<  Cuprins "Credinţă, fapte şi ficţiuni"


Fiinţele stelare care încurcă

Capitolul 6, "Fiinţele Stelare", subcapitolul b, "Fiinţele stelare care încurcă", din cartea dictată Ginei Lake de către Spiritul lui Isus Cristos „Faith, Facts & Fiction” (Credinţă, fapte şi ficţiuni).

Notă: Acest subcapitol nu a fost lecturat audio de autoarea Gina Lake.

Jesus

6b. Fiinţele stelare care încurcă

«În toate acestea, mai apare un factor care trebuie numit. Există şi Fiinţe Stelare aflate pe Pământ pentru a încurca, nu pentru a ajuta. Sunt fiinţe avansate din altă dimensiune, dar nu sunt iluminate în sensul normal. Pământul prezintă un mare interes pentru tot felul de fiinţe din alte dimensiuni dincolo de a voastră. Unele dintre aceste fiinţe sunt binevoitoare, altele sunt neutre, iar altele sunt răuvoitoare sau sunt interesate numai de serviciul-pentru-sine. Acestea din urmă speră să submineze munca noastră de a ajuta umanitatea să evolueze către o conştiinţă superioară. Le voi numi Fiinţe Stelare negative.

Fiinţele Stelare negative au motivele lor pentru a face ceea ce fac, care sunt variate, dar la fel cum există oameni egoişti şi care îşi urmează numai propriile interese şi care lucrează împotriva binelui comun, tot aşa există fiinţe din alte dimensiuni – extraterestre şi altele – care acţionează în scopuri opuse binelui comun al umanităţii. Unii dintre aceşti indivizi care îşi urmăresc numai propriile interese meschine sunt întrupaţi (Fiinţe Stelare), în timp ce alţii există în alte dimensiuni şi acţionează prin mediumi, clarvăzători şi minţile oamenilor pentru a submina binele comun.

Este important să cunoaşteţi acest fenomen, deoarece această cunoaştere le diminuează puterea Fiinţelor Stelare negative. La fel cum cunoştinţele despre hackeri şi troli vă ajută să le faceţi faţă şi să reduceţi răul pe care îl pot face, tot aşa, informaţiile despre Fiinţele Stelare negative vă pot ajuta să vă protejaţi împotriva lor. Acesta este motivul pentru care vă vorbesc despre ele, nu pentru a vă speria, ci pentru a vă împuternici.

Fiinţele Stelare negative lucrează în guverne, corporaţii şi în alte poziţii de putere, precum şi în culise, în activităţi obscure. Sunt implicaţi în corupţie, spălare de bani, piraterie, troling şi alte activităţi infracţionale şi campanii de dezinformare a populaţiei, cu scopul de a câştiga putere sau bani. Spre deosebire de sufletele tinere care fac aceleaşi lucruri, Fiinţele Stelare negative sunt mai dezvoltate, ceea ce înseamnă, în general, că sunt mai şmechere, mai fără scrupule şi mai inteligente.

Asta-i situaţia în lumea voastră. Există „băieţi buni” şi „băieţi răi” şi nu toţi băieţii răi sunt suflete tinere. Există aceeaşi dualitate şi în alte dimensiuni. Unii au numit atitudinea celor negativi „serviciu-pentru-sine”, care este un nume potrivit. Cei care se servesc pe sine în aceste moduri nu văd nimic în neregulă cu ceea ce fac. Nu consideră că fac ceva rău – ci doar dăunător. Dar pentru ei, a fi dăunător pentru alţii este în regulă, atâta timp cât le aduce binele lor. Aceasta este valoarea lor cea mai înaltă. Este bun ceea ce este bine doar pentru ei.

Fiinţele Stelare negative îi consideră pe cei pe care îi lovesc ca fiind slabi şi insuficient de isteţi pentru a evita răul şi, prin urmare, merită să le fie rău. Lipsa de scrupule şi disponibilitatea de a face orice pentru a-şi atinge obiectivele sunt văzute ca putere personală şi necesare pentru propriul lor bine. Nu se simt responsabili pentru bunăstarea altora, ci doar a lor. Acesta este modul lor de trai. Adică, să fie inteligenţi şi puternici: supravieţuieşte cel mai tare!

Dacă asta vă sună familiar, se întâmplă pentru că, adesea, aşa abordează viaţa sufletele tinere, deşi nu chiar atât de imoral şi fără regrete. Majoritatea sufletelor tinere au fost crescute în credinţe religioase care le-au încurajat să fie atente la ceilalţi; şi totuşi, sufletele tinere încă acţionează, de cele mai multe ori, numai în propriul interes. Ceea ce diferă la Fiinţele Stelare negative este că nu au astfel de credinţe religioase sau morale. Sunt amorale. În termeni psihologici, sunt nişte sociopaţi.

Fiinţele Stelare negative vor continua în felul acesta până când „vor vedea lumina”, dar ar putea trece eoni până să se întâmple asta. Fiinţele Stelare negative pot evolua destul de mult în toate direcţiile, cu excepţia moralităţii, înainte de a deveni interesate să păşească pe calea serviciului-către-alţii, lucru pe care îl fac toate, în cele din urmă.

Prin urmare, răul din lumea voastră este comis nu numai de sufletele tinere sau de cei care suferă profund, ci şi de fiinţele întrupate din alte lumi cu scopul de a o devasta pe a voastră, de multe ori doar din distracţie sau, pur şi simplu, pentru că pot. Cu asta se ocupă. Este distractiv pentru ele să dobândească putere şi să-i manipuleze şi să-i păcălească pe ceilalţi. Astfel, se comportă ca nişte fiinţe astrale inferioare şi, adesea, chiar asta sunt. Fiinţele Stelare negative sunt implicate în majoritatea dezinformărilor transmise prin mediumi şi în dezinformările produse de autorităţi şi alte tehnici de a câştiga putere asupra celorlalţi.

Unii oficiali guvernamentali şi oameni cu putere din lumea voastră sunt Fiinţe Stelare negative. Saddam Hussein a fost unul dintre ele, de exemplu. Nu îi voi numi şi pe alţii, fiindcă, probabil, îi puteţi depista singuri suficient de uşor, având în vedere această descriere. Dictatorii şi alte tipuri autoritare sunt probabil Fiinţe Stelare negative sau, eventual, doar nişte suflete tinere. Ei sunt singurii care îşi doresc puterea asupra celorlalţi şi sunt dispuşi să facă orice pentru a o obţine, iar şefia unui guvern reprezintă puterea supremă. Deci, dacă vreţi exemple de Fiinţe Stelare negative, căutaţi acolo.

Ideea e că în lumea voastră există, într-adevăr, oameni nemiloşi şi nepăsători care caută poziţii de putere, dar ei sunt nişte excepţii, căci altfel lumea ar fi arătat mult mai rău decât arată. Băieţii buni, să le zicem aşa, depăşesc cu mult numărul celor răi. Da, băieţii răi fac tot ce le stă în putinţă pentru a câştiga puterea şi deseori reuşesc pe alocuri, dar nu per ansamblu, aşa cum sugerează teoriile conspiraţiei.

Cea mai mare parte a aşa-zisului rău de pe planeta voastră este provocat de suflete tinere ignorante, suferinde şi nu prea inteligente, care doar încearcă să supravieţuiască şi să-şi capete bucata de pâine. Nu sunt coordonate între ele şi nici foarte experte, iar majoritatea nu se găsesc în poziţii de putere, deşi încearcă să obţină puterea, dar destul de prosteşte. De obicei, ajung la închisoare înainte de a-şi realiza obiectivele.

Da, există şi excepţii: persoane care au câştigat putere şi bani şi manipulează cu succes sistemul. Dar, în general, o fac la lumina zilei, iar sistemul nu reuşeşte să le ceară socoteală. Cei bogaţi şi puternici, prea adesea, sunt păsuiţi. Nici măcar ei nu fac parte dintr-o mare conspiraţie. Sunt atât de bogaţi, încât pot dejuca sistemul sau pot scăpa de necazuri prin mită.

Este important să înţelegeţi că aşa-numiţii băieţi răi nu gândesc ca voi. Au un alt sistem de valori. Nici măcar nu încearcă să fie buni. Pentru ei, binele înseamnă ceea ce este bine pentru ei. Pentru cei mai mulţi dintre voi, o astfel de amoralitate este şocantă şi nu o prea remarcaţi în jur. O vedeţi la televizor şi în filme, dar presupuneţi că majoritatea oamenilor sunt ca voi, şi pe bună dreptate. Majoritatea sunt. Vă încredeţi în ceilalţi pentru că ar fi morali şi cinstiţi, dar unii nu sunt, profitând de încrederea şi bunăvoinţa voastră.

Aceşti indivizi amorali cred că sunteţi naivi şi nebuni să aveţi încredere în ei şi că meritaţi să profite de voi, tocmai din cauza asta. Vă învinovăţesc pe voi – victimele – pentru comportamentul lor urât. Cei care cunosc astfel de criminali ştiu acest lucru, dar poate că voi nu-l ştiaţi. Indivizii amorali trebuie separaţi de societate, deoarece nu merită să stea în societate. În acest caz, încarcerarea este soluţia adecvată. Ăştia-s nişte sociopaţi şi nu pot fi reabilitaţi.

Totuşi, nu acelaşi lucru se poate spune despre foarte mulţi deţinuţi din închisori, care au nevoie de servicii de reabilitare şi sănătate mintală, nicidecum de încarcerare. Vreau să fac această distincţie acum, pentru că nu am făcut-o totdeauna când am vorbit despre încarcerare. Sociopaţii sunt foarte rari, dar pot aduce mari pagube societăţii, în special din poziţiile de putere. Asta nu-i o noutate. Aţi văzut destui astfel de indivizi ajunşi la putere.

Dar ce puteţi face pentru a-i opri? O parte a populaţiei respectă şi admiră persoanele autoritare şi pe cei bogaţi şi puternici care manipulează sistemul în propriul lor avantaj. Şi această parte a populaţiei nu-şi va schimba prea uşor preferinţele. Cade în sarcina celorlalţi ca voi să-i ţineţi departe de putere. În ultimul timp, astfel de indivizi şi-au făcut drum în interiorul multor sisteme politice, aşa că acum trebuie să fiţi foarte atenţi să nu fiţi păcăliţi de cei care vă promit vouă puterea, căci cei care votează stilul autoritar, de fapt, adoră şi ei puterea.

Cei care sunt atraşi de liderii autoritari caută să câştige putere pentru ei înşişi prin intermediul unui personaj puternic. Spre deosebire de majoritatea oamenilor, nu le pasă că vor fi controlaţi sau oprimaţi de un lider autoritar. Ci speră să fie împuterniciţi de liderul autoritar să-i controleze pe cei care sunt diferiţi de ei sau care nu sunt de acord cu ei. Având omul lor la putere, vor căpăta puterea pe care o doresc – sau, cel puţin, aşa speră ei. Vor ca liderul lor autoritar să schimbe lumea după dorinţele lor. Naţionaliştii creştini au acum această iluzie. Ar fi foarte fericiţi să schimbe democraţia cu controlul religios asupra celorlalţi. Acesta este motivul pentru care autoritarii câştigă putere – deoarece adepţii lor îşi doresc puterea pentru ei înşişi. Dar asta nu se întâmplă niciodată.

Autoritarii pun mâna pe putere pentru ei înşişi. Nu sunt interesaţi s-o împartă sau s-o dăruiască nimănui. Totul se reduce la propria lor persoană, căci asta-i natura unui sociopat. Un autoritar ar putea promite putere unui grup, dar niciodată nu se gândeşte serios să i-o dea. El nu suportă niciun ideal sau ideologie, religioasă sau de altă natură. Tot ce îşi doreşte este puterea pentru sine. Autoritarii sunt nişte mari escroci, iar printre victime se numără chiar şi adepţii lor.

Cum obţin şi rămân la putere Fiinţele Stelare negative şi alte figuri autoritare? Mai ales prin minciuni. Minciunile sunt moneda de schimb a autoritarilor şi a infractorilor de toate soiurile. Fără minciuni, nu şi-ar putea îndeplini planurile. Aceşti indivizi sunt foarte pricepuţi la înşelăciuni. Şi chiar că ăsta-i un talent. Este nevoie de talent pentru a minţi convingător. Adesea, aceşti indivizi inundă atmosfera cu atât de multe minciuni, încât adevărul nu se mai vede, făcând oamenii să se simtă copleşiţi, confuzi şi neajutoraţi, iar mincinosul nu este tras la răspundere.

Mincinoşii pricepuţi cunosc ce putere are repetarea minciunilor. Deoarece creierul vostru este programat prin repetiţii, o minciună repetată suficient de des începe să pară adevărată. Exact aşa sunteţi păcăliţi de ceea ce vă spune vocea din cap şi de ceea ce vă spun alţii. Oamenii vă repetă mereu ceva în copilărie, ceea ce devine exact ceea ce vă spuneţi şi credeţi despre voi. Asta se întâmplă nu numai în copilărie, ci şi pe tot parcursul vieţii. Creierul oamenilor este pasibil să fie programat, iar această programare se realizează prin repetare. Odată ce autoritarii pun mâna pe mass-media, capătă şi mijloacele de programare a oamenilor, adică mijloacele de a-i controla.

Acelaşi lucru se întâmplă şi cu teoriile conspiraţiei. Oamenii adoră secretele şi poveştile şocante care stau la baza teoriilor conspiraţiei. Ego-ul adoră şocul şi înfiorarea, la fel cum adoră dramele de la televizor şi din filme. Viaţa reală nu-i la fel de interesantă ca acele drame. Teoriile conspiraţiei sunt aşa: te captivează – te înfioară şi te ţin captiv. Îndeplinesc dorinţa ego-ului pentru ceva spectaculos, secret, voluptos, lasciv, şocant!
Ego-ului adoră să fie stimulat în acest fel. Această voluptate este ca un drog şi afectează creierul într-un mod similar. Vrei din ce în ce mai mult. Aşa funcţionează creierul uman. Şi dacă destui oameni repetă aceste poveşti exagerate pe reţelele de socializare, ele devin credibile. În condiţiile potrivite, oamenii nu au cum să nu creadă teoriile conspiraţiei. Sunteţi programaţi să înclinaţi urechea către ele şi să le credeţi. Pentru creierul vostru, teoriile conspiraţiei sunt distractive şi irezistibile.

Sunt rare acele persoane care să nu fi fost niciodată în viaţă victimele unor astfel de înşelăciuni, pentru că este atât de omenesc. Acelaşi lucru este valabil chiar şi pentru escroci. În nişte condiţii potrivite, oricine poate fi păcălit. Deci, nu trebuie să vă fie ruşine dacă vi s-a întâmplat. Se întâmplă aproape tuturor. Singurii oameni cărora nu li se întâmplă sunt aceia cărora li s-a mai întâmplat şi s-au învăţat minte. Se pare că fiinţele umane nu sunt prea raţionale. Fiinţele umane au o latură primitivă, manifestată în partea mai primitivă a creierului, care este vulnerabilă la amăgire, dar asta nu-i vina voastră.»

traducere de Răzvan A. Petre
6 iulie 2021

< Sus >