<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 1, dimineaţa

"Dacă Dumnezeu ar fi creat această planetă, nu ar arăta aşa cum arată." (Isus)

Mai jos este mesajul din ziua 1, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 1, dimineaţa

Bună dimineaţa tuturor! Sunt mediumul Tina Spalding, iar azi începem cele 40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus. Aceasta este prima noastră zi cu Isus, numărul unu. Voi posta acest videoclip pe 8 septembrie la ora 9 dimineaţa, deci filmez cu o zi înainte, şi voi încerca să fac postările de seară la ora 21. Aşadar, să vedem ce ne va spune Isus astăzi.

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care-l cunoaşteţi drept Isus şi suntem foarte încântaţi că sunteţi alături de Noi astăzi. Mesajele pe care le vom transmite în următoarele 40 de zile şi 40 de nopţi sunt pentru voi. Sunt pentru oamenii de pe această planetă Pământ, care trec printr-o evoluţie magnifică în această perioadă. Minţile voastre se extind, inimile voastre se deschid şi planeta voastră se schimbă.

Deci, vom începe cu elementele de bază ale experienţei voastre pe această planetă.

Această planetă este un loc al separării.

Aţi fost învăţaţi de-a lungul istoriilor voastre că Dumnezeu este dragoste şi că Dumnezeu a creat această planetă. Dacă Dumnezeu ar fi creat această planetă, nu ar arăta aşa cum arată. Când priviţi natura, vedeţi că, pentru a subzista, totul depinde de moartea a altceva.

Desigur, vă spunem să ieşiţi în natură ca tratament benefic, să zicem, pentru nevrozele voastre occidentale moderne. Şi aşa este, într-adevăr. Dar nu pentru că natura ar fi divină.

Că ar fi o experienţă bazată pe separare vă este dovedit prin multitudinea de organisme, numărul nelimitat de frunze din copaci şi particule de nisip de pe plaje, iar corpurile voastre mereu vă dovedesc, pentru că vă gândiţi mereu la ele, ele vă demonstrează mereu că sunteţi singuri, vă demonstrează mereu că sunteţi vulnerabili, vă demonstrează că veţi muri.

Dar sunteţi fiinţe spirituale eterne. Nu veţi muri niciodată. Când vă veţi ridica frecvenţa suficient de mult, nu va mai trebui să muriţi în modul pe care-l vedeţi acum.

Pe măsură ce parcurgeţi acest ciclu evolutiv odată cu planeta voastră, ea vă arată calea şi de aceea trebuie să mergeţi cu ea. Ori mergeţi cu ea, ori veţi pleca. Acestea sunt cele două alegeri posibile.

Aşadar, astăzi, în prima zi, vrem să vă aducem în vedere această idee: nu are rost să vă împotriviţi acestei călătorii evolutive sau va trebui să plecaţi. Acestea sunt cele două variante de alegere.

Desigur, unii dintre voi, conduşi de mintea ego-ului, veţi simţi ce spun ca pe o ameninţare. Nu este o ameninţare. Dacă va trebui să părăsiţi acest loc ce devine tot mai înţelept şi mai iubitor, atunci veţi renaşte într-un loc care vi se potriveşte, aşa că vi se va părea că reveniţi pe un Pământ din dimensiunea a treia şi veţi continua să învăţaţi.

Noi vă încurajăm să păşiţi pe terenul libertăţii alături de Noi şi să mergeţi cu Gaia, cu Pământul, cu sistemul vostru solar spre această nouă eră magnifică.

Dar pentru aceasta trebuie să vă spunem adevărul. Cei dintre voi care studiază “Cursul de miracole” înţeleg acest adevăr, că această lume este un loc al separării. Iar acum asistaţi în societatea voastră la o încercare disperată de a mări separarea, care vă ia din putere şi vă face să vă fie frică şi vă face mai uşor de manipulat.

Deci, ceea ce vă rugăm este să observaţi zilnic cum anume vă separaţi de oameni, cum vă ascundeţi, cum vă retrageţi la marginea drumului, cum folosiţi dispozitive să vă izolaţi de ceilalţi. Vă cerem să admiteţi faptul că vă place să fiţi separaţi.

Desigur, mulţi dintre voi veţi riposta spunând „Ba nu, îmi place să stau cu familia, îmi place să fiu cu prietenii mei”. Dar astăzi vă cerem să fiţi absolut sinceri cu voi înşivă. Astăzi am dori să nu vă condamnaţi pentru că sunteţi fiinţe cu o existenţă separată, ci să recunoaşteţi cum sunteţi. Pentru că, dacă nu recunoşti cum eşti, nu te poţi schimba. Este ca şi cum nu ştii unde te afli, dar ai o hartă. Harta nu-ţi foloseşte la nimic dacă nu ştii unde te găseşti. Dacă te-ai rătăcit, trebuie să-ţi faci măcar o idee unde te afli, şi atunci te vei recupera.

Şi despre asta este vorba în această călătorie împreună timp de 40 de zile şi 40 de nopţi. Vă vom scoate din izolare şi separare ducându-vă către unire, reunificare şi vindecarea minţii. Pentru că înţelegeţi că societatea voastră, societatea pe care o vedeţi acum, este creaţia comună a voastră, a tuturor.

Desigur, mulţi dintre voi vor spune „Eu nu doresc ceea ce se întâmplă pe această planetă în acest moment, este înfricoşător, este îngrozitor, vreau să-mi văd familia, vreau să fiu liber să călătoresc, vreau să ies la restaurant, vreau toate aceste lucruri, în niciun caz nu am contribuit la asta".

Dar ceea ce nu înţelegeţi, ceea ce nu sunteţi învăţaţi în societatea voastră este că vibraţia pe care o emiteţi provine din tot ceea ce are legătură cu voi. Nu există secrete în lumea vibraţiei.

Aşadar, dacă ai resentimente, dacă ai frici, dacă urăşti anumite persoane, dacă te deteşti când te uiţi în oglindă, dacă păstrezi aceste credinţe şi judecăţi în minte în fiecare zi, ele trăiesc în tine ca musafiri bineveniţi, am putea spune, şi emit o vibraţie care se va manifesta în faţa ta. Şi de aceea sunteţi cu toţii atât de buimăciţi acum, pentru că vi se arată adevărata vibraţie a ceea ce aţi ascuns şi a fost ascuns de către voi toţi.

Aşadar, în această călătorie de 40 de zile şi 40 de nopţi, vă vom cere să vă destăinuiţi, nu cu ruşine sau vinovăţie, nu cu frică sau dezgust, ci să vă întrebaţi cu sinceritate unde vă aflaţi pe această scală a frecvenţelor.

Astăzi, în timpul zilei, am dori să fiţi atenţi la momentul când vă separaţi, când îi vedeţi pe ceilalţi ca fiind răi, când îi judecaţi pe ceilalţi ca fiind mai puţin inteligenţi, când îi urâţi, când îi dispreţuiţi pe alţii sau pe voi înşivă. Urmărim să vă cunoaşteţi vibraţia interioară care determină cum vă vedeţi pe voi şi cum vedeţi lumea. Şi prin această cunoaştere veţi şti unde vă aflaţi. Veţi putea să vă spuneţi „Da, încă îl urăsc pe fostul meu soţ, sau da, când vine soacra mea, nu pot s-o sufăr, sau când mă uit în oglindă, îmi urăsc corpul şi mă urăsc pe mine şi mă judec pentru toate eşecurile mele din această încarnare”.

Este vorba despre înţelegerea părţii întunecate a psihicului, pentru că tocmai această umbră va fi dezvăluită şi eliberată din voi în timp ce parcurgem acest proces de înălţare. În asta v-aţi implicat acum cu toţii. Nu este ceva opţional. Nu este facultativ. Pământul se schimbă, Soarele se schimbă, atmosfera se schimbă ca o consecinţă a transformării conştiinţei tuturor, inclusiv a planetei.

Deci, astăzi să notaţi. Notaţi când judecaţi pe cineva, notaţi când vă judecaţi singuri, notaţi când simţiţi frică şi mergeţi chiar mai adânc şi întrebaţi-vă de ce vă e frică cu adevărat. Puneţi întrebări simple, nu aşteptaţi să şi înţelegeţi. Vom ajunge împreună la înţelegere în următoarele 40 de zile şi 40 de nopţi. Noi vă vom provoca, vă vom presa puţin, dar vom fi aici cu voi în fiecare zi, astfel încât să aveţi sfaturile la obiect de care aveţi nevoie pentru a trece prin aceste vremuri.

Dar pentru a trece cu bine prin aceste vremuri, începeţi cu înţelegerea faptului că setarea implicită pe această planetă nu este iubirea, ci frica. Este frica, din cauza a ceea ce vi s-a predicat, este frica, din cauza a ceea ce aţi învăţat, este frica, din cauza filmelor pe care le-aţi vizionat, este frica, din cauza familiilor cu probleme în care, din păcate, aţi crescut.

Dar dragostea vă este tot timpul accesibilă prin practica iertării, adică non-judecata. Când priveşti la alţii şi îi urăşti, te simţi rău din cauza credinţei tale că sunt răi. Ceea ce se întâmplă de fapt este că te simţi rău din cauză că te-ai îndepărtat de iubire alegând separarea. Cu cât te adânceşti în separare, cu atât te simţi mai rău. Cu cât te apropii mai mult de iubire, cu atât te simţi mai bine. E o lecţie simplă, într-adevăr.

Deci, monitorizează-ţi emoţiile astăzi şi întreabă-te "De ce m-am simţit puţin mai rău? Oh, da, judec acea persoană fiindcă nu poartă mască, sau fiindcă poartă mască". Nu contează pentru ce îi judeci, oricum vei suferi. Deci, începeţi cu elementele de bază.

Aţi ales separarea, acesta este un loc al separării, aici se pare că veţi muri cu toţii, totul pare să moară aici. Ar fi un Dumnezeu cu adevărat nebun dacă v-a creat să suferiţi şi să muriţi în acest fel.

Aşadar, astăzi monitorizaţi-vă emoţiile, întrebaţi-vă unde vă place separarea, unde alimentaţi separarea. Nu încercaţi neapărat să vă schimbaţi astăzi, ci doar observaţi cu curiozitate, deschidere şi dragoste cum funcţionaţi în acest sistem.

Această fiinţă-medium îşi oferă corpul ca instrument de comunicare a Dragostei şi cu toţii veţi avea ocazii uimitoare în următoarele 40 de zile şi nopţi de a vă deplasa frecvenţa vibraţiei de la izolare şi separare către comuniune, unire şi contact conştient cu ghizii şi învăţătorii voştri. Pe măsură ce puneţi în aplicare lecţiile pe care vi le predăm în fiecare zi în această călătorie, veţi simţi cum tot mai multă dragoste vă străbate corpul pentru a vă ajuta să vă vindecaţi, veţi simţi tot mai multă dragoste curgând prin conştiinţă, corp, mediul vostru, care vă va ajuta să vă ridicaţi conştiinţa în tărâmurile celor evoluaţi. Căci acolo vreţi să ajungeţi.

Vreţi să intraţi în tărâmul celor evoluaţi. Nu vreţi să vă bălăciţi alături de creaturile schimonosite din tărâmurile inferioare ale dimensiunii a treia 3D. Acolo pândeşte suferinţa, boala, moartea, sărăcia şi singurătatea.

Eu sunt cel pe care îl cunoaşteţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 21 noiembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=5QUXJXsB_DY