<  Index mesaje prin Tina Spalding

Mesaj de la Isus, 15 martie 2020

traducere de Răzvan-Alexandru Petre

Mai jos este mesajul de la spiritul lui Isus din data de 15 martie 2020, transmis prin mediumul Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Mesaj de la Isus, 15 martie 2020

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate! Eu sunt Cel pe care-L ştiţi ca Isus şi aţi fost cu toţii “aleşi”, să zicem, să trăiţi pe această planetă în această perioadă. Nu este întâmplător că s-au încarnat atât de multe suflete aici. Sunteţi cu toţii aici pentru că doriţi să trăiţi transformarea acestei planete, doriţi să aveţi ocazia de a vă oferi contribuţia la schimbările care au loc în această perioadă.

Coronavirusul este folosit ca un mijloc pentru a obţine controlul asupra foarte multor persoane. Au existat epidemii mult mai grave şi se întâmplă epidemii mult mai grave pe întreaga planetă chiar în acest moment. Dacă vă uitaţi la boli precum malaria sau febra tifoidă sau HIV sau la oricare dintre acele boli grave, nu a mai existat niciodată o astfel de reacţie.

Am vrea să vă puneţi întrebarea “de ce?”, de ce se implementează controale atât de stricte asupra întregii planete pentru un număr atât de mic de decese. Acest număr de decese nu înseamnă nimic în marea schemă a lucrurilor. Dacă vă uitaţi la cifrele înregistrate anual pe planetă, cele câteva mii de decese din acest moment nu justifică ceea ce se întâmplă la nivel global.

Deci, trebuie să scăpaţi de emoţii, căci asta fac sistemele de mass-media: vă bombardează constant cu frică, v-o bagă pe gât. Iar o minte înfricoşată reacţionează prin scăderea inteligenţei, scăderea înţelepciunii, scăderea capacităţii de a lua decizii sănătoase.

Deci, ceea ce se întâmplă la nivel global este o pregătire pentru, ceea ce numim noi, măsuri pentru catastrofe. Vor fi implementate măsuri care să ofere controlul global al unui număr imens de oameni.

De ce se întâmplă asta?

Se întâmplă deoarece se vor petrece anumite evenimente în următoarele luni şi ani care vor provoca asemenea reacţii ale multor persoane, încât autorităţile vor să aibă dinainte controlul.

Deci, întâlniri sportive anulate, zboruri anulate, companii care se prăbuşesc, ţări întregi izolate, acest lucru se face ca o măsură preventivă pentru a deţine controlul asupra întregii populaţii a lumii, pentru că se apropie ceva important.

Ceea ce se apropie nu este dezastruos, ceea ce se apropie este transformator. Însă avem limite în ceea ce vă putem spune despre ceea ce vine, dar să ştiţi că ceea ce vine va transforma întreaga voastră planetă.

Deci, autorităţile au decis că informaţiile care sosesc sunt atât de transformatoare, încât au luat măsuri preventive de control, astfel încât să nu existe haos, să nu înceapă revolte pe străzi.

V-au convins pe toţi că acum este un pericol să vă adunaţi cu alţi oameni. Aceasta este o strategie foarte inteligentă şi nu este deloc neînţeleaptă pentru scopul respectiv, deoarece veţi fi mult mai uşor de gestionat ca populaţie dacă credeţi că ieşitul afară şi discuţiile cu alte persoane vă pot ucide. Nu veţi pune probleme guvernelor, nu veţi căuta informaţii prin locuri sensibile, deplasările oamenilor vor fi foarte clar depistabile şi uşor de controlat.

De ce vă spunem toate acestea?

Ei bine, vă spunem acestea pentru că vrem să vă uşurăm suferinţa. Vrem să vă uşurăm suferinţa, astfel încât să luaţi decizii sănătoase, decizii sănătoase cu privire la investiţiile voastre, la achiziţiile voastre, la sănătatea voastră, să luaţi decizii sănătoase când ascultaţi ştirile.

Dacă începeţi să vă puneţi întrebări despre ce se întâmplă, chiar dacă nu puteţi schimba ceea ce se întâmplă, vă veţi plasa într-un loc strategic mult mai puternic atunci când aceste evenimente vor apărea. Nu vă veţi mai teme, veţi fi pregătiţi.

Este posibil să nu puteţi zbura, să nu puteţi alerga, să nu puteţi merge cu bicicleta sau să călătoriţi, dar nu trebuie să tremuraţi în papuci tot timpul.

Deci, ceea ce vă sugerăm să faceţi acum este să folosiţi restricţiile în beneficiul vostru. De pildă, această fiinţă-medium are restricţii de călătorie, din cauza acestor circumstanţe şi se gândeşte serios cum poate folosi acest timp în mod productiv, iubitor, creativ. Şi vă sugerăm să faceţi acelaşi lucru cu toţii. În loc să pierdeţi aceste săptămâni şi luni în frică şi teroare, vă sugerăm să vă concentraţi asupra sănătăţii voastre, nu ca să evitaţi moartea, ci ca o cale de pregătire pentru transformare. Veţi fi transformaţi cu toţii mental, emoţional şi spiritual.

Nu vrem să vă fie frică, nu aşa funcţionează Spiritul. Vă încurajăm să vă expansionaţi conştiinţa, vă încurajăm să iubiţi, vă încurajăm să vă conectaţi unii cu alţii. Dacă vă este frică de apropierea fizică, conectaţi-vă unul cu celălalt prin intermediul telefoanelor, al conturilor de facebook, comunicaţi frecvent cu cei pe care îi iubiţi, liniştindu-i şi anunţându-i că lumea este instigată să-i fie frică, dar că nu trebuie să stea izolaţi în teroare.

Este posibil să fiţi ţinuţi în izolare, din cauza legilor ţării. Dar nu aveţi nevoie să fiţi ţinuţi în teroare. Aceasta este alegerea. Aveţi libertatea minţii. Poate că nu aveţi libertatea corpului, dar, sincer, dacă nu aveţi libertatea minţii, nici nu mai contează dacă corpul este liber, tot sunteţi prizonieri.

Deci, folosiţi acest timp pentru a vă elibera mintea, folosiţi acest timp pentru a studia învăţături spirituale înţelepte care vă vor împuternici şi vă vor face să vă simţiţi bine, folosiţi acest timp pentru a îngriji grădina, folosiţi acest timp pentru a vă îmbunătăţi casa, investiţi în a vă face viaţa mai eficientă şi mai benefică pentru voi şi familiile voastre.

Acestea sunt vremuri minunate, planeta voastră trece printr-o evoluţie, iar acest moment este, cum spuneţi voi, un prag pentru limitarea vitezei. Vă face să încetiniţi, astfel încât să fiţi mai bine pregătiţi, dar nu vă lăsaţi instigaţi la frică, nu o lăsaţi să vă facă să vă simţiţi slabi. Nu sunteţi slabi.

Dar trebuie să vă controlaţi mintea, trebuie să vă controlaţi deciziile, trebuie să vă luaţi frâiele vieţii în mâinile voastre şi să nu le daţi altcuiva. Ei au puterea de a stăpâni asupra voastră în termeni fizici, dar nu au puterea de a stăpâni inimile şi minţile voastre şi sufletele voastre.

Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
20 octombrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=kiMpAX9o1Rg