<  Cuprins "Trezirea spirituală întru iubire"


ISUS se prezintă pe sine şi Transmisiile conştiinţei cristice

Capitolul 1, "Isus ni se prezintă pe sine", din cartea dictată Ginei Lake de către Spiritul lui Isus Cristos „Jesus Speaking: On Awakening to Love” (Isus vorbeşte: Despre trezirea spirituală întru iubire) - şi audiobook. Mediumul Gina Lake citeşte mesajul în limba engleză, cu subtitrarea în româneşte (videoclipul este încorporat la sfârşitul acestui articol).

Acest mesaj este postat ca referinţă pe prima pagină a site-ului autoarei Gina Lake şi pe pagina referitoare la întâlnirile online săptămânale Christ Consciousness Transmissions. În mesajul lecturat audio apar câteva pasaje suplimentare faţă de textul din carte. Mai jos, le-am încadrat într-un chenar roşu.

Notă: Paragrafele scrise cu litere albastre pe fond alb provin din cartea tipărită, dar ele lipsesc din lectura autoarei Gina Lake în video-ul ataşat.

R.P.

Jesus

Prefaţă

Această carte tipărită însoţeşte un audiobook. Mesajele transmise de Isus, pe care se bazează această carte, au făcut parte din întâlnirile video săptămânale online, unde eu şi soţul meu oferim ceea ce numim transmisiuni ale Conştiinţei Cristice. Mesajele au fost primite de la Isus înainte de transmisiile energetice pentru a pregăti, învăţa şi inspira pe cei care sunt pe recepţie. Mulţi relatează că simt o energie şi de la aceste mesaje canalizate mediumnic.

Isus ne-a rugat pe soţul meu şi pe mine să oferim aceste transmisii, deoarece acesta este unul dintre modurile prin care Isus şi cei douăzeci şi şapte Maeştri Ascensionaţi care lucrează cu Isus intenţionează să ridice nivelul conştiinţei umanităţii.

Transmisia durează aproximativ douăzeci de minute şi se face în tăcere, cu excepţia unei muzici care e menită să ajute oamenii să se deschidă şi să o primească. În timpul transmisiei, soţul meu şi cu mine acţionăm doar ca antene pentru Conştiinţa Cristică, care curge spre Pământ pentru a fi primită de toţi cei care sunt dispuşi să se deschidă şi să fie înălţaţi de harul divin. Întrucât nu există, de fapt, nici timp, nici spaţiu, acestea nu sunt o barieră pentru primirea transmisiei, care funcţionează la fel de bine online, ca şi în persoană. Puteţi afla mai multe despre aceste transmisii pe site-ul meu web la adresa: www.RadicalHappiness.com/transmissions

Transmisia energetică se oferă în mod firesc de către învăţătorul spiritual aspirantului, ca şi de fiinţe din dimensiunile superioare către cei din dimensiunea noastră dispuşi să o primească. Transmisia a fost folosită de-a lungul veacurilor pentru a accelera evoluţia spirituală şi a eleva conştiinţa. În acest proces are loc şi vindecarea emoţională şi uneori fizică, deoarece purificarea blocajelor energetice face parte, în mod necesar şi natural, din elevarea conştiinţei.

Deoarece această carte este creată din transcrieri ale mesajelor recepţionate de la Isus şi citite de mine, vei găsi că limbajul este ceva mai personal şi mai direct orientat către tine, cititorul, decât în alte cărţi ale mele. Această carte este menită să fie şi ascultată, nu doar citită. Audiobook-ul este disponibil pe Audible.com, iTunes.com şi pe site-ul meu, RadicalHappiness.com.

Speranţa mea este că atât cartea audio, cât şi această carte tipărită ce o însoţeşte vă vor oferi experienţa de a intra în legătură cu fiinţa înţeleaptă şi iubitoare pe care o cunoaştem ca fiind Isus Cristos, căci el vă vorbeşte ca şi cum aţi fi în prezenţa lui. Atunci când îl canalizez pe Isus, am experienţa unei relaţii de iubire necondiţionată cu o fiinţă înţeleaptă, ceea ce sper să fie şi experienţa voastră când citiţi sau ascultaţi aceste cuvinte. Fie să trăiţi o mai mare dragoste și pace ca urmare a acestor mesaje!

Gina Lake
mai, 2018

1. ISUS SE PREZINTĂ PE SINE

«Salutări! Sunt cel pe care pe care l-aţi cunoscut sub numele de Isus Cristos.

Trăiesc într-o dimensiune superioară şi am comunicat cu mulţi mediumi diferiţi de-a lungul secolelor. Iubesc omenirea şi iubesc Pământul şi sunt unul dintre cei mulţi care veghează asupra omenirii şi o îndrumă.

Eu sunt peste tot şi pot fi oriunde, aşa că, oriunde v-aţi afla, pot fi cu voi.

Iar cine alege să se conecteze cu mine, va rămâne aproape de mine.

Vă invit să intraţi în relaţie cu mine. Vă încurajez să vă deschideţi Inima către mine şi către alţii ca mine din dimensiunile superioare, care sunt aici pentru voi şi pentru această planetă. Sunt un spirit păzitor al acestei planete, sunt un învăţător al omenirii şi sunt devotat atât omenirii, cât şi planetei.

Este timpul pentru mulţi dintre voi să vă treziţi şi din acest motiv vă ofer aceste învăţături.

Am scris mai multe cărţi prin acest medium, Gina Lake, ca mijloc de a-mi trimite mesajul în lume şi de a corecta neînţelegerile care au fost răspândite în numele meu.

De asemenea, ofer prin acest medium şi soţul ei ceea ce am numit “transmisiuni ale conştiinţei cristice”. Ceea ce se transmite este conştiinţa unei fiinţe cristice sau iluminate cum sunt eu, care cunoaşte Unimea. Am rugat-o pe Gina şi pe soţul ei să fie instrumentele acestei transmisii şi au fost de acord. Ei sunt antenele care fac legătura acestei transmisii cu Pământul şi o pun la dispoziţia celorlalţi. Ei nu sunt, în niciun caz, singurii capabili să facă acest lucru. Deşi transmisia poate ajunge pe Pământ din dimensiunile superioare fără a folosi oamenii ca antene, transmisia este mult mai eficientă printr-un corp fizic care a fost pregătit să fie utilizat în acest fel. Gina şi soţul ei au lucrat cu ei înşişi pentru a-şi ridica conştiinţa şi, prin urmare, sunt canale potrivite pentru această transmisie.

O astfel de transmisie are loc chiar acum prin cuvintele pe care le ascultaţi. Şi, din fericire, această transmisie este la fel de eficientă când este primită prin computer şi pe internet, ca şi în persoană.

De-a lungul istoriei, fiinţele din dimensiunile superioare au binecuvântat oamenii şi Pământul cu transmisiile lor, care, de fapt, sunt emanate de Sursă. Şi, de-a lungul istoriei, transmisia a fost folosită de maeştrii iluminaţi sau guruşi pentru a le ridica conştiinţa discipolilor.

Transmisia are rara capacitate de a creşte conştiinţa oamenilor şi de a-i ajuta să-şi transceandă ego-ul şi să le vindece problemele emoţionale vechi. Asta sper şi pentru voi şi asta este lucrarea mea cu omenirea. Prin aceste învăţături şi prin aceste transmisii vă pot salva sau mântui, dacă vreţi. Acestea sunt mijloacele pe care eu şi alţii din dimensiunile superioare le avem pentru creşterea conştiinţei individuale şi, prin aceasta, să înălţăm omenirea în ansamblu.

Este nevoie de un impuls asupra conştiinţei. Această planetă are atâta nevoie de un impuls benefic! Cei care ascultaţi acum sunteţi cei pe care îi putem influenţa cel mai uşor, deoarece sunteţi cei mai conştienţi de posibilitatea de a vă trezi din ego şi vă puteţi deschide către această realizare. Alţii sunt pierduţi, pierduţi în iluzie. Dar voi sunteţi în curs de trezire, altfel nici nu aţi fi prezenţi aici. Şi intenţionez să vă ajut să realizaţi aceasta prin învăţăturile şi transmisiile mele.

În transmisiile conştiinţei cristice fac tot ce este necesar pentru a vă ajuta cel mai bine să vă treziţi. Adesea, ele vă aduc o vindecare: o vindecare emoţională, o vindecare a trecutului, o vindecare a inimii şi o vindecare a minţii. Dar trebuie să fiţi deschişi să primiţi şi să ştiţi că orice primiţi este exact ceea ce aveţi nevoie acum. În alt moment aţi putea avea nevoie de altceva.

Intenţia voastră de a primi este cheia. Acest lucru este foarte important. În aceste transmisii, lucrez cu zeci de alte fiinţe înalte şi nu vă vom încălca liberul-arbitru, oferindu-vă ceva ce n-aţi cerut. Va fi de ajuns o simplă afirmaţie că doriţi să primiţi orice este spre binele vostru cel mai înalt, şi asta ne va permite să ne facem treaba. Dar trebuie să aveţi o dorinţă sinceră de a primi şi atunci vi se va da orice va fi spre binele vostru cel mai înalt.

Transmisia este foarte individualizată. Vă este oferită direct fiecăruia dintre voi. Într-un sens, mă voi multiplica şi voi sta în faţa fiecăruia şi vă voi oferi binecuvântarea mea, transmisia mea. Aşadar, vă rugăm să vă deschideţi şi să ştiţi că sunteţi demni de iubire şi sunteţi iubiţi.

Cu adevărat, nu sunteţi diferiţi de mine şi acesta a fost mesajul meu de acum 2000 de ani. Şi voi aveţi potenţialul de a fi iluminaţi. Oamenii au înţeles greşit mesajul meu. Au avut loc atât de multe denaturari ale învăţăturilor mele. Dar mesajul meu a fost că toată lumea provine din aceeaşi Sursă şi toţi sunt în egală măsură această Sursă, la fel de divini, şi, până la urmă, toţi se trezesc la această realizare şi îşi amintesc de adevărata lor natură.

Eu doar vă reamintesc, sunt deşteptătorul, pentru că, în Inima voastră, deja ştiţi cine sunteţi. Sămânţa cunoaşterii a fost deja plantată. N-aţi fost meniţi să vă pierdeţi definitiv, ci doar pentru o perioadă. Şi aţi fost meniţi să vă regăsiţi apoi pe voi înşivă, să vă descoperiţi adevărata natură, să descoperiţi iubirea din esenţa voastră, să descoperiţi că sunteţi iubiţi şi îngrijiţi.

Nu aţi fost niciodată lăsaţi singuri. Cum aţi putea fi lăsaţi vreodată singuri?! Sunteţi legaţi de tot ce există. Nu există separare şi singurul obstacol de a vedea acest lucru este propria voastră minte. Mintea voastră se preface că este separată şi vă oferă senzaţia de separare, dar aceasta este doar o senzaţie, nu este reală sau adevărată. Această senzaţie de a fi separat este o iluzie.

Şi este în regulă aşa, dar acum a venit timpul să vă treziţi din iluzia separării şi a fricii şi a îndoielii şi a urii şi a resentimentelor. Nu mai aveţi nevoie de acele sentimente. Nu mai aveţi nevoie de suferinţă. Puteţi fi liberi. Este important să vedeţi că puteţi fi liberi, să simţiţi asta în Inimă, să simţiţi că puteţi fi liberi şi că oricine poate. Destinul vostru este să fiţi liberi şi este important să nu lăsaţi nimic să vă stea în cale.

Dar, într-adevăr, singurul lucru care vă poate sta în cale este doar un gând, un gând negativ de genul „nu pot” sau „nu eu” sau „nu sunt demn”. Aşa se menţine iluzia, mai ales prin gândurile negative care vă păstrează în inferioritate, determinându-vă să gândiţi despre voi într-un mod mărginit. Dar acestea sunt doar gânduri, nu sunt fiinţa voastră. Dacă aţi arunca aceste gânduri, v-aţi da seama ce fiinţă strălucitoare sunteţi. De fapt, nimic nu poate ascunde sau acoperi asta. La un moment dat, norii se dau la o parte şi lumina străluceşte.

Sunt aici să vă măresc lumina, pentru ca să nu greşiţi cumva. Văd lumina voastră, vă văd Inima, văd în fiecare dintre voi. Vă cunosc bunătatea, vă cunosc natura esenţială. Nu mă puteţi păcăli. Vă voi înălţa sufleteşte dacă mă lăsaţi, dacă îmi daţi voie să vă intru în Inimă. Voi ajuta lumina să strălucească din frumoasa voastră Inimă.

Lumea are atâta nevoie de asta acum. Acesta este motivul pentru care intervenim pe Pământ, nu doar eu, ci mulţi, mulţi maeştri ascensionaţi şi alţii. Nu este timp de pierdut. Nu vă treziţi pentru voi, vă treziţi pentru planetă, pentru întreg, pentru toată lumea, pentru că, atunci când vă treziţi, vă treziţi la iubire şi de ea este nevoie.

Poate vă gândiţi „Vreau să mă trezesc pentru că nu vreau să sufăr” sau „Vreau să am asta sau aia”. Dar nu de aceea vă treziţi. Vă treziţi pentru că vă pasă. Mulţi, mulţi dintre voi au venit pe această planetă cu o misiune. Şi este misiunea noastră să vă deşteptăm pe aceia dintre voi care sunt încă puţin adormiţi. E timpul, este timpul.

Un alt lucru pe care sper să îl realizez cu aceste transmisii este să îndrept o parte din prejudiciile care au fost făcute în numele meu. Nu eu am întemeiat creştinismul şi, deşi există atât de mulţi oameni cu suflet bun care urmează adevăratele învăţături ale creştinismului, mă tem că creştinismul şi alte religii au făcut mult rău inimilor oamenilor.

 Poate chiar vă simţiţi jenaţi să spuneţi că primiţi o transmisie de la Isus sau jenaţi să spuneţi că sunteţi atraşi de Isus sau jenaţi să spuneţi că ascultaţi o comunicare de la Isus. Însăşi acest medium de faţă a trebuit să-şi depăşească temerile pentru a face acest lucru, din cauza negativităţii ce înconjoară numele meu. Sper să corectez asta. Sper să reuşesc să vă dau adevăratele învăţături. Ele au existat şi în trecut şi mulţi le recunosc acum.

Vă rog să nu lăsaţi educaţia religioasă să vă blocheze deschiderea sufletească. Este timpul să lăsăm toate acestea. Nu sunt acel Isus din cultura voastră religioasă. Sunt o fiinţă din dimensiunile superioare care îndrumă această planetă, care are o mare dragoste pentru fiecare dintre voi şi sunt aici pentru oricine este sau mi-a fost devotat ca Isus.

Mulţi dintre voi au fost atraşi către această transmisie mediumnică sau către aceste învăţături canalizate mediumnic pentru că aţi simţit o legătură cu mine, poate chiar în ciuda educaţiei religioase. Şi vă mulţumesc că aţi fost sensibili, pentru că sunt legat de foarte mulţi dintre voi şi asta încă de foarte mult timp. Mulţi dintre voi abia încep să-şi amintească această legătură.

Vă mulţumesc pentru v-aţi deschis către mine şi aţi fost dornici să primiţi transmisia, care nu vine doar de la mine, ci de la foarte mulţi şi, în ultimă instanţă, de la Sursă, direct către voi. Aşadar, vă rog să vă deschideţi Inima şi lăsaţi-o să intre. Permiteţi-i să vă transforme.

Îndrăzniţi să credeţi că vă puteţi trezi, că vă puteţi elibera de negativitate, că vă puteţi elibera de realitatea iluzorie!

Odată ce trăiţi realitatea aşa cum este ea cu adevărat, veţi vedea că ea a fost întotdeauna frumoasă, v-a susţinut mereu şi s-a bazat întotdeauna pe iubire, şi nimic altceva. Dar până ajungeţi acolo, va trebui să aveţi puţină încredere. Aveţi încredere că viaţa poate fi abundentă, frumoasă, minunată, încântătoare! Viaţa este un cadou preţios şi sunteţi atât de norocoşi să fiţi aici în această lume, pe această planetă.

Vă mulţumim că aţi fost prezenţi, fiindcă voi sunteţi lumini pentru această lume. Să continuăm împreună şi lăsaţi-ne să vă mărim lumina! Haideţi să o mărim. Vă mulţumim.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
21 august 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=f21ykKzol3Q

Traducerea de mai sus provine din varianta originală în engleză, publicată în 20 iunie 2019.