<  Index "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus"

Ziua 11, dimineaţa

"Marea majoritate a oamenilor de pe această planetă fac ceea ce li se spune în acest moment pentru că aşa au fost instruiţi. Nu sunteţi forţaţi, ci este, de fapt, o oglindire a stării voastre conformiste." (Isus)

Mesajul din ziua 11, dimineaţa, din seria de transmisii live "40 de zile şi 40 de nopţi cu Isus". Mediumul Tina Spalding se pune la dispoziţia marelui Spirit al lui Isus, care ne vorbeşte prin vocea ei. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Isus by Akiane 
Isus, pictat de Akiane

Ziua 11, dimineaţa

ISUS:

«Sunteţi fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Bucuria este natura voastră, Sinele vostru natural emite necondiţionat bucurie.

E ca atunci când privim copilaşi, bebeluşi chicotind când văd baloane şi bule de săpun şi frecându-se cu spaghete pe toată faţa şi bucurându-se de orice, până când cineva le împiedică libertatea sau apare o durere. Acestea sunt cele două lucruri care transformă acea bucurie în altceva, iar acel altceva este un strigăt insistent ca să le fie înapoiată bucuria.

Ce vedem când un copilaş are dureri de burtă sau un copilaş cade şi îşi jupoaie genunchiul: plânge de durere. Este simplu, este direct. De îndată ce durerea s-a terminat, ei se întorc pe picioare, coborând din poala părinţilor, pentru a o lua din nou la fugă, fără a se teme c-o să cadă. Doar când părinţii lor le strigă în urechi „Încetişor, te vei răni!”, atunci încep să li se implanteze în minte limitări.

Vrem să înţelegeţi că limitările pe care simţiţi că le aveţi au fost implantate în mintea voastră de decenii. Voi sunteţi o fiinţă de bucurie, o fiinţă de iubire, o fiinţă generoasă. Aţi venit în acest loc cunoscându-vă scopul şi având încredere în sistemul vostru de ghidare. Toţi copilaşii ştiu exact ce îşi doresc şi se simt foarte deranjaţi când încercaţi să îi opriţi. Sunt hotărâţi şi totuşi, prin pedeapsă şi condiţionare, aţi învăţat cu toţii să tăceţi şi să staţi cuminţi.

Ei bine, tocmai această tăcere şi cuminţenie se observă acum în masa populaţiei şi este o lecţie pentru voi toţi. Este o lecţie pentru voi toţi. Mai există şi fiinţe sincere, mai există unii rebeli, mai sunt unii care luptă pentru drepturile lor, dar marea majoritate a oamenilor de pe această planetă fac ceea ce li se spune în acest moment, pentru că aşa au fost instruiţi. Iar ce faceţi este o reflexie a stării interioare. Nu sunteţi forţaţi, ci este, de fapt, o oglindire a voastră.

Aşa că este foarte important să înţelegeţi asta când observaţi că nu vreţi pierderea libertăţii şi impunerea controlului. E ca şi cum aţi fi într-o sală de clasă, nu-i aşa?! E ca şi cum s-au răstit părinţi la voi, trimiţându-vă în camera voastră şi nelăsându-vă nicio altă alternativă. Se întâmplă acelaşi lucru.

Dar ceea ce vrem să ştiţi este că, în măsura în care vă schimbaţi lumea lăuntrică, interiorul, reacţiile interne, gândurile voastre, dialogul interior pe care îl aveţi cu voi înşivă şi cu ceilalţi, în aceeaşi măsură se va schimba şi reflexia exterioară. Aşa învaţă fiinţele. Capătă consecinţele acţiunilor, gândurilor, cuvintelor şi faptelor lor şi apoi decid dacă le place sau nu. Şi uite aşa învăţaţi.

Iar mulţi dintre voi vedeţi acum consecinţe care nu vă plac, dar nu aţi pus lucrurile cap la cap, pentru că nu aţi fost învăţaţi cum funcţionează propaganda de programare condiţionată. Credeţi că: „Totul s-a întâmplat în trecut, Germania nazistă avea propagandă, dar noi nu mai avem propagandă acum, suntem civilizaţi. CNN este corect. De ce? Pentru că aşa zic ei, că spun adevărul”.

Ei bine, trebuie să vă arătăm cum stau lucrurile în realitate şi să vă ajutăm să înţelegeţi că sistemul punitiv pe care-l vedeţi acum este acelaşi sistem punitiv care v-a instruit dintotdeauna. Nu s-a schimbat. Doar că este mai onest acum. Îşi etalează cărţile pe masă şi puteţi vedea adevărul jocului. Aşadar, mingea este acum în terenul vostru. Mingea este acum în terenul vostru şi va trebui să decideţi: „Voi fi un copilaş ascultător şi voi sta la colţ cu faţa la perete, aşa cum mi s-a spus să fac?! Sau voi spune “nu”?! Voi redeveni o fiinţă suverană şi voi învăţa cum anume s-o fac începând de astăzi!”.

Aceasta este provocarea noastră pentru voi toţi: ca astăzi să vă recâştigaţi suveranitatea. Nu veţi putea face totul dintr-o dată, dar vrem să observaţi astăzi unde anume vă conformaţi voluntar. Vă forţează cineva să faceţi anumite lucruri sau, imediat ce citiţi un semn, faceţi ceea ce vi se spune, pentru că aşa aţi fost antrenaţi? Asta vrem să observaţi astăzi. Vrem să fiţi martori la propria voastră supunere. Şi ne-ar plăcea ca astăzi să vă încălcaţi câteva reguli autoimpuse.

De exemplu, dacă întotdeauna găteşti cina, nu mai găti cina. Vezi ce se întâmplă. Vezi cine înnebuneşte, vezi cine are o explozie de furie, vezi de ce eşti acuzat(ă). Pur şi simplu, fă un experiment: „Nu pregătesc cina azi”. Şi vei vedea: „Ah, se manifestă nişte forţe coercitive aici. Când nu pregătesc cina, sunt pedepsit(ă), se ţipă la mine, sunt primit cu mânie, uşi trântite sau indiferenţă sau tristeţe sau şantaj emoţional”.

Doar fă un experiment. Alege două lucruri pe care le faci în mod normal în jurul casei, în familie, la locul de muncă. Poate că, la serviciu, tu eşti cel care prepară mereu cafeaua. Nu mai prepara cafeaua. Vezi ce se întâmplă. Vezi cum aceste aspecte de conformare sunt omniprezente în viaţa ta şi cum, în mod voluntar, treaptă cu treaptă, îţi pui singur limite.

Propunerea asta ar trebui să le ofere unora dintre voi câteva experienţe interesante astăzi.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou mai târziu.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 11 decembrie 2020

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=R3V9udcQl7c