<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 6, seara

"O energie în continuă creştere pătrunde totul pe planetă. Nebunia manifestată de mulţi este o consecinţă a unei schimbări bruşte de conştiinţă, care provoacă incapacitatea de stăpânire a emoţiilor la oamenii care nu sunt instruiţi spiritual. Se numeşte nebunie de ascensiune." (Isus)

Mesajul din ziua 6, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 6, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Pe măsură ce parcurgeţi aceste zile, cu sfaturile noastre sunându-vă în minte, vrem să vă amintiţi că este foarte important să fiţi relaxaţi. Menţionăm des acest lucru, deoarece în programele voastre de formare aţi fost întotdeauna învăţaţi că totul trebuie să fie o muncă grea şi totul ar trebui să fie stresant şi că, dacă nu goniţi cu 140 de km pe oră, atunci nu faceţi niciun progres.

Ceea ce vrem să înţelegeţi în acest timp şi loc este că upgradarea voastră se produce foarte repede, provenind din Forţa energetică universală pe care o numiţi Dumnezeu. O energie în continuă creştere pătrunde totul pe planeta voastră. Nebunia pe care o vedeţi manifestată de mulţi este o consecinţă a unei schimbări bruşte de conştiinţă, care provoacă furie, care provoacă o incapacitate de a gestiona emoţiile. Se numeşte nebunie de ascensiune. Şi este rezultatul direct al agitaţiei, la propriu şi la figurat. Viteza crescândă cu care lumina vă bombardează planeta în acest moment are un efect asupra minţii voastre, iar mintea voastră are un efect asupra planetei. Deci este o situaţie ca dilema cu găina şi oul, când nu ştii care a apărut primul. Însă adevărul este că oamenii vor avea dificultăţi tot mai mari să-şi stăpânească emoţiile, mai ales dacă nu sunt instruiţi.

Aşadar, acelora care ne urmăriţi de-a lungul celor 40 de zile şi 40 de nopţi, vă spunem din nou: când priviţi lumea şi vedeţi că se întâmplă lucruri nebuneşti, vrem să înţelegeţi că unele dintre ele sunt un simptom al acestei energii în creştere. Deci, cum spunem noi, cu cât o luaţi mai încet, cu atât puteţi integra mai mult din aceste frecvenţe şi informaţii în creştere, căci primiţi o mulţime de informaţii. Cu cât o luaţi mai încet, cu cât petreceţi mai mult timp în natură, bând multă apă, relaxându-vă, liniştindu-vă, cu cât faceţi astea mai des, cu atât mai bine, pentru că upgradările vin peste voi cu intensitate. Iar upgradări înseamnă că va ieşi la suprafaţă în voi orice nu este de natura iubirii.

Aşadar, să nu doriţi să trageţi de voi prea tare, să nu doriţi să vă forţaţi în situaţii stresante, cu excepţia cazului în care este absolut justificat. Iar adevărul este că mulţi dintre voi nici nu trebuie să vă deranjaţi chiar acum, din cauza noilor reguli de pe planeta voastră. Există un aspect paradoxal la aceste blocaje şi la aceste aspecte mai lente ale societăţii. Multe lucruri nu funcţionează la fel de rapid ca în mod normal. Vi se dă nişte timp liber, nişte pauze, nişte opriri. Profitaţi de acest timp, dacă aveţi această ocazie. Profitaţi de el, ştiind că va trebui să fiţi din nou activi în curând. Va trebui să fiţi odihniţi destul de curând. Vor exista multe ocazii să experimentaţi mai multe emoţii, mai multe tensiuni, dintre care pe unele nu le veţi dori, iar de altele nu vă veţi bucura.

Deci dacă aveţi posibilitatea de a vă relaxa pentru o vreme, faceţi-o, bucuraţi-vă, meditaţi, beţi multă apă, nu vă dedaţi la alimente sau alcool ca mijloc de a vă reprima şi controla emoţiile. Lăsaţi-vă emoţiile să iasă la suprafaţă.

Iarăşi, apropiindu-ne de sfârşitul acestei zile, vă rugăm ca în orele de noapte să ne permiteţi să lucrăm cu conştiinţa voastră şi să vă oferim informaţiile de care aveţi nevoie. Lucrăm cu toţi cei care participaţi la aceste 40 de zile şi 40 de nopţi.

Şi vrem să înţelegeţi că distribuirea acestor videoclipuri este foarte importantă şi un mare cadou pentru semenii voştri. Aşa cum am mai spus, unii dintre voi poate că se simt jenaţi că ne urmăresc, unii dintre voi poate că nu vor să afle familia şi prietenii. Dar noi vă oferim aceste informaţii ca să le poată avea cât mai mulţi oameni. Aşa că, lăsaţi-vă mândria deoparte şi distribuiţi aceste videoclipuri.

Iar când mergeţi la culcare în seara asta, dedicaţi-vă noaptea pentru extinderea conştiinţei şi să vi se reveleze prin vise ceea ce aveţi nevoie să înţelegeţi.

Eu sunt cel pe care-l cunoaşteţi ca Isus şi ne revedem dimineaţă.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 2 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=iH5sGL7H3kM