<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 9, seara

"Când devii mai autentic, mai sincer, când te exprimi mai clar, când nu te ascunzi în spatele unei măşti, atunci faci ceea ce trebuie făcut pentru a transforma în bine viitorul societăţii. Majoritatea oamenilor au o faţă socială, o mască, care acum vi se cere să v-o puneţi pe figură. Este o reflexie a voastră." (Isus)

Mesajul din ziua 9, seara, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 9, seara

ISUS:

«Cu adevărat, sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Pe măsură ce se sfârşeşte această zi, în care aţi analizat unde anume sunteţi falşi, este timpul să stabiliţi de ce. „De ce nu îmi arăt adevăratele simţăminte în această situaţie? De ce nu îmi afirm adevărul în acea situaţie?”

Nu trebuie să ştii răspunsul, dar când cauţi trezirea, când cauţi expansiunea spirituală, trebuie să-ţi aminteşti că ego-ul încearcă să-ţi ascundă aceste lucruri. El nu vrea să te trezeşti. Nu vrea să comunici profund cu ceilalţi. Nu vrea să te apropii de ceilalţi.

Amintiţi-vă de asta când vedeţi cum se instalează restricţiile în societatea voastră şi ce fac ele – ele împiedică comunicarea, împiedică apropierea umană, împiedică întrunirile comunitare, care sunt aspecte ale conştiinţei extinse. În schimb, separarea, ascunderea, secretul, distanţarea sunt aspecte ale minţii ego-ului. Aşa că aveţi o dublă provocare în acest moment, din cauza implementării acestor restricţii. Dar înţelegeţi că frica necesară pentru a vă ţine sub control duce la întărirea ego-ului.

Deci, pentru a vă transforma societatea aşa cum doriţi, într-un loc iubitor, colectiv, fericit, sănătos, abundent, trebuie să începeţi să înţelegeţi principiile creării acestui tip de societate.

Când te uiţi în propria minte şi îţi vezi falsitatea, secretele, fricile, atunci poţi înţelege cum ajuţi la implementarea acestor noi sisteme de separare. Atunci când te uiţi atent la ceea ce faci, unde eşti condiţionat de frică, ce păstrezi secret, unde eşti neautentic, atunci poţi înţelege: „Ah, eu contribui cu acelaşi tip de energie la sistemul pe care, în mintea conştientă, spun că nu vreau să-l experimentez”.

Aşa îţi ascunde ego-ul lucrurile. Le ascunde de tine, dar nu este nevoie să sapi prea mult pentru a le găsi. Aşadar, chiar şi numai observând când anume păstrezi un secret, când anume îţi sigilezi gura, poţi începe să înţelegi: „Ah, ascund de mine acele caracteristici care vor susţine tipul de sistem pe care îl vedem că se dezvoltă acum".

Deci, când devii mai autentic, când devii mai sincer, când te exprimi mai clar, când nu te ascunzi în spatele unei măşti, atunci faci ceea ce trebuie făcut pentru a transforma şi schimba viitorul societăţii voastre.

Apare iarăşi ideea că lumea reflectă inconştienţa participanţilor la această societate. Majoritatea dintre noi în această societate (şi spun „noi” pentru că participăm pe deplin la experienţa voastră din acest moment, să zicem că vă simţim), majoritatea fiinţelor din această societate au o faţă socială, o mască, care acum vi se cere să v-o puneţi pe figură. Este o reflexie a voastră. Aşa că am vrea ca sinele vostru autentic să înceapă să se ridice la suprafaţă.

Desigur, înţelegem că există o anumită teamă în jurul acestui aspect. Mulţi credeţi că, dacă sunteţi autentici, relaţiile se vor prăbuşi, căsătoriile se vor încheia, vă veţi pierde slujba, toate aceste lucruri. Vă cerem să deveniţi mai autentici cu paşi mărunţi.

Poate cineva te întreabă „Mai vrei o porţie de desert?” iar tu răspunzi „da”, pentru că eşti politicos. Dar când eşti autentic, spui „Nu, sunt plin, nu mai am nevoie”. Altcineva te întreabă „Mai vrei un pahar de vin?”, spui „Nu, am băut destul, dacă mai beau unul, nu mă voi simţi prea bine”. Cineva te întreabă „Vrei să ieşi în oraş la cină?”, iar tu ai acel sentiment „Oh, nu, nu prea vreau să ies, aş vrea să stau liniştit în seara asta”, dar simţi acea presiune socială care te face să răspunzi „Sigur, ne întâlnim la ora şapte".

Acestea sunt acele modalităţi mărunte prin care nu sunteţi sinceri. Aşadar, vă cerem să deveniţi mai oneşti. Când mergeţi la culcare în seara asta, vrem doar să reflectaţi din nou asupra felurilor în care sunteţi falşi, ascunzându-vă după o mască socială, etalând o faţă socială.

Eu sunt acela pe care îl cunoaşteţi ca Isus şi ne revedem mâine dimineaţă.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 8 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=zlp66JmxFDo