<  Cuprins "Ciclurile sufletului"


Introducere

Introducerea cărţii dictate Ginei Lake de către Spiritul lui Isus Cristos "CYCLES OF THE SOUL: Life, Death, and Beyond” (CICLURILE SUFLETULUI - Viaţa, moartea şi dincolo de ele).

Notă: Această introducere nu a fost lecturată audio de autoarea Gina Lake.

Jesus

Introducere

Această carte se îndepărtează oarecum de ceea ce eu, Isus Cristos, am scris şi am vorbit prin intermediul acestui medium, dar mi se pare important să adaug detalii la contextul mai larg în care se desfăşoară viaţa voastră umană. După cum cei mai mulţi care citiţi aceste rânduri ştiţi deja, cel puţin din punct de vedere intelectual, voi nu sunteţi deloc oameni, ci fiinţe spirituale care şi-au asumat o viaţă umană – ba chiar mai multe vieţi umane – pentru o perioadă relativ scurtă din existenţa sufletului vostru, ca un mijloc de explorare şi progres spiritual.

Oricât de des vi s-ar spune acest lucru, totuşi, merită repetat şi explicat mai clar, deoarece, cu excepţia practicanţilor spirituali foarte avansaţi, tuturor vi se pare că sunteţi nişte fiinţe umane. Şi totuşi, mulţi aţi simţit, chiar dacă doar pentru foarte scurt timp, că sunteţi mult mai mult decât atât.

Specia umană este doar una dintre formele de viaţă umanoidă din universul vostru. Există nenumărate universuri în care există forme de viaţă asemănătoare cu cea umană şi alte forme de viaţă inteligente. Asta nu trebuie să vă facă să vă simţiţi mărunţi sau lipsiţi de importanţă, pentru că nu sunteţi deloc aşa. Sunteţi creatura şi Creatorul! Sunteţi Creatorul manifestat sub o formă umană – deocamdată.

Când sunteţi eliberaţi din forma umană la moarte, începeţi să vă amintiţi şi să simţiţi că sunteţi mult mai mult decât omul care aţi fost în acea viaţă. Vă amintiţi că aţi trăit multe alte vieţi umane, iar majoritatea dintre voi deveniţi mai conştienţi de ceea ce aţi fost şi înainte de acele vieţi. Chiar şi aşa, nu vă veţi înţelege întreaga splendoare şi relaţia cu Creatorul până când nu se va încheia ciclul vostru de încarnări.

Înainte de a vă întrupa, existaţi ca o fiinţă energetică, ca iubire pură şi existenţă extatică. Iar apoi aţi ales să experimentaţi viaţa umană. Din acel moment, ai fost prinşi în ciclul de vieţi care perfecţionează şi modelează fiinţa umană şi vă readuce la starea voastră iniţială de iubire şi pace – dar cu mult mai multă experienţă, compasiune şi înţelepciune decât aveaţi înainte de aceste încarnări. Aţi ales să părăsiţi perfecţiunea pentru o stare de imperfecţiune şi inestimabile dificultăţi şi evoluţie. Ce curaj! Ce călătorie!

Din aceste experienţe ca fiinţe umane, sufletul vostru câştigă enorm, mult mai mult decât v-aţi putea imagina, şi nu doar sufletul, ci şi Divinitatea este îmbunătăţită prin aceste experienţe. Întreaga creaţie evoluează şi creaţia ajută Creatorul să evolueze, iar Creatorul se bucură! Asta este ceea ce se întâmplă. Aceasta este imaginea de ansamblu, marele proiect din care faceţi parte. Aşadar, haideţi să explorăm mai departe acest mare proiect, astfel încât şi voi să puteţi sărbători şi să profitaţi la maximum de această preţioasă viaţă umană. 

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
3 mai 2022