<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 2, seara

"Dependenţa de sistem pe care o aveţi este cea care vă face vulnerabili." (Isus)

Mesajul din ziua 2, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 2, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate! Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

După ce aţi petrecut ziua a doua gândindu-vă la valorile voastre, după ce aţi petrecut ziua a doua gândindu-vă cum vă afectează viaţa transformările care au loc pe planeta voastră în această perioadă, mulţi dintre voi s-au simţit puţin trişti, unii dintre voi s-au simţit furioşi, unii dintre voi au simţit frică.

Ceea ce vrem să înţelegeţi este că sistemul vostru de ghidare este impecabil. Iar asta nu vi s-a spus prea des în societatea voastră. Vi s-a spus că sunteţi păcătoşi şi că, dacă faceţi una şi alta, veţi merge în iad sau veţi fi complet părăsiţi de Dumnezeu sau că nu există niciun Dumnezeu.

Există o Forţă divină binevoitoare în acest univers şi ea este întotdeauna creativă, mereu în căutarea libertăţii şi mereu iubitoare. Este ceea ce creează viaţă. Ea nu creează moarte.

Când simţi frică, când simţi ruşine, când simţi vinovăţie, oricare dintre aceste emoţii, atunci sistemul tău de ghidare îţi arată că ceea ce gândeşti nu este adecvat. O spunem din nou. Dacă simţi frică, ruşine sau vinovăţie, înseamnă că ceea ce crezi nu este în acord cu adevărul. Forţa binevoitoare care există în toate nu te vede niciodată în acest fel. Nu te condamnă niciodată, nu te vede niciodată ca fiind vinovat.

Desigur, unii dintre voi vor spune „Ei bine, asta este imposibil, nu pot fi lăsaţi toţi de capul lor, trebuie să existe pedeapse”.

Da, există pedeapsă. Atunci când nu eşti pe drumul cel bun, te simţi rău, iar când eşti pe drumul cel bun, te simţi bine. Este un fel de sistem de pedepse şi recompense, dar el se manifestă prin emoţiile tale. Când eşti foarte neiubitor, când eşti pe alături de drumul corect, te simţi îngrozitor tot timpul şi trebuie să faci lucruri teribile încercând să-ţi uşurezi acea durere. Nu este deloc o plăcere.

Ceea ce vrem să înţelegeţi, pe măsură ce treceţi prin acest proces de reconstrucţie şi deconstrucţie de pe planeta voastră, este că veţi suferi dacă gândiţi incorect, adică dacă doriţi ca totul să fie aşa cum era. Vă încurajăm să vă educaţi mintea şi să vă exersaţi mintea ca să nu mai deplângă trecutul.

Mulţi dintre voi aţi auzit că acesta este un moment de mare transformare şi evoluţie. Şi este, dacă ştii cum să-ţi stăpâneşti mintea. Dacă nu ştii cum să-ţi stăpâneşti mintea şi le permiţi altora să-ţi manipuleze mintea, atunci nu prea vei beneficia. Deci acesta este momentul pentru a-ţi recăpăta puterea. Acesta este un moment de amplificare a conştientizării că eşti o fiinţă divină, că eşti conectat la Dumnezeu, că ai un spirit plin de iubire.

V-am spus că setarea implicită pe acest plan terestru este frica şi separarea. Dar tu, ca decident, tu, ca fiinţă care poţi folosi liberul arbitru, poţi să te ridici deasupra câmpului de luptă şi să alegi iubirea. Şi despre asta este vorba în procesul de înălţare. Este vorba de a nu te scufunda în abisurile fricii şi tristeţii sau furiei, ci de a te ridica deasupra câmpului de luptă, alegând gânduri de pace, alegând gânduri de iubire, ştiind că, atunci când mintea este calmă şi mulţumită, sunt deschise canalele de comunicare cu fiinţele superioare.

Dar când cobori în tărâmurile fricii, sărăciei şi lipsurilor, condus de poveştile de groază din mass-media, atunci eşti deconectat de la acele tărâmuri superioare. De ce? Pentru că eşti prea jos pentru a te acorda la o frecvenţă înaltă.

Foarte mulţi vă daţi seama că aceste schimbări nu par că vor dura numai două săptămâni sau două luni. Prevedeţi consecinţe cumplite care încep să se manifeste în întreaga lume. Dacă reacţia ta este de “luptă sau fugi”, care este terenul de joacă al ego-ului, te vei comporta defensiv, agresiv, temător, copleşit sau violent, deoarece comportamentul tău este condus de ceea ce crezi că este adevărat despre tine, despre ceilalţi, despre lume. Dacă crezi din toată inima şi din tot sufletul că nu ai suficient şi că anul viitor te vei afla într-o situaţie groaznică, să zicem, vei începe să iei decizii proaste, fără viziune, pentru că vei folosi ego-ul pentru a lua acele decizii, iar ego-ul are o perspectivă mioapă şi agresivă despre orice.

Dacă, însă, te afli într-o stare calmă, deschisă, relaxată, începi să te acordezi la tărâmurile non-fizice, care sunt pline de informaţii şi cunoştinţe, frumuseţe, abundenţă, sănătate, bucurie, creativitate şi înţelepciune de la învăţători non-fizici. Noi acolo trăim. Sălăşluim în tărâmurile păcii.

Când priviţi violenţa din stradă, de exemplu, ştim că mulţi dintre voi înţelegeţi de ce fac oamenii ceea ce fac, dar dacă rămâneţi acolo, dacă vă scufundaţi în acele frecvenţe joase, veţi fi şi voi captaţi de acele tărâmuri. Trebuie să deveniţi foarte, foarte selectivi acum, trebuie să vegheaţi pentru iubire, pentru bine, pentru bunătate, pentru pace.

Faceţi orice aveţi nevoie pentru a ajunge la pace, fie că trageţi un pui de somn, fie că vă întâlniţi cu oameni ce gândesc la fel ca voi, fie că găsiţi o comunitate pe internet care vă linişteşte şi vă consolează, fie că citiţi o carte bună, care vă ţine mintea ocupată. Dar veţi înţelege că este necesară disciplina mentală, este necesară educarea minţii, deoarece cu toţii aveţi minţile deja educate într-un fel. Aveţi minţile educate de sistemul bancar actual, sistemul monetar actual, aveţi minţile educate pentru a cumpăra alimente de la magazin, aveţi minţile educate pentru a fi foarte, foarte dependenţi şi izolaţi. Majoritatea dintre voi locuiţi în propriile case, poate că aveţi o familie nucleară, dar nu aveţi o familie extinsă, nu aveţi un spectru larg de abilităţi de supravieţuire. Desigur, nu spunem să vă întoarceţi cu toţii la epoca de piatră, dar ceea ce vrem să înţelegeţi este că dependenţa de sistem pe care o aveţi este cea care vă face vulnerabili.

Oamenii au renunţat să-şi educe copiii şi îi trimit la şcoli. Din păcate, acum când îţi trimiţi copiii la şcoală, ei sunt îndoctrinaţi cu frică şi o vor păstra ca un aspect permanent al personalităţii lor, căci au învăţat-o de tineri. E la fel cum un copil catolic care a fost terorizat de ideea iadului, toată viaţa îi va fi frică să nu greşească şi va duce o viaţă foarte strictă, pentru că nu a fost niciodată reeducat să-şi piardă acea credinţă infantilă în iad.

În seara aceasta, ascultând aceste lucruri, nu vrem să vă întristaţi, nu vrem să fiţi deprimaţi când vorbim despre schimbarea lucrurilor. Ceea ce vrem să înţelegeţi este că are loc o revoluţie în evoluţie.

Dacă folosiţi experienţele pe care le aveţi în sens pozitiv, ca oportunităţi, atunci, combinate cu antrenamentul minţii, vă vor acorda la o frecvenţă de vibraţie mult deasupra câmpului de luptă pe care-l vedeţi acum pe planetă. Veţi primi idei şi inspiraţii, veţi întâlni oameni cu idei asemănătoare, veţi găsi idei inovatoare în sprijinul acestor noi paradigme culturale care se dezvoltă zi de zi.

De exemplu, există oameni care au început să dea consultanţă pentru educaţia la domiciliu, fiindcă există o revoltă a părinţilor care nu vor să-şi trimită copiii pe aceste câmpuri de luptă. Există oportunităţi uimitoare, dar dacă ai atitudinea de “luptă sau fugi”, dacă te târăşti pe câmpul de luptă, nu le vei putea găsi. Vei fi acolo, jos, cu victimele şi infractorii. Vei fi acolo, jos, cu cei care cred în lipsuri. Vei fi acolo, jos, cu cei care se cred neputincioşi.

Vrem să te ridicăm în tărâmurile interconectării şi ale iubirii, creativităţii, căci acolo este casa ta naturală ca fiinţă spirituală eternă, copil al lui Dumnezeu. Asta nu înseamnă că nu ai coborât în lumea separării, în locul de joacă al ego-ului, ba da. Dar ai aflat că locul de joacă al ego-ului este un loc dificil. Ai învăţat că boala nu este deloc distractivă. Ai învăţat că sărăcia şi lipsurile nu sunt ceva de dorit. Iar acele experienţe există pe tărâmul separării.

Aşadar, milioane şi milioane dintre voi încep să-şi dea seama că motivul pentru care aţi venit aici, pe Pământ, adică să vă manifestaţi dorinţele ego-ului, nu mai este deloc distractiv. Şi aşa deveniţi deschişi să învăţaţi, să vă manifestaţi voinţa superioară, deveniţi înţelepţi şi căutaţi înţelepciunea, căutaţi locuri unde puteţi învăţa şi oameni de la care să învăţaţi, oameni cu care puteţi coopera, poate alţi membri ai comunităţii cu care să vă adunaţi şi să vă ajutaţi reciproc, împărţind povara de a parcurge aceste vremuri de tranziţie.

Aşa că, diseară când mergeţi la culcare, vrem să faceţi o rugăciune (şi amintiţi-vă că fiecare gând este o rugăciune, dar aceasta este o rugăciune conştientă): „Doamne Isuse, Tot-ceea-ce-este, Zeiţă (nu contează Cui vă rugaţi, pe Noi nu ne deranjează, nu ne simţim jigniţi aşa cum vă simţiţi voi pe Pământ), te rog să-mi arăţi ce trebuie să fac pentru a prospera în această nouă situaţie. Adu-mi un vis, trimite-mi o idee, fă-mi o legătură, arată-mi, că eu Te ascult!” Rugăciunea asta o puteţi spune în fiecare seară.

Iar rugăciunea următoare o puteţi spune când vă treziţi dimineaţa: „Doamne Isuse, Tot-ceea-ce-este, Doamne, Zeiţă, (la oricine vreţi să vă rugaţi), arată-mi astăzi ce trebuie să văd. Azi arată-mi unde mă blochez. Te ascult."

Şi pe parcursul nopţii, care e timpul viselor, vom avea acces la mintea ta, pentru că ne-ai dat permisiunea.

Din contră, când vibraţia ta e scăzută, te afli pe tărâmurile gândurilor de genul „cum îmi voi plăti chiria, mi-e frică, poate voi fi concediat, poate nu voi mai lucra niciodată”, iar când te afli în acele zone joase, nu te putem ajuta, pentru că Noi nu suntem acolo. Frica, boala, lipsa există în acele tărâmuri. Şi s-ar putea să ai coşmaruri; s-ar putea să ai vise febrile.

Deci în fiecare seară, daţi-ne permisiunea de a accesa mintea voastră mai puţin baricadată, mintea astrală (nu mintea ego-ului, care doarme noaptea), daţi-ne permisiunea de a vă ajuta în fiecare noapte şi în fiecare dimineaţă.

Iar primul lucru dimineaţa sau dacă vă treziţi în mijlocul nopţii, notaţi-vă visele pe hârtie. Veţi începe să primiţi informaţii. Subconştientul vostru a suprimat multe lucruri, pentru că aţi fost prea ocupaţi şi aţi fost conduşi de frică.

Vă reamintim că, pentru a accesa cu adevărat aceste tipuri de comunicări, va trebui să vă clarificaţi mintea prin lecţiile din “Cursul de miracole”. Nu veţi pierde nimic făcând lecţiile din “Cursul de miracole”. Veţi scăpa de vechiturile de la subsol şi de la mansarda minţii voastre, lucruri pe care nu mai doriţi să le duceţi cu voi, lucruri care nu vă vor servi în această nouă experienţă.

Aşadar, spuneţi acele rugăciuni seara şi dimineaţa şi veţi începe să primiţi informaţii. S-ar putea să primiţi informaţii la o întâlnire cu cineva care are o idee bună. S-ar putea să primiţi acele informaţii sub forma unei idei la care nu v-aţi fi gândit niciodată, ceva neobişnuit. S-ar putea să le primiţi într-un vis simbolic foarte clar. Poate dura câteva zile, poate dura câteva săptămâni pentru a începe deschiderea acestor canale care au fost închise din cauza fricii. Dar dacă sunteţi perseverenţi şi mereu atenţi la ce simţiţi, (ştiind că, dacă vă simţiţi rău, aţi luat-o pe un drum greşit, iar dacă vă simţiţi bine, sunteţi armonizaţi), atunci veţi începe să primiţi mesajele.

Desigur, aceia dintre voi care faceţi acest lucru de ceva vreme înţelegeţi că există tipare mentale profunde care continuă să vă provoace frică. Dar numai prin liberul arbitru, prin disciplina practicii puteţi începe să le respingeţi şi să le spuneţi: „Mulţumesc de informaţie, dar nu te ascult. Ascult doar gândurile bune, iubitoare, înţelepte, inspiratoare. Nu ascult acele lucruri negative. Ele nu mă vor sluji. Te-am ascultat mult prea mult timp. Astăzi este o nouă zi şi sunt deschis la noi oportunităţi”.

Deci, diseară când mergeţi la culcare, fiţi deschişi la noi ocazii de a visa, şi oferiţi-vă, dacă doriţi (iar dacă încă nu doriţi, rugaţi-vă să căpătaţi dorinţa), deci dacă doriţi, puneţi-vă conştiinţa la dispoziţia iubiţilor învăţători şi ghizi spirituali de o frecvenţă înaltă, astfel încât să vă putem oferi informaţii.

Unii dintre voi nu se vor simţi prea confortabil să facă asta. Aveţi prea multe temeri cu care aţi fost îndoctrinaţi şi înţelegem asta. Totuşi, intraţi în somn cu o rugăciune pentru dragoste, iertare şi speranţă de viitor.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine dimineaţă.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 24 noiembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=NaJf_UOFQQE