<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 5, dimineaţa

"Mulţi aţi avut o multitudine de încarnări în care aţi fost dominaţi sau hărţuiţi şi nu aţi reuşit să rezistaţi împotriva acelor făptaşi. În acest final de sezon spiritual, acestei generaţii i se oferă ocazia de a-şi recăpăta puterea, de a deveni din nou fiinţe suverane şi de a refuza să se plece în faţa agresorului." (Isus)

Mesajul din ziua 5, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 5, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus.

Trebuie să abordăm relaţia voastră cu sănătatea şi boala, cu viaţa şi moartea. Sunteţi fiinţe spirituale eterne, ceea ce înseamnă că conştiinţa voastră trăieşte în veşnicie. Existaţi dinaintea acestui corp şi veţi exista şi după sfârşitul acestui corp.

Când vă aflaţi în starea dinainte de naştere, orchestraţi şi organizaţi planul pentru viitoarea viaţă împreună cu ghizii şi învăţătorii voştri. De multe ori, aţi dori să experimentaţi ceva, dar ghizii şi învăţătorii vă vor spune: „Nu eşti încă pregătit pentru asta din punct de vedere evolutiv, dar îţi sugerăm să faci altceva în schimb”. Sau ar putea spune „Ne-ar plăcea să faci asta în această încarnare, din cauza acelor neajunsuri pe care le-ai experimentat în alte încarnări”. Şi atunci veţi spune „Oh, nu, este prea înfricoşător pentru mine, nu pot face asta”. Iar ei vor spune „Bine, ce-ar fi să începem cu doze mici, ce-ai zice doar să guşti puţin din acel lucru care te înspăimântă, apoi mai târziu în viaţă, îţi vom da încă o porţie şi, astfel, cu timpul te vei acomoda cu ceea ce trebuie să înveţi”. Iar voi veţi fi de acord sau nu.

Până la urmă, veţi stabili un plan destinic pentru această încarnare care să vă ofere toate experienţele, conexiunile, oamenii, locurile, lucrurile de care să beneficiaţi în călătoria voastră evolutivă.

Dar veţi mai avea atunci liber-arbitru în privinţa acestor chestiuni? Ei bine, aveţi liber-arbitru atunci când le orchestraţi. Mulţi dintre voi vă folosiţi de liberul arbitru Sinelui superior (sinele care nu este împovărat de ego), pentru a alege experienţele şi evenimentele care să folosească evoluţiei voastre spirituale. Unele pot fi chiar lucruri precum accidentele auto sau bolile sau crizele.

Deci, când sunteţi în mintea egotică, odată ce aţi intrat în starea de separare, odată ce v-aţi întrupat şi sunteţi acoperiţi cu vălul uitării, atunci vă găsiţi în starea de ego, vă aflaţi în mintea cu adevărat separată. Dar păstraţi întotdeauna o conexiune invizibilă, ca un cordon ombilical, cu înţelepciunea, cu ghizii şi învăţătorii voştri, cu înţelegerea planului destinic. Planul vă va vorbi prin intermediul intereselor, dorinţelor, curiozităţilor voastre. Veţi dori întotdeauna să mergeţi spre ceea ce se află în planul vostru destinic. Ar putea fi chiar fiinţe pe care ego-ul le consideră rele sau greu de suportat, deoarece planul le-a atribuit sarcina de a vă pune la încercare credinţele sau de a vă împinge într-o direcţie care vi se pare dificil de gestionat.

De exemplu, dacă ai o fire mai bleagă, s-ar putea să existe în planul tău cineva care te persecută. Ei bine, în contractul sacru pe care l-ai semnat înainte de naştere, ştiai, la un nivel superior, că astfel de fiinţe vor veni să te „hărţuiască”. Dar, de fapt, ceea ce îţi cere cel care te hărţuieşte este să te aperi cu putere. Îţi pretinde să fii mai puternic, pentru că în alte încarnări ai avut această slăbiciune. Şi ai pus la cale o astfel de situaţie în care tu şi ghizii şi învăţătorii tăi aţi simţit că această fiinţă te va face să rezişti cu mai multă putere decât ai tendinţa naturală.

Asta se întâmplă în această încarnare cu mulţi dintre voi. Mulţi aţi avut o multitudine de încarnări în care aţi fost dominaţi sau hărţuiţi şi nu aţi reuşit să rezistaţi împotriva acelor făptaşi. Şi, întrucât acesta este sfârşitul unui sezon spiritual (vom detalia acest lucru într-o altă transmisiune, dar ceea ce vi se întâmplă acum este sfârşitul unui sezon spiritual), vi se oferă posibilitatea de a remedia multe lucruri din mai multe întrupări, pentru că se iau deciziile finale dacă veţi absolvi sau nu.

Desigur, oricine-i prins în mintea egotică va simţi frică la această idee de “absolvire”. Este o coacere, este o recoltă, este procesul de ascensiune. Vi se oferă tuturor ocazia să vă scoateţi din minte acele lucruri lipsite de iubire. Dar ele se află în mintea voastră, locuiesc în minte, trăiesc în minte, alimentate de comportamentele şi obiceiurile voastre, pentru că sunt prieteni vechi, sunt prieteni dragi din alte încarnări. Şi astfel, în această viaţă, acestei generaţii i se oferă ocazia de a-şi recăpăta puterea, de a deveni din nou fiinţe suverane şi de a refuza să se plece în faţa agresorului.

Aşadar, aceasta e ocazia care vi se oferă în acest joc al finalului de sezon. Sfârşitul sezonului spiritual este motivul real pentru care vedeţi o implementare atât de drastică a unor măsuri draconice, pentru că cei care sunt, să zicem, de partea întunecată a simbolului yin-yang ştiu acest lucru în inima şi mintea lor.

yin ying

Aici este un loc al relativităţii, această experienţă tridimensională pe care o aveţi este un loc al separării. Când vă gândiţi la simbolul yin-yang, vedeţi că există o formă întunecată şi o formă luminoasă care, împreună, devin una. Iar asta nu trebuie să uitaţi. Totuşi, în forma neagră există un mic punct alb, iar în forma albă există un mic punct negru. Ambele împreună formează Unimea şi asta trebuie să înţelegeţi acum. Se joacă un joc între întuneric şi lumină care necesită opoziţie, fiindcă este un timp şi un loc al dualităţii.

Totuşi, vă puteţi ridica deasupra timpului şi spaţiului dualist, dar trebuie să acceptaţi ceea ce se întâmplă în cadrul dualităţii şi să nu vă simţiţi depăşiţi. Căci tocmai asta vi se întâmplă multora. Pe mulţi vă cuprinde frica, mulţi preziceţi un viitor teribil şi cumplit. Dar ceea ce se întâmplă de fapt este că vi se oferă posibilitatea de a vă recăpăta suveranitatea. Asta înseamnă că trebuie să absolviţi această experienţă 3D, acest sfârşit de sezon, să zicem, examenul de absolvire. Trebuie să fiţi stăpâni pe propria putere, trebuie să fiţi stăpâni pe propria abilitate de a crea, trebuie să fiţi stăpânii propriei fiinţe.

De-a lungul istoriei, mulţi maeştri s-au întors pe Pământ, ca bodhisattva-şi, pentru a vă învăţa, pentru a aduce informaţii care să vă ajute să vă stăpâniţi propriile minţi şi, în consecinţă, propriile corpuri. Nu vă stăpâniţi corpurile, ci vă stăpâniţi minţile, iar corpul urmează mintea. Trupul este neutru, face întotdeauna doar ceea ce îi spui tu, conştient şi subconştient.

Foarte mulţi dintre voi au corpuri care par să vă trădeze, dar nu vă trădează, ci răspund la credinţele subconştiente sau inconştiente pe care le aveţi despre voi înşivă, despre trupul vostru, despre sănătate, despre valoarea voastră, despre dragoste, toate aceste aspecte. Şi acesta este motivul pentru care „Cursul de miracole” este atât de important în aceste vremuri, el a fost conceput ca să vă ajute în aceste vremuri. Această carte a fost creată acum circa 50 de ani în vederea accelerării galactice care se întâmplă în acest moment.

Nu veţi putea absolvi acest curs (acest curs fiind această provocare a sfârşitului de sezon care vi se oferă), nu veţi putea absolvi acest curs dacă sunteţi absorbiţi de frică şi de dualitate şi de ce se petrece pe câmpul de luptă. Trebuie să fiţi suficient de înţelepţi şi de educaţi pentru a căuta Raiul pe Pământ. Trebuie să fiţi suficient de înţelepţi şi de educaţi pentru a colabora cu familiile şi prietenii voştri pentru sprijin şi iubire reciprocă. Trebuie să fiţi suficient de înţelepţi şi de educaţi pentru a înţelege că sunteţi suverani şi puternici.

Aceasta-i lecţia pentru care suntem aici să v-o predăm în aceste 40 de zile şi 40 de nopţi. Şi o vom repeta continuu, pentru că aţi fost spălaţi pe creier continuu. Aţi fost spălaţi continuu pe creier în credinţa că trupul este duşmanul sau este zeul vostru. Nu este nici unul, nici celălalt, ci este un dispozitiv neutru de acţiune, remorcat de o minte sănătoasă. Aşadar, dacă vreţi să fiţi sănătoşi, să trăiţi mult şi să prosperaţi, atunci stăpâniţi-vă mintea, ascultaţi învăţăturile noastre pe măsură ce le parcurgem în următoarele săptămâni, şi astfel veţi începe să deveniţi mai puternici, mai puţin dresaţi, mai iubitori, mai generoşi, mai puţin influenţabili şi hotărâţi să duceţi o viaţă plină de bucurie şi fericire.

Eu sunt acela pe care-l cunoaşteţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou astăzi mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 29 noiembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=eylWJh-WoN4