<  Index mesaje prin Tina Spalding

Mesajul lui Isus din 21 noiembrie 2020

traducere de Răzvan-Alexandru Petre

Mai jos este mesajul lui Isus din 21 noiembrie 2020, transmis prin mediumul Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Mesajul lui Isus din 21 noiembrie 2020

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Pe măsură ce intrăm în lunile de iarnă din emisfera nordică, puteţi simţi, am putea spune, cum se strânge şurubul. Sunteţi supuşi unei presiuni uriaşe. Nu numai că vă macină în inimă şi în minte incertitudinea alegerilor din America, dar mai suportaţi şi aceste tot mai dese închideri, lockdowns şi dificultăţi financiare cauzate de pierderea afacerilor, pierderea posibilităţii de a lucra şi de a vă deplasa liber. Vom numi aceasta “iarna vrajbei” [n.tr. - aluzie la celebra frază shakespeariană]. Aceasta este iarna vrajbei. Aceasta este iarna în care toţi veţi simţi ce anume vă nemulţumeşte în viaţa voastră.

Când aveţi acces la distracţii, când aveţi bani în plus, când puteţi călători, mulţi nu vă mai ocupaţi de problemele personale. Dar iată că aveţi ocazia să profitaţi în aceste luni de iarnă de acest mare beneficiu.

Când aveţi o relaţie mai puţin ideală, când aveţi un loc de muncă mai puţin ideal, când aveţi o situaţie de viaţă mai puţin ideală, sunteţi obişnuiţi să vă abateţi atenţia. Sunteţi obişnuiţi să mergeţi în vizite, să mergeţi în vacanţe, să ocoliţi adevăratele probleme. Când aveţi libertatea de a vă distrage atenţia, mulţi dintre voi nu se ocupă de problemele fundamentale ale vieţii.

Vrem să înţelegeţi cu toţii că această situaţie face parte din procesul ascensiunii. Acum sunteţi blocaţi faţă în faţă cu voi înşivă, cu partenerul, cu familia, cu stilul de viaţă. Şi vedeţi în mod clar unde aţi investit, poate, incorect energia, timpul şi banii. Poate că vă daţi seama că nu aţi investit deloc în relaţia voastră sau în gospodăria voastră sau în modul cum locuiţi în interiorul şi în jurul casei. Aţi fost prea ocupaţi să faceţi alte lucruri. Anul acesta va scoate la lumină pentru toţi ceea ce nu este în regulă. Este iarna vrajbei voastre.

Dar vrem să înţelegeţi că lucrurile care ies acum la suprafaţă vă sunt revelate spre beneficiul vostru. Vi se arată pentru ca să le puteţi simţi şi să le vedeţi şi să acceptaţi că există şi atunci puteţi lua nişte măsuri. Până nu veţi accepta că există lipsuri în modul de trai şi deciziile pe care le-aţi luat şi lucrurile în care aţi investit şi le-aţi apreciat, până când nu vedeţi că există probleme cu alegerile voastre, nu le puteţi îndrepta, nu le puteţi rezolva, nu le puteţi vindeca.

Deci, pe măsură ce ne apropiem de luna următoare, vrem să înţelegeţi că presiunile vor creşte, fricile vor creşte, nemulţumirea va creşte, furia va creşte, dorinţa de libertatea va creşte. Şi vrem să înţelegeţi că, atunci când aveţi o dorinţă fierbinte, ea este expediată cu putere în univers, este dorinţa voastră adevărată, nu o fantezie distractivă, este dorinţa voastră reală emisă în eter şi ascultată de univers. Când staţi închişi în casă, respiraţia este limitată şi vă simţiţi prost şi vreţi libertate şi aer curat, iar universul aude acea rugăciune. Este adevărata rugăciune a inimii.

Atunci când simţiţi aceste lucruri, nu vă mâniaţi pe voi înşivă gândind că „Ar trebui să simt numai pace, ar trebui să simt numai fericire”. Aceasta este o greşeală pe care o fac mulţi elevi ai „Cursului de miracole”: nu permit curgerea energiei şi nu permit sistemului lor de ghidare să-i anunţe anumite lucruri, ei reprimă, se controlează, pun capac. Nu este cazul să acţionaţi nechibzuit, dar este momentul să fiţi atenţi la ceea ce vă indică sistemul vostru de ghidare. Mulţi vă veţi analiza stilul de viaţă, aranjamentele de familie, aceste tipuri de chestiuni, şi veţi vedea că trebuie făcute modificări dacă doriţi să vă continuaţi viaţa într-un mod sănătos, echilibrat şi intens.

Vă sugerăm să ascultaţi aceste directive ale Inimii voastre. Vă sugerăm să vă exprimaţi sentimentele Inimii, oricare ar fi acestea. Nu răniţi oamenii cu cuvintele voastre, nu atacaţi oamenii cu vorbe, ci folosiţi această iarnă a vrajbei ca să vă aliniaţi la idei noi, îndrumări noi, sentimente noi şi energii noi.

Vin energii noi şi vin cu frenezie. Şi nu trebuie să vă blocaţi exprimările lăuntrice. Nu trebuie oprite, deoarece procesul de purificare şi clarificare ce însoţeşte călătoria ascensiunii este în desfăşurare şi nu poate fi oprit. Trebuie lăsate să apară tristeţea, amărăciunea, furia, frica, ca să le puteţi vedea, să le puteţi auzi şi, astfel, să puteţi decide dacă vor mai avea loc sau nu în sufletul vostru în 2021.

Nu mai amânaţi, dragilor. Nu mai amânaţi să practicaţi iertarea, să recunoaşteţi unde vă doare, să recunoaşteţi unde aveţi nemulţumiri, să recunoaşteţi unde aţi fost induşi în eroare sau unde v-aţi investit greşit energiile. Nu vă mai ascundeţi de adevăr în spatele distracţiilor, ci înfruntaţi-vă demonii, înfruntaţi-vă fricile şi cunoaşteţi-vă adevăratele dorinţe în această iarnă.

Veţi avea timp să vă concentraţi în lăuntrul minţii şi inimii, este momentul să vă concentraţi asupra a ceea ce trebuie schimbat şi transformat. Folosiţi perioada acestei ierni, ştiind că în primăvara anului viitor, lucrurile vor arăta destul de diferit. Va fi o schimbare de atmosferă. Nu disperaţi, nu vă scufundaţi sub greutatea temerilor de viitor. Nu va fi cum credeţi voi că va fi, pentru că toţi vă veţi transforma energiile, toţi veţi practica munca interioară în această iarnă, iar asta va întoarce nava din cursul ei. Toţi, adică cei care realizaţi practica iertării, care vă rezolvaţi problemele nerezolvate prin aplicarea principiilor din „Cursul de miracole”.

Iar dacă încă nu aţi început „Cursul de miracole”, vă rugăm să vă gândiţi să-l faceţi cât timp parcurgeţi această iarnă a vrajbei. Dacă veţi petrece următoarele patru luni cu lecţiile „Cursului de miracole” sau primele patru luni de lecţii, vă veţi găsi într-o altă stare în primăvara anului viitor. Nu numai că veţi vedea diferenţa în lume, dar veţi simţi diferenţa în inima şi mintea voastră, pentru că veţi fi folosit acest timp cu înţelepciune.

Folosiţi acest timp cu înţelepciune, dragilor, este un cadou pentru voi, chiar dacă s-ar putea să nu-l percepeţi acum ca pe un cadou.

Eu sunt acela pe care-l cunoaşteţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 21 noiembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=sESzaYh3jxc