<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 9, dimineaţa

"Când eşti neautentic, când eşti ambiguu şi ezitant, când nu eşti sincer, atunci creezi automat un viitor pe care nu-l doreşti." (Isus)

Mesajul din ziua 9, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 9, dimineaţa

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus.

Unii dintre voi vă fixaţi obiective prea joase, iar alţii vă fixaţi obiective prea înalte. Ceea ce vrem să faceţi astăzi este să vă uitaţi la ce nivel sunteţi de fapt. La treaba asta, oamenii educaţi în sistemele voastre nu sunt prea pricepuţi. Acest lucru necesită calm, necesită acceptare, necesită o structură mentală fără rezistenţe interioare, o structură mentală care ştie să ierte.

Aşadar, privindu-vă acum cu nişte lentile cât se poate de obiective, vrem să vă întrebaţi „unde anume nu trăiesc eu într-un mod autentic?”. Unii aţi putea avea mari poveşti de iubire, de exemplu, cu fiinţe pe care le adoraţi, dar este posibil ca ele să nu ştie cine sunteţi, pentru că le-aţi minţit, fiind neautentici din acest punct de vedere. Când lucraţi într-o slujbă ca să aveţi cu ce să vă plătiţi facturile, dar aveţi acea mică senzaţie de teamă în fiecare dimineaţă când vă treziţi să mergeţi la serviciu, aţi prefera să nu mergeţi, dar simţiţi că trebuie să mergeţi, atunci vă minţiţi singuri.

Aşa că astăzi vrem să fiţi brutal de sinceri cu voi înşivă, petreceţi ziua făcând ceea ce faceţi în mod normal, nu schimbaţi ceea ce faceţi, nu încercaţi să vă îmbunătăţiţi CV-ul. Faceţi ceea ce faceţi în mod obişnuit. Dar astăzi observaţi-vă cu atenţie. Observaţi unde nu sunteţi oneşti, observaţi unde vă simţiţi obligaţi, observaţi unde vă este frică, observaţi unde aveţi rezistenţe.

Simţămintele voastre, acest limbaj interior al vostru şi numai al vostru, vă spune exact ce trebuie schimbat. Multe persoane vor veni la această fiinţă-medium, îi vor solicita o şedinţă şi vor întreba care le este scopul vieţii, vor întreba de una şi de alta. Dar adevărul este că toţi aveţi în voi tot ceea ce aveţi nevoie pentru a şti. Aveţi acest sistem de ghidare care este impecabil şi permanent. Aşadar, astăzi vrem să începeţi să-l folosiţi.

Desigur, unii dintre voi sunt mai curioşi cu privire la evenimentele din lume, dar ceea ce vrem să ştiţi este că evenimentele lumeşti, aşa cum am menţionat ieri, se manifestă deja pe baza frecvenţei acestei planete şi a fiinţelor care au contribuit colectiv la crearea acestei frecvenţe. Este o afacere încheiată. Ceea ce vedeţi acum nu mai poate fi schimbat.

Noi vorbim despre influenţarea a cât mai multor oameni către un spaţiu mental şi emoţional mai pozitiv, astfel încât viitorul să nu arate aşa cum arată astăzi.

Procesul de înălţare este unul de expansiune, apropiere de iubire şi îndepărtare de frică. Este o călătorie către măreţie. Dar pentru a lua parte la acea călătorie către măreţie, trebuie să găsiţi măreţia din voi.

Totuşi, acesta nu este un proiect de dezvoltare personală, nu este vorba despre îmbunătăţiri ale ego-ului, care ar vrea, de pildă, să fii mai zvelt sau ar vrea să fii mai bogat. Aici e vorba să devii sinele tău autentic, sinele tău suveran, sinele tău împuternicit. Este altceva. Fiecare dintre voi sunteţi o manifestare unică a Divinului, Dumnezeu Tatăl. Cu asta aţi venit. Aţi venit cu această configuraţie unică.

Dar mulţi dintre voi aţi venit şi cu bagaje pe care nu aveţi nevoie să le căraţi şi, de-a lungul vieţii, v-aţi mai încărcat cu alte bagaje pe care nu aveţi nevoie să le căraţi. Şi de aici provin falsităţile voastre.

Poate că ai avut un părinte care se supăra tare dacă erai sincer, aşa că ai învăţat să fii nesincer. Poate că ai urmat o şcoală religioasă foarte strictă, unde orice exprimare a sexualităţii sau iubirii era batjocorită şi pedepsită, aşa că ai devenit inhibat în această direcţie.

La aceste aspecte vă cerem să vă uitaţi. Vă cerem să vă uitaţi la bagajul care nu sunteţi voi. Şi veţi ştii că este un “bagaj”, pentru că vă face să vă simţiţi prost. Este foarte, foarte simplu. Sistemul de ghidare care vi s-a dat nu este unul complicat, ci unul foarte simplu. Când eşti alături cu drumul, te simţi prost.

Iar astăzi este ziua în care vrem să vă monitorizaţi emoţiile, dar fără a le judeca. Nu vrem să vă simţiţi rău pentru că vă simţiţi rău. Asta n-are rost. Vrem să începeţi ziua deschişi, curioşi şi atenţi, devenind observatorii a ceea ce aveţi tendinţa de a face.

Deci aceasta este misiunea ta în această dimineaţă. Fii atent la sistemul tău de ghidare astăzi, nu pentru a te judeca singur, nu pentru a-i judeca pe ceilalţi, ci pentru a remarca cu adevărat unde eşti puternic, unde oscilezi şi unde eşti slab. În punctele unde eşti slab şi ezitant, vom insista în aceste săptămâni. Vrem să ieşi din aceste 40 de zile şi 40 de nopţi limpezit, simţindu-te mai puternic, mai centrat, mai capabil să investeşti energie în ceea ce vrei mai mult.

Şi asta, pentru că atunci când eşti neautentic, când eşti ambiguu şi ezitant, când nu eşti sincer, atunci creezi automat un viitor pe care nu-l doreşti.

Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 7 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=Aj67bC9-zxk