< Înapoi la index articole   


ARTICOLE DIN PRESA
anului 2010

Articole din anul 2010

Libertatea a vorbit cu presupusul spirit al lui Michael Jackson - A vrut să arate ca un înger
Cotidianul "LIBERTATEA" nr.6507/22 iunie 2010          Gabriel Peneş

Spiritul marelui artist e traumatizat de pericolele care-i pândesc familia: „Îi vor pe Maria Ciobanu MOARTĂ şi pe Ionuţ, RUINAT“
Ziarul "RING" din 22 februarie 2010       Tudor Andrei

 

 


 

Sursa articolului: Cotidianul LIBERTATEA, 22 iunie 2010

Versiunea online:  http://www.libertatea.ro/stire/libertatea-a-vorbit-cu-presupusul-spirit-al-lui-michael-jackson-a-vrut-sa-arate-ca-un-inger-292966.html

La un an de la moartea lui Michael Jackson, Libertatea a vorbit cu presupusul spirit al megastarului, prin intermediul detectivului psihic Nina Petre

Articol semnat de Gabriel Peneş

A vrut să arate ca un înger

Peste cateva zile, in data de 25 iunie, se va implini un an de la moartea lui Michael Jackson (50 de ani). Pentru a comemora dispariţia megastarului, ziarul Libertatea a apelat la detectivul psihic Nina Petre. De 15 ani, ea susţine că poate intra în comunicare cu spiritele celor decedaţi. Astfel, din discuţia cu presupusul spirit al lui Michael, ce a avut loc chiar în sediul ziarului, am putut afla despre intenţia artistului de a înfia un copil din România, dar şi despre dorinţa sa de a arăta ca un înger.

La un an de la neaşteptatul deces al lui Michael Jackson, ne-am întrebat: oare ar fi posibil să comunicăm cu spiritul megastarului? Pentru această stranie tentativă, am rugat-o pe Nina Petre, detectiv psihic, să încerce să ia legătura cu spiritul acestuia, aflat în lumea astrală.

O încăpere cât mai izolată fonic, o fotografie de-a artistului şi abilităţile paranormale ale Ninei Petre au fost suficiente. Puteţi să credeţi ori nu, dar cei care am asistat la dialogul dintre detectivul psihic şi presupusa entitate spirituală ce a însufleţit omul Michael Jackson am simţit o prezenţă ca o adiere plutind prin preajma noastră. Şi-o încărcătură energetică a aerului din cameră.

Dialogul se poartă în limbaj energetic


Exact la ora 13.00, Nina Petre a intrat în semitransa ce-o ajută să cheme un spirit din lumea de dincolo. N-a fost nevoie de limba engleză ori de traduceri, pentru că, după cum spune Nina Petre, “dialogul cu un spirit se poartă într-un limbaj energetic, universal”. Înainte de toate însă, ea ne-a atenţionat că va dialoga cu spiritul pur care l-a “locuit” pe artist, dar care a fost prezent, prin reîncarnare, şi-n alte destine omeneşti. Apoi, a închis ochii, concentrându- se. După nici un minut, am putut auzi: “Draga mea doamnă, mă aflu chiar aici, lân- gă voi. Mă bucur nespus pentru că mi-ai dat glas”.

Şi-a dorit să fie ca o pasăre


Ascult tăcut cum Nina Petre îşi oferă vocea gândurilor acelui spirit. “El a dorit mult să-şi refacă uriaşa carieră. L-a găsit pe acel medic (n.r. – Conrad Murray, cel acuzat de moartea lui Jackson), acesta fiind dornic de bani.(...) Şi i-a promis lui Michael că va face din el o pasăre a cerului care va zbura pe scenă. Medicul i-a administrat ceea ce i-a cerut el. A cerut calmante care să îl oprească de la mâncare, a cerut să doarmă puţin şi intens şi a cerut să aibă o energie inepuizabilă pe scenă, la repetiţii şi în următoarele spectacole. (...) Ştia că va muri. El a crezut că va mai trăi un an, doi. Dar a vrut ca tot ce rămâne după el să fie perfect”, spune spiritul.

Nu şi-a iubit nevestele


Discuţia continuă într-un ritm rapid, fără pauze. ”El şi-a iubit enorm de mult familia, copiii, dar nu şi nevestele. L-au iubit enorm de multe femei, dar el nu s-a ataşat puternic decât de una singură, mult mai în vârstă decât el. În rest, a avut iubite nenumărate. Şi-a dorit copii mulţi, ar fi vrut să aibă opt sau zece. Dar cum nici o femeie nu rezista lângă el ca o soţie obişnuită (...), a preferat să recurgă la tot felul de artificii, găsind nişte femei dornice să îi nască nişte copii”, a adăugat spiritul lui Michael Jackson. Şi încă multe altele, după cum se poate vedea şi din filmarea neobişnuitului eveniment. La final, Nina Petre era relaxată. “E un spirit bun, energizant. Altele sunt cumplite”, mi-a explicat ea. Eu rămân însă pironit cu gândul la povestea spiritului. Veşnicie uşoară, Michael!
 

A suferit 17 operaţii estetice

După ceva mai mult de zece minute în care spiritul lui Michael şi-a spus gândurile, am primit permisiunea de a-i pune câteva întrebări. Desigur, tot prin mijlocirea Ninei Petre.

Libertatea:
Este Michael supărat pe cineva din familia lui?


Spiritul lui Michael:
Numai pe tatăl lui, doamna mea! Părintele lui, care l-a terorizat de când s-a născut şi până în ultima zi a vieţii. Omul acesta a fost un tiran, un demon, un adevărat negustor.

Cine a fost iubirea vieţii lui?


A fost Diana Ross, pe care a divinizat-o.

Ce s-a întâmplat în ultima zi a vieţii lui pământene?


Michael s-a întors de la repetiţii mai devreme decât în celelalte zile. Se simţea slăbit. A vrut să se odihnească. I-a cerut medicului să îi administreze somniferul acela puternic (...) S-a întâmplat că inima lui a cedat şi nu s-a mai trezit.

Câte operaţii estetice a avut Michael Jackson?


Eu ştiu că în total au fost 17. El a vrut să arate ca un înger. Avea în minte o imagine făurită de el însuşi: se privea în oglindă şi îşi urmărea trăsăturile feţei. Iar culoarea pielii ar fi vrut să fie cea a unui înger, a celui imaginat de el.

Vrea să transmită ceva fanilor?


Da! Eu, spiritul care l-a animat pe Michael Jackson, doresc să le transmit că, în curând, se va naşte un copil care- i va lua locul, dar nu va fi din SUA, va vorbi o limbă diferită. S-ar putea ca acel copilaş să apară pe continentul sud-american sau african. Ar fi posibil să se reia odiseea lui Michael: copilul să fie smead la faţă şi să dorească să fie alb.

Îşi mai aminteşte ceva din viaţa anterioară?


Da, înainte de a fi Michael Jackson am existat în înţeleptul din India, Sri Aurobindo, cu o fire asemănătoare cu a lui Michael.


Cântăreţul a încercat să înfieze un copil din România

Michael Jackson a concertat de două ori în România, în 1992 şi în 1996. De fiecare dată, megastarul a vizitat câteva orfelinate, fiind impresionat de soarta micuţilor.

De atunci, s-a năcut şi zvonul despre intenţia lui Michael Jackson de a adopta un copil din ţara noastră.

La scurtă vreme după moartea artistului, fosta lui prietenă apropiată, actriţa Brooke Shields, a confirmat pentru presa americană intenţia acestuia, ea afirmând că l-ar fi convins că ar fi mai bine să aibă propriii lui copii. Fiind curioşi să aflăm mai multe, am chestionat presupusul spirit al lui Michael Jackson despre această dorinţă a lui.

"El a încercat să adopte câte un copil din mai multe ţări. A încercat în Australia, în Africa, dar nu i s-a permis. În România, doar a întrebat şi a fost refuzat de la discuţia preliminară", a fost răspunsul primit de la acesta, prin glasul Ninei Petre.


Ucis de un cocteil de sedative

În ziua de 25 iunie 2009, omenirea se oprea pentru o clipă din agitaţie: Michael Jackson murise! Şi asta cu nici o lună înainte de debutul a ceea ce dorea a fi ultimul mare turneu al carierei sale: “This is it!”.

Megastarul a suferit un stop cardiac în reşedinţa sa din Holmby Hills, Los Angeles, în urma administrării de către medicul său, Conrad Murray, a unui amestec de sedative, printre care şi puternicul anestezic Propofol. În ciuda intervenţiei unei ambulanţe de urgenţă, artistul n-a mai putut fi resuscitat.

Mai târziu, doctorul avea să fie inculpat pentru omor din imprudenţă, procesul neîncepând încă. După o întreagă telenovelă, Michael Jackson avea să fie înmormântat, două luni mai târziu, în cimitirul Forest Lawn din Glendale, o suburbie a Los Angelesului. Lăsa în urmă trei copii, Prince Michael I (12 ani), Paris (11 ani), Prince Michael II (7 ani), milioane de dolari datorii, dar şi zeci de milioane de fani îndureraţi.


Paranormalul a fost profesor de matematică

Fostă profesoară de matematică, Nina Petre (63 de ani) este detectiv psihic de aproape 15 ani. A devenit cunoscută ca având capacităţi paranormale după ce, în 2004, în ciuda anchetei poliţiei, a susţinut că ucigaşul farmacistelor din Braşov nu este cel arestat, Alexandru Diaconescu, lucru confirmat mai târziu şi de justiţie, care l-a eliberat. La fel, în 2007, în cazul fetiţei dispărute, Roxana Iakab, Nina Petre a arătat că ea e deja ucisă, în vreme ce aşa-zişi martori îi indicau apariţia în diferite locuri.

Anul acesta, Nina Petre a publicat cartea “Situaţia paranormalilor, în societatea românească. Spiritismul, metodă modernă de investigaţie”, desfăşurânduşi activitatea prin intermediul site-ului www.spiritus.ro.

 

Selecţii din ediţia tipărită a ziarului LIBERTATEA cu prezentarea acestui articol: 

Coperta  |   Pagina II din suplimentul de marţi  |   Pagina III din supliment


Sursa articolului: Ziarul RING, 22 februarie 2010

Versiunea online: http://www.ziarulring.ro/stiri/12424/exclusiv-o-vor-pe-maria-ciobanu-moarta-si-pe-ionut-ruinat

MESAJ. Spiritul marelui artist e traumatizat de pericolele care-i pândesc familia:

"Îi vor pe Maria Ciobanu MOARTĂ şi pe Ionuţ, RUINAT"

"S-ar răsuci în mormânt Ion Dolănescu dacă ar vedea în ce hal se ceartă pentru moştenire fraţii Ionuţ şi Dragoş", au spus rudele artistului după izbucnirea scandalului. Mediumul Nina Petre confirmă, pentru "ring", că spiritul marelui rapsod, aflat acum în Cosmos, suferă văzând cum cei doi băieţi ai săi sunt folosiţi de duşmani pentru a-i pângări memoria. Mizele conflictului sunt viaţa Mariei Ciobanu şi cariera lui Ionuţ Dolănescu.

Tudor Andrei
monden@ziarulring.ro

"Am vorbit cu spiritul maestrului la sfârşitul anului trecut. Ion Dolănescu nu e supărat pe Maria Ciobanu pentru că nu a putut participa la în mormântarea sa. El încearcă să o protejeze, pentru că ea e cea mai vulnerabilă în acest conflict. Fiind foarte bolnavă, Maria îşi poate pierde viaţa văzând cum copilul ei, Ionuţ, e umilit şi pus în tot felul de situaţii penibile", susţine parapsihologul.

Împăcare la masa umbrelor

"Spiritul lui Ion Dolănescu vrea să repare greşeli pe care le-a făcut în timpul vieţii. E uimit să vadă cum cei doi fraţi se urăsc. <<Ce să
fac de aici, să cobor să vă mai dau educaţie?! Nu e frumos să vă judecaţi pentru o avere care nici nu prea există în loc să cinstiţi amintirea şi prestigiul meu!>>, le transmite el lui Ionuţ şi lui Dragoş", explică Nina Petre. Specialistul consultat de "ring" spune că, în această perioadă, spiritul artistului încearcă să comunice cu juniorii: "Aşa se explică apariţiile tot mai dese ale lui Ion Dolănescu în visele fiilor săi. Depinde însă cât de mult înţeleg ei din aceste mesaje. Cel mai simplu ar fi să apeleze la un medium, împreună sau separat. Nu e obligatoriu să fie din România, sunt parapsihologi foarte buni şi în Costa Rica, şi în SUA care le-ar putea deschide ochii în privinţa duşmanilor".

"Nu Marguerita îl instigă pe Dragoş"

"Spiritul are o vedere de an samblu şi ştie că scandalul pe averea sa e dirijat de duşmanii săi. Totul a pornit de la rivalităţi artistice.
Toţi urmaşii lui Ion Dolănescu suferă în acest conflict. Cei care au cel mai mult de pierdut sunt Maria Ciobanu, a cărei inimă poate ceda de atâta supărare, şi Ionuţ, a cărui carieră poate fi ruinată. Ionuţ e un artist foarte talentat şi sensibil, însă atmosfera tensionată îi
poate da peste cap echilibrul. Mai puţin afectaţi sunt Dragoş şi Marguerita, pentru că sunt departe de ţară. Nici una dintre mamele celor doi băieţi ai lui Dolănescu nu-şi instigă copilul în acest scandal", spune Nina Petre.

"Majoritatea confundă actul de comunicare prin telepatie cu actul imaginar de a vorbi cu un mort. Spiritul e scânteia de viaţă care face parte din energia universală pe care o numim Divinitate."
Nina Petre

Poate renaşte cu handicap
Spiritul lui Ion Dolănescu ar putea suferi de pe urma scandalului la următoarea reîncarnare. "Din cauza stresului la care e supus, la următoarea reîncarnare s-ar putea naşte cu grave probleme de sănătate, fizice şi psihice", explică parapsihologul consultat de "ring".

"Rivalii lui Ion Dolănescu vor s-o ucidă pe Maria Ciobanu şi să-i ruineze cariera lui Ionuţ. Am presimţiri sumbre în privinţa lor."
Nina Petre

Selecţii din ediţia tipărită a ziarului RING cu prezentarea acestui articol:  Coperta  |   Articol pagina 7


< Înapoi la index articole