<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Introducere

"Planeta voastră trece în 5D. Cel care nu iubeşte, care manipulează, care ţine secrete, care se împotriveşte prosperităţii şi bunăstării oamenilor, nu va mai putea supravieţui pe Pământ." (Isus)

Mai jos este mesajul introductiv din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia Marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Introducere

Salutare tuturor! Sunt mediumul Tina Spalding. Isus mi-a cerut să fac o nouă serie de videoclipuri. Vom face “40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus”. Asta înseamnă două videoclipuri pe zi, timp de 40 de zile. Şi aceasta e introducerea seriei. Acum îl voi chema pe Isus, iar el vă va prezenta despre ce-i vorba în proiect. Ne vedem la sfârşitul sesiunii de channeling.

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca fiind Isus.

Acesta este un moment important din istoria Pământului vostru şi de aceea facem această lucrare acum. Draga noastră a fost de acord să participe la acest proces solicitant şi apreciem disponibilitatea ei de a transmite aceste informaţii.

De ce 40 de zile şi 40 de nopţi? Ei bine, vă îndreptaţi către o perioadă de turbulenţă şi dezordine pe planeta voastră, în care veţi avea nevoie de ceva îndrumări şi sprijin. Vom fi aici pentru voi dimineaţa şi seara ca mecanisme de susţinere, deoarece multe dintre mecanismele de susţinere cu care sunteţi obişnuiţi încep să dispară. Vrem să înţelegeţi că, pe cât de întunecate par aceste vremuri, pe cât de dificil pare acest timp, încă se va mai înrăutăţi puţin. Vrem să înţelegeţi că nu sunteţi singuri, nu sunteţi singuri în această transformare a planetei voastre.

Planeta voastră trece în 5D [dimensiunea a cincea]. Ce înseamnă asta? Înseamnă că ceea ce există pe planeta voastră şi nu iubeşte, care manipulează, care ţine secrete, care se împotriveşte prosperităţii şi bunăstării oamenilor, nu va mai putea supravieţui pe Pământ.

Ce se petrece acum pare exact opusul, dar aceasta nu-i decât panica în care a intrat acea plagă socială văzând că începe să fie învinsă. Încearcă să-şi menţină controlul într-o perioadă când îl pierde zi de zi. Prin urmare, sunteţi supuşi la separări, inducerea fricii şi minciuni.

Prin ceea ce facem aici vă ajutăm să vă gestionaţi energiile pe măsură ce treceţi prin acest proces de trezire. Căci mulţi dintre voi vor trăi emoţii de toate felurile. Aşadar, aceste 40 de zile şi 40 de nopţi sunt destinate să vă sprijine în procesul de transformare, să vă sprijine când veţi trăi unele emoţii, să vă sprijine când nu aveţi pe nimeni altcineva alături, să vă ofere dragostea, ajutorul şi informaţiile pe care ar trebui să vi le ofere sistemele mass-media principale, dacă lumea ar fi guvernată de dragoste. Dar nu primiţi nimic de genul dragostei de la sistemele mass-media principale sau de la sistemele care încep să strângă şuruburile torturii prin care treceţi.

Sunteţi mari creatori, sunteţi fiinţe care pot aduce în manifestare ceea ce doriţi, dar trebuie să înţelegeţi cum funcţionează mintea voastră şi cum funcţionează legile creaţiei. Trebuie să vă concentraţi mintea asupra binelui, trebuie să vă concentraţi mintea asupra iubirii, trebuie să vă concentraţi mintea asupra a ceea ce vă face fericiţi. Chiar dacă vă găsiţi în situaţii restrictive, veţi fi capabili să păstraţi frecvenţa iubirii, dacă aşa decideţi.

Asta pare o sarcină imposibilă, având în vedere ceea ce se întâmplă pe suprafaţa planetei voastre în această perioadă, dar vrem să ştiţi că în culise, în spatele scenei energetice a ceea ce aveţi voie să urmăriţi, să vedeţi şi să luaţi parte, se petrece o revoluţie fundamentală, o revoluţie energetică care este condusă de Iubire, care este condusă de Bine şi de Frumos.

Suntem aici pentru a vă ajuta să alegeţi să vă menţineţi vibraţia înaltă, să vă ţineţi capul la suprafaţa apei în aceste timpuri de tranziţie dificile. Aşa că voi fi aici de două ori pe zi, datorită acestei fiinţe-medium care este dispusă să realizeze aceste transmisii, şi vom avea discuţii minunate, vom preda, vom învăţa, vom împărtăşi.

Şi ceea ce am vrea de la voi este să aveţi mult curaj. Am dori să începeţi deja să întruchipaţi acea frecvenţă 5D şi să aveţi curajul convingerilor, ne-ar plăcea să distribuiţi şi să susţineţi acest canal video. Aşa că, atunci când apare un videoclip, chiar dacă s-ar putea să vă fie teamă de ceea ce ar putea crede familia sau prietenii, am dori să îl distribuiţi. De ce? Deoarece această călătorie pe care o parcurgeţi acum, pe care o întreprindeţi acum, va necesita curaj, va necesita putere, va necesita concentrare. Iar simplul fapt de a împărtăşi un videoclip pe care fie vă este jenă că l-aţi urmărit, fie vă temeţi că alţii vă vor crede nebuni că l-aţi urmărit, va fi începutul transformării voastre. Veţi începe să vă simţiţi ceva mai puternici, veţi începe să vă simţiţi ceva mai curajoşi şi, credeţi-ne, chiar veţi avea nevoie de putere şi curaj. Deci, nu vă pitiţi în spatele anonimatului. Distribuiţi aceste videoclipuri şi haide să participăm cât mai mulţi oameni la “40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus”!

Ceea ce vrem să înţelegeţi este că, în culise, există o mare dragoste pentru umanitate. În spatele vălului există fiinţe cu vibraţie de o frecvenţă extrem de mare care vă susţin planeta în timp ce trece prin spasmele agoniei sistemelor lipsite de iubire.

Asta vedeţi acum, de aceea sistemul devine atât de nebunesc în foamea sa de putere, deoarece orchestratorii acelui sistem ştiu că planeta voastră intră într-o vibraţie mai iubitoare, mai doritoare de libertate, mai creativă. Şi ei ştiu că, dacă se străduiesc, ar putea să mai obţină câţiva ani de la voi.

Dar vrem să înţelegeţi că, dacă nu vă conformaţi, dacă începeţi să vă ridicaţi energia, dacă începeţi să simţiţi forţa vitală a libertăţii şi creativităţii curgându-vă prin vene, atunci veţi putea să schimba lucrurile. Cu cât suntem mai mulţi împreună, cu cât distribuim mai mult, cu cât ne strângem mai mulţi în acest format, cu atât va fi mai puternic valul de dragoste, curaj şi forţă vitală şi veţi putea întoarce fluxul în favoarea voastră.

Aşadar, nu vă fie ruşine că urmăriţi videoclipuri nebuneşti cu mediumi primind mesaje, distribuiţi-le din nou şi din nou. Distribuiţi-le iar şi iar. Înţelegeţi că acest gen de canale sunt blocate din umbră, că nu tot ceea ce postaţi este şi vizionat de prieteni şi familie. Deci, distribuiţi de câteva ori. Fiţi curajoşi şi înţelegeţi că suntem alături cu toţii în această acţiune.

Suntem aici pentru a vă ajuta şi acesta va fi un moment decisiv în propria călătorie personală. 40 de zile şi 40 de nopţi de adaptare la adevăr, 40 de zile şi 40 de nopţi de inspiraţie, 40 de zile şi 40 de nopţi de încurajare să intraţi adânc în mintea şi inimile voastre, vă vor transforma vieţile. Aşadar, alăturaţi-vă în fiecare dimineaţă şi seară la aceste transmisii.

Eu sunt cel cunoscut ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

TINA: Mda, este o sarcină: 40 de zile şi 40 de nopţi. Am încercat să-l conving pe Isus să fie doar 40 de zile, dar el a insistat să fie două videoclipuri pe zi. Să vedem ce o să ne spună.

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 20 noiembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=GUg54TWRY2g