<  Înapoi la Pagina BIBLIOTECA NOASTRĂ

VIEŢILE ANTERIOARE ALE SPIRITULUI

Volumul 3

Esenţa vieţii: destinul, karma, spiritul

Autor: Nina Petre

Ediţia 2016 

171 pagini format A4

Carte electronică  

 

"Vieţile anterioare ale spiritului"

Volumul 3

Esenţa vieţii: destinul, karma, spiritul"

Carte electronică în format PDF şi Word

Colecţia "Educaţie prin paranormal"

Autor: Nina Petre  ©

Fiecare om vine pe lume purtând în biocâmpul său moştenirea spirituală (karmică) acumulată de Spirit din toate încarnările precedente. De la fiecare antecesor spiritual moştenim cate ceva, mai bun sau mai puţin bun, mai frumos sau mai urât, folositor sau nefolositor, în cantitate mai mică sau mai mare. Acceptăm ceea ce ne convine, respingem ceea ce ne displace. Important este să nu repetăm greşelile celor dinaintea noastră pentru ca urmaşii noştri să nu sufere din cauza lor.

Numai anumite Spirite au onoarea de a se întrupa în fiinţe umane. Acesta este rolul lor în lumea inteligenţelor invizibile. Se străduiesc din răsputeri să se întrupeze cât mai des în fiinţe umane, care trăiesc fie doar câteva ore, fie chiar o sută de ani. Viaţa oamenilor este extrem de complexă, mereu în plină evoluţie, de ea profitând infinitatea de Spirite prin acumularea de înţelepciune, pe care o retransmit mereu omenirii prin lanţul încarnărilor succesive. Cum s-ar mai spune, înţelepciunea se capătă cu ajutorul Spiritelor şi tot la ele se întoarce, îmbogăţind tezaurul Culturii Cosmice.

Spiritele nu se miră de nimic din ceea ce li se întâmplă oamenilor. Pentru ele, fatalitatea este o lege a existenţei, dar pentru noi, oamenii, un motiv de spaimă. Din păcate pentru noi toţi, omenirea nu îşi rafinează înţelepciunea. Dimpotrivă, numărul mic al celor bogaţi, stăpânitori ai numeroaselor popoare şi bogăţii terestre, propagă ura, discordia, invidia, setea de răzbunare. Se întâmplă toate aceste blestemăţii pentru ca paranoicii stăpânitori să fie numai ei fericiţi.

medium şi clarvăzător NINA PETRE

2016

 

SUMAR

Mărturii despre karmă, destin, reîncarnare (continuarea prezentării extinse a studiilor de caz începute în volumele 1 şi 2):

AGATHA, copil, Bucureşti (episoadele 1 – 2)  | CLAUDINA, Constanţa (episoadele 1 – 4)  | CORBEC, Piatra Neamţ (continuare episoadele 7 – 11)  | DORINA, Grecia (continuare episoadele 11 – 24)  | ELENA, Bucureşti (continuare episoadele 16 – 23)  | LIZA (episoadele 1 – 7)  | MAGDA, Bucureşti (continuare episodul 4)  | MARIA, copil, Bucureşti (episoadele 1 3)  | SABINA VISU, Bucureşti (episodul 1)  | SORIN, Bucureşti (continuare episoadele 21 – 25) | ZOE, Bucureşti (episoadele 1 7)

 

 * * *

Lucrarea beneficiază de drepturile de autor legale: poate fi citită şi printată pentru uzul individual, dar nu poate fi editată electronic sau multiplicată în scop comercial fără aprobarea deţinătorului de copyright.

Versiune printer-friendly (format .doc, mărime A4)

Pentru promovare, folosiţi link-ul către adresa acestei pagini:

http://www.spiritus.ro/CARTE/vietile_anterioare_ale_spiritului3.htm

Fostă profesoară de matematică, mediumul NINA PETRE s-a dedicat exclusiv domeniului paranormal începând cu anul 1996. Bunul simţ, modestia, dar şi personalitatea sa puternică oferă un sprijin constant, în aceste vremuri înşelătoare, celor care caută o îndrumare înţeleaptă.