<  Index mesaje prin Tina Spalding

Mesaj de la Isus după alegerile electorale din SUA

traducere de Răzvan-Alexandru Petre

Mai jos este mesajul lui Isus după alegerile electorale din SUA din 3 noiembrie 2020, transmis prin mediumul Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Mesajul lui Isus după alegerile electorale din SUA, 3 nov 2020

Salutare tuturor. Sunt Tina Spalding, medium de transă, în această zi ploioasă din Canada, Columbia Britanică. Este data de 3 noiembrie, ziua alegerilor şi aş dori să-l chem pe Isus ca să vedem ce are de spus astăzi pentru toată lumea. Deci să vedem.

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus.

Şi iată că a venit şi această zi pe care aţi aşteptat-o cu toţii atât de mult. Suntem aici pentru a vă ajuta să înţelegeţi procesele prin care treceţi. Suntem aici pentru a vă ajuta să înţelegeţi ce este adevărat şi ce nu este adevărat în lumea voastră.

Sunteţi fiinţe spirituale. Sunteţi creatori puternici. Dar mulţi dintre voi care urmăriţi rezultatele electorale sunteţi iluzionaţi în acest moment de ideea că cineva vă va salva sau că altcineva va distruge lumea voastră. Niciuna dintre aceste versiuni nu este adevărată. Cei doi candidaţi care vă captează atenţia sunt cuprinşi în acelaşi sistem. Este un sistem dualist, un sistem combativ, un sistem profund corupt.

Desigur, nu spunem că cine va câştiga este corupt, în sensul că vă va minţi şi vă va înşela. Ceea ce spunem este că sistemul care agonizează acum, acest “sistem democratic” pe care-l credeţi atât de onest, nu este deloc onest. Chiar dacă voi votaţi pe cineva, acţionează sisteme care nu sunt afectate indiferent de cine ar fi preşedintele Statelor Unite. Sunt trans-globaliştii, sunt sistemele bancare, sunt sistemele militare, sunt sistemele geopolitice care nu sunt afectate de votul care are loc astăzi, chiar dacă voi credeţi că ar fi.

Persoanele care concurează pentru poziţiile de top sunt lideri fără putere reală. Totuşi, prima dintre vedete este, să zicem, mai transparentă şi cinstită. Cealaltă este profund îndatorată forţelor care au, de multă vreme, o mare influenţă pe această planetă. Prima nu este îndatorată forţelor respective, fiind totuşi afectată de sistemele lor adânc înrădăcinate şi corupte.

Deci, când vă uitaţi la rezultatele de astăzi, vrem să înţelegeţi că există forţe mai mari decât cele pe care le vedeţi pe ecranele televizorului. Sistemele de mass-media sunt corupte şi vor relata rezultatele alegerilor cu o clară părtinire. Şi, pe stradă, veţi vedea reacţii ale unor fiinţe păcălite şi manipulate de aceşti păpuşari din culise.

Ceea ce vrem să înţelegeţi este că lumina care vine acum pe planeta voastră, centura fotonică în care se află sistemul vostru solar, creşte în mod inexorabil frecvenţa planetei, vă modifică inexorabil conştiinţa şi vă modifică inexorabil modul în care funcţionează corpurile fizice. Vrem să înţelegeţi că este un eveniment natural desfăşurat în veşnicie şi nu este afectat de nimic altceva decât de modul în care voi percepeţi realitatea.

Deci, dacă percepeţi realitatea ca pe o bătălie pierdută şi sunteţi trişti, deprimaţi şi înspăimântaţi, nu veţi avea capacitatea adecvată, în sens energetic, de a face faţă luminii care vine şi care, de aceea, vă va provoca durere şi suferinţă. Trebuie să vibraţi la o frecvenţă înaltă pentru a face faţă la ceea ce vine spre planetă, inundându-vă planeta cu lumină.

Lumina este informaţie şi, în acest univers, lumina este viaţă. Este important să îmbrăţişaţi viaţa şi, pe măsură ce treceţi prin această perioadă, în care moartea vă este băgată pe gât în fiecare zi, vă cerem să nu mai înghiţiţi acel medicament. Este otravă. De fapt, vă va face să nu puteţi să vă upgradaţi în modul natural în care procedează toate fiinţele naturale de pe această planetă. Copacii, apa, munţii, animalele, tot ce există în natură este upgradat şi însufleţit de această forţă vitală fotonică.

Dacă staţi închişi în casă, suspinând şi plângând din cauză că victoria în alegeri nu se potriveşte dorinţei voastre, vă veţi plasa singuri într-o poziţie dezavantajoasă. Dacă veţi continua să consumaţi propaganda morţii de pe ecranele de televizor, nu veţi putea culege avantajele acestor upgradări energetice.

Aşa că vă spunem: nu fiţi trişti fiindcă simţiţi că aţi pierdut, ci opriţi televizoarele, înţelegeţi că există forţe mai mari decât jocurile politice dualiste care apar aici şi deveniţi ceva mai naturali. Ieşiţi afară, armonizaţi-vă cu natura, înţelegeţi fluxurile şi refluxurile anotimpurilor, precum şi fluxurile şi refluxurile anotimpurilor care curg în voi. Există o vreme pentru productivitate şi există o vreme pentru odihnă şi relaxare.

Pe măsură ce emisfera nordică intră în ceea ce numim anotimpul de iarnă, înţelegeţi că acesta este o vreme de reflecţie, vindecare şi creativitate. Şi v-ar fi mai de folos să petreceţi timpul în care acum urmăriţi rezultatele morţilor conspirative şi cazurile care se înmulţesc şi se amplifică artificial, v-ar fi mai de folos să pictaţi ceva, să scrieţi o carte, să dormiţi, să vă plimbaţi, să vă jucaţi cu copiii, să citiţi poveşti, să citiţi acele cărţi pe care voiaţi să le citiţi, dar eraţi prea tulburaţi pentru a le citi.

Sunteţi fiinţe magnifice şi nu sunteţi fără putere, dar puteţi fi ademeniţi să vă cedaţi singuri puterea. Şi când faceţi asta voluntar, chiar dacă nu prea sunteţi conştienţi de puterea ce o aveţi, dar vă utilizaţi liberul arbitru pentru a oferi altcuiva putere asupra voastră, să vă influenţeze modul în care vă simţiţi, permiţându-i să vă provoace teamă, ghemuiţi de spaimă într-un colţ, atunci este alegerea voastră. Nu permiteţi să se întâmple acest lucru. Staţi drepţi, staţi fermi şi fiţi conştienţi că viitorul ţine de voi. Deciziile depind de voi, prin frecvenţa cu care vibraţi şi mulţumită upgrade-urilor prin care acceptaţi să treceţi.

Acest mesaj transmis acum îi va încurca pe unii dintre voi, dar ştim că aceia dintre voi care învaţă să fie proprii lor maeştri, care învaţă să-şi stăpânească mintea, care învaţă să-şi stăpânească cuvintele, vor înţelege ceea ce spunem. Şi vă dorim tuturor ca această noapte să vă aducă pace, bucurie şi fericire în inimă, în minte şi în căminele voastre!

Eu sunt acela pe care îl cunoaşteţi ca fiind Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

TINA: În regulă. Nu ştiu care sunt rezultatele alegerilor, dar sper că America îşi va găsi liniştea în seara asta cu decizia care s-a luat prin aceste voturi. Vă mulţumesc că mi-aţi permis să fiu alături de voi astăzi şi ne revedem în curând. La revedere. (publicat pe 4 nov 2020)

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 6 noiembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=9L-4Nilf1S4