<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 6, dimineaţa

"Când aveţi o minte iubitoare, nu trebuie să vizionaţi dezastrele de la ştiri, căci asta vă scade frecvenţa de vibraţie şi, dacă o faceţi în mod repetat, va continua să vă coboare, iar apoi, veţi trăi experienţe negative aparent fără legătură cu ce aţi vizionat." (Isus)

Mesajul din ziua 6, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrierii.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 6, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus.

Informaţiile care vin în acest moment din mass-media principală sunt exclusiv îngrijorătoare. Sunt exclusiv dezolante şi concepute a fi astfel. Ceea ce vrem să înţelegeţi astăzi este că, în următoarele luni, veţi vedea o mulţime de ştiri negative venind prin televizoarele şi computerele voastre. Şi este foarte important să le priviţi cu calm şi să nu vă implicaţi excesiv.

Iată cam ce se întâmplă cu majoritatea oamenilor, pentru că nu au fost învăţaţi cum funcţionează mintea: văd ceva la ştiri, să zicem, o mulţime de incendii în vestul Statelor Unite, şi se vor implica imediat mental în acea situaţie şi vor începe să simtă frică sau vor începe să le pară rău pentru bietele fiinţe afectate de aceste evenimente incredibile.

Acum, ceea ce vrem să înţelegeţi este că, dacă începeţi să vă simţiţi rău din cauza a ceea ce se întâmplă, deja aţi alunecat în câmpul de luptă, iar acum energia voastră nu vă mai aparţine, ea aparţine sistemului negativ. Ceea ce ne-am dori să faceţi atunci când vedeţi evenimentele care vor fi difuzate în următoarea perioadă, ce ne-am dori este să vă focalizaţi mintea asupra iubirii şi vindecării, în loc să vă frecaţi mâinile gândind „este un lucru teribil, aceşti oameni şi-au pierdut casele, aceste animale şi-au pierdut adăpostul” şi să vă simţiţi groaznic (aşa aţi fost învăţaţi şi pregătiţi să reacţionaţi, vi s-a spus că aşa arată dragostea). De fapt, nu aşa arată dragostea, ci doar vă aruncaţi de bună voie în suferinţa altora.

Vor fi şi unii dintre voi care, auzindu-mă spunând asta, veţi gândi: „Oh, acesta nu poate fi Isus, el nu mi-ar cere niciodată să nu simt simpatie pentru ceilalţi”. Dar nu asta spunem noi. Ceea ce spunem este că există o mare lipsă de dragoste pe planeta voastră, iar distrugerea şi orchestrarea acelei distrugeri e lipsită de dragoste. Deci singura soluţie este un bombardament de înaltă frecvenţă cu dragoste.

Aşadar, atunci când vedeţi aceste imagini sau când auziţi despre revolte în oraşe sau despre acest gen de lucruri, ceea ce vrem să înţelegeţi este că această contribuţie a voastră plină de iubire va consta în trimiterea intenţionată a iubirii către acei oameni, locuri şi experienţe pentru a le aduce pacea.

Nu aţi fost pregătiţi pentru a face acest lucru. Sistemelor mass-media le place să vă mulgă de energie, bombardându-vă cu negativităţi, bombardându-vă cu frică, coborându-vă vibraţiile către zona câmpului de luptă, unde energia voastră poate fi folosită. Aceste sisteme ale întunericului folosesc energie.

După cum sistemele luminii folosesc energie, iubire şi vindecare şi conexiunea cu divinul, într-un mod similar procedează şi sistemele întunericului. Totuşi, acestea din urmă sunt adânc plasate în zona dualităţii. Dar te poţi ridica deasupra zonei dualităţii prin rugăciune, intenţia concentrată a minţii, practica iertării (care este, în acest caz, să priveşti lumea şi să spui: „Acesta este terenul de joacă al ego-ului. Bineînţeles că va fi un dezastru. Doar este locul de joacă al ego-ului. Eu nu mă voi alătura şi nu voi participa la acest joc. Nu-mi voi ceda energia să fie folosită în acest sens”).

Deci, atunci când spunem că Pământul este un loc al separării şi că setarea implicită aici nu este iubirea, să înţelegeţi că de aceea lumea arată aşa cum arată. Şi a fost împinsă tot mai mult spre separare în ultimele decenii în mod intenţionat, folosind filmele şi sistemele mass-media.

Dacă priviţi înapoi în ultimii câţiva ani, veţi observa că, la ştiri, apare o criză după alta: incendii în Australia, apoi temeri privind încălzirea globală, apoi temeri financiare şi apoi dezastre în apropiere, unul după altul, unul după altul. Dar uitaţi asta, pentru că sunteţi manipulaţi.

Aşadar, tuturor celor care încă urmăriţi ştirile, vă recomandăm să nu mai urmăriţi ştirile. Totuşi, aici este locul de joacă preferat al ego-urilor, ego-ului îi place să privească ştirile. De ce? Deoarece se hrăneşte cu frică şi separare şi dezastru şi atac. Asta îi place ego-ului. Face parte din experienţa separării.

Deci, atunci când vă complaceţi să vă uitaţi la aceste dezastre, care se repetă continuu în sistemele mass-media, ca să vedeţi ce se întâmplă, câţi oameni au murit, spunem că ego-ul este obsedat de moarte, care este prietena sa. Şi din acest motiv atâtea fiinţe se conectează constant la sistemele mass-media: câţi oameni au murit astăzi, ce dezastru se întâmplă astăzi. Asta înseamnă că eşti prins în ego şi că eşti manipulat de acel ego. Trebuie să-ţi foloseşti liberul arbitru pentru a spune: “De ajuns!”. Trebuie să-ţi foloseşti liberul arbitru pentru a spune: „Aleg dragostea, indiferent de filmul rulat pe acel ecran”, deoarece filmul de pe ecranul ego-ului înseamnă întotdeauna dezastru, întotdeauna moarte, întotdeauna haos. Şi dacă îl urmăreşti în continuare, vei fi atras în jos pe câmpul de luptă.

Subliniem că trebuie să alegeţi cu liberul vostru arbitru să priviţi binele, să priviţi ce-i minunat, să vă investiţi timpul şi să vă concentraţi asupra ceea ce este vindecător şi frumos.

Există şi unele fiinţe cărora li se atribuie misiunea de a privi situaţia actuală şi de a o traduce în învăţături spirituale. Dar 99% dintre voi nu trebuie s-o privească. Nu trebuie să vă bălăciţi în noroi alături de alte ego-uri.

Aşadar, astăzi vă provocăm să vă pregătiţi pentru a nu mai urmări dezastrele. Nu este permisă vizionarea dezastrelor! În mintea iubitoare nu este permisă vizionarea dezastrelor. Vă face să suferiţi. Nu suferiţi neapărat în acel moment, dar vă scade frecvenţa de vibraţie şi, dacă o faceţi în mod repetat, va continua să vă coboare, şi coborâţi, şi coborâţi. Iar apoi, veţi trăi experienţe negative pe care nu le asociaţi cu ceea ce aţi vizionat, aparent fără legătură.

Eu sunt cel pe care-l cunoaşteţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 1 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=E0a9WE2DeRY