<  Index mesaje prin Tina Spalding

Mesaj de Anul Nou 2021 de la Isus şi Ananda

traducere de Răzvan-Alexandru Petre

Mai jos este mesajul de Anul Nou 2021 de la spiritele lui Isus şi al grupului Ananda (ghid spiritual pentru Tina), transmis prin mediumul Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Mesaj de Anul Nou de la Isus şi Ananda, 1 ian 2021

Salutare tuturor. Sunt mediumul Tina Spalding. Un nou an fericit! Este 1 ianuarie 2021, aşa că m-am gândit să fac astăzi un videoclip pentru voi toţi şi să văd ce ne spune Isus şi, poate, Ananda. Să vedem ce au de spus.

ANANDA:

«Ah, iată-ne din nou cu voi, dragilor. Suntem Ananda, o conştiinţă de grup, ne aflăm aici pentru a vă ajuta în procesul de ascensiune. Suntem aici pentru a vă ajuta să înţelegeţi cum funcţionează mintea voastră, cum funcţionează sistemul vostru de ghidare, cum funcţionează lumea voastră.

Aşadar, am venit la voi în această zi propice, la invitaţia dragei noastre – aşa o numim pe această fiinţă, draga noastră. Ne este foarte dragă şi suntem cu ea de foarte mult timp, opt ani şi jumătate pe Pământ, cum îi număraţi voi. Vrem să înţelegeţi că singurul nostru scop a fost şi este să vă aducem, prin această fiinţă, informaţii care să vă ajute să înţelegeţi ce se întâmplă cu planeta voastră în această perioadă.

Când ne-am prezentat acestei fiinţe cu atât de multă vreme în urmă, i-am spus că va exista o vreme pe planeta voastră când oamenii vor rătăci pe străzi, fără să ştie ce să mai facă. Acel moment nu a sosit încă. Doar că îl pregătiţi. În acest an vor avea loc evenimente şocante, care vor buimăci mulţi oameni ce trăiesc în ceea ce voi numiţi Matrix. Matrix este lumea iluzorie a propagandei create pe planeta voastră.

Când vorbim despre propagandă, la ce ne referim? Ne referim la informaţiile mincinoase care vi se prezintă ca adevărate, informaţii care vi se dau pentru ca voi să faceţi lucruri pe care nu le-aţi face în mod normal. De exemplu, cum tot staţi blocaţi în case pentru încă o rundă de lockdown (carantină), vrem să înţelegeţi că acest lucru a fost posibil prin propagandă. Sistemele informaţionale care vă bombardează cu astfel de informaţii promovează acţiuni bazate pe nişte poveşti imorale.

Deci, când priviţi mersul lumii în acest moment, vrem să înţelegeţi cu adevărat câtă putere are propaganda. Ne-am referit la una dintre poveşti. Dar în lumea voastră, multe alte poveşti au fost promovate de sistemele mass-media. Emisiunile de televiziune promovează anumite standarde de frumuseţe, filmele de succes vă învaţă cum se câştigă războaiele, cum se pierd bătăliile, cum se creează eroii şi eroinele. Acestea sunt poveşti de propagandă şi pătrund în societate extraordinar de adânc.

În prezent, treceţi prin fazele de început – da, acesta este doar începutul transformării societăţii voastre – iar pe măsură ce parcurgeţi etapele de început ale acestei transformări a societăţii de la 3D la 5D, toate structurile 3D vor fi răsturnate. Toate credinţele de tip 3D, care menţin aceste structuri, vor fi puse la îndoială. Acest proces de suspiciune deja a început în 2020, anul pe care nu îl veţi uita niciodată, cum spunem noi. Acest proces a început. La începutul anului, a existat o fază de conformare, de nedumerire, probabil, confuzie, neştiind ce se petrece. Dar, pe măsură ce aţi ajuns în ultimele luni ale anului – anul care tocmai a trecut, acum suntem în 2021 – aţi început să vă treziţi la ideea că ceva nu-i în regulă.

Ei bine, vă spunem, dragilor, pe planeta voastră există o mulţime de lucruri nu prea în regulă, iar elitele conducătoare, prin sistemele lor de propagandă, au reuşit să convingă majoritatea populaţiei că lumea nu ar fi cum este ea de fapt. Lumea, în sine, este un mediu abundent, plin de vitalitate, bogat, care vă oferă tot ce aveţi nevoie. Dar în ultimele secole, v-aţi deconectat din ce în ce mai mult de abundenţa pe care acest Pământ o oferă în mod natural tuturor locuitorilor ei. Sistemele nou-înfiinţate se interpun între voi şi bogăţia pe care acest Pământ o oferă – nutrienţii, orice poate deveni hrană, aprovizionarea cu apă, toate aceste lucruri – şi agenţiile autorităţilor s-au interpus între voi şi planeta voastră. Dar tocmai aceste agenţii guvernamentale sunt corupte, tocmai aceste agenţii guvernamentale sunt mincinoase şi tocmai aceste agenţii guvernamentale vor începe să fie demascate în următorii ani.

Veţi începe să vedeţi o distrugere a lucrurilor vechi, nu prin război, ci prin lipsa de sprijin de la oameni. Guvernele care au fost implicate în orchestrarea acestor sisteme ce interferează negativ cu capacitatea voastră de a vă autosusţine, cu posibilitatea voastră de a călători liber pe planetă, aceste sisteme se vor dezintegra, deoarece voi, oamenii, veţi începe să vă retrageţi sprijinul acordat lor. Ele pot supravieţui numai dacă le oferiţi energia de care au nevoie.

Vrem să vă încurajăm pe toţi să nu mai aşteptaţi salvarea de la guvernele voastre, să nu mai căutaţi salvarea în ceea ce cunoaşteţi – slujba voastră sau sistemul bancar sau sistemul petrochimic. Începeţi să vă investiţi, nu doar banii, ci şi inteligenţa, ideile şi timpul şi creativitatea în acea lume în care vreţi să trăiţi, într-o lume care este morală, autentică, liberă, creativă şi iubitoare. Spre aceasta vă îndreaptă procesul de ascensiune. Vă împinge spre iubire şi vă îndepărtează de restricţii şi frică.

Deci, dacă vizionaţi acest videoclip şi vă simţiţi prinşi în restricţii şi frică, vrem să înţelegeţi că asta nu-i necesar. Nu aveţi nevoie să credeţi ceea ce vă spun sistemele de propagandă de pe planetă. Chestiunea seamănă foarte mult cu punerea la îndoială a propriilor gânduri. Să nu credeţi orice gând care vă trece prin cap, căci unele nu merită să le credeţi. Unele credinţe provin din idei neadevărate, neiubitoare, nesănătoase. Acele credinţe generează gânduri şi, dacă credeţi acele gânduri, ele devin adevărate pentru voi.

Dacă credeţi că mâncarea junk-food este în regulă, după cum vă spun sistemele de propagandă prin reclame la televizor, dacă credeţi gândul „Oh, consumul de junk-food este în regulă, nu voi avea nicio repercusiune”, atunci veţi mânca junk-food şi veţi plăti un preţ pentru asta, pentru că este o minciună. Adevărul este că veţi avea urmări după consumul de junk-food.

Dar nu trebuie să credeţi propaganda. Chiar dacă ei spun: „Mâncaţi junk-food, nu vă face rău, ba chiar vă face populari şi fericiţi”, puteţi să vă uitaţi la oamenii care mănâncă prea mult junk-food şi să spuneţi „Ştii ce? asta nu-i adevarat. Nu o să cred asta şi, cu siguranţă, nu voi face cum mi-au recomandat ăştia”.

Asta trebuie să faceţi cu sistemele de propagandă ale autorităţilor. Trebuie să vă uitaţi la fructele copacului ale cărui seminţe vi le vând. Care sunt fructele acestui copac, pe care guvernul zice că ar trebui să le mâncaţi? Şomaj, sărăcie, stres, izolare, control. Acestea nu sunt fructele unui copac plin de iubire, acestea nu sunt fructele unui copac pe care ai vrea să-l creşti în grădină. Nu mai mâncaţi acele fructe. Începeţi să cultivaţi arborele libertăţii, arborele creativităţii, arborele asocierii libere, arborele călătoriilor nestingherite. Cum să faceţi asta? vă veţi întreba.

Ei bine, în primul rând, nu mai ascultaţi monologul guvernului. Pur şi simplu, îl opriţi. Spuneţi: “E de ajuns”. Atâta doar, şi astfel vă veţi elibera mintea pentru a primi o îndrumare adecvată. Nu-i nevoie să ştiţi care va fi acea îndrumare. Tot ce trebuie să ştiţi este că nu mai doriţi iluzia pe care ei o vând, aşa că le veţi închide uşa în nas, zicând: „Nici măcar nu vă ascult, vânzători de iluzii ce sunteţi”. Imediat ce veţi face asta, vă veţi elibera mintea pentru a primi îndrumare. Nu trebuie să faceţi nimic mai mult. Doar blocaţi propaganda guvernului.

Propaganda funcţionează numai dacă o acceptaţi şi o urmaţi de bunăvoie şi o lăsaţi să se repete mereu şi mereu. Ceea ce am dori să faceţi este, mai întâi de toate, să alegeţi libertatea, spunând: „Aleg să mă eliberez de propagandă, aleg să mă eliberez de frică, iar cu astfel de fiinţe nu mă aliniez. Mă aliniez cu fiinţe curajoase, fiinţe autentice, fiinţe iubitoare şi bune. Nu mă aliniez cu acele fiinţe. De aceea, nu le ascult”. Şi veţi descoperi că mintea voastră va începe să se vindece singură. Va începe să se acorde pe frecvenţe mai pline de iubire. Va începe să-şi imagineze viitoruri mai iubitoare. Va începe să vadă, să simtă şi să cunoască adevărul. Pentru că spuneţi: „Asta este o minciună, dar nu, eu vreau adevărul, da!”. Când spui cu voinţa ta liberă “Vreau adevărul, da!”, adevărul va veni. Va veni prin inspiraţie, vise, coincidenţe, sincronicităţi, astfel de lucruri.

Deci aceasta este misiunea pe care v-o dăm anul acesta. Opriţi-vă sistemele mass-media şi reconectaţi-vă la natură, reconectaţi-vă la propriul sine simţitor, reconectaţi-vă la intuiţie, reconectaţi-vă unul cu celălalt şi înţelegeţi că oamenii au suferit multe catastrofe pe această planetă. Sunteţi mereu bombardaţi cu bacterii şi viruşi şi tot felul de lucruri, dar supravieţuiţi foarte bine.

Da, unii dintre voi mai mor pe această planetă, au murit mereu şi vor muri întotdeauna. Dar cifrele nu sunt diferite anul trecut faţă de anii precedenţi. De fapt, unii dintre anii precedenţi au avut decese mai multe. Cum este posibil asta, v-aţi putea întreba, când există o pandemie globală?! Este posibil, pentru că nu toţi spun adevărul.

Noi suntem Ananda, iar astăzi vorbim simplu. Opriţi-vă sistemele mass-media. Dacă sunteţi curioşi despre ceea ce se întâmplă în lume, există câteva programe media alternative adecvate, dar ne-am dori să aveţi rezerve chiar şi când le urmăriţi pe acestea.

Viaţa pe care o trăiţi este o reflexie a conştiinţei voastre înapoi către voi. Dacă nu se întâmplă nimic rău în viaţa voastră, înţelegeţi că ar trebui să vă relaxaţi, că ar trebui să creaţi, că ar trebui să fiţi voioşi. Iar dacă singurul mod prin care aflaţi ce se întâmplă este vizionând televizorul sau accesând computerul, ce-i acolo nu se întâmplă în lumea voastră reală. Vă băgaţi nasul unde nu ar trebui. Vedeţi-vă de treabă, vedeţi-vă de propria viaţă, rămâneţi în propria conştiinţă, ascultaţi-vă sistemul de ghidare interior, simţind care vă este calea către ceea ce doriţi mai mult. Asta va face ca anul 2021 să vă fie un an mult mai bun.

Suntem Ananda, suntem ghizii şi învăţătorii voştri, şi acum o lăsăm pe draga noastră cu iubitul nostru Isus, ca să vă spună şi el câteva cuvinte cu ocazia Anului Nou.»

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate, eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă dorim un an nou fericit!

Şi va fi un an fericit dacă voi decideţi să fie un an nou fericit. Asta vrem să aducem în discuţie în această zi. Vrem să înţelegeţi că este alegerea voastră dacă sunteţi fericiţi sau nu. Lumea este neutră. Lucrurile se întâmplă, copacii foşnesc în vânt, creaturile se mişcă înainte şi înapoi, mareele urcă şi coboară, anotimpurile se schimbă. Lumea este neutră, nu este nici bună, nici rea. Dar dacă spuneţi că este rea, devine rea. Dacă spuneţi că este bună, devine bună.

Mulţi privesc la ceea ce se întâmplă pe planeta voastră acum, spunând: „Ei bine, nu putem numi asta o treabă rea, credem că guvernul face o treabă excelentă”. Sunt alţii care spun: „Nu putem numi asta o treabă bună, nu credem că guvernul face o treabă grozavă”, aşa că aveţi, cum numiţi voi, o împărţire jumi-juma. Şi veţi vedea cum întreaga lume se bifurcă jumi-juma. În anul următor, veţi vedea o tot mai mare separare între cei care cumpără iluzii şi cei care nu cumpără iluzii, şi vor începe să aibă vieţi foarte diferite. Iar asta va duce la o bifurcare şi mai mare, unde cei care vibrează cu frecvenţe mai înalte vor primi informaţii, contacte, îndrumări, pe care cei cu frecvenţe mai coborâte, legate de frică şi moarte, nu le vor primi. Şi astfel, cei cu frecvenţe mai înalte vor primi informaţiile de care au nevoie ca să ducă o viaţă propice.

Asiguraţi-vă că vibraţi în acea gamă de frecvenţe. Asiguraţi-vă că nu sunteţi obsedaţi de moarte şi boală, care sunt două dintre cele mai inferioare forme de gândire pe care le poate întreţine un om. Menţineţi frecvenţe pozitive, despre sănătate şi viaţă şi entuziasmul pentru viitor. Acestea vă vor acorda la vibraţia tărâmurilor de unde vin sfaturile noastre, ghidarea noastră, îndrumarea învăţătorilor binefăcători non-fizici care vă ajută planeta în acest moment.

Deci este timpul să ignoraţi puţin realitatea, cum s-ar zice. Dacă, de exemplu, trăiţi într-un mediu plin de restricţii, unde deplasările vă sunt restricţionate, comportamentul vă este restricţionat, înc-o dată spunem, ce puteţi face? Puteţi imagina, puteţi crea, puteţi inventa, puteţi face atât de multe. Tot ceea ce este material pe planeta voastră a plecat de la o idee. Totul, chiar şi voi, sunteţi o idee în mintea lui Dumnezeu.

Deci, când începeţi să întreţineţi noi idei, noi gânduri despre cum aţi dori să trăiţi, unde aţi dori să trăiţi, nu priviţi realitatea, spunând: „Nu ştiu cum să fac să se întâmple asta”, ci aveţi în vedere imaginaţia, viziunea voastră şi spuneţi: „Iată cum fac oamenii să se întâmple orice: întâi au o idee, care începe să atragă oportunităţi, care începe să atragă spre ei oameni cu aceaşi gândire şi apoi încep să acţioneze conform pasiunii lor, încep să acţioneze în concordanţă cu acea nouă viziune.”

Aceasta este recomandarea noastră la intrarea în 2021, deoarece vechiul va începe să pară foarte ramolit, foarte instabil, nu va fi ceea ce doriţi. Dar nu vă lăsaţi traşi în jos! Nu vă lăsaţi înşelaţi că totul este pierdut! Nimic nu este pierdut. Sunteţi zei creatori, sunteţi făcuţi după chipul lui Dumnezeu, asta însemnând că aveţi creativitate, căutaţi libertatea şi sunteţi iubitori. Asiguraţi-vă că v-aţi aliniat cu aceste trei cuvinte: căutarea libertăţii, bunătate şi iubire. Cu cât vă aliniaţi mai mult cu acele calităţi, cu atât veţi înflori mai mult.

Vă dorim un an nou fericit, vă dorim realizarea-de-sine şi să recunoaşteţi faptul că sunteţi creatori, creatori puternici, că aveţi capacitatea de a schimba ceea ce se manifestă în faţa voastră. Ceea ce se manifestă în faţa voastră provine din ideile şi gândurile trecutului. Dacă nu vă place, nu încercaţi să schimbaţi ceea ce deja s-a manifestat, ci schimbaţi-vă mintea, gândind şi simţind în moduri noi, concentrându-vă pe Noul Pământ care doriţi să apară.

Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

TINA: Vă mulţumesc că v-aţi alăturat nouă astăzi. Vreau să vă reamintesc că cea mai recentă carte a mea, „A Year of Forgiveness”, este disponibilă pe amazon.ca şi amazon.com sau o puteţi comanda de la librăria locală, ceea ce ar fi o idee minunată, ca să-i susţineţi în aceste vremuri grele. Aş vrea, de asemenea, să vă reamintesc despre comunitatea noastră ChannelingJesus, care este în creştere, unde avem sute şi sute de videoclipuri care să vă bucure, pe care nu le-aţi mai văzut. Este un loc cu adevărat minunat, unde să vă împărtăşiţi viziunea despre „Cursul de miracole”, despre spiritualitate şi despre tot felul de lucruri. Voi pune linkul în caseta de descriere de mai jos, nu uitaţi să vă abonaţi, urmează să apară multe alte videoclipuri anul acesta. Vă mulţumesc că v-aţi alăturat azi. Un an nou fericit! şi ne revedem în curând. Pa, pa.

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
3 ianuarie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=8F9D---mOgM