<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 3, seara

Procesul de ascensiune prin care trece planeta vă va scoate la suprafaţă toate temerile, pentru a vă oferi posibilitatea fie de a le păstra, fie de a le respinge. Dacă mintea nu vă este pregătită, atunci aceste sentimente şi idei care ies la suprafaţă pot fi foarte copleşitoare sau chiar epuizante, deoarece sunt foarte puternice. (Isus)

Mesajul din ziua 3, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 3, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate, Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus.

Călătoria voastră aici este una interesantă, nu-i aşa?! Suntem în ziua a treia şi deja am abordat atât de multe subiecte. V-am inspirat şi poate că v-am jignit.

Dar ceea ce vrem să înţelegeţi este că acesta este un moment de mare transformare şi nu poate fi evitat. Roata schimbării se mişcă prin sistemul vostru solar şi se mişcă prin societatea voastră şi este important să înţelegeţi că aceste schimbări pot fi gestionate doar apelând la minte. Sentimentele voastre sunt generate de gândurile pe care le credeţi. Gândurile voastre sunt generate de credinţele din mintea voastră, cu care sunteţi de acord sau cu care aţi fost de acord la un moment dat în trecut.

Deci, atunci când vă confruntaţi cu o situaţie nouă, ca cea de acum, mintea va activa credinţe care au legătură cu acest subiect. Mintea va activa credinţele cărora le-aţi permis în mod inconştient să vă ocupe mintea.

Majoritatea credinţelor care trăiesc în mintea voastră sunt credinţe inconştiente, adică stau sub suprafaţă, nu sunt foarte departe de voi, le puteţi apela în anumite circumstanţe. Iar ceea ce se întâmplă în această situaţie specială, această transformare, această profundă transformare a societăţii voastre, este că sunt declanşate, aduse la suprafaţă credinţe pe care nu le-aţi mai văzut până acum.

Mulţi dintre voi nu v-aţi pierdut niciodată libertatea, mulţi dintre voi aţi putut întotdeauna spune ceea ce doriţi să spuneţi, nu aţi fost niciodată cenzuraţi până acum. Nu aţi mai avut niciodată probleme cu şcoala copiilor voştri. Nu vi s-a mai distrus niciodată cariera. Intraţi cu toţii în experienţe noi, care vor aduce la suprafaţă credinţe ce vă pot surprinde.

Dar vrem să vă înălţăm deasupra câmpului de bătălie, în imaginea de ansamblu, adică să ştiţi că planeta trece printr-o evoluţie şi voi, odată cu ea. Acesta este procesul de ascensiune sau înălţare. A fost prezis de foarte mult timp, pentru că face parte dintr-un plan măreţ. Nu mă refer la povestea asta manipulată din umbră, care nu face parte din niciun plan măreţ, decât în mintea celor care au orchestrat-o. Dar procesul de ascensiune este ceva despre care se ştie de mult timp. Procesul de înălţare vă va implica personal pe fiecare dintre voi într-o călătorie interioară.

Asta înseamnă că veţi scoate la suprafaţă toate temerile voastre. Veţi aduce la suprafaţă lucruri pe care nu doriţi să le trăiţi, din cauza naturii extreme a schimbărilor şi transformărilor prin care trece societatea voastră. Dacă mintea nu vă este pregătită, atunci aceste sentimente şi idei care ies la suprafaţă pot fi foarte copleşitoare sau chiar epuizante, deoarece sunt atât de puternice. Însă dacă v-aţi pregătit mintea şi v-aţi educat cu privire la modul în care funcţionează sentimentele, cum funcţionează credinţele şi cum se manifestă gândurile, atunci veţi putea să le gestionaţi.

În această încarnare aţi experimentat milioane de idei. Aţi venit pe acest Pământ ca un copil mic şi v-aţi născut într-o familie care avea credinţe şi idei, iar ei v-au îndoctrinat profund cu acele credinţe şi idei. Căci şi lor li s-au inoculat multe dintre acele credinţe şi idei de către părinţi şi bunici. Şi aşa aţi intrat în această cultură a voastră, cu credinţele sale despre ce-i corect şi greşit, credinţele sale despre bine şi rău, credinţele sale despre bogaţi şi săraci, credinţele sale despre sănătos şi nesănătos. Şi aţi fost scufundaţi în acel ocean de învăţături când eraţi foarte mici, iar părinţii v-au învăţat tot ce ştiau, fie că era corect, fie că era greşit, dar ei credeau că este corect şi vă va folosi în viaţă. Multe dintre lucrurile pe care părinţii v-au învăţat nu erau adevărate, multe dintre lucrurile pe care părinţii v-au învăţat nu vă avantajează şi multe dintre lucrurile pe care părinţii v-au învăţat nu erau deloc ideile lor, ci ideile culturii voastre sau ideile celor care o stăpânesc. Şi au fost implantate în mintea părinţilor voştri în şcoală şi prin sistemele mass-media.

Aşa că, multe idei din mintea voastră au fost implantate acolo adânc încă din tinereţe şi constituie elemente fundamentale ale personalităţii voastre şi baza a ce credeţi că ar fi adevărat. Dar nu sunt adevărate. Unele dintre ele sunt adevărate, iar altele nu sunt adevărate. Multe nu sunt adevărate. Pe măsură ce parcurgeţi acest proces de ascensiune, orice aspect din mintea voastră care nu este adevărat, iubitor, clar, bun, cu o frecvenţă ridicată va ieşi la suprafaţă, pentru a vă oferi posibilitatea fie de a-l păstra, fie de a-l respinge. Acesta este procesul în care sunteţi implicaţi cu toţii chiar acum.

Aveţi cu toţii gânduri, credinţe şi idei care se ivesc adesea sub formă de emoţii intense, ca să le puteţi privi şi să vă întrebaţi: este adevărat? mă avantajează? vreau să păstrez asta în minte?

Multe dintre credinţele pe care le susţineţi se contrazic între ele. Iar când aceste credinţe sunt aduse la suprafaţă în mintea conştientă, vă veţi simţi confuzi, fiindcă mintea nu ştie pe care să o aleagă şi veţi simţi adesea frică din cauza acestui conflict. Mintea vrea să fie în pace, vrea să ştie în ce să creadă, astfel încât să se poată odihni.

“Cursul de miracole” vă va ajuta să separaţi grâul de neghină, să separaţi adevărul de minciuni, să separaţi ceea ce vă avantajează de ceea ce nu vă aduce beneficii. Problema cu mintea voastră, dacă nu este instruită, este că mintea lasă minciunile să dăinuiască în interiorul ei, mintea crede lucruri contradictorii. Deci, dacă nu este clarificată, mintea nu vă poate ajuta să luaţi aceste decizii.

Uneori, oamenii merg la terapeuţi şi primesc sfaturi sănătoase. Uneori, oamenii merg la învăţători spirituali şi primesc sfaturi de nădejde. Dar mulţi dintre voi lucraţi singuri asupra acestor transformări interioare. Acesta este unul dintre motivele pentru care am dorit să facem acest serial de 40 de zile şi 40 de nopţi, astfel încât să aveţi unde să vă adresaţi pentru a primi nişte sfaturi demne de încredere.

Dar adevărul este că mintea este deseori cel mai mare obstacol pentru voi, este plină de propagandă, este plină de reclame, este plină de filmele pe care le-aţi urmărit şi care v-au îndoctrinat cu anumite credinţe şi idei. Aşa că, atunci când apelaţi la mintea voastră, veţi veni cu idei care nu vă aparţin. Ele provin de la agenţi de publicitate, provin de la sisteme de propagandă guvernamentale, provin din toate reclamele pe care le-aţi vizionat vreodată, din fiecare film pe care l-aţi vizionat vreodată.

Acum este momentul simplificării. Vrem să nu vă mai băgaţi atâtea în minte. Vrem să nu vă mai umpleţi mintea cu poveşti din mass-media convenţională, filme din mass-media convenţională şi ştiri din mass-media convenţională. Ne-am dori să petreceţi mai mult timp în natură, pentru că acolo vă veţi reechilibra cu ajutorul informaţiilor de la Lumină care vin pe Pământ în acest moment. Există informaţii în lumina Soarelui, există informaţii în natură, există un mecanism de echilibrare care va acţiona asupra corpului-minte atunci când vă aflaţi în natură.

Unul dintre motivele pentru care societatea a fost atât de urbanizată este că, dacă aduci oamenii să trăiască la oraş, aceştia devin mai puţin echilibraţi, mai uşor de influenţat. Când locuieşti într-o cutie de bloc, într-un apartament bombardat cu 50 de semnale wi-fi, înconjurat de fire electrice şi beton, unde nu există aer proaspăt, şi alte asemenea lucruri, eşti periclitat în mod sistematic.

Desigur, înţelegem că nu vă puteţi părăsi imediat apartamentul sau casa când aţi înţeles că nu este un mediu sănătos, dar puteţi ieşi afară cât mai des posibil. Puteţi respiraţi aer proaspăt cât mai des, puteţi lua pauza de prânz afară, puteţi citi cartea afară, nu în interior, dacă vremea o permite. Iar dacă vremea se înăspreşte, vă puteţi cumpăra nişte cizme frumoase călduroase şi o jachetă frumoasă şi o pălărie frumoasă şi puteţi ieşi afară la aer curat. Faceţi acest lucru cât mai des posibil.

Opriţi posturile de ştiri cât mai des posibil. Opriţi filmele din mass-media cât mai des posibil. Urmaţi “Cursul de miracole”, vizionaţi aceste videoclipuri, urmăriţi învăţătorii spirituali pe care îi admiraţi şi care au o influenţă liniştitoare. Începeţi să vă luaţi înapoi orele zilei şi începeţi să vă concentraţi atenţia asupra ideilor de iubire şi pace cât mai des posibil.

Deci, încă o dată, vă reamintim de rugăciunea pe care o veţi spune când mergeţi la culcare în astă-seară, prin care vă oferiţi conştiinţa învăţătorilor iubitori, înţelepţi, plini de lumină, plini de iubire, astfel încât să vă poată da îndrumări în timpul somnului. Când dormiţi, vi se oferă o mare oportunitate. Şi nu uitaţi să vă notaţi visele şi să vedeţi dacă înţelegeţi ce vă transmit.

Eu sunt cel care ştiţi că este Isus şi ne vom revedea mâine dimineaţă. »

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 26 noiembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=NmRU7w8Gnfc