<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 3, dimineaţa

“Voi sunteţi idei în mintea lui Dumnezeu, sunteţi fiinţe care caută libertatea, fiinţe creative şi iubitoare. Dar sunteţi mânaţi în direcţia opusă: izolare, teamă unul de celălalt, separare sporită.” (Isus)

Mesajul din ziua 3, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 3, dimineaţa

Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru distribuirea videoclipurilor mele şi vreau să vă reamintesc că acesta este un moment pentru a dovedi curaj, acesta este un timp pentru autenticitate. Am momente când nu sunt atât de curajoasă pe cât ar trebui să fiu, deşi unii dintre voi poate cred că sunt extrem de curajoasă. Mi-am dat seama că, pe pagina mea personală de Facebook, de multe ori nu-mi distribui videoclipurile de channeling, deoarece sunt radicale şi există oameni pe care ar putea să-i enerveze. Asta v-ar putea surprinde pe unii dintre voi, dar după ce Isus ne-a provocat să distribuim aceste channeling-uri, mi-am dat seama că toţi cei care urmăresc pagina mea personală, distribuie. O fac şi eu acum. Chiar dacă public ceea ce vedeţi şi mii de oameni văd ce canalizez, am încă ceva în mine care nu vrea să-i supere pe oamenii din cercul meu personal. Dar astăzi renunţ la acea frică şi aleg să fiu curajoasă. Mă scuzaţi o clipă... Să vedem ce are să ne spună Isus astăzi.

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel care ştiţi că este Isus.

Cu toţii aveţi lucruri de învăţat. Această fiinţă îşi arată vulnerabilitatea, această fiinţă vă arată că este la fel ca voi. Tot ce a făcut ea a fost să practice ceva care i-a transformat viaţa suficient de mult, încât să poată trece peste îndoctrinările cumplite ale societăţii voastre. Şi totuşi, mai există în ea reziduuri din ele, pe care le vede şi le simte.

Iar cei care v-aţi simţit mişcaţi, fiţi curajoşi, distribuiţi aceste videoclipuri, arătaţi-le celor dragi cine sunteţi cu adevărat, pentru că, dacă vă iubesc cu adevărat, vor trebui să se împace cu credinţele şi ideile voastre.

Iar adevărul este că modul cum aţi fost programaţi de societate v-a închistat într-atât, încât vă este literalmente frică să fiţi voi înşivă. Şi în asta constă slăbiciunea, asta e renunţarea la suveranitatea voastră care a îngăduit să se întâmple acest dezastru pe Pământ, şi cu toţii trebuie să vă recunoaşteţi proprie contribuţie.

Unde şi când anume ai fost complice la a-ţi ascunde credinţa în libertate, la a-ţi ascunde credinţa în adevăr, la a-ţi ascunde autenticitatea, cine eşti cu adevărat, ceea ce preţuieşti şi ce doreşti pentru omenire?!

A venit momentul ca toate acestea să fie dezvăluite. Acuitate vizuală clară 20/20 [n.tr. – termen de optometrie]. Nu este o coincidenţă faptul că anul acesta este 2020. Există simboluri în eternitate care vă oferă indicii despre ce se întâmplă. Viziunea clară înseamnă că te vezi clar cum eşti, viziunea clară înseamnă că vezi clar ce se întâmplă, viziunea clară înseamnă că înţelegi care este soluţia împotriva înşelăciunii şi disimulării. Soluţia împotriva înşelăciunii şi disimulării şi manipulării este adevărul, claritatea şi autenticitatea. Şi împotriva acestora vi se cere să vă răsculaţi în aceste 40 de zile şi 40 de nopţi.

Mulţi dintre voi aveţi secrete pe care le ascundeţi zilnic, incertitudini şi frici, păreri despre voi înşivă pe care le proiectaţi asupra altor oameni, zicând că asta ar fi părerea lor despre voi. Dar ei nu gândesc aşa, ci gândirea voastră şi propriile gânduri sunt cele care vă sperie.

“Cursul de miracole” vă va învăţa să vă iubiţi propria minte şi vă va oferi curajul de-a lungul anilor să vedeţi exact ceea ce faceţi, ceea ce sunteţi, ceea ce preţuiţi şi de ce vă temeţi. Este cel mai uimitor curs, pentru că nu trebuie să credeţi în el pentru ca el să funcţioneze asupra voastră. Nu trebuie să credeţi în el, nu trebuie să vă placă, tot ce trebuie să faceţi este să-l urmaţi. Iar ceea ce face cursul este să vă elibereze liberul arbitru în tărâmul credinţei.

Desigur, mulţi dintre voi aţi pierdut credinţa în cuvântul “credinţă”, dar fiecare dintre voi are credinţă în ceva. Poate că aveţi credinţa că trebuie să vă ascundeţi adevărata voastră natură, poate că aveţi credinţă în bani, poate că aveţi credinţă în trupuri, poate că aveţi credinţă în familia voastră. Dar adevărul este că trebuie să aveţi credinţă în Viaţă. Şi tocmai aceasta este subminată în acest moment în lumea voastră, această credinţă în Viaţă, ca şi cum sunteţi pe cale de a muri în minutul următor dacă nu vă conformaţi, constrângeţi şi abţineţi de la Ceea ce sunteţi.

Voi sunteţi idei în mintea lui Dumnezeu, sunteţi fiinţe care caută libertatea, sunteţi fiinţe creative, sunteţi fiinţe iubitoare. Dar sunteţi mânaţi în direcţia opusă: separare, izolare, teamă unul de celălalt, separare sporită. Dar vi se poate face asta numai dacă sunteţi de acord. Vi se poate face asta numai dacă sunteţi de acord.

Însă e o călătorie interioară. Este dificil să schimbi un comportament adânc îndoctrinat dacă nu schimbi convingerile pe care le ai în minte despre valoarea ta, despre realitate, despre ce este viaţa, despre ce este iubirea. rebuie să-ţi schimbi întâi mintea ca să-ţi poţi schimba comportamentul.

Ai putea şi să-ţi schimbi forţat comportamentul. Asta fac unii oameni, de exemplu, dacă participă la o dietă de slăbire sau la un program de fitness, se vor forţa să meargă la sală, se vor forţa să nu mai mănânce alimente care îi îngraşă, dar nu pot ţine pasul, deoarece comportamentul de lene şi hrănire excesivă se iveşte din cel mai puternic lucru de pe planetă, care este mintea umană şi credinţa sa în credinţele sale. Dacă crezi că grăsimea te va proteja, dacă crezi cu adevărat asta în mintea ta, nu vei putea deveni zvelt.Dacă crezi că a deveni suplu te va pune într-un fel în pericol sau te va face să ieşi în evidenţă într-un mod incomod, nu vei persevera. Nu chestiunea fizică sau alimentaţia este problema, ci problema este gândirea care stă la baza lor.

Aplicând la acest caz, la ceea ce se întâmplă pe planeta voastră chiar acum, propriile voastre minţi contribuie la pierderea libertăţii. Propriile voastre minţi contribuie la conformare, minţile voastre vă conduc spre o închisoare. Aşadar, fiecare trebuie să vă asumaţi responsabilitatea pentru ceea ce credeţi că este adevărat despre lume, despre corpul vostru, despre viaţă, despre moarte, despre dragoste, despre celălalt.

Iar Cursul vă va îndrepta direct asupra acestor subiecte. Deci, încă o dată, dacă nu aţi făcut “Cursul de miracole”, vă sugerăm să începeţi să citiţi cărţile acestei fiinţe, deoarece ideile despre curs, introducerea în unele dintre concepte, sunt cercetate profund în acele cărţi într-o limbaj şi o manieră uşor digerabilă. Iar după ce aţi citit acele cărţi… acele cărţi sunt aduse pe această planetă în acest moment pentru aceste vremuri. Ştiam că trebuie să transmitem materiale care vor ajuta omenirea să facă faţă la ceea ce urma să vină. Şi din acest motiv, această fiinţă s-a dedicat atât de mult scrierii şi publicării acestor cărţi, nu datorită unor cunoştinţe proprii, ci datorită unui imbold copleşitor care venea de la noi de a răspândi acest material la cât mai mulţi oameni.

Deci, dacă aţi ezitat să cumpăraţi aceste cărţi, poate din cauza titlului, poate din cauza banilor, vă îndemnăm s-o faceţi acum, deoarece acolo sunt informaţiile de care aveţi nevoie. Informaţiile de care aveţi nevoie pentru a vă înţelege propria minte sunt acolo. Iar dacă aveţi vreo reticenţă să urmaţi “Cursul de miracole”, vă spun că el vă va oferi suficiente informaţii pentru a vă alina şi a vă îndemna spre destinaţia finală, aceea de a înţelege faptul că mintea voastră este problema.

Nu spunem că sunteţi răi. Dar spunem este că mintea voastră a fost uzurpată de un sistem care înţelege puterea gândirii şi puterea creativităţii. De ce credeţi că creativitatea nu este încurajată în şcoală?! De ce credeţi că psihologia şi psihoterapia nu vi se predă în şcoală, astfel încât să vă înţelegeţi emoţiile, să vă înţelegeţi sentimentele?! Sistemul nu vrea.

Acum trebuie să vă reeducaţi singuri şi să pricepeţi cum funcţionează mintea voastră şi cum a fost ea manipulată. Vrem libertate, bucurie şi fericire pentru fiecare dintre voi, dar ele nu pot veni de la guvern, ele nu pot veni dintr-o sursă exterioară, trebuie să apară din interiorul propriei dumnezeiri, trebuie să apară din interiorul propriei inimi şi minţi, iar asta chiar se întâmplă în fiecare zi, ceea ce-i incredibil. Primiţi cu toţii îndrumări ireproşabile, ştiţi la secundă că nu doriţi să faceţi ceva, ştiţi la secundă că ceva nu-i în regulă şi, totuşi, minţile voastre condiţionate nesocotesc intuiţia iar şi iar, conducându-vă pe calea nefericirii, restricţiei şi limitării.

Acum e momentul să alegeţi libertatea şi, da, lecţiile “Cursului de miracole” par a fi opusul: “Trebuie să faceţi asta şi aia”. Dar ceea ce faceţi este că luaţi înapoi frâiele acestui magnific instrument creativ şi puternic pe care îl deţineţi, în mod liber şi ferm: mintea, inima, sufletul. Acum e timpul să vă revendicaţi mintea, inima şi sufletul, ştiind că aceasta este cea mai mare contribuţie pe care o puteţi aduce umanităţii în acest moment.

Sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu astăzi.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 25 noiembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=gA7IS5VlUz4