<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 7, seara

"Ascultaţi sau citiţi relatări cu experienţe din preajma morţii (NDE), care vă vor oferi o idee despre lumea de dincolo. Cereţi vise clare, pe care să le puteţi înţelege şi aminti!" (Isus)

Mesajul din ziua 7, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 7, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l cunoaşteţi ca Isus.

Unii purişti ai „Cursului de miracole” ar spune că n-ar trebui să vorbesc despre univers, că n-ar trebui să vorbesc despre nimic lumesc, deoarece „Cursul de miracole” vorbeşte despre faptul că lumea este ireală, că lumea este o iluzie, genul ăsta de idei. Desigur, aceste lucruri sunt, în fond, adevărate. În esenţă, este adevărat că sunteţi o singură Conştiinţă, că sunteţi Fiii Tatălui, că sunteţi aspecte colective ale unei singure Minţi, că sunteţi în mod absolut o singură Fiinţă.

Totuşi, nu asta este experienţa pe care o aveţi. Sunteţi fixaţi în corpuri aparent separate, aveţi experienţe aparent individuale, apar oameni arţăgoşi în viaţa voastră. Iar ceea ce ne străduim aici este să vă aducem informaţii care vă vor ajuta nu doar în evoluţia voastră spirituală, ci şi în viaţa voastră umană în această perioadă dificilă.

Prin urmare, o parte a acelei acuzaţii poate fi considerată adevărată. Trăiţi într-o lume iluzorie. Trăiţi într-o stare de vis care este generată de conştiinţa voastră, aşa este. Dar mulţi dintre voi vă aflaţi în vremuri dificile, treceţi prin încercări şi necazuri la un nivel pur uman în această perioadă. Şi vrem să vă ţinem de mână ca să vă scoatem din întuneric.

Totuşi, dacă vă dăm prea multe informaţii ezoterice (şi chiar vă dăm nişte informaţii ezoterice), dar dacă venim cu prea multe informaţii ezoterice, multora le va fi greu să le traducă în viaţa de zi cu zi.

Aşa că, aceia dintre voi care sunt, să zicem, elevi dedicaţi „Cursului de miracole”… (Draga noastră este o elevă dedicată „Cursului de miracole”, dar trebuie să pună benzină în maşină şi să-şi câştige pâinea şi să-şi îngrijească trupul şi toate lucrurile de genul ăsta.) …nu contează că sunteţi învăţăcei studioşi ai „Cursului de miracole”. Ceea ce vrem să înţelegeţi este că trebuie să luaţi decizii ca oameni.

Deci la asta lucrăm aici. Ne străduim să vorbim limba pe care o înţelegeţi, să vorbim cu voi de la nivelul compasiunii, înţelegând prin ce treceţi în acest moment şi, totuşi, încurajându-vă să aveţi o abordare superioară, să vă gândiţi la dragoste, să vă dezactivaţi mecanismele de apărare, să vorbiţi ştiind că cuvintele pe care le spuneţi au putere. Acestea sunt capcanele experienţei tridimensionale, ale lumii 3D.

Acum, veţi auzi despre experienţe aproape de moarte ale unor persoane care au un accident de maşină grav sau ceva de genul acesta şi îşi părăsesc corpul, conştiinţa lor le părăseşte corpul, sunt conştienţi că acum sunt conştiinţă pură, că au lăsat deoparte trupul pentru o vreme. Multe dintre aceste persoane vor avea experienţe excepţionale de conexiune profundă cu tot ceea ce există, fiind capabili să-i vadă pe cei dragi oriunde pe planetă, să audă ce vorbesc medicii sau personalul medical implicat în supravieţuirea corpului lor, ajung să înţeleagă principii profunde despre viaţa lor şi ceea ce au făcut şi ce i-a adus în această situaţie, multe experienţe de acest gen. Iar aceste fiinţe se întorc la viaţă ca să împărtăşească acea poveste. Trăiesc temporar într-o altă dimensiune, experimentează temporar dragostea pură, experimentează conştiinţa unităţii, care este Adevărul, şi aveţi poveşti minunate de ascultat.

Aşa că, în următoarele zile, vă încurajăm să ascultaţi câteva experienţe din preajma morţii. Există multe relatări, poveşti minunate, care vă vor oferi o idee despre lumile de dincolo de lumea în care locuiţi.

Iar când mergeţi la culcare în seara asta, cereţi vise care să vă ajute să vă clarificaţi unitatea cu fraţii şi surorile voastre. Cereţi nişte vise care să vă ajute să înţelegeţi unde vă sunt petele oarbe, puteţi cere un vis care să vă ajute să înţelegeţi care este următorul cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceţi în viaţă, puteţi pune toate aceste întrebări, deoarece în aceste stări de conştiinţă modificată, oarecum separate de mintea ego-ului (care blochează aceste tipuri de comunicări), puteţi obţine mai multe informaţii. Deveniţi mai interesaţi de visele voastre, ţineţi un jurnal cu vise şi cereţi în fiecare noapte ca mintea să vă fie vindecată şi să vi se arate adevărul.

Vă dorim vise plăcute în această noapte şi vom fi alături de voi toţi în starea voastră de vis. Şi nu uitaţi să cereţi să vă amintiţi visele şi cereţi ca mesajele să fie de uşor de înţeles. Uneori, simbolistica viselor şi interpretarea lor la trezire este cam dificilă pentru voi. Aşa că cereţi vise clare, pe care să le puteţi înţelege şi aminti.

Eu sunt cel pe care îl cunoaşteţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou dimineaţă.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 4 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=F_CEcrQSNKc