< Înapoi la index articole


ARTICOLE DIN PRESA
anului 2009

Articole din anul 2009

"Cere să i se facă dreptate"
Cotidianul "CANCAN" din 5 septembrie 2009       Narcis Voica

"Costea va fi vândut proxeneţilor!"
Ziarul "RING" din 30 iulie 2009  

Michael îşi salută fanii din România. Parapsihologa Nina Petre pretinde că megastarul nu a ajuns încă în rai.
Cotidianul "CANCAN" din 25 iulie 2009         Narcis Voica

Linkuri de internet - 21 martie 2009: S-a aflat pe meridianele lumii cã parapsihologul Nina Petre vorbeste cu spiritele animalelor. Citiţi:
Ananova (Anglia) The Daily Telegraph (Australia)  Hln (Belgia)  Radio22 (Bosnia Hertzegovina) Ikypros, Typos (Cipru) Abidjan TV (Coasta de Fildes) 24 sata, Net (Croaţia) Webavisen (Danemarca) Ilumaailm (Estonia) RMN (Filipine) Findance, Iltalehti, Ohtuleht, Paranormaaliblogi (Finlanda) Bonjour Planet Earth, EVANA, Nouvel Obs, Yahoo France Actualites, Wikio, Zigonet (Franţa) Ethnos, E-go, Troktiko (Grecia) Le Matin (Haiti) 4to40 (India) Kapanlagi, Our News Blog (Indonezia) Irish Times (Irlanda) Novosti Israilia de limbã rusã (Israel) Grenswetenschap, Spitsneuws, Waar Maar Raar (Olanda)  Dziennik, Onet (Polonia) Ecomagazin, Evenimentul de Botosani, Presa Online, Realitatea.net, Ring, Ştiri locale (România) Blic, TK Info (Serbia) Indirekt, Siol (Slovenia)  Encircling, J-walk blog, Shortnews, USA Today  (S.U.A.) Karpatinfo (Ungaria) Baomay (Vietnam)
Puteţi folosi Google Translate pentru traducerea link-urilor (preferabil în limba englezã).

Un medium din Braşov poate să "converseze" cu animalele trecute în nefiinţă
Ziarul "RING" din 18 februarie 2009      

Detectivul psihic Nina Petre crede că Serghei Gorbunov e nevinovat. "Adevăraţii asasini au fugit din ţară"
Cotidianul "LIBERTATEA" nr.6017/7 februarie 2009          Gabriel Peneş


Sursa articolului: Cotidianul CANCAN, 5 septembrie 2009

Versiunea online: http://www.cancan.ro/2009-09-05/Michael-inmormantat-cu-1000000-.html

Cere să i se facă dreptate

Mediumul Nina Petre, înregistrare telefonică (1 min 45 sec)

sâmbătă, 5 septembrie 2009 

Mediumul Nina Petre, care a declarat încă de la sfârşitul lunii iulie pentru CANCAN că a intrat în contact de mai multe ori cu spiritul lui Michael Jackson, a mărturisit că în timpul ultimei discuţii cu Regele Pop acesta a cerut să i se facă dreptate. "Spiritul lui mi-a spus că nu acuză pe nimeni, dar că speră că justiţia americană să facă lumină în cazul lui. El a spus că medicul care l-a tratat este vinovat de moartea lui. Sincer, eu cred că medicul a fost doar o unealtă şi că în spate se află o conspiraţie", a mărturisit ieri parapsiholoaga Nina Petre. Reamintim că aceasta a relatat pentru cotidianul nostru, la scurt timp după moartea starului pop, că spiritul lui Michael s-a supărat pe medici, fiindcă aceştia l-au lăsat să moară. (N.V.)


Sursa articolului: Ziarul RING, 30 iulie 2009

"Costea va fi vândut proxeneţilor!”

  Joi, 30 Iulie 2009

Băieţelul în vârstă de şapte ani, Costea Velcev, care a dispărut, de aproape o săptămână, în staţiunea montană Rânca, a fost răpit pentru a fi trimis în străinătate să facă videochat. Aşa susţine telepata Nina Petre, care îi sfătuieşte pe jandarmi să revină în locurile în care a mai fost căutat, altfel riscă să-i piardă urma definitiv.

Sute de poliţişti, jandarmi, salvamontişti, angajaţi ai BGS şi chiar un elicopter al MAI l-au căutat pe băiatul dispărut la Rânca mai multe zile la rând. Chiar dacă specialiştii spun că şansele de a-l mai găsi în viaţă pe micuţul Costea scad în fiecare zi, parapsihologul Nina Petre susţine, cu înverşunare, că băieţelul este ţinut cu forţa într-o casă bătrânească, într-un sat apropiat zonei în care a fost văzut pentru ultima dată.

Sechestrat, la poalele munţilor

"Copilul a fost răpit şi este sechestrat într-o casă de la poalele muntelui. Băiatul a plecat în pădure singur şi a fost păcălit de un bărbat de 40-42 de ani, brunet şi înalt, bine făcut. După ce i-a spus lui Costea că îl duce la urs, l-a lovit cu pumnii în cap. S-a trezit, din leşin, singur în pivniţa casei unde este ţinut cu forţa. Casa este mică şi întunecată, iar răpitorul pare să fie fiul proprietarilor”, ne-a explicat parapsihologul.

Vândut pe 7.000 de euro

"Bărbatul care l-a răpit pe Costea are câţiva complici care se ocupă cu proxenetismul. Gruparea face livrări de fete pentru videochat, iar micuţul a fost răpit pentru a fi vândut unor proxeneţi. Când mă uit la poza copilului, primesc semnale că răpitorul s-a înţeles cu un proxenet decis să îl scoată pe micuţ din ţară pentru a face videochat şi este dispus să plătească aproximativ 7.000 de euro”, ne-a mai explicat Nina Petre.

Jandarmii au trecut pe lângă Costea

"Zilele trecute, jandarmii au trecut prin acel sat, însă, din păcate, nu l-au găsit. Când s-au văzut înconjuraţi, răpitorii s-au speriat şi au fost la un pas să-l omoare pe Costea. Căutătorii s-au îndepărtat mult de casa respectivă, iar acum parcă ar căuta acul în carul cu fân”, ne-a mai povestit telepata.

Căutările continuă

Şapte poliţişti de frontieră din Teleorman şi Constanţa, având cu ei aparate portabile de termodetecţie, s-au alăturat astăzi echipei care îl caută în zona staţiunii Rânca din Gorj pe copilul dispărut de şase zile. Aparatele poliţiştilor pot detecta o persoană, în cazul în care este în viaţă,de lacâţiva kilometri.


Sursa articolului: Cotidianul CANCAN, 25 iulie 2009

Versiunea online: http://www.cancan.ro/2009-07-25/Michael-isi-saluta-fanii-din-Romania.html

Parapsihologa Nina Petre pretinde că megastarul nu a ajuns înca în rai

"Michael îşi salută fanii din România"

sâmbătă, 25 iulie 2009 

SPIRITISM.  Mediumul ne-a declarat că a reuşit să ia legătura cu megastarul dispărut prematur

De când a murit, Michael Jackson a discutat de mai multe ori cu parapsihologa Nina Petre, ultima conversaţie având loc chiar ieri. Cel puţin asta susţine cunoscutul medium, care a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN, că Regele Pop s-ar fi arătat indignat de faptul că medicii l-au lăsat să moară şi că acesta ar fi transmis salutări fanilor din România.

Narcis Voica

Mediumul Nina Petre, etichetată drept cea mai cunoscută parapsihologă din România a ţinut mai multe şedinţe de spiritism, invocând sufletul Regelui Pop. "Am vorbit cu spiritul lui Michael, chiar şi azi (ieri - n.r.). Mi-a zis că-şi aminteşte de România şi de fanii lui care plângeau pe la concerte. M-a rugat să transmit că şi-ar dori ca toate înregistrările video care nu au fost date până acum publicităţii să ajungă şi la fanii din România. Când am vorbit cu el era lângă mormântul lui şi plângea, gândindu-se la viaţa pe care a dus-o". Despre mediumul din SUA care a declarat că Michael i-ar fi zis că este bine şi că a ajuns în rai, Nina Petre a zis: "Minciuni, nu a ajuns acolo! Michael mi-a zis că este foarte supărat, fiindcă persoanele acelea vor doar să-şi facă publicitate pe spatele lui. Michael nici măcar nu a intrat în lumea sufletelor, încă bântuie mormântul şi, din când în când, mai trece pe acasă, orbecăind pe acolo. Încă nu-şi dă seama că a murit. Abia după 40 de zile, sufletul lui va intra în astral şi, poate atunci va realiza că nu mai este Michael, ci un simplu spirit", ne-a declarat clarvăzătoarea care locuieşte în Braşov.

Regele rupe tăcerea

Nina Petre susţine că Michael s-a plâns de răutatea oamenilor şi că medicii i-au ascuns faptul că el suferea de afecţiuni grave. CANCAN prezintă mesajul spiritului lui Michael, aşa cum susţine că l-a primit mediumul: "Eu sunt tot ce a mai rămas din minunatul şi năvalnicul Michael. Am suferit umilinţe fără număr. M-au înjosit oameni la care am ţinut ca la fraţii mei. Medicii m-au trădat, lăsându-se mituiţi de duşmanii mei. Am avut mai mulţi duşmani decât prieteni. Am fost dezinformat în legătură cu bolile mele. Am riscat totul pentru a ieşi din nou pe scenă. I-am rugat pe medici să-mi administreze un tratament pentru creşterea puterilor, iar ei mi-au dat somnifere puternice, calmante interzise, adevărate droguri cu efect ucigător."

"Mai aveam de trăit 39 de ani!"

Detectivul psihic Nina Petre susţine că Regele Pop a mai adăugat: "Am căzut de foame, de oboseală şi de disperare. Aş fi trăit 90 de ani, dacă nu încăpeam în ghearele unor criminali. Mai aveam de trăit 39 de ani! Eu, spiritul care l-a păstrat în viaţă pe multadoratul Michael Jackson, declar faţă de toată omenirea că omul acesta a fost răpus cu rele intenţii, pentru că fiinţa lui îi eclipsa pe mulţi artişti fără talent şi har. Îmi cer iertare de la toţi cei care l-au iubit în mod sincer şi dezinteresat, pentru că nu l-am putut menţine viu şi sănătos, aşa cum l-ar fi dorit toţi fanii săi."

Zice că a vorbit cu Ceauşescu, Elodia şi Teoctist

Nina Petre susţine că a contactat spiritele mai multor personalităţi, printre care Nicolae Ceauşescu, Patriarhul Teoctist şi Mihaela Runceanu, şi că acestea i-au povestit cum se simt în lumea de dincolo, dând detalii despre viaţa şi moartea lor. Mai mult, clarvăzătoarea spune că a discutat chiar şi cu avocata Elodia Ghinescu şi cu Bogdan "Ralph" Costache, tânărul care a căzut de la balconul profesoarei Corina, cu care avea o relaţie.


Sursa articolului: Ziarul RING, 18 februarie 2009

Versiunea online: http://www.ziarulring.ro/stiri/3127/a-vorbit-cu-peste-o-suta-de-caini-morti

Paranormal. Un medium din Braşov poate să „converseze" cu animalele trecute în nefiinţă

A „vorbit" cu peste o sută de câini morţi

De mai bine de şase ani, parapsihologul Nina Petre "stă la taclale”, contra cost, cu spiritele animalelor aflate în lumea de dincolo. Chiar dacă, în alte ţări, acest gen de discuţii telepatice sunt la mare căutare, se pare că şi în România oamenii încep să accepte moda. Nina este asaltată cu fel şi fel de întrebări din partea persoanelor îndurerate de pierderea necuvântătoarelor.

Nu există un ritual cu lumânări, descântece şi vrăji sau cu dansuri tribale specifice. Munca Ninei nu este nicidecum magie, ci, aşa cum susţine ea, doar puterea intelectuală "face” toată treaba. Concentrarea este cuvântul-cheie. Şedinţa decurge normal, în camera de lucru a parapsiholoagei, într-o linişte totală. E suficient să arunce doar o privire pe poza "micuţului” dispărut pentru a pune mâna pe hârtie şi creion şi a scrie. Aşa a adus Nina printre noi mesajele a peste 100 de spirite ale câinilor, pisicilor sau cailor decedaţi.

Patru spirite ajutătoare

Pentru a reuşi performanţa de a lua legătura cu animalele trecute în nefiinţă, Nina este ajutată de patru spirite. ”Nu pot lucra numai de capul meu. Pentru o muncă eficace, îţi trebuie şi ajutor, iar eu apelez la spirite pentru traducerea emisiilor specializate. La rândul lor, cele patru spirite care colaborează cu mine sunt ajutate de alte spirite”, ne-a declarat parapsiholoaga.

Pisicuţele intră la gratuităţi

"Legătura se face instantaneu şi decurge ca o convorbire telefonică. Spiritele animalelor sunt disciplinate. Nu răspund neîntrebate, ci doar atunci când li se dă cuvântul”, susţine Nina. Pentru o singură întrebare, legată de sufletul unei pisicuţe moarte de ceva vreme, parapsiholoaga lucrează gratuit. Abia atunci când clientul cere informaţii multe şi complexe se apelează la tarif, ce începe de la 50 de lei şi creşte proporţional cu pretenţiile. "Unele spirite nu ştiu să se exprime, în timp ce altele comunică foarte bine şi îmi uşurează munca”, explică Nina Petre.


 

Sursa articolului: Cotidianul "Libertatea", nr.6017/7 februarie 2009,  

Versiunea online: http://www.libertatea.ro/stire/adevaratii-asasini-au-fugit-din-tara-229231.html

«Adevăraţii asasini au fugit din ţară»
7 Februarie 2009  |  Articol semnat de Gabriel Penes

In timp ce misterele atacului de la casa de schimb valutar din Braşov, unde principalul suspect este considerat Serghei Gorbunov, par să se adancească, există oameni care consideră că ştiu ce s-a intâmplat de fapt. Detectivul psihic Nina Petre, care susţine că poate intra în comunicare mentală cu orice om, viu sau mort, indiferent unde se află acesta, este convinsă că adevăraţii asasini sunt, de fapt, alţii, unii fiind deja plecaţi din ţară.

Devenită cunoscută în 2004, când şi-a susţinut în presă părerea că ucigaşul celor două farmaciste din Braşov nu este cel acuzat oficial, Alexandru Diaconescu, fapt confirmat trei ani mai târziu, prin decizia instanţei de a-l pune în libertate, Nina Petre spune că ştie adevărul despre atentatul ce a avut loc, săptămâna trecută, la casa de schimb valutar.

«Nu a avut pistol la el»

“Gorbunov e băgat în faţă de poliţie, ca fiind vinovat, dar el nici nu a avut pistol la el. El doar trebuia să ia sacii cu bani şi să-i ducă la o sală de sport”, ne-a spus femeia, care pretinde că a aflat aceste amănunte prin dialogul telepatic avut chiar cu Gorbunov (foto mic). “Gloanţele ucigaşe au fost trase de doi indivizi aflaţi într-o maşină gri-închis, parcată pe strada Agrişelor, vizavi de casa de schimb valutar. Sunt tot români, infractori cu vechime, membri ai unei reţele europene de crimă organizată. Adevăraţii asasini au fugit din ţară. Până să se dezmeticească poliţia, ei erau deja în drum spre Cluj, către ţările în care locuiesc, Franţa, respectiv Germania”, ne-a mai spus Nina Petre.

Supravieţuitorul, sub pază

Considerat a fi principalul martor, Răzvan Grusin (38 de ani) a intrat sub protecţia oamenilor legii. Uşa salonului în care braşoveanul este internat este păzită non-stop de un poliţist. La începutul acestei săptămâni, bărbatul a suferit o nouă operaţie, la umăr, iar starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit simţitor. Ieri, anchetatorii l-au audiat, din nou, pe Serghei Gorbunov care a negat, în continuare, că ar avea vreo legătură cu atacul armat. (Manuela Bologheanu)


< Înapoi la index articole