<  Cuprins "Credinţă, fapte şi ficţiuni"


Fiinţele stelare care ajută

Capitolul 6, "Fiinţele stelare", subcapitolul a, "Fiinţele stelare care ajută", din cartea dictată Ginei Lake de către Spiritul lui Isus Cristos „Faith, Facts & Fiction” (Credinţă, fapte şi ficţiuni).

Notă: Acest subcapitol nu a fost lecturat audio de autoarea Gina Lake.

Jesus

6a. Fiinţele stelare care ajută

«În acest capitol, vreau să vă povestesc despre un fenomen care nu este nou pe Pământ, dar care s-a răspândit în ultimele trei sferturi de secol mai mult ca oricând. Aceste informaţii nu pot fi verificate, deşi, dacă vă număraţi printre cei pe care îi descriu, vă puteţi recunoaşte. Din lipsa unui termen mai bun şi pentru că alţii l-au folosit deja, voi numi acest fenomen Fiinţele Stelare, deşi îl folosesc într-un sens diferit faţă de nativii americani, care l-au folosit pentru a descrie vizitele extratereştrilor.

Acest fenomen este diferit de acele vizite într-un mod esenţial: Extratereştrii, şi folosesc acest termen într-un sens larg, nu doar că sunt vizitatori, ci astăzi chiar se întrupează, cu intenţia de a aduce umanităţii darurile lor din altă dimensiune. Întrupându-se, aceste fiinţe avansate pot trăi vieţi umane, în acelaşi timp, aducând omenirii darurile şi starea lor superioară de conştiinţă.

Fiinţele Stelare au început să se întrupeze pe Pământ cu miile la sfârşitul anilor 1940. Numărul lor este acum de milioane. S-a întâmplat aceasta, deoarece noi şi cei ca noi din dimensiunile superioare, care iubim Pământul şi veghem şi călăuzim omenirea, suntem foarte îngrijoraţi de faptul că Pământul ar putea să nu mai poată susţine viaţa umană în viitor.

Aceste tipuri de intervenţii sunt obişnuite în lumile unde viaţa este periclitată de cei a căror dezvoltare intelectuală a depăşit evoluţia lor spirituală, aşa cum se întâmplă şi în lumea voastră. Vremurile cer ca evoluţia voastră spirituală să recupereze decalajul şi, într-o mare măsură, Fiinţele Stelare se află aici tocmai pentru a vă ajuta în această privinţă. De asemenea, ele sunt aici pentru a vă ajuta să dezvoltaţi tehnologiile de care aveţi nevoie pentru a salva Mama Pământ.

Aceste informaţii i-ar putea ajuta pe cei dintre voi care sunteţi Fiinţe Stelare să intraţi mai uşor în rolul pe care trebuie să îl jucaţi. Unii dintre voi întâmpinaţi mari dificultăţi pe Pământ. Sunteţi sensibili, nu vă încadraţi nicăieri, mereu aţi simţit că sunteţi diferiţi, că aţi venit dintr-o lume frumoasă de care aparţineţi şi unde tânjiţi să vă întoarceţi, şi sunteţi îngroziţi de luptele, uciderile şi ura de pe Pământ, care sunt de neconceput pentru voi.

Ca fiinţe avansate ce sunt, Fiinţele Stelare iubesc pacea şi, înainte de a se întrupa, au trăit în societăţi foarte evoluate, aflate cu mult mai presus de chestiuni precum războiul. Multe Fiinţe Stelare au mai trăit câteva vieţi pe Pământ şi iubesc această planetă şi au sacrificat multe pentru a veni acum pe Pământ şi a-i fi de ajutor. Au trăit într-un fel de rai, iar acum trăiesc printre oameni relativ neevoluaţi.

Multe Fiinţe Stelare suferă şi nu îşi pot găsi locul în societate şi vor să plece „acasă”. Ele trebuie să se trezească la adevărata lor identitate, dar acest lucru este dificil şi chiar imposibil pentru unii, care s-au adâncit prea mult în condiţia umană ca să mai poată îndeplini ceea ce şi-au propus. Dar acesta a fost riscul pe care şi l-au asumat atunci când s-au oferit voluntar să vină pe Pământ. Ei şi-au sacrificat propria fericire pentru şansa de a servi omenirea în acest moment critic al istoriei.

Cei mai mulţi dintre voi care sunteţi Fiinţe Stelare nu ştiţi asta despre voi înşivă. Majoritatea Fiinţelor Stelare sunt încă scufundate în densitatea acestei planete şi nu şi-au recăpătat nivelul de conştiinţă de care sunt capabile. Multe dintre ele se află pe calea spirituală; şi totuşi, nu reuşesc să-şi recapete conştiinţa cu care erau atât de obişnuite înainte de naştere.

Energia, vibraţia, este foarte densă pe Pământ, mai densă decât a fost vreodată, deoarece, chiar dacă omenirea a evoluat de-a lungul mileniilor, mediul este zilnic deteriorat, plantele şi animalele jelesc, resursele voastre sunt solicitate până la limită, mulţi trăiesc departe de natură, iar planeta este aglomerată cu oameni, dintre care mulţi se zbat şi suferă foarte mult.

Toate acestea au ca rezultat o vibraţie joasă, cu care chiar şi cele mai înalte suflete se luptă din greu. Această vibraţie este răspândită prin intermediul mass-media ca un virus, aşa că, chiar dacă aveţi o viaţă liniştită şi frumoasă, nu puteţi să nu fiţi afectaţi de negativitatea din lume. Această vibraţie densă face dificilă trezirea Fiinţelor Stelare; şi totuşi, este mai important ca niciodată ca oamenii să se trezească.

Voi spune mai multe despre trezire şi iluminare în capitolul următor. Ceea ce vreau să spun aici este că cei mai mulţi aflaţi pe calea spirituală care s-au trezit, în ciuda acestei densităţi, sunt Fiinţe Stelare, aflate aici pentru a aduce în această lume o conştiinţă superioară, învăţături spirituale, tehnologii de vindecare şi know-how ştiinţific şi tehnologic. Mulţi au venit de pe planete mult mai avansate, care au rezolvat deja problemele cu care se confruntă lumea voastră astăzi. Aceste Fiinţe Stelare au răspunsurile la problemele voastre şi le propun lumii în felul lor personal.

Multe dintre progresele tehnologice din ultimele decenii au fost realizate de Fiinţele Stelare, în special în domeniul computerelor, care v-au transformat lumea şi vor continua să o facă. Nu este un accident. Fără calculatoare, n-ar fi existat nicio şansă ca specia voastră să supravieţuiască în viitor, având în vedere distrugerea mediului înconjurător.

Aveţi nevoie de noi tehnologii care să vă scoată din necazurile în care v-au băgat combustibilii fosili, agricultura industrială, lăcomia şi alte lucruri. Computerele conectează oamenii şi fac posibil ca cei mai strălucitori dintre voi să îşi împărtăşească cunoştinţele şi să vă rezolve problemele mai repede ca oricând, iar viteza contează astăzi.

Înălţarea conştiinţei este cealaltă zonă în care Fiinţele Stelare pot avea cel mai mare impact. Aveţi problemele pe care le aveţi din cauza nivelului vostru redus de conştiinţă, aşa că-i logic că rezolvarea problemelor va necesita o translaţie a conştiinţei. Acesta este modul în care multe lumi dinaintea voastră au putut face schimbări care, altfel, ar fi fost imposibile într-un timp atât de scurt.

Schimbarea conştiinţei înseamnă o schimbare a perspectivei, care include o schimbare a valorilor: de la valorile egotice la valori superioare, de la acumularea egoistă de bani şi posesii la iubire şi slujirea celorlalţi. Această schimbare a conştiinţei înseamnă că-i veţi iubi şi îngriji pe ceilalţi la fel de mult ca şi pe voi înşivă: iubirea aproapelui ca pe sine şi tratarea tuturor oamenilor în mod egal. Pentru cei mai mulţi, o astfel de atitudine faţă de ceilalţi nu a fost posibilă, din cauza stării generale de conştiinţă a umanităţii. Dar având suficienţi oameni iluminaţi pe planetă, este mai uşor ca să vă priviţi pe voi şi pe ceilalţi într-un mod diferit, să-i iubiţi pe ceilalţi ca pe voi înşivă.

Trebuie să începeţi să vă strângeţi ca un singur popor, o singură lume, în loc să luptaţi unul cu celălalt. Iar singura posibilitate ca acest lucru să se petreacă va fi dacă conştiinţa umanităţii se va modifica. Acest lucru se întâmplă cel mai rapid prin contactul cu cei care au o conştiinţă superioară: ca urmare a unei transmisiuni de conştiinţă de la ei la voi. Această transmisiune poate proveni de la o persoană trezită sau iluminată, ori de la o fiinţă non-fizică iluminată, cum sunt eu. De asta-i nevoie acum.

Finţele Stelare se trezesc acum. Se trezesc de zeci de ani şi se integrează în societate, adesea fără să ştie că sunt Fiinţe Stelare şi de ce simt că nu aparţin acestui loc. Dacă sunteţi unul dintre cei care nu s-a trezit încă, atunci este timpul să vă treziţi la nivelul de conştiinţă care vă este accesibil şi să vă manifestaţi darurile pentru omenire. Acest lucru este mai uşor acum decât înainte, deoarece tot mai multe Fiinţe Stelare se trezesc şi îşi transmit conştiinţa. Unii o fac în mod intenţionat, în persoană şi prin internet, iar alţii o transmit neintenţionat.

Vă sună toate acestea foarte ciudat? Când am venit pe Pământ pentru a sluji acum două mii de ani, eram deja iluminat. Nu aveam nevoie să vin pe Pământ pentru înălţarea sufletului. Deja absolvisem dimensiunea voastră. Dar asta fac adesea fiinţele iluminate odată ce au absolvit: Se oferă voluntare ca să se întrupeze din nou pentru a fi de ajutor. O facem, deoarece ajutorul pe care-l putem da din dimensiunea noastră este limitat de faptul că nu avem un corp, iar intervenţiile care ne sunt permise asupra lumii voastre se supun anumitor reguli constrângătoare.

Fiinţele Stelare sunt corpurile noastre pe pământ: mâinile şi picioarele noastre, ochii, gurile şi urechile. Putem lucra mai direct prin Fiinţele Stelare, deoarece sunt deschise către noi şi au capacitatea de a se conecta cu noi şi de a ne auzi, ceea ce oamenii obişnuiţi nu pot. Deşi lucrăm prin intuiţia fiecăruia dintre voi pentru a vă ajuta să vindecaţi şi să vă modelaţi lumea, putem lucra mult mai direct prin intermediul Fiinţelor Stelare. Nu numai că pot primi cunoştinţe direct de la noi, dar îşi pot accesa şi propriile cunoştinţe şi daruri din vieţile lor anterioare pe planete mai avansate. Deoarece Fiinţele Stelare sunt fiinţe iluminate întrupate, nu simpli oameni care pot canaliza mediumnic fiinţe iluminate, ele pot realiza mult mai multe.»

traducere de Răzvan A. Petre
4 iulie 2021

< Sus >