsi deschide o firmă s-a nenorocit cu totul. Linistea i s-a dus ca pe apă, escrocii îi dau târcoale, taxa de protectie trebuie plătită, că altfel i se dă foc la masină, la depozit sau la discotecă.

Acum câtiva ani scrisesem că în România există coruptie generalizată. M-a si pârât unul pe internet că "uite ce a zis Nina Petre"! Si ce dacă am zis? A fost prea devreme? Am sunat desteptarea? Nici vorbă! De 25 de ani se stie că unul dintr-o sută de români face evaziune fiscală, fură de la Stat, vinde mărfuri interzise, speculează fundul prostituatelor si multe alte păcate de acest fel. În ultima vreme, s-a dat liber la televiziuni să-i arate 24 de ore din 24 pe "fruntasii tării" ajunsi, unul după altul, în anchete severe sau prin puscării. Pestele de la cap se împute, îsi soptesc în barbă sărmanii românii, obsedati de idealul cinstei si onoarei.

Dacă îndrăzneste vreunul să reclame traficanti, evazionisti fiscali, escroci de toate soiurile, i se face imediat un dosar de persoană suspectă. I se pune inevitabila întrebare: Ce interes ai să-l reclami pe bietul om? Apar si actele de intimidare. Dacă îl mai reclami, înseamnă că îl jignesti si te va da în judecată! Să întelegem bine un lucru: în această tară, presupusă a fi "Grădina Maicii Domnului", a sesiza o faptă de coruptie înseamnă a-l jigni pe vinovat. Exact pe de-a-ndoaselea de cum ar trebui să fie!

Un amărât de politai se văicărea într-o zi: Asta-i România! Le-au căzut românilor cărămizile de pe cap! Asa o fi, nu zic nu, dacă până si americanii vin de peste ocean ca să ne tragă de urechi. Să nu pătim ca în Ucraina! spun unii pe la televizor. Deocamdată, suntem în campanie electorală. Românul va pune stampila, poporul îsi va decide soarta. Care soartă??? Unde v-ati ascuns ghicitoarelor, de nu mai ziceti nimic? Nici măcar Harra nu ne mai sparge norocul cu prezicerile ei! Chiar am ajuns ultimii din est, de pe continent, din lume si din focul iadului?! Avem nevoie de un scut anti-prostie drept lângă crucea de pe Caraiman.

Nina Petre
04.10.2014

< Sus >

 

VRĂJI PE TELEFON

Zilele trecute am văzut ceva ce nu mai văzusem niciodată. O duduie destul de curătică vorbea la telefon într-o statie de autobuz. Din ce spunea, am înteles doar atât: "Este vorba despre vrăji, bineînteles". S-a urcat în autobuz vorbind mai departe. Cu mâna stângă se agătase de bară, iar dreapta si-o tinea în dreptul gurii, ca si cum ar fi tinut un telefon micut în palmă. L-am întrebat pe sotul meu cât o fi de mic telefonul acela. Răzvan mi-a răspuns: "Nu are niciun telefon. Vorbeste în palmă, săraca!" M-a trecut un fior pe sira spinării. Am exclamat: "Este la vârsta când începe schizofrenia!"

Venind vorba despre vrăji, cunosc numeroase cazuri de oameni bolnavi psihic, obsedati de vrăji. Dar ce ne facem cu ceilalti, mult mai numerosi, sănătosi la cap, care nu se pot obisnui cu ideea că vrăjile nu aduc nimic bun pe lumea aceasta? În site-ul nostru, cel mai mare număr de vizitatori caută articolele mele despre vrăjitorie. Cu un trafic de vizitatori la jumătate se află capitolul dedicat părintelui Arsenie Boca. Făcând o comparatie simplă, iar mă trec fiorii pe coloană: adică îngerasii care înconjoară spiritul preotului martir Arsenie Boca sunt de două ori mai putini decât drăcusorii adepti ai vrăjitoriei?! Dacă ar fi să gândim în mod realist, cam asa se întâmplă pe Pământ.

Războaiele, decimarea unor populatii sărace si neajutorate, exploatarea cruntă prin muncă periculoasă si prost plătită, acumularea unor averi imense cu escrocherii si păgubirea multor nevinovati, toate se fac la îndemnul dracilor agătati de cei care se simt prieteni cu ei. Bineînteles că "dracul" nu este o fiintă în carne si oase, ci un cuvânt reprezentativ pentru tot ceea ce poate să facă rău pe Pământ: vulgaritate, agresivitate, egoism, cruzime, sete nepotolită de avere sau de plăceri incompatibile cu notiunea de "om". Doar naivii si bolnavii psihici mai pot să creadă la ora actuală că "necuratul" îi urmăreste, că îi pândeste după colt, că le-a luat sporul din casă si multe altele.

Oricât ne-am strădui să fim realisti respingând credinta unora în "diavol", trebuie să acceptăm cu totii ideea că vrăjile nu se pot face cu îngeri. Entitătile cu nume bizare invocate de vrăjitori sunt energii puternice, răufăcătoare, prietene cu cei egoisti, lasi, răzbunători, pusi pe căpătuială cu orice pret. Numărul celor care apelează la serviciile vrăjitorilor este imens în lumea întreagă. Vrăjitoria proliferează an de an, ca si prostitutia sau criminalitatea. Îngroziti, oamenii de bine se întreabă: oare când va fi Raiul pe Pământ, că de iad ne-am săturat?!

Nina Petre
18.09.2014

< Sus >