<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 2, dimineaţa

"Vedeţi cum sistemele se prăbuşesc, cum vechiul se sfârşeşte, dar aveţi parte de îndrumare, căci nu sunteţi abandonaţi de ghizii şi învăţătorii voştri." (Isus)

Mesajul din ziua 2, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 2, dimineaţa

ISUS:

«Sunteţi, cu adevărat, fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care îl cunoaşteţi ca Isus.

Ne-ar plăcea ca toţi să vă propuneţi să urmăriţi aceste “40 de zile şi nopţi”, la fel cum draga noastră îşi asumă angajamentul de a transmite în aceste 40 de zile şi nopţi împreună cu noi. Libertatea se capătă prin disciplină, dar în societatea voastră rareori vi s-a dat această informaţie. Societăţile secrete, profesorii învăţaţi şi maeştrii înţelepţi au lucrat întotdeauna cu discipolii, elevii lor, perioade lungi de timp, ca să le poată transforma mintea.

Există un motiv pentru care sunteţi trimişi la şcoală timp de 12 ani. Este nevoie de 12 ani pentru a educa o minte. Odată ce aţi fost îndoctrinaţi în orice sistem timp de circa un deceniu, atunci profesorul poate lipsi. Veţi aplica singuri regulile, legile şi principiile pe care le-aţi învăţat. Deci, când ieşiţi din sistemele şcolare tradiţionale, nu mai trebuie să fiţi supravegheaţi prea mult. Există programe permanente de îndoctrinare care continuă să vă amintească de sistemul de valori cu care aţi fost îndoctrinaţi. Şi treaba asta ar putea fi considerată un fel de meditaţie zilnică.

Deci, atunci când lucraţi cu noi, care transmitem informaţii pe această platformă de aproximativ şapte sau opt ani, cei dintre voi care aţi fost cu noi de la început aţi constatat o mare transformare în trăirea interioară. Sunteţi mai paşnici, mai sănătoşi, aţi luat diverse decizii despre cum şi unde şi cu cine trăiţi. Totul vine printr-o practică zilnică. Toate acestea provin din educarea minţii sau, în cazul celor mai mulţi dintre voi, prin reeducarea minţii. Lucrăm pentru a vă reeduca mintea către o stare creativă vizionară mai iubitoare.

Când ai crescut cu televiziunea comercială, când ai crescut cu ştirile din mass-media şi din mediul academic - în sensul dezvoltării doar a intelectului şi proceselor de gândire, dar deloc a proceselor de simţire şi percepţie -, ai nevoie fii reeducat. Şi pentru asta există “Cursul de miracole”, pentru asta sunt aceste “40 de zile şi 40 de nopţi”. Ele îţi reamintesc în fiecare zi că dragostea îţi va aduce ceea ce vrei. Asta înseamnă viziuni iubitoare, idei iubitoare, să priveşti lumea prin ochi plini de iubire, ceea ce este o mare provocare, văzând ce se întâmplă pe planeta voastră în acest moment.

Şi acesta este motivul pentru care v-am propus aceste “40 de zile şi 40 de nopţi”, ca sprijin în momente dificile, când credinţele, ideile, valorile voastre, lucrurile pe care le-aţi crezut ca fiind reale şi permanente sunt schimbate şi transformate. Având mintea profund îndoctrinată, poate fi traumatizant să-ţi dai seama că acest sistem este unul fictiv sau că acest sistem este, într-un fel, iluzoriu. Şi prin asta treceţi mulţi dintre voi acum.

Fie că este vorba de fondul de pensii, fie că este vorba de sistemul de educaţie, de planurile pe care vi le-aţi făcut pentru a deveni medic sau profesor, sistemul de educaţie al copiilor voştri, transportul, toate aceste sisteme se spulberă în faţa ochilor voştri. Pentru mulţi dintre voi, acesta este un moment profund destabilizator, deoarece toate aceste elemente fac parte din personalitatea voastră. Aţi crezut că vor fi întotdeauna cu voi, că viaţa este previzibilă. Este acelaşi tip de traumă prin care trec oamenii atunci când ţara lor civilizată, frumoasă şi liniştită este brusc atacată şi izbucneşte războiul. Clădirile sunt distruse, oamenii nu pot merge la muncă şi devin săraci. Acestea sunt sistemele care implodează chiar acum, nu neapărat de o mână nevăzută, ci de o mână foarte clar vizibilă.

Dar ce puteţi face în legătură cu asta? Ce puteţi face pentru a rămâne calmi, ce puteţi face pentru a rămâne senini?

Trebuie să vă reeducaţi mintea. Trebuie să începeţi să valorizaţi diferit, trebuie să începeţi să renunţaţi la lucrurile care sunt pe cale să dispară. Ataşarea provoacă suferinţă. Acceptarea pierderii aduce pace.

Majoritatea oamenilor care aud cuvântul acceptare nu vor să accepte ceea ce se întâmplă, dar acceptarea nu înseamnă că eşti de acord cu ceea ce se întâmplă şi acest lucru este important de înţeles. Acceptaţi ceea ce se pare că se întâmplă: un sistem global de guvernare face ravagii asupra economiei şi vă micşorează libertăţile, vântul schimbării suflă prin oraşe şi state, vedeţi oameni care se comportă în moduri de neînţeles. Când vedeţi acestea deja petrecându-se, dar vă împotriviţi, de fapt, veţi suferi. Dar când vedeţi că acestea se întâmplă şi le acceptaţi şi, în consecinţă, începeţi să vă schimbaţi comportamentul, atunci veţi constata schimbări care vă sunt benefice.

Şi am ajuns la subiectul despre care am vrea să vorbim astăzi: vedeţi cum sistemele se prăbuşesc, cum vechiul se sfârşeşte, dar ştiind că aveţi parte de îndrumare. Nu aţi rămas singuri, nu aţi rămas fără îndrumare. Fiecare dintre voi are ghizi şi învăţători spirituali care pot comunica cu voi şi o vor face prin intuiţie, emoţii, imbolduri, sfaturi şi idei, vise, sincronicităţi. Aşadar, nu sunteţi abandonaţi, nu sunteţi abandonaţi de Dumnezeu, nu sunteţi abandonaţi de ghizii şi învăţătorii voştri. De fapt, vi se oferă posibilitatea de a vă transforma, dacă ascultaţi de acele imbolduri lăuntrice, sfaturi intuitive.

Unele persoane sunt, de exemplu, îmboldite să se mute din oraş într-un mediu mai rural în care să facă faţă acestor furtuni. Unii primesc astfel de imbolduri, de sugestii ale intuiţiei: „Cred că aş prefera să nu mai stau în oraş acum, mi se pare mult mai puţin distractiv decât era înainte”. Dar le ignoră, pentru că, speră ei: “Totul va reveni la normal, totul va fi aşa cum a fost”.

Cu toţii aveţi decizii de luat: în ce vă veţi investi timpul, în ce veţi investi banii, ce veţi face în beneficiul familiilor voastre. Fiecare dintre voi va fi îndrumat. Nu vă vom spune acum ce să faceţi. Ceea ce vă spunem este că sistemul informaţional de care depindeţi vă duce către prăpastie. Vă spunem că sistemul informaţional, mass-media principală, vă îndreaptă spre vremuri grele.

Cum să vă amplificaţi intuiţia, cum să primiţi aceste mesaje de la ghizii şi învăţătorii voştri, cum să vă acordaţi la acest aspect intuitiv creator, care a fost negat şi diminuat în mod sistematic prin educaţie?

Copiilor mici le place să coloreze, le place să alerge şi să se joace şi să se bucure, copiilor le place să-şi imagineze, să creeze şi să joace roluri. Până ai ieşit de pe băncile şcolii, aceste lucruri deja au dispărut şi eşti pregătit pentru o lume a trudei, o lume cu 40 de ore de muncă pe săptămână, o viaţă de corvoadă.

Dar ce vei face acum, dacă eşti instruit pentru un sistem care nu mai există?!

Trebuie să-ţi recalibrezi mintea, trebuie. Altfel, îţi vei petrece viaţa suferind şi lamentându-te de pierderea trecutului. Vei fi asemenea îndrăgostitului care nu uită niciodată persoana care l-a părăsit, l-a abandonat şi încetează să mai trăiască pentru tot restul vieţii. Este un lucru trist că a ales să renunţe la viaţă.

Vă rugăm să nu renunţaţi la viaţă, vă rugăm să fiţi interesaţi de acel aspect non-fizic al minţii voastre. Şi unul dintre modurile în care o puteţi face este să începeţi să citiţi şi să studiaţi informaţii veridice, pline de iubire, instructive şi care vă conduc spre dezvoltarea propriei puteri personale. Această fiinţă-medium a scris multe cărţi şi vă sugerăm să începeţi cu ele. Aceste cărţi sunt uşor de citit, vă prezintă idei despre transformarea mentală, fizică, emoţională, explicându-vă cum de aţi ajuns acolo unde sunteţi.

Repet, dacă nu ştii unde eşti şi cum ai ajuns aici, nu poţi ieşi din această situaţie. Trebuie să pricepi: "Da, am contribuit la acest sistem al neputinţei, la acest sistem de control, un sistem fără iubire, fără iertare. Unde anume mă las eu controlat, unde anume manifest eu lipsă de iertare, unde anume sunt dependent sau codependent?" Începeţi să vă puneţi aceste întrebări, dar mintea voastră, atât de îndoctrinată, nu va putea răspunde. De fapt, nici nu va dori să pună aceste întrebări. Aşa că, trebuie să începeţi să vă reeducaţi.

Puteţi începe citind cărţile acestei fiinţe-medium, urmărind videoclipurile ei, lucru pe care mulţi dintre voi l-aţi făcut deja. Dar acum a venit timpul să puneţi în practică, nu doar să ascultaţi, să vizionaţi şi să vă distraţi. Acum este timpul să implementaţi acele practici în propria voastră viaţă.

Iar dacă doriţi în mod serios ca viaţa să vă fie mai plină de energie, mai creativă, mai unificată, mai iubitoare, atunci vă sugerăm să vă apucaţi de lecţiile din „Cursul de miracole”. „Cursul de miracole” este un text dificil şi poate că nu înţelegeţi prea mult din el la început. Dar este gratuit online sau puteţi cumpăra cartea, ceea ce este o idee bună, fiindcă aşa nu mai depindeţi de sistemele wi-fi şi electronice, deci este o idee foarte foarte bună să aveţi cartea fizică. Anul trecut am făcut un comentariu pe zi la acele lecţii, lucru foarte util, traducându-le într-un limbaj mai obişnuit.

Unii dintre voi se vor împotrivi zicând: “M-am uitat la curs şi nu înţeleg mare lucru”. Da, nu înţelegeţi mare lucru. Nu vă înţelegeţi societatea şi cum funcţionează. Nu înţelegeţi sistemul bancar şi cum vă fură banii şi averea. Nu înţelegeţi sistemul educaţional şi pentru ce a fost el conceput în realitate. Sunt multe lucruri pe care nu le înţelegeţi. Dar unul dintre lucrurile pe care trebuie să-l înţelegeţi este propria minte, iar „Cursul de miracole” vă va conduce într-o călătorie minunată, eliberându-vă de ceea ce se află în mintea voastră şi nu vă serveşte, de ceea ce vă face slabi, de ceea ce vă înspăimântă.

Veţi face acea călătorie cu ajutorul Conştiinţei Cristice. Eu, Isus, am pornit în acea călătorie şi Conştiinţa Cristică a intrat în mine. Iar povestea pe care aţi auzit-o despre călătoria mea pe Pământ relatează ce s-a întâmplat atunci când Conştiinţa Cristică a intrat în mine. Nu sunt Cristosul, ci o fiinţă umană, am fost o fiinţă umană care a fost pătrunsă de Duhul Sfânt şi Conştiinţa Cristică, dându-mi daruri excepţionale. Şi voi puteţi fi umpluţi cu daruri excepţionale, daruri de profeţie, daruri de clarviziune, daruri de intuiţie, daruri de creativitate.

Creştinii dogmatici fundamentalişti vor spune că acesta este diavolul care vorbeşte. Dimpotrivă, chiar sunteţi fiinţe puternice. Dimpotrivă, chiar sunteţi conectaţi cu Divinul şi vi se transmit mesaje tot timpul. Doar că aţi fost instruiţi într-un sistem care v-a blocat mintea.

Deci, haideţi să lucrăm împreună pentru a vă deschide mintea la loc şi am sugera să începeţi prin a vă lăsa ghidaţi de mentori înţelepţi. Aşadar, dacă veţi fi alături de noi în fiecare dimineaţă şi seară, va fi bine pentru voi. Vi se vor oferi sugestii şi idei, dar trebuie să exersaţi mereu, să exersaţi, să exersaţi. Ce faci cu mintea în fiecare minut, ce faci cu gura în fiecare minut, adică ce spui despre tine, ce spui despre lume, ce vrei să experimentezi, acestea sunt modurile prin care îţi clădeşti viitorul. Viitorul tău se creează acum. Aşadar, fii înţelept şi începe să urmezi sfaturile înţelepte!

Eu sunt acela pe care-l ştiţi drept Isus şi vă voi mai vorbi astăzi.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 23 noiembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=uSdIeFrDn98