<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 25, dimineaţa

"A existat o plasă întunecată aruncată peste planeta voastră şi acea plasă întunecată este acum tăiată, la fel ca atunci când salvaţi o superbă balenă dintr-o plasă de pescuit. Prin asta treceţi acum: plasa întunecată este tăiată şi este un moment de incertitudine şi frică." (Isus)

Mesajul din ziua 25, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 25, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus.

Cu toţii resimţiţi intensitatea în creştere a evenimentelor de pe planeta voastră în această perioadă. Cei mai instruiţi dintre voi înţelegeţi că are loc o călătorie spirituală evolutivă şi că stresurile şi dificultăţile provin din interiorul vostru, fiind declanşate de lumea exterioară pentru ca voi să le puteţi privi, să le eliberaţi, să căpătaţi înţelepciune şi să decideţi dacă doriţi sau nu să le mai păstraţi în minte.

Alţii nu sunt atât de norocoşi. Alţii poate că se revoltă pe străzi, alţii poate că sunt deprimaţi sau trişti, dar aceştia sunt scufundaţi în iluzie şi vor fi deziluzionaţi. A fi deziluzionat înseamnă că încă mai crezi în iluzie, dar ea nu te mai satisface.

Deci cei care vizionaţi acest videoclip, vrem să pricepeţi că veţi deveni faruri de lumină pentru cei din jurul vostru. Cei din jur îşi vor exprima umbra lor psihică cea mai întunecată, pentru că asta stoarce acum societatea din voi. Este un an al revelaţiei, un an al descoperirilor. Tuturor vi se dezvăluie lăuntric ceea ce există acolo. Foarte mulţi dintre voi v-aţi dezvăluit ura, mulţi v-aţi dezvăluit frica, mulţi v-aţi dezvăluit dependenţa de lucruri.

Deci este foarte important ca voi, cei care ne urmăriţi, să înţelegeţi că, atunci când vedeţi oameni manifestând panică, frică şi mânie, ei fie vor ataca, fie se vor ascunde. Reacţiile minţii egotice sunt: luptă, fugă sau încremenire. La fel, un animal se va lupta dacă va putea, va fugi dacă va putea, iar dacă nu poate face niciuna dintre acestea, se va preface că este mort. Asta funcţionează uneori când eşti atacat de o altă creatură.

Dar în această societate doar încremenirea funcţionează, lupta nu funcţionează şi fuga nu funcţionează. Nu ai unde să fugi din mijlocul unei conspiraţii globale.

Da, vom folosi acest cuvânt. Ştim că este un cuvânt tabu în societatea voastră, dar ce-i conspiraţia? este un grup de oameni care lucrează împreună pentru a atinge un scop care este înşelător sau nefavorabil pentru alţii într-un fel sau altul. Conspiraţia de a comite o crimă înseamnă că vă adunaţi câţiva şi decideţi că veţi ucide pe cineva. Iar o conspiraţie de amploarea celei pe care o trăiţi acum este tot o conspiraţie.

Modul prin care, întotdeauna, ego-ul ne abate atenţia este de a-i acuza pe ceilalţi tocmai de ceea ce face el. Reflectaţi la asta. Dacă cineva vă acuză că sunteţi adepţi ai teoriei conspiraţiei, atunci probabil că este implicat într-o conspiraţie.

Dar să revenim la subiectul iniţial. Veţi vedea oameni decompensându-se psihic. Veţi vedea oameni dezechilibraţi. Nu vrem să fiţi mândri de voi înşivă. Nu vrem să ziceţi: „Oh, ăştia sunt atât de neevoluaţi, iar eu sunt atât de evoluat”. Ci vrem să le trimiteţi dragoste. Trimiteţi-le compasiune. Trimiteţi-le, în orice mod potrivit acelor persoane, cea mai mare dorinţă de bine.

De exemplu, dacă vedeţi într-o filmare oameni revoltându-se, trimiteţi-le dragoste. Nu ziceţi: „Sunt cumpliţi, nu ar trebui să facă asta”. În lumea lor, aceasta este singura formă de exprimare a ceea ce simt. Nimeni nu i-a îndrumat, nimeni nu i-a învăţat, nimeni nu le-a dat o educaţie sănătoasă. De fapt, ei au fost crescuţi în familii şi cămine şi sisteme de divertisment cu multă violenţă.

Mereu ne uimeşte că sunteţi atât de surprinşi când izbucneşte violenţa pe străzi, căci copiii voştri joacă jocuri video violente, iar voi vizionaţi filme cu crime şi emisiuni cu poliţişti unde oamenii se urmăresc şi se omoară, şi vă uitaţi la filme de succes unde eroul principal ucide întotdeauna nenumăraţi oameni.

Exact asta veţi vedea pe străzile din ţările voastre în următorii ani. Vi se va revela adevărul credinţelor oamenilor. Atât partea bună, cât şi partea rea. Îi veţi vedea în demonstraţii masive, luptând pentru libertate şi exprimându-se în căutarea suveranităţii şi a dreptului de a fi cine doresc să fie. Dar veţi vedea şi violenţă. Depinde de noi toţi, cei care deţinem aceste cunoştinţe, cei care vibrăm cu o frecvenţă înaltă, să aducem acea frecvenţă în fiecare interacţiune umană legată de aceste subiecte.

Aşadar, dacă vă întâlniţi cu prietenii şi cineva îi critică pe alţii care sunt trişti sau nefericiţi sau furioşi sau care demonstrează, ridicaţi-vă şi spuneţi: „Aceşti oameni fac ceea ce pare a avea sens în lumea lor, ţinând cont de oportunităţile pe care le au. Trebuie să avem compasiune pentru semeni, deoarece dacă îi atacăm verbal, nu suntem diferiţi de cei care atacă o clădire sau alt grup de oameni”.

Şi există în lumea voastră o mare ignoranţă în jurul acestui subiect, că ar fi în regulă să urăşti pe cineva – cum ar fi preşedintele, de exemplu, în Statele Unite: urâţi-l! urâţi-l! Postează lucruri cumplite despre el, răspândind zvonuri sau propagandă, oricum i-am spune, şi totuşi ei nu înţeleg că asta-i ură. Ei spun că el urăşte. Dar dacă faci asta, tu urăşti. Este o oglindă. Este o oglindă. Totul îţi arată acum ceea ce există în tine.

Iată practica spirituală pe care trebuie să o faceţi cu toţii: nu numai să aveţi compasiune pentru cei care par să fie diferiţi de voi – căci sunteţi cu toţii legaţi între voi, deci nu sunt cu adevărat diferiţi – ci, de asemenea, să aveţi compasiune chiar pentru propria voastră suferinţă, cauzată de lucrurile la care aţi putea fi martori în următoarele luni şi ani.

Dar dacă rămâneţi calmi, veţi primi îndrumare. O veţi primi, dacă urmaţi procedurile pe care vi le sugerăm: să urmaţi “Cursul de miracole”, să ţineţi jurnalul de vise, să vă închideţi telefoanele tot mai mult, să vă opriţi computerele tot mai des, să ieşiţi în natură din ce în ce mai mult, şi veţi primi îndrumări. S-ar putea să simţiţi un îndemn copleşitor de a suna pe cineva, s-ar putea să simţiţi un îndemn copleşitor de a restabili legătura cu un vechi prieten, s-ar putea să aveţi un îndemn copleşitor de a vă muta de unde locuiţi.

Când apar aceste îndemnuri, vă sugerăm să le ascultaţi, fiindcă cei aflaţi într-o stare meditativă de pace veţi avea multe tipuri de îndrumări. Vrem să ştiţi că parcurgeţi o experienţă minunată, minunată. Credeţi sau nu, a existat o plasă întunecată aruncată peste planeta voastră şi acea plasă întunecată este acum tăiată, la fel ca atunci când salvaţi o superbă balenă dintr-o plasă de pescuit. Este dureros. Balena nu se simte bine, iar cineva vine să salveze balena şi să taie acea plasă. Este un moment de supărare, un moment de panică: oare va funcţiona? Şi totuşi, când acea balenă înoată liber şi sare în aer de bucurie, există o mare bucurie în Spirit şi în oamenii care au ajutat acea creatură.

Prin asta treceţi acum: plasa întunecată este tăiată şi este un moment de incertitudine şi frică. Dar să nu coborâţi în adâncurile dezamăgirii şi fricii, ci rămâneţi sus, în tărâmurile iubirii şi ale luminii, folosind „Cursul de miracole” drept ghid.

Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 5 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=byhOx1nZ6uA