<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 7, dimineaţa

"Centura fotonică este o zonă a universului prin care planeta voastră a mai trecut şi a provocat schimbări masive în structurile sociale, dând naştere la poveşti despre alte civilizaţii, eroi legendari, mari inundaţii. Se petrece acum o transformare vastă şi permanentă care poate fi în beneficiul vostru, dacă vă ridicaţi şi voi frecvenţa de vibraţie." (Isus)

Mesajul din ziua 7, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 7, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus.

Intensificarea energiilor de pe planeta voastră este un fenomen masiv, dar pentru că nu vi s-a relatat despre el, pentru că nu aţi fost educaţi despre el, oricine vă vorbeşte despre el pare să fie, să zicem, puţin exaltat. Se numeşte centura fotonică. Este o zonă a universului prin care planeta voastră a mai trecut şi a provocat schimbări masive în structurile sociale, despre care nu vi s-a spus niciodată, despre care nu aţi fost educaţi. Au fost lăsate în zona mitologiei, a poveştilor despre alte civilizaţii, poveşti cu eroi legendari, poveşti cu mari inundaţii şi genul ăsta de lucruri.

Vrem să înţelegeţi că centura fotonică este o zonă foarte încărcată cu energie a universului. Aţi intrat în ea de câteva decenii şi de aceea aţi văzut aceste schimbări şi transformări revoluţionare în societatea voastră în ultimii 50 de ani.

Efectul centurii fotonice asupra societăţii creşte şi tot creşte. Seamănă foarte mult cu intrarea într-un nor compact. Întâi, vedeţi mici stropi de nor, apoi devine din ce în ce mai dens şi apoi vă aflaţi chiar în centrul gros al acestuia. Ei bine, ne îndreptăm spre centru. Şi este imperativ pentru voi toţi să înţelegeţi că asta se întâmplă, pentru că, altfel, nu veţi lua totul în serios. Vă veţi gândi: „Oh, este doar un mic punct luminos pe radar, este doar o mică licărire de schimbare în societate”. Nu este asta. Se petrece o transformare vastă şi permanentă, care poate fi în beneficiul vostru, dacă pricepeţi ce trebuie să faceţi. Frecvenţe crescute înseamnă că trebuie să vă ridicaţi şi voi frecvenţele.

Şi ce fac elitele conducătoare? Vă coboară frecvenţele, vă ţin departe de lumină, vă ţin închişi, vă ţin separaţi, pompează frică în voi. Încearcă intenţionat să oprească creşterea frecvenţei. Este ca şi cum ai pune piciorul pe acceleraţie şi pe frână în acelaşi timp. Mediul natural, pământul, aerul, apa, păsările, creaturile, sistemele climatice, soarele, se îndreaptă cu toată viteza înainte, cu piciorul pe acceleraţie, numai omenirea este îngrădită şi se încearcă ţinerea ei în urmă. De aceea se acţionează cu atâta forţă în spatele acestui eveniment aparent fără legătură, această pandemie. Este folosită pentru a implementa restricţii, într-un efort de a vă împiedica să evoluaţi. Despre asta este vorba, să vă oprească să evoluaţi pentru o vreme. Căci de oprit, nu se poate opri.

Cei dintre voi care se lasă purtaţi de frică, cei dintre voi care sunt dominaţi de restricţii şi control, fiindcă ascultaţi de sistemele mass-media, înseamnă că apăsaţi pe frâna unui sistem care goneşte înainte. Veţi vedea cum cauciucurile scot fum, motorul se arde, aşa se va întâmpla cu oamenii care nu aleg să îşi ridice frecvenţa. Nu se vor descurca prea bine.

Nu vă ameninţăm şi nu încercăm să vă speriem. Ceea ce spunem este că, dacă auziţi acest mesaj, atunci rezonaţi cu frecvenţa acestor informaţii, ceea ce înseamnă că puteţi utiliza aceste informaţii.

Dacă o persoană nu aude aceste informaţii, deoarece este acordată la sistemele mass-media, este înfricoşată, se conformează, aceasta înseamnă că apasă pe propria frână. Nu uitaţi că voinţa voastră liberă poate fi întotdeauna angrenată. Chiar şi atunci când cineva pare să vă stăpânească, vă puteţi căuta suveranitatea în multe feluri, cea mai importantă fiind, desigur, suveranitatea din minte. Mintea este locul în care se generează manifestarea.

Deci pot exista persoane aflate în situaţii de lockdown în care, dacă ies pe uşă, vor fi agresate fizic de poliţişti. Acele fiinţe încă mai au libertatea minţii, ele pot medita, îşi pot folosi mintea în mod creativ, se pot conecta cu ceilalţi în mod creativ, îşi pot imagina libertatea, pot simţi libertatea – deoarece ori de câte ori vă imaginaţi libertatea, corpul vostru va simţi libertatea, veţi emite pe frecvenţa libertăţii şi vă veţi elibera. Veţi manifesta libertatea.

Dar trebuie să înţelegeţi că acesta nu este un joc fizic, ci este un joc metafizic. Asta înseamnă că trebuie să înţelegeţi legile creaţiei, trebuie să înţelegeţi ce şi de ce se petrece şi trebuie să reacţionaţi logic, calm, iubitor, puternic.

Aşadar, dacă nu ştiţi ce să faceţi chiar acum, să zicem că nu aveţi suficiente informaţii, dacă nu sunteţi motivaţi de un scop înalt chiar acum, atunci: meditaţi, îngrijiţi-vă sănătatea, nu mai urmăriţi media care inoculează frica, cunoaşteţi-vă mai bine lumea interioară şi folosiţi acest moment de calm pentru a vă imagina ceea ce doriţi. Imaginaţi-vă ceea ce vreţi, imaginaţi-vă ceea ce ştiţi că este bun pentru voi, imaginaţi-vă ceea ce ştiţi că este autentic pentru voi.

Desigur, unii dintre voi vor trebui să ia decizii dificile în următoarele luni şi ani. Dar, dacă v-aţi umplut mintea şi inima cu libertate, cu abundenţă, cu bucurie, cu fericire, cu colaborare, cu comunitate, toate acele lucruri care vă vor ajuta, atunci veţi atrage acele experienţe. Nu vă faceţi griji despre ce se întâmplă în 3D, ignoraţi realitatea! Doar dacă aveţi motivaţii serioase să ieşiţi la demonstraţii şi simţiţi că este cel mai mare bine pentru voi, atunci faceţi-o. Faceţi orice simţiţi că este potrivit.

Dar sunt mulţi oameni care nu vor asculta la aceste cuvinte, nu le vor crede, nu vor avea niciun fel de înţelegere a lor, deoarece sunt prea năclăiţi cu această vrajă care a cuprins mintea multora. Trebuie să vă demonstraţi libertatea, trebuie să vă demonstraţi suveranitatea şi, credeţi-ne, cei din jurul vostru, chiar dacă nu sunt de acord cu voi, vor începe să vadă că faceţi ceva diferit şi vor simţi că faceţi altceva şi aveţi un efect. Uneori trebuie să plantezi o mie de seminţe înainte ca o singură sămânţă să încolţească.

Eu sunt cel pe care-l cunoaşteţi ca Isus şi vă voi vorbi iarăşi ceva mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 3 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=yEGdDEHgYsM