<  Cuprins "Zece învăţături pentru o singură lume"


Introducere

Introducerea cărţii dictate Ginei Lake de către Spiritul Maicii Domnului „TEN TEACHINGS for ONE WORLD. Wisdom from Mother Mary” (ZECE ÎNVĂŢĂTURI PENTRU O SINGURĂ LUME - Înţelepciune de la Maria, Maica Domnului).

Notă: Această introducere şi prefaţa nu au fost lecturate audio de autoarea Gina Lake.

 

Introducere

Era o zi însorită de toamnă, iar eu mă aflam într-o retragere spirituală printre copaci bătrâni magnifici şi poteci pline de iarbă, care şerpuiau de-a lungul a multe hectare de păduri colorate. Într-un loc special de pe această proprietate se afla o mică statuie a Maicii Domnului, înconjurată de pietre cu muşchi şi frunziş, ca o mică grotă frumoasă. M-am aşezat în faţa statuii, pe o bancă de piatră. Întotdeauna am iubit-o pe Maica Maria. Când eram copilă, mă simţeam mângâiată de ea şi, deşi nu mai sunt catolică, încă îmi place să privesc statui şi imagini cu ea.

Mintea mea era deosebit de liniştită în acea dimineaţă, pentru că tot meditasem timp de cinci zile. M-am umplut de frumuseţea şi liniştea acelui moment, care mi-a pătruns fiinţa. În timp ce stăteam şi o priveam pe Maica Maria, lumina s-a schimbat, ca şi cum ar fi provenit dintr-o altă dimensiune, iar statuia părea să prindă viaţă. Chipul, cu ochii privind în jos, s-a schimbat brusc, iar ochii Maicii Maria s-au deschis şi m-au privit. M-am speriat şi am rămas încremenită de viziunea din faţa mea.

Apoi am auzit-o pe Maica Maria vorbind. Vocea ei era blândă şi simplă: „Eşti copila mea iubită”. Îi auzeam vocea clară şi vibrantă în minte, iar energia ei blândă m-a învăluit. Vocea era foarte feminină, dar matură şi echilibrată. Maica Domnului mi-a vorbit cu dragoste şi mi-a spus că ar dori ca eu să scriu cândva câteva mesaje pentru ea, dar că nu-mi va cere s-o fac până când nu ne vom cunoaşte mai întâi.

După această întâlnire, am simţit o furnicătură de lumină în vârful capului, pe care am luat-o ca pe o binecuvântare din partea ei. În lunile următoare, ori de câte ori vorbeam cu Maica Maria, starea mea de conştiinţă rămânea profund marcată timp de câteva ore. Iar acum, la nouă luni de la prima noastră întâlnire, în timp ce termin de scris această carte, simt energia ei în mine. Scrierea cărţii a fost un dar pentru mine şi sper că-i veţi putea simţi şi voi energia în timp ce citiţi aceste cuvinte. Este energia păcii.

Nu este important să mă credeţi de la cine provin cuvintele din această carte. Vă împărtăşesc această poveste doar pentru că aşa au ajuns să fie scrise aceste învăţături. La fel ca în cazul oricăror cuvinte, indiferent de unde vin ele, important este dacă rezonează cu fiinţa voastră şi dacă vă apropie de iubire şi de pace, care a fost scopul meu în a scrie această carte. Dacă cuvintele fac contrariul, atunci ar fi mai grav decât dacă ar fi inutile.

Acestea fiind spuse, vă invit să vă împărtăşiţi din cele zece învăţături care urmează. Învăţăturile au scopul de a ne apropia mai mult de pacea şi iubirea care reprezintă natura noastră divină, putându-ne astfel transforma inimile şi lumea.

Gina Lake
august 2013

< Sus >

Maica Domnului

Prefaţă

«Eu sunt Maria, Maica Domnului şi vă ofer aceste zece învăţături în această modalitate, pentru că am ocazia să vorbesc prin intermediul acestei persoane, Gina Lake, care are vocabularul, înţelegerea şi cititorii la care doresc eu să ajung. Ceea ce voi „picta” prin acest instrument va fi diferit de ceea ce voi „picta” prin intermediul altuia. Va fi, parţial, o expresie a instrumentului. La fel cum un artist este influenţat de mediul în care lucrează, aşa sunt şi eu. Şi la fel cum artistul îşi alege instrumentul cu un anumit scop, aşa am făcut şi eu. Limbajul şi învăţăturile sunt adaptate cititorilor ei cu scopul de a-i avansa către iluminare. În cele din urmă, scopul meu, ca întotdeauna, este de a aduce pacea pe Pământ. Aceste vremuri necesită astfel de învăţături şi acum aveţi şansa de a le primi. Vă mulţumesc că sunteţi deschişi să primiţi aceste învăţături. Aşadar, să începem.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
14 apr 2022