<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 8, dimineaţa

"Voi negaţi umbra, reprimaţi şi controlaţi negativitatea proprie. Dar ea va apărea ca oameni, locuri şi lucruri care nu vă plac şi nu le doriţi, fiind aspecte ale propriei voastre minţi. Iar când vă creşteţi frecvenţa, vă vedeţi mai rapid reflexia în lume şi în relaţiile cu cei din jur." (Isus)

Mesajul din ziua 8, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 8, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Foarte mulţi dintre voi găsiţi că aceste mesaje vă ajută. Foarte mulţi dintre voi le aşteaptă cu nerăbdare, fiindcă lipsesc mesajele ce aduc fericire pe planeta voastră, unde există atâtea nenorociri şi tristeţe. Şi de aceea am vrut să vă oferim această structură specială de lecţii.

Aşadar, aţi avut o perioadă intensă în care vi s-a cerut să fiţi atenţi la frecvenţa voastră, pentru că, în acest anotimp de toamnă, despre asta-i vorba. Este vorba de frecvenţa vibraţiei voastre. Când vă apropiaţi de zone cu înaltă frecvenţă, care sunt mai evoluate (dacă doriţi să le priviţi aşa), cu cât frecvenţa este mai mare, cu atât există mai puţină toleranţă pentru densitate, pentru negativitate şi sunteţi solicitaţi să fiţi cât de buni puteţi.

Dar mulţi dintre voi nu asta pretindeţi de la voi înşivă. Voi nu vă gândiţi să vă optimizaţi, ci mâncaţi junk-food (mai ales în această perioadă de carantină, mulţi dintre voi s-au îngrăşat), urmăriţi emisiuni TV proaste, bârfiţi, vă denigraţi singuri, nu vă străduiţi să exprimaţi ce aveţi mai bun în voi. În această perioadă cu frecvenţe atât de înalte, veţi regreta toate acestea. Şi veţi regreta, pentru că ce aveţi în interior se manifestă mult mai repede în exterior. Din cauza frecvenţei rapide, veţi primi un feedback mai rapid din partea universului.

De fapt, primiţi întotdeauna un feedback de la univers. Doar că nu vă daţi seama că, de pildă, aveţi unele gânduri negative despre voi înşivă, şi tocmai atunci un coleg de la serviciu spune lucruri urâte despre voi. Nu puneţi lucrurile cap la cap. Nu priviţi universul ca pe o oglindă, care vă arată ceea ce nu conştientizaţi. La asta serveşte el. Voi respingeţi în exterior aspectele pe care nu le acceptaţi sau nu le iubiţi, dar ele apar pe ecranul vieţii sub formă de încercări şi necazuri, negativităţi. Ca şi pozitivităţi, căci şi convingerile pozitive vă sunt reflectate înapoi. Dar sunteţi conştienţi mult mai des de acele credinţe pozitive, pentru că nu vă distanţaţi de ele.

Voi negaţi umbra, respingeţi umbra, reprimaţi şi controlaţi umbra. Şi de aceea trebuie să apară undeva, pentru că sunteţi fiinţe intens creative. Aşa că va apărea în faţa voastră sub formă de oameni, locuri şi lucruri care nu vă plac şi nu le doriţi, pentru că acestea sunt aspecte ale propriei voastre minţi.

Desigur, asta se întâmplă întotdeauna, această calitate de oglindă a universului. Vă ciocniţi întotdeauna cu aspecte ale sinelui inconştient. Dar acum viteza se accelerează. Deci, pe măsură ce creşte frecvenţa vibraţiei spaţiului prin care călătoriţi şi a vibraţiei cu care trăiţi, rata de întoarcere este mai rapidă.

Aşadar, dacă sunteţi neglijenţi cu gândurile voastre, dacă sunteţi neglijenţi în privinţa obiceiurilor, atunci reflexiile negative corespunzătoare vi se vor întoarce mai repede.

Pe planeta voastră se petrece o evoluţie care este aceeaşi evoluţie dintotdeauna în univers. Cu cât eşti mai evoluat, cu atât ideile tale şi ceea ce vrei să experimentezi se petrec mai repede. Voi le numiţi miracole, dar noi îl numim „Cursul de miracole” dintr-un motiv foarte clar, anume, când vă creşteţi frecvenţa, vă puteţi vedea mai rapid reflexia în lume şi în relaţiile cu cei din jur.

Voi îl numiţi un miracol. Veţi spune: „Doamne, soacră-mea este acum mult mai drăguţă cu mine decât era anul trecut”. Dar este efectul muncii voastre spirituale de a ierta. Nu v-aţi mai spus poveşti în minte, nu aţi mai urmărit acele filme negative, aţi încercat să fiţi mai amabili, v-aţi ridicat din ce în ce mai mult pe scala frecvenţelor către iubire. Şi astfel, visul cosmic despre viaţa voastră, relaţiile voastre, toate lucrurile din jurul vostru se vor transforma şi se vor schimba, deoarece s-a schimbat proiectorul. Iar proiectorul este mintea voastră. Însă în acest anotimp de toamnă, veţi observa că reflexiile sunt mult mai rapide.

Aşadar, vrem să înţelegeţi că, cu cât lucraţi mai intens spiritual acum... Şi din acest motiv am vrut să realizăm acest program de predare intensivă şi am vrut să fie gratuit, astfel încât cât mai mulţi oameni să se poată implica în el şi să dea vestea mai departe şi să se afle despre comunitatea Chaneling Jesus pe care această fiinţă a fost călăuzită să o realizeze. De aceea am vrut să vă oferim această ocazie de învăţare intensă, ca să aveţi memento-uri zilnice şi de două ori pe zi pentru a fi atenţi la direcţia unde merge mintea şi ce simţiţi.

Vrem să subliniem astăzi că veţi culege ceea ce aţi semănat. Deci, dacă urâţi anumiţi politicieni, opriţi-vă. Altfel, veţi primi înapoi acelaşi gen de energie. Se va întoarce într-o altă formă, aşa că nu veţi înţelege neapărat corelaţia directă, dar dacă radiaţi ură, veţi primi ură. Dacă radiaţi iertare, veţi primi iertare.

Acest lucru este foarte important să-l înţelegeţi, pe măsură ce vin vremuri tot mai intense, când vi se declanşează tot mai des reacţii automate.

Când reacţionezi automat, înseamnă că acţionezi cu mintea ego-ului, adică ai tendinţa fie să lupţi, fie să fugi, fie să îngheţi. Fii conştient de acest lucru. Când eşti declanşat, vei lovi în oameni, vei deveni mai agresiv, la fel cum un animal încolţit este agresiv, fiind în modul de supravieţuire. Trebuie să înveţi să faci un pas înapoi din lume, adică “să fii în lume, dar nu de-al lumii”.

Şi din acest motiv am adus pe Pământ acea învăţătură cu atât de mulţi ani în urmă. Pentru că, dacă eşti în lume, dar nu şi de-al lumii, înţelegi că ea este o reflectare a trecutului şi, dacă vrei să ai un viitor diferit, trebuie să ierţi momentul prezent.

Deci, când priviţi la incendii şi când priviţi la revolte şi când priviţi la lockdowns, priviţi lumea cu ochi iertători, fiind conştienţi că, numai ridicându-vă deasupra câmpului de luptă, aşa vă transformaţi în bine viitorul.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi ne vom revedea mai târziu astăzi.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 5 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=h2I6ly-rrlA