<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 8, seara

"Când îţi aminteşti mereu lucrurile rele sau ai nostalgia lucrurilor bune pierdute definitiv, contaminezi momentul prezent, în care putea fi creat un viitor proaspăt." (Isus)

Mesajul din ziua 8, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 8, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus.

Amintirile pe care le aveţi din copilărie, amintirile de viaţă, amintirile despre familie, aceste lucruri vor trebui abordate acum, în aceste zile de transformare şi ascensiune.

Când te ataşezi de trecut, eşti pregătit să îl repeţi. Aceasta este o parte interesantă a procesului de creaţie, anume, atunci când te raportezi în mod constant la trecut, contaminezi momentul prezent, în care putea fi creat un viitor proaspăt. Pe parcursul acestui anotimp de toamnă, este foarte important să nu vă plângeţi de dispariţia vechiului. Lumea se schimbă, lumea se transformă şi toţi trebuie să învăţaţi cum să vă stăpâniţi mintea mai uşor şi mai potrivit cu împrejurările.

Asta înseamnă că, atunci când vă amintiţi anumite lucruri, dacă o faceţi pentru că ele sunt negative şi nu doriţi să se întâmple iarăşi, în acest caz, amintirea readuce acea frecvenţă în momentul prezent şi va face ca lucrurile să se repete.

Dacă vă amintiţi ceva cu drag, pentru că vă lipseşte, a fost ceva bun şi v-aţi dori să îl aveţi acum, atunci vă reduceţi frecvenţa, pentru că insinuaţi că prezentul nu este la fel de bun ca trecutul.

Singurele amintiri pe care ar trebui să le însufleţiţi sunt cele care vă umplu de bucurie, cele pe care v-ar plăcea să le repetaţi, deci evenimente de înaltă frecvenţă care ar îmbogăţi viitorul.

Este adevărat, în această lume modernă, mulţi dintre voi aţi fost învăţaţi să analizaţi trecutul, să rumegaţi păcatele comise împotriva voastră, să vorbiţi despre durerile prin care aţi trecut. Acesta este un aspect normal al psihoterapiei tradiţionale, dar vrem să vă opriţi şi să renunţaţi la a o mai face. Mulţi dintre voi vă identificaţi cu trecutul într-o asemenea măsură, încât vă victimizaţi iar şi iar.

De ce menţionăm asta? Ei bine, menţionăm asta pentru că acum este un timp în care manifestarea este foarte rapidă şi, dacă rămâneţi într-o buclă de traumă negativă, în care vă amintiţi mereu lucrurile rele, le veţi experimenta din nou foarte repede.

Vrem să vă fie clar acum că este timpul să vă concentraţi asupra a ceea ce doriţi. Este timpul să vă concentraţi asupra acelei lumi pe care aţi dori să o vedeţi. Acum este foarte important să nu lăsaţi dezastrele prezentului să vă distragă atenţia.

Poate că mulţi dintre voi vor spune „Nu le putem ignora. Copacii ard, pe străzi sunt revolte, a apărut acest covid, prezentul e un dezastru”. Ei bine, toate aceste situaţii prezente sunt recolta trecutului, fiind create de gânduri, credinţe, comportamente, idei de joasă frecvenţă. Singurul mod în care le veţi schimba este să nu le mai priviţi ca şi cum ar fi greşite.

Ce vrem să spunem prin asta? Când priveşti ceva care se întâmplă şi îi opui rezistenţă sau refuzi să-l accepţi, de fapt, spui că nu ar fi trebuit să se întâmple. Ei bine, s-a întâmplat. A te împotrivi la ceea ce este, este inutil, fiindcă deja s-a manifestat.

Deci, atunci când asistaţi la revolte pe străzi sau la pierderea libertăţilor voastre, le priviţi şi spuneţi: „Aceste lucruri sunt nedorite, dar se întâmplă, aşa că nu am de gând să mă enervez, nu mă voi împotrivi, nu voi lupta, ci mă voi întoarce la 180 de grade şi voi privi spre ceea ce vreau”.

Aşadar, dacă v-aţi pierdut libertăţile, vrem să vă simţiţi liberi în imaginaţie. De exemplu, dacă locuiţi într-un apartament de oraş şi sunteţi blocaţi şi simţiţi că vin noi restricţii, ne-am dori să vă imaginaţi în minte unde aţi dori să vă aflaţi: „Ah, aş vrea să am casa aceea frumoasă de pe plajă la care am visat întotdeauna. Aş vrea să mă văd plimbându-mă liber pe plajă fără mască. Asta vreau." Aşa vrem să vă gândiţi. Vrem să simţiţi cum ar fi să aveţi ceea ce vă doriţi.

Aşa vor funcţiona lucrurile în această perioadă de manifestare. Cu cât mai mulţi dintre voi vă imaginaţi libertatea, cu cât mai mulţi vă imaginaţi pacea, cu cât mai mulţi vă imaginaţi dragostea în acest moment, acestea vor începe să se manifeste. Toate negativităţile din prezent s-au manifestat din cauza filmelor de război pe care le vizionaţi şi a filmelor cu pandemii pe care le vizionaţi şi a resentimentelor pe care le aveţi din trecut, a lipsei de iertare.

Deci, acum este timpul să fiţi disciplinaţi. Când mergeţi la culcare, ne-ar plăcea să vă întindeţi în pat cu 10 minute înainte de a adormi, imaginându-vă libertatea, imaginând o lume liniştită, imaginând fericirea şi prosperitatea pentru toţi. Cu cât mai mulţi dintre voi o faceţi, cu atât mai mult va deveni realitate. Va deveni realitate pentru aceia care vă dedicaţi manifestării acelei lumi frumoase.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mâine.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 6 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=I9fl5H7msgw